כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב - והתלבטתי איזה כרטיס מסך לקחת... אני מחפש את הכרטיס הכי טוב ומשתלם מבחינת עלות/ביצועים לטווח מחירים 1500-2100 שקל BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION - 1650shekel BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC2 VERSION - 2000shekel לפי מה שהבנתי אין טעם לקחת 640MB כי אין הבדל משמעותי והפרשי המחירים גדולים רציתי לדעת האם הכרטיס BFG OC2 VERSION נוטה להתחמם הרבה יותר מאשר הכרטיסים הרגילים או ש- BFG דאגו שהוא ישאר קר... ? והאם זה שווה בכלל לקחת אותו או פשוט לקחת כרטיס רגיל ולעשות לו OC לבד.... והם כדאי לי בכלל להתעסק עם BFG? - אני פשוט לא מכיר אותם.. אני מכיר את Gigabyte ואני הכי סומך עליהם...
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום אנשים. רציתי לדעת באופן פרטני מתי המסך מהווה צוואר בקבוק בצורה כזו שאין טעם לשדרג כרטיס מסך. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
לצד ההמתנה לעדכונים אודות האפשרות שנראה ליבות Vega 20 לגיימינג - אנו מקבלים דיווחים על ליבות Polaris 30 משופרות בתהליך ייצור של 12 ננומטר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט אם לקנות Radeon 9800 PRO של חברת ELSA או את הSE של אותה החברה בהבדל של בערך 250 ש"ח(לא הכסף הוא הגורם). נאמר לי שאפשר בעזרת דרייבר מיוחד לפתוח עוד צינורות עיבוד בSE (או משהו כזה) וכך להביא אותו לרמה שקרובה מאוד לPRO. האם זה נכון? האם הייתם ממליצים לעשות את זה או שיש אולי אפשרות טובה יותר? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
א. האם מערך של 7600GT SLI יעיל יותר לדוגמא מכרטיס X1950PRO/X1950XT. ב. מהי יעילות הSLI,Crossfire והאם זה משמעותי ג. האם הHis X1950PRO ניתן לרכישה בארץ. בכבוד רב, אורי
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה אני צריך בשביך לראות שידור טלויזיה על מסך המחשב? הבנתי שיש כרטיסי טלויזיה, יש אפשרות אחרת?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
יש מצב שישרף או יהרס חלק במחשב כתוצאה מהפסקת חשמל ????
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
כדאי לקנות כרטיס ati hd 5770 ב 400? מדובר בחבר שמוכר לצורך שדרוג או שאפשר בסכום הזה להביא משהו חדש באותה רמה. מה צריך לבדוק כשקונים יד שנייה?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
בהמשך לחיפושים אחר מסך LCD רחב, קצת התקררתי בנוגע למסכי "24 ופניתי יותר לכיוון של "20. שני מסכים עיקריים עלו בחכתי : Viewsonic vp2030b או Dell 2005FPW האם יש עוד מסך, במחיר דומה, שאפשר לכוון אליו ? ואם בכל זאת יהיה מצב ל-"24,יש מספר דגמים אפשריים Viewsonic vp2330wb, Eizo S410w וגם יש ל-Dell את ה-2405FPW.. - שני הראשונים אמורים לצאת לשוק בקרוב, והמסך של Dell כבר ניתן לרכישה. האם ההבדל בשטח התצוגה ו/או תכונות אחרות שווה את ההפרש, הממש לא קטן, במחיר ? אשמח לשמוע דיעות נוספות לגבי כל ההתלבטויות, בעיקר מבעלי נסיון שימוש במסכים אלו
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה מהסוג הישן (מסך גדול עם כניסת RCA יחידה) ומחפש כרטיס מסך טוב אך לא יקר מדי. מפרט מחשב: מעבד core i5 2500 לוח אם asrock z68 pro3 זיכרון kignston ddr3/2Gb/1600Mhz ספק כוח antec earthwatts EA500d מסך: teac 20.1" 1680x1050@60hz אני צריך כרטיס מסך עם יציאת s-video, וכזה שאוכל לחבר אליו גם את מסך המחשב וגם את הטלויזיה לשימוש בו-זמני.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך כנ"ל המורכב בלוח אם תוצרת MSI ומעבד פנטיום 4 , המסך שלי הוא סמסונג 753 הבעייה היא במערכת הפעלה WINDOWS XP אין תמיכה בתלת מימד ו OPEN GL , בהפעלת DIRECT X מופיע כאילו האופציה במצב DISABLED באפור , לא ניתן לשנות ל ENABLE !! , ניסיתי להחליף DRIVER - ים , לא עזר ! אגב תחת מערכת הפעלה חלונות 98 , תכונות אלא עובדות ללא בעייה !! לעזרתכם אודה ! איציק
-
הכרטיסים האלה בערך בתקציב, איזה הכי משתלם? (על מערכת AMD 64 3000 RADEON 9600XT DVI 256MB XFX FX5900XT 128MB RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB(אם יש ב1200-1300) xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שמתי לב שיש לי בביוס אפשרות להעלות את הגודל של ה AGP Aperture Size עד ל 128 כרגע עומד לי על 64 ויש לי כרטיס מסך עם 128 מגה בייט . האם כדאי לשנות והאם זה יעזור במשהו או אולי יעשה פחות טוב ? קראתי במדריך אבל לא ממש הבנתי. עוד שאלה אולי מישהו יודע מזה האפשרות נחדשה בדרייברים החדשים של נווידיה NEGATIVE LOD BIAS ובמה לבחור ב CLAMP או ALLOW .
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
-
הם מופיעים רק לכרטיסי BBA, מה שאומר שאני לא יכול להוריד, נכון? כי אם אני נכנס לדף של הPBA של הדריברים, אז אני מוריד את ה6200, מה שיש לי עכשיו, ובBBA אני מוריד את ה2.5... ??? מה הקטע, הם תומכים רק בכרטיסים שלהם?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
למומחים שלום, אני קונה מחשב לבן שלי שהוא משחק במשחקים כמו באטלפילד 4 וכ"ו חשבתי לקנות לו כרטיס גרפי של גיגה בייט מסוג Gigabyte - GV-N760WF3-4GD. שראיתי שהוא עם מעבד גי-פורס טוב כולל 4GB DDR5 וכן אני יודע שגיגה בייט היא חברה אמינה. אולם שהתקשרתי לחנות אמרו לי שעדיף מליון פעמים לקנות כרטיס עם הסדרה החדשה של 970 מסוג Gainward GeForce GTX 970. בדקתי על הכרטיס ועשיתי השוואות ונראה שאכן הוא כרטיס טוב יותר מבחינת עבודה עם זיכרון ורזולוציות מעל 2K. שאלות: א. האם לא מספיק כרטיס כמו הגיגה בייט שציינתי למשחקים של היום והשנתיים הקרובות? ב. ההבדל בין הכרטיסים הוא כ 300 ש"ח רק אם אני לוקח את הכרטיס הנ"ל של Gainward. אחרת זה כבר יקר בעליל. האם זאת חברה טובה? מה ההבדל שינה לבין גיגה ב…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה- יש לי דיוידי נוסף.. ויש לי כרטיס מסך טוב במחשב בלי יציאת וידאו..(S-video) בכרטיס מסך אחר שיש לי יש יצאיה כזאת.. אז אני רוצה להוסיף אותו למחשב כדי שתהיה לי יציאה.. והוא ישמש רק כיציאה לא כמאיץ גרפי.. וככה אני יוכל לחבר את המכשיר דיוידי אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
דבר ראשון אני הולך לקנות אותו עם המפרט הבא השאלה שלי עם שווה לקנות את הoc האם זה שווה את המחיר או לא? מעבד: box Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם: P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון פנימי: Transcend CL 5 DDR II 800Mhz 1GB x2 כרטיס מסך:GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8800 GT 512MB PCIe דיסק קשיח: WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS צורב: Samsung SH-S203B DVD±R x20 Black Sata מארז: Raidmax SAGITTA No Psu ספק: Enermax Liberty 500W רמקולים: Micro Lab 2+1 מקלדת :Multimedia Logitech Keyboard + Mouse optical מסך: Proview 22'' LCD EP-2230W (5ms) 1:3000+dvi+sp
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
הי יש לי מחשב נייד עם כרטיס מסך S3 16 MEG ועם יציאת S VIDEO עכשיו חיברתי את זה לטלויזיה ואני רואה טוב הבעיה היא ששולחן העבודה שלי יותר מידי גדול לטלויזיה איך ניתן לסדר את זה ששולחן העבודה יתאים לטלויזיה עוד שאלה זה שבעזרת ה S VIDEO עובר רק וידאו וצריך לשמוע את הסאונד מהמחשב הנייד יש דרך שסאונד יתקבל מהטלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום, אולי מי שמבין בכרטיסי מסך למחשבים ניידים יוכל לעזור לי מי מהשניים טוב יותר והאם יש הבדל משמעותי? ATI® Radeon X1100 up to 384MB NVIDIA GeForce Go 7300 with up to 256MB TurboCache, 128 MB dedicated VRAM תודה
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי אתמול כרטיס טלוויזיה (pvr 2000) של leadtek, איך אני מחבר אליו את הממיר של יס? יש רק יציאה לאנטנה ועוד יציאה שדומה ל s-video אבל אני לא בטוח שזה s video איזה סוג כבל אני צריך כדי לחבר ממיר?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
ראיתי אותו ב 692 שקלים! שווה עוגייה? או שכבר ללכת על זה? IIYAMA 17'VISION MASTER PRO 1413 ? (שם החנות, פנו אליי בפרטי, if you care )
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
חג שמח, בזמן האחרון אני שם לב שיש עוד הבדלים בין דגם ה TM ל T של מסך דק 710 של SAMSUNG. לדוגמא באתר של TOM'S HARDWARE כתוב על הדגם 710T: " The version we tested is a model of ergonomics: tilt adjustment, pivot function, rotating base, VGA/DVI connectivity, etc. The only things missing might be a height adjustment and a USB hub. " אשמח לדעת את ההבדלים בין המסכים. האם באמת בדגם ה T לא קיים כיוון גובה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום אני טס בפלייט סימולטור x לאחר שהתקנתי את המטוס 747 של ifly אני מקבל הודעת שגיאה out of memory.... ויש לאתחל את הסימוטור מחדש המחשב שלי מבוסס: מעבד e8400 זיכרון : 4mb ddr2 800mhz כרטיס מסך: ati hd 4800 512 לוח אם: asus p5q כשאני בודק את המחשב אני רואה שיש עוד זיכרון אבל אני מגלה שפלייט סימולטור צורך את כל משאבי המחשב ( cpu =100%) השאלה שלי מה לא בסדר ? הזיכרונות של המחשב או הזיכרון של כרטיס המסך? האם אני צריך להחליף כרטיס מסך או שאני צריך להגדיל את נפח הזיכרון. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך בשנת 2007, ואחרי כמעט 3 שנים הוא נפח את נשמתו, ובמסגרת האחריות החליפו לי לכרטיס חדש, האם על הכרטיס החדש אני צריך לקבל 3 שנים אחריות, או שהאחריות תפוג כעבור 3 שנים מתאריך הרכישה המקורי 2007) הכוונה היא האם אני לא מקבל אחריות נוספת ל-3 שנים על הכרטיס החדש?! הכרטיס הוא מתוצרת אסוס, Geforce 8800 gt תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-