כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
האם יתכן שבספקית כרטיסי המסך נקטו בטקטיקה פסולה בכדי להרוויח נקודות בונוס בביקורות?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 353 צפיות
- 1 follower
-
-
כידוע לכם ,אין מכס על רכיבי מחשב מלבד 17 אחוז מעמ , ובכול זאת המחירים בארץ מופקעים ואין גבול לתאוות הבצע של היבואנים , הם חושבים שהם מחזיקים אותנו בביצים ומנצלים עד תום את הקלף הכי חזק שלהם -- העובדה שקשה עד בילתי אפשרי לממש אחריות על מוצר שהובא מחוץ לארץ עכשיו מניסיון אישי מצטבר של החלפות ושידרוגי כרטיסי מסך וחלקי מחשב אחרים אצלי ואצל חברים בעלי ידיים שמאליות אני כבר יודע שרכיבים אלקטרוניים מתוצרת חברות אמינות שעובדים בצורה תקינה במעמד הקנייה ,יעבדו כמעט תמיד עוד הרבה שנים להבדיל מרכיבים מכניים טהורים כמו דיסקים קשיחים וכוננים אופטיים שאין לדעת בוודאות תוך כמה זמן מרגע הרכישה הם יתקלקלו. הסיבה הכמעט יחידה שחלקים אלקטרוניים טהורים כמו כרטיסי מסך או מעבדים יתקלקלו זה ---…
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
הי, אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל ממש מתלבט בין לוח עם צ'יפסט 630i/7100 לבין לוח רגיל עם כרטיס מסך זול Radeon HD 2400PRO או דומה. המחשב (P4 1.6 עם 768M RDRAM) משמש בעיקר לגרפיקה אבל הוא עובד טוב גם היום עם GeForce3 Ti 200. בשנים האחרונות לא ממש שיחקתי במשחקים אבל אולי זה גם בגלל שיש לי כרטיס חלש (F.E.A.R לא רץ עליו) המלצות / דעות יתקבלו בברכה. גיא
-
- 5 תגובות
- 489 צפיות
-
-
הכרטיס הוא POWERCOLOR X800GT כדאי לעשות עידכון ביוס? זה יתן משהו? http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=11 נ.ב צירפתי לינק מהאתר של POWERUP לגבי העידכון ביוס
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
זה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_825&products_id=10145 1. זה מסך מחשב פלזמה ? 2.זה משמש גם כטלוויזיה ? איזה יתרון יש לפלזמה על lcd כשאני מתכוון שזה ישמש גם כטלוויזיה וגם כמסך מחשב (אם זה אפשרי כמובן) איזה יתרון יש לסוני לעומת זה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_40_726&products_id=9302 תודה
-
- 43 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכם, לא בטוח שהשאלה קשורה לפורום זה, לכן אבקש להעביר למקום הנכון. כאשר אני מחבר את המחשב שלי ל TV עם כבל HDMI באופן ברירת מחדל הקול שיוצא מהמחשב עובר דרך הכבל HDMI ל TV בעזרת הכרטיס קול המובנה של הכרטיס מסך (במקרה שלי GTX550TI) במקום שהקול יעבור דרך הכרטיס קול בלוח אם השאלה שלי היא איך לשדר את הקול גם דרך הכבל ל TV וגם דרך הכרטיס קול המובנה בלוח אם לרמקולים של המחשב תודה על התשובות מראש...
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מסך LCD פולט פחות חום ממסך CRT ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניראה לכם הגיוני שהסוני החדש יציג משחקים יותר טוב ממחשב אם ככה למה להשקיע על מחשב ביכלל
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני לא יודע אם הבעיה שייכת לכאן אך אני אנסה מסך 22 אינץ' כרטיס מסך 4890 XFX XT הבעיה היא פליקרינג מרגיז במשחקים מסויימים כמו GTA IV ו RISEN. ממה זה נובע?? יש לדבר הזה פתרון?
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית גייסה את מפתחת אמצעי הקירור האוסטרית עם החיבה לצבעי חום ובז' לשיתוף פעולה ראשון מסוגו עבור כרטיס GeForce RTX 3070 מאסיבי ביותרלכתבה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן לכולם, יש לי פנטיום 3 ישן, 450MHZ. זיכרון 256MB אני רוצה לקנות לו כרטיס TV ולשים אותו בסלון מחובר לטלויזיה ככה שכל היום הוא יוריד סרטים ויראה אותם בטלויזיה. האם הדבר אפשרי? אם לא מה צריך לשדרג כדי שהוא יעבוד? זיכרון? איזה כרטיס TV לקנות? איך יודעים אם כרטיס TV מתאים לי לפנטיום 3?
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
טוב שלום חברים אני בעל מחשב .....ראו מפרט... וקניתי את הרדאון שלי לפני שבועיים עכשיו לשאלות והדילמות: 1.האם הכרטיס שלי מנצל לפחות 89%+ מהכוח שלו על המחשב שלי [במארק 2001 קיבלתי 8343 זה טוב?] 2.הכרטיס הוא של גייקיוב ורשום עליו :R9600/XT REV 1.3 D3 מה הכוונה ל"REV 1.3' כי קיימת רקה 2.0 והיו שאמרו לי שזה אומר שהסדרה של הכרטיס שלי הייתה עם בעיות והכרטיס שלי זה גירסת הליין המתוקנת ומה הכוונה D3 כי יש לגייקיוב גם גירסאות של C3/B3 וגם הציפ של הכרטיס הוא RV350 זה הגיוני כי זה לא הציפ של רדאון 9800 למניהם ובכלל ה9600XT לא אמור להיות ציפ אחר שונה כי יש לי הרגשה מסריחה שאולי הכרטיס שלי עבר צריבת ביוס בחברה מפרו לאקס טי זה הגיוני?ושאלה אחרונה למה אידה 32 אומרת שהמהירות של הציפ היא…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
על אף ההצהרות הראשוניות, מותג ה-Phantom Gaming של החברה הפופולרית יביא את כרטיסי ה-Radeon שלו לשווקים הקרובים אלינו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
- 1 follower
-
-
חיברתי לאחרונה מסך נוסף של טלוויזיה לכרטיס מסך ועכשיו יש 2 מסכים מחוברים.הכרטיס מסך הוא READON 7970 HDמאז שחיברתי שמתי לב שאם יש תמונה זזה מהר כמו במשחק מחשב או אם אני גורר בתוכנת הגרפיקה שלי תמונה ממש מהר אז יש פס שחוצה את המסך כמו בתמונהhttp://srv1.jpg.co.il/9/5418665c4d2dc.pngמה עושים?
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
חיברתי לאחרונה מסך נוסף של טלוויזיה לכרטיס מסך ועכשיו יש 2 מסכים מחוברים. הכרטיס מסך הוא READON 7970 HD מאז שחיברתי שמתי לב שאם יש תמונה זזה מהר כמו במשחק מחשב או אם אני גורר בתוכנת הגרפיקה שלי תמונה ממש מהר אז יש פס שחוצה את המסך כמו בתמונה http://srv1.jpg.co.il/9/5418665c4d2dc.png מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים בודדים (אפילו לא שבוע) עם כרטיס מסך MSI Radeon RX 480 8GB GAMING X וכאשר אני מנגן סרט דרך ה VLC מופיע קו ירוק למטה, קראתי קצת ואומרים שזה בעייה בVLC אבל השאלה לשי למה זה קורה? האם יש קשר לכרטיס מסך ?או לדרייבר ? עודלא ניסיתי לעדכן לדרייבר אחר (למרות שהורדתי מהאתר לפני כמה ימים אז מוזר ) מערכת הפעלה: WIN10 האם מישהו יכול להסביר לי על הבעיה ? למה זה ככה וגם איך הפתרון עובד ? כשתמחיל הסרט ויש צבעים רואים את זה בברור וזה מציק מאוד
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי בסוף קנה את ה GeForce 2 MX400, (ראו בת'ארד שלי על AGP2X וAGP4X) הוא קרה לי כדי שאני יתקין לו אז התקנתי הכל עבד בסדר אבל מה? היה פס על המסך גם במשחקים אז אחרי שהלכתי אמרתי לו להתקין את הדריברים מחדש ועכשיו הוא מספר לי שהמסך נתקע (הווינדוס) למה? (הוא נגע במשהו?) נ.ב - אם זה עוזר במשהו אני התקנתי את הדריברים מהוספה חומרה חדשה (WIN98) והוא התקין אותו מהתפריט של הסידירום (AUTORUN)
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היום פתאום הופיע לי פס דקיק בצד המסך בצבע תכלת.. אין לי מושג איך הוא הגיע לשם ומי אשם בבעיה אבל אשמח אם תעזור לי להבין מי שם אותו שם: http://www.fastup.co.il/v.php?file=82986243.jpg Nvidia geforce 8800GTS512 תודה לעוזרים. נ.ב: יש לציין שלפני כחודשיים הוחלף בכרטיס מסך הזיכרון שלו.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם זה זמן מה שאני רואה 2 פסים דקים ירוק ואדום לאורך המסך הם נעלמים וחוזרים שוב איך מבודדים אם הבעיה של כרטיס מסך או מסך? כטיס מסך הוא : AMD Readon HD 6800 מסך הוא: DELL 2209WA תודה
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, נכנסתי לפורום והתרשמתי מרמת הידע של חבריו.( רק עכשיו שמתי לב שההודעה מתאימה יותר לתמיכה טכנית, אם אפשר להעביר) הבעיה שלי היא כזו: בחודשיים האחרונים התחילו להופיע לי פסים אדומים במסך. בהתחלה חשדתי שזה המסך , אך בגלל שהפסים הופיעו לסירוגין הבנתי שכנראה הבעיה היא חומרתית והחשוד העיקרי הוא כרטיס המסך. העלתי תמונה כדיי שתוכלו לראות ולשפוט בעצמכם: http://i45.tinypic.com/2u6ir0n.jpg בנוסף לכך, בדקתי בהתקני הצגים והוא מראה לי ככיבול שהכרטיס לא מזוהה. למעשה אני מקבל אות מהכרטיס אבל הכרטיס לא מתפקד במלואו. בנוסף לכך, משחקיי ווידאו לא עובדים, יש תזוזה איטית גם במהלך הגלישה (כאילו הדף יורד באיטיות בחלקים ) וגם יש קושי בהרצת סרטים /סרטונים / HD / ולא HD במחשב. ניסיתי גם לע…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי, בשבועות האחרונים הופיעה לי בעיה מוזרה בתצוגה. זה התחיל בזה שהמסך פתאום נכבה באמצע השימוש ולעיתים רחוקות נדלק מחדש, ואז אני רואה שהרזולוציה השתנתה לברירת המחדל (800X600) ויש הודעת שגיאה שהדרייבר נתקל בשגיאה (אין לי את ההודעה המדוייקת). זה ממשיך בזה שלפעמים התצוגה חוזרת עם פסים אנכיים ירוקים שמופיעים גם לפעמים אחרי אתחול אפילו בשלב שלפני העלאת Windows. למרות שזה נראה לי כמו בעיה בכרטיס מסך, התקנתי מחדש דרייבר והבעיה לא נעלמה. כשהסרתי אותו והתקנתי מחדש, הבעיה התחילה להופיע לעיתים יותר רחוקות. יש לכם מושג מה הבעיה? כרטיס מסך MSI Geforce 7600GT. תודה
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי את הבעייה הזאתי רק בתפריטים במשחקים כאשר הAA והAF פועלים וגם לפעמים כאשר יש loading אז רואים את פס הטעינה בלי התמונה,למישהו זה קורה גם? או מכיר את הבעייה הזאתי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר קורה לי במסך. ברגע שאני משחק במשחק ( age of empires) ברזולוציה 1280-1024, מופיעות לי מעין קשתות בצבעי הקשת ע"ג המסך. דבר זה אינו קורה ברזולציה 1020-768 . לא בדקתי עם משחק אחר כי זה עתה פירמטתי המחשב. הקשתות מופיעות על רקעים מסוימים ועל אחרים אינם מופיעות. מה גורם לבעיה? האם זו בעיה במסך \ כרטיס גרפי \ או אחר?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי כמו פסים כאלו על המסך, ממה זה יכול לנבוע ? השפעות מגנטיות ? פלאפון ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-