עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יום הארכיטקטורה 2020: חטיבת הגרפיקה של אינטל מציגה היררכיית ארכיטקטורות חדשה למאיצים גרפיים - החל מלפטופים ועד שרתים ומחשבי-על. Xe עוד רגע כאן לכתבה

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  2. Started by zazou 921,

הי לאחרונה רציתי לשדרג את ה geforce 5200 ורכשתי geforce6600 . המחשב שלי הוא אטלון amd +2400 עם 1 גיגה זיכרונות. לאחר שהתקנתי את הדרייברים הנידרשים המסך נהיה שחור ולא הגיב לכלום. בדקתי עם הבעיה בכרטיס עצמו והוא תקין. החלפתי ספק כוח לספק חדש וחזק (550) ועדיין הבעיה לא נפתרה. התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של אנ-וידיה ועדיין כלום. המחשב (עם הכרטיס) עולה בsafe mode זאת אומרת שהבעיה באיזושהי צורה בהתנגשות דרייברים (כך לפחות נראה לי). לפני שאני מחזיר את הכרטיס לחנות בזעם האם מישהו ניתקל בזה ואו יכול לספק פיתרון? הכרטיס החדש הוא Geforce 6600 אולטרא 1780 - 256mb ddr. איפה לעזעזל הבעיה? תודה

3. Started by twhyman,

לפי כל הביקורות שקראתי כולל הראיון המטורף עם סגן הנשיא שלהם אני כבר מחכה לדגם T3 שלהם רק 99$ נראה לי טוב יחסית ל GF2MX200 שלי... תכונות פצצה מחיר עוד יותר! הראיון: http://www.hardwareaccelerated.com/articles/reviews/graphics/tridentinterview

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. כותרת תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by ElemenTal,

משהו יודע כמה דציבל הוא יוצר כאשר נמצא על מהירות 40% ? באיזה אתר ראיתי שבמנוחה (שאני לא יודע כמה זה יוצא באחוזים ) עושה משהו כמו 45DBA ובטעינה קצת יותר, שזה יוצר 2 דברם לא הגיונים: 1. אצלי ב 40% הרעש שלו לא עולה על רעש המעבד (יש לי 5 מאווררי 120 כל אחד 21DBA. ד"א רעש של כמה מאווררים מצתבר ליותר רעש ?) 2. גם אם זה נכון, לא יכול להיות שבטעינה זה גודל כולה בכמה דציבלים, כי כשאני סם אותו על 80-100% ממש שומעים אותו (כמו מכונה). חוץ מזה במצב בקרה אוטו' המהירות שלו לא משתנת ? זאת בעיה בכל ה 8800GTS ?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  6. קניתי עכשיו כרטיס מסך 8600GT של LEADTEK באיזה דרייברים להשתמש באלו שבאו בדיסק עם הכרטיס או באלו שבאתר של NVIDIA??? באתר של LEADTEK לא כתוב כלום על 8600 ואין שם דרייברים הבעיה היא שניסיתי לחבר מקודם את הLCD ולראות ברזולוציה 1080i אין לי שום סרט ברזולוציה הזאת אבל את הדסקטופ ראו ממש ממש חרא (יש לי LCD של LG שעלתה בסביבות ה7000 לפני 5 חודשים בערך) בכל אופן ירדתי לרזולוציה 720p הדסקטופ נראה יותר נורמלי הפעלתי סרט וגם ראו בסדר אבל ציפיתי ליותר.... בנוסף התמונה לא היתה על כל המסך כאילו המסך נגמר 5 סמ בערך לפני הצלע השמאלית של המסך אני חושב שזו בעיה של הדריברים או של התוכנה של NVIDIA למישהו יש רעיונות או פתרונות?? יכול להיות שלא ראיתי טוב ב1080 בגלל שזה לא בprogressive??

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  7. Started by guy877,

שלום, יש לי Quadro 2000D וGeforce 9800GT אני מעוניין לחבר אותם ביחד לא SLI מן הסתם. אם אני קונה לוח אם עם 2 חיבורי PCIe האם אפשרי מבחינת תוכנה שכשאני יפעיל SOLIDWORKS הרינדור יתבצע מהQUADRO וכשאני משחק העיבוד הגרפי יהיה מהGeforce ? תודה לעוזרים

8. לאחר שרכשתי כרטיס מסך כולל VIVO.. ולא קיבלתי איתו כבל מתאים להקלטת שידורי טלויזיה חשבתי לרכוש כרטיס טלוזיה זול שאיתו אני יוכל להקליט שידורים.. אני צריך את עזרתכם בנושא.. מה אתם אומרים על הכרטיס הבא: Leadtek WinFastTV2000 XP RM נמכר בבאג: יש שם גם מפרט מלא שלו http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=608&scat=256&tcat= האם אני יוכל בעזרתו לחבר את הכבלים ללא ממיר וללא וידיאו ישירות לכרטיס ואז להקליט ?, האם זה מגיע עם הכבלים המתאימים להקלטה ? ואם יש לכם עוד דברים לציין עליו לטוב או לרע אני אשמח לשמוע.. תודה.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  9. Started by Y-T-M,

טוב אז בזמן האחרון אני רואה שהכרטיס שלי כבר לא בדיוק אוכל משחקים על הרזולוצייה וההגדרות הכי גבוהות כמו פעם.. אז הכרטיס שלי הוא BFG GEFORCE 8800 GT OC2 521MB אני משחק על מסך 26 כלומר רוזולציה 1920x1200 בפיפא 11 על ההגדרות הכי גבוהות כולל פילטרים וכולל vsync הFPS בריצפה כי שי מלא תקיעות.. עובד על win7 64 bit והמעבד שלי הוא q6600 מי שזוכר אז חמפש כרטיס טוב עד 1000 שלא יהיה איתו גם צוואר בקבוק ויחזיק כמה שנים טובות..

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  10. Started by solidus,

8800GTS עובד על XP, הורדתי את הדרייברים האחרונים - 158.22, ומיד אחרי ההתקנה הכל נהיה מטושטש. ניסיתי להתקין מחדש מספר פעמים וזה לא עובד - הטשטוש עדיין נשאר. הטשטוש הוא לא קשה במיוחד, אני עדיין יכול לקרוא והכל, אבל זה עדיין טשטוש ואני רוצה תצוגה נקייה לחלוטין... למישהו יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  11. זה אף פעם לא קורה, הכל תמיד פועל כשורה, רק כשאני מוציא ממצב שינה למצב של המערכת הפעלה אז רואים הכל מטושטוש ואי אפשר לראות כלום אז אני צריך לכבות את המחשב ולההדליק מחדש. עשיתי בדיקה ב 3DMARK ולפי מה שאני רואה התוצאות סבירות , אלו התוצאות : http://www.3dmark.com/3dm11/5096651 ולגביי הזכרונות רשום לי שם שיש לי 667MHZ , ואני יודע שקניתי 1600MHZ , אז איך זה הגיוני? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  12. ראיתי שקיימות גרסאות שונות של כ. מסך מכל אחת מהסדרות הנ"ל בחברות השונות. מהם ההבדלים? לדוגמא: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail במחיר 995 ש"ח CLUB3D Radeon 4850 512MB PCIe במחיר 919 ש"ח

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  13. מצטער על השאלה המטומטמת (אבל מה לעשות שרק ככה לומדים) :-\ אבל אפשר קצת הסברים על הפלטרים של הכרטיס מסך. כאילו ה AF וה AA וכל הדברים האלה. פשוט הייתי רוצה לדעת על זה קצת יותר. תודה מראש

14. Started by Or_s2006,

שלום ! אז ככה אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל אני לא יודע איזה יש לי שתי אופציות או 8800GTS 640Mb או HD2900XT 512 mb ואללה זה ממש חשוב לי ועוד דבר מה יותר עדיף Q6600 E6750 E6850 בתודה אור..

15. Started by bono_71,

שלום לכולם. אני מחפש כרטיס PCIe למחשב לא חדש עם לוח MSI NEO9 . רצוי כמה שיותר זול.המשחק הכי כבד שירוץ עליו פרו אבולושן. תודה לעונים. מעבד amd athlon 64 am2 זיכרון-2 ג'יגה ספק-ג'נרי פשוט מסך-crt-17 שימושים-משחקים לא הכי כבדים

16. מכורים לסטאר טרק ורוצים שכולם ידעו על כך? 2,200 דולר יספקו לכם מערכת מחשב מתקדמת שתבטיח זאת...בסין לכתבה

17. Started by _Amaterasu_,

אני מחפש סקירה של הכרטיס EVGA GeForce GTX 780 Ti Classified KNGPN Edition תודה לעוזרים

18. Started by GPS,

אני יודע שטחנו את הנושא הזה בלי סוף אבל יש לי שיקולים אחרים בגלל זה קשה לי להחליט. אני יתחיל בזה שאני הולך לשחק על מסך 19. אז ככה, אני יודע שה9800GTX+ OC נותן ביצועים טובים יותר מה4850 אבל מצד שני ל4850 היתרון טכנולוגי. עכשיו אני יודע שהDX 10.1 ושדר מודל 4.1 לא היתנו לי שום דבר יותר מ9800GTX, אבל אני מחליף מחשב כל 5 שנים +- בזמנו קניתי מחשב ג'יפורס MX 4 ולאחר 2-3 שנים הוא כבר הפסיק להריץ משחקים לעומת הFX5200 שעוד החזיק בגלל ההיתרון הטכנולוגי שלו, הייתי משהו כמו שנתיים עם מחשב שלא מריץ אף משחק - מאוד מתסכל עכשיו אני לא רוצה שדבר כזה יחזור שוב, בגלל זה יש לי העדפה לHD4850. מצב שני ה9800GTX+ נותן ביצועים עדיפים קצת וזה יהיה דיי מבאס לקנות כרטיס קצת פחות טוב באותו מחיר. ועכשי…

19. Started by moshiko123,

חבר רכש כרטיס מסך של GIGABYTE RTX 2070 GAMING OC 3X 8G ואין לו מושג לאן לחבר את החשמל לחיבור של ה 6 פינים או החיבור של ה 8פינים או את הכל ביחד

20. שיהיה איכותי ולא יקר... עד 200 שקל..

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  21. Started by Elite_Sniper,

המסך מהבהב כל הזמן כשהוא מנסה להריץ וכשאני מפעיל את המנהל משימות אני מקבל הודעה של devicelost. הדיירקטאיקס מעודכן עד הסוף, משחקים עובדים כמו שצריך(קרייסיס, פאר קריי 2 ועוד) ואני עובד עם הדרייבר hotfix8.10 . מפרט בצד. המחשב אחרי התקנה חדשה של ווינדוס.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  22. Started by PCguy,

מה אתם ממליצים ---למשחקים כמו פיפא וכו... משהו טוב ולא יקר

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  23. Started by segevgabay,

למה יש הבדל ענק במחיר בין זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6486 לזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6622 לזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6503 הרי כולם זה אותו כרטיס ואותו מהירות וזכרון רק חברה שונה אז למה הבדלי מחירים כאלה??

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  24. Started by tavlins,

שלום רציתי לדעת איך אפשר לחבר מכשיר דיוידי למסך המחשב שלי.. הכרטיס מסך שלי הוא תומך ב vivo אבל שתומך בשיטה האמריקאית ככה שלא יודע עד כמה זה עוזר לעניין (אני לא יכול לראות דרכו טלויזיה לדוגמא). במסך שלי יש רק יצאיה רגילה של מסך.. יש דרך לתאם אותה עם איזה קבל שתתחבר לדיוידי? או שולי בכל זאת אפשר להשתמש ביציאות vivo של הכרטיס שלי? תודה מראש. נ.ב הכרטיס הוא all-in-wonder radeon 9700 128 mb (ושוב הוא תומך בשיטה של אמריקה ככה שהפונקציה של האול אין וונדר לא תקפה בשילי אבל אולי אפשר לעשות משהו עם החיבורים שלו.) תודה

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  25. היי, למפרט עם מעבד אינטל E6550 ( אם יש צורך ביותר פירוט תגידו ), יש צורך לקנות כרטיס מסך DX10 כמו ה-8400GT או 8500GT? השאלה היא לא בנוגע למשחקים או עריכה, רק לדברים בסיסיים כמו צפייה בסרטים/סדרות באיכות HDMI. שאלה נוספת, ה-7800GT עדיף יותר מה-8500GT למשחקים, נכון?? תודה מראש, יובל!

• 1 תגובה
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.