כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
ה-93.71 מתאים או שכדאי להישאר עם ה-91.47 ?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא בדרייברים של NVIDIA את האופציה לבדוק טמפ' של הכרטיס. מישהו יכול לתת תוכנה שנותנת נתונים על טמפ' של הכרטיס? (דחוף) תודה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש לי שאלה: מהו הפרש הביצועים באחוזים (פחות או יותר) בין ה-7600GS לבין ה-7900GS? ושאלה נוספת: מהו הפרש הביצועים (שוב באחוזים) בין ה-7600GS לבין ה-X1950XT
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
למה יש הבדל ענק במחיר בין זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6486 לזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6622 לזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6503 הרי כולם זה אותו כרטיס ואותו מהירות וזכרון רק חברה שונה אז למה הבדלי מחירים כאלה??
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום קיבלתיכרטיס מסך PowerColor X800 XL VIVO - 512 Mo TV-Out/Dual DVI - PCI Express ורציתי לדעת עם הוא טוב למשחקים חדשים או שהוא חלש מידי ו
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
שלום רב. לפני שנה + הרכבתי מחשב ןעד היום יש לי בעיות עם הכרטיס מסך ככל הנראה הוא לא מתקשר טוב עם הלוח עם או משו להלן פירוט החומרה, אשמח אם תציעו איזה פתרון או משו.... AMD ATHLON 64Bit 3000 Tray ABIT KV8 PRO Gigabyte ATI 9600XT 128mb bulk וכל השאר לא נראה לי רלוונטי מקווה שתקעתי את זה בפורום הנכון תודה מראש. mpmisha...
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
?האם קיים כרטיס שממיר את רזולוציית המסך מחשב לרזולציית מסך טלויזיה (הנמוך בהרבה ממסך מחשב) לכדי 720 על 656 זאת משום שהגעתי למסקנה שבכדי להנות מסרט באיכות הטובה ביותר זקוקים להרבה יותר ממה שחשבתי...למה זה? כאשר היום אני שם סרט די וי די במחשב וחושב כי האיכות היא איכות עילאית...הכל שטויות..סרטים מצולמים במקורם על רזולוציה נמוכה (זהה למסכי טלויזיה) שהיא או 720 על 576 במסכים שהיחס גודל שלהם הם 4:3 או רזולוציה של 1024 על 576 במסכים שהיחס גודל שלהם הוא 16:9 מה שקורה למעשה כאשר אנחנו מפעילים סרט די וי די במחשב ומגדילים אותו על כל המסך התמונה נמתחת בהרבה משום שרזולוצית המחשב גבוהה בהרבה משל מסך טלויזיה לכן בכדי לראות הכי טוב שאפשר צריכים לקנות מסך טלויזיה...(אני כבר הייתי משקיע בא…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב AMD 3800+ על לוח של MSI יש כרטיס מסך 6100 מותקנת VISTA RTM עם דרייברים לכרטיס מסך 97.54 הכל עובד אפילו יש לי AERO אבל אם אני מתקין את הדרייברים החדשים של NVIDIA ה 100.65 אין לי AERO ובבדיקות יכולות המחשב, התוכנה מודיעה על בעיה במחשב (לאו דווקה בכרטיב המסך) האם יש דרך להתקין את הדרייברים החדשים ולהמנע מצרות אלה? נ.ב גם אחרי התקנת TWEAK VI שמכריח את הVISTA להריץ AERO אין AERO עם הדרייברים החדשים כל עזרה תתקבל בברכה תודה ליאור
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
והאם לדעתם קיים מסך טוב יותר מאשר DELL 2700FP שהוא 20.1 אינטץ...אם יש לדעתכם דגם יותר טוב למה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה חיבורים נחשבים האיכותיים ביותר?(d-sub,dvi,rgb,hdtv,Dual-dvi וכו') מה המשמעות של "bulk"? איזה חברה יותר מומלצת לכרטיסי מסך של Nvidia XFX או Leadtek? איזה כרטיס הכי מומלץ בהנחה שכולם באותו מחיר: http://www.palit.biz/en/products/nv_agp_7300GT-Sonic.html http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=288 http://www.palit.biz/en/products/ati_agp_X800GTO.html נ.ב איפה אפשר לקנות 7600gs sonic בAGP??
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
הנה הדגמה מדהימה של טכנולוגיה שמאפשרת לשלב תוכן וירטואלי עם הסביבה בצורה מושלמת. הדבר הזה מפותח על ידי חברת TotalImmersion מצרפת.
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי (Octek FX5500 בן שנתיים) שבק חיים, ואני צריך להחליף אותו (בינתיים החלפתי אותו ב-Geforce2 ישן שהיה לי). לצערי אני לא מבין יותר מדי בנושא... המחשב הוא של ההורים שלי, ולכן לא משמש יותר מדי למשחקים (אני קצת משחק בו, אבל גם ככה אני עובר דירה בקרוב). אני מחפש כרטיס מסך זול (הבנתי שסביב ה-400 ש"ח מקסימום זו דרישה סבירה). אשמח לקבל המלצות, וחוץ מזה כמה שאלות: 1. יש הבדל בין AGP או PCI מבחינת ביצועים? 2. הבנתי שהיצרן של הכרטיס לא ממש משנה, כל עוד זה שם מוכר... נכון? אם יש לכם גם המלצה על חנות לקנות בה (איזור תל אביב או הרצליה), אני גם אשמח לשמוע. תודה! עריכה: ראיתי את ת'רד הכרטיסים המומלצים, והבנתי שהכרטיס המתאים הוא כנראה ה-GeForce 6200. אם יש למישהו הסתייגויות או …
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום, בכרטיס מסך הנוכחי שלי אין יציאה לטלויזיה, רציתי לדעת האם יש כרטיס שמוסיף את האפשרות הזו או שחייבים לקנות כרטיס מסך (המחשב משמש לגלישה באינטרנט ועבודה באופיס..מעבר לזה רק רוצים להוסיף את האפשרות של צפייה בטלויזיה באמצעותו...) תודה מראש, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אם אני קונה לדוגמא 8800 GTX של חברה אחת ואחרי כמה זמן אני מוסיף עוד GTX אבל של חברה אחרת זה אפשרי שיעבוד בSLI?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך PSI EXP בין 1300 ל1500שקל רצוי NVIDIA
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום איזה כרטיס עדיף PX7300GS 128MB או X1300 256MB המחירים של שניהם בסביבות ה-300 שקל. אני מחפש כרטיס פשוט, המחשב משמש בעיקר לעבודה תודה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
איך התוצאות האלו למערכת שלי... 3DMARK SCORE:3462 SM2 SCORE:1481 HDR/SM3 SCORE:1239 CPU SCORE:1543 איך התוצאות האלו למערכת שלי..והאם ניתן לשפר תוצאות אלו..למשל ע"י החלפת זכרון (שאני מתכנן לרכוש בזמן הקרוב)..חשוב לציין שהמערכת היא ללא OC אף לא קטן ביותר.
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
-
אני משחק ב FEAR COMBAT ובזמן האחרון התחילו להופיע תקיעות בלי ששיניתי את ההגדרות מה אפשר לבדוק ???
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
יש לי LCD "26, שמסוגלת לקבל HD. הרזולוציה שלה היא 1366X768, אך משום מה בmanual כתוב שהיא עובדת גם עם 1080i. יש לי יציאת DVI מהכרטיס מסך, והמרחק בין הטלוויזיה למחשב הוא בערך 3 מטר. 1. איזה כבל אני צריך כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה, ואיפה ניתן להשיג כבל כזה?? חוץ מזה, לא כל הסרטים רצים טוב על המחשב שלי. לא כל סרטי ה720p רצים אצלי מקוטעים, רק חלקם, אני לא יודע למה. 2. מה חיוני למחשב כדי שיוכל להריץ לפחות 720P בצורה חלקה לגמרי? 3. האם אני מחבר את הכבל לשקע HDMI, או לשקע HDMI לPC? (סביר להניח שאני סתם מדבר שטויות, אבל לפי הmanual יש אחד לכל שימוש?) אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
האם לא תיהיה בעית התקנה של הכרטיס בגלל המאורר של chipset ללוח dfi lan party ultra d nf-4 או בעיה אחרת כתוצאה מחומרה שיש החומרה שלי היא amd 3200+ 939 מארז Sunbeam Transformer
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
-
המאוורר שעל כרטיס המסך עובד בצורה לא תקינה . כלומר לא מסתובב זה אומר להחליף כרטיס? ועוד שאלה האם צריך להתאים כרטיס מסך למחשב או שזה לא משנה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, מה עדיף לקנות, את ה-GeForce 7600 GT בגירסת 256MB או את ה-GeForce 7600 GS בגירסת 512MB? ולמה? אשמח אם תוכלו לפרט גם על הכרטיסים הנ"ל, כלומר מהירות ליבה, שעון וכו'. הכרטיסים עולים אותו הדבר - בדיוק אותו דבר. תודה מראש, אלי.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-