כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
המממ.. משהו מוזר, הזזתי את המסך לפינה בשולחן ועכשיו הצד הימני העליון של המסך דהוי מעט בהשוואה לשאר המסך, ניסיתי להזיז חזרה וזה לא עוזר....
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
קניתי מסך samsung 710N ושיש מסך שחור יש לי נקודה כחולה קטנה מה זה ?? תודה !
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי, המשחק בד"כ זז חלק, אבל לפעמים נתקע בצורה מרגיזה כשהמשחק מתקדם לכיון השער, כלומר כל עוד המשחק מתנהל במרכז המגרש, אין לאגים. עדכנתי דרייבר לפני שבועיים וזה המפרט שלי: Core i5 760 Intel P55WB Kingston 4GB x1333 Gigabyte GTS 450 1GB DDR5 Hec 500W אני משחק על ההגדרות הגבוהות ביותר - האם זה יותר מדי עבור הGTS 450 ברזולוציה הנ"ל...?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לדוגמא במשחק BF2 .....יש ב VIDEO TEXTURE ! TEXTURE FILTERING GEOMERTY DETAILS מה ההבדל בין כולם ?
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
איזה פיצ'רים (כדוגמת VIVO) חשוב שיהיה בכרטיס מסך מודרני ממוצע?
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לעזרתכם במציאת פתרון לפיצול וידאו. לאחרונה רכשתי שמונה טאבלטים מסוג ONYX BOOX MAX 2. עוד פרטים על הטאבלט כאן: https://onyxboox.com/boox_max2. אני מעוניין להציב אותם אחד על יד השני, 2X4, על מנת ליצור מסך אחד גדול. לטאבלטים יש מצב מוניטור משמע אפשר להוציא מהם כבל HDMI ולהקרין וידאו. לטובת פיצול הוידאו בצורה טובה על שמונת המסכים (המטרה שכל אחד יציג 1/8 מהסרטון) רכשתי מפצל וידאו: https://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=HDMI-4K-S8&lang=heb&cart= הוא לא עבד, הטאבלטים לא הצליחו לקבל ממנו את הוידאו. אותו דבר קרה גם עם המפצל הזה: https://www.aliexpress.com/item/4000345300732.html?src=google אני …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני רוצה מיציאת HDMI אחת בלפטופ עם כרטיס מסך GTX860 ומעבד I7 להוציא תמונה לשני מסכים עם חיבור HDMI או DVI, ושבכל מסך יראו תמונה שונה (לעשות EXTEND) ברזולציה ל 1080X1920 בכל מסך. תודה.
-
- 11 תגובות
- 11.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני רואה את כל הסרטים דרך הלפטופ כמו רובנו אך יש לי בעיה כי אני משתמש במחשב גם ללימודים ולפטופ הוא מרכז המדיה בבית(דירה שכורה) ראיתי בעבר אפשרות של פיצול מסכים כך שאני ממשיך לעבוד עם הלפטופ ובטלוויזיה דרך הTVOUT אני משדר סרט מהלפטופ אני מעוניין לדעת איך עושים זאת או בעזרת איזה תוכנה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי שני מחשבים המחוברים למקלדת אחת עכבר אחד ומסך אחד ע"י מפצל VGA\PS2. הכל עובד מעולה בעזרת לחיצה על כפתור במקלדת נעשה מעבר בין המחשבים. בקרוב אני קונה מחשב חדש שיחליף את אחד המחשבים, העניין שבמחשב זה יש כרטיס מסך שאחבר באמצעות DVI אל אותו המסך. מה שבעצם יקרה זה מצב כזה שאין לי אפשרות להשתמש במפצל מכיוון שיש לו רק חיבורי VGA.. , מה הייתם ממליצים לי לעשות\פתרון חומרה?
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שנה טובה! יש לי מסך LCD 27 מחובר למחשב ולממיר כבלים, AV3 מחובר לכבלים והכניסת מחשב למחשב כמובן. רציתי לדעת האם יש אפשרות או אולי תוכנה שדרכה אני יוכל לפצל חצי מסך למחשב וחצי מסך שני לטלויזיה? יש לי PIP (picture in picture) אבל זה נותן לי תמונה של רק כמה ס"מ ואין אפשרות להגדיל. נ.ב. כרטיס מסך msi 6600gt אם זה עוזר. שנה טובה איתן.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, האמת שאני ממש חדש בפורום, אז סחטיין לכולם על הפורום המוצלח! נראה שיש פה לא אחד ולא שניים של מביני עניין.. ועכשיו לשאלה הבעייתי יש לי 3 מסכים 22 אינצ', מחוברים לשני כרטיסים מסך. כאשר שני מסכים מחוברים לGTS250 , והשלישי מחובר בכרטיס ישן יותר, 9500GT. עובדים שניהם בSLI והמערכת אכן מזהה את שלושלם ומאפשרת לי להרחיב שולחן עבודה, ואני מצליח להעביר פריטים ממסך למסך בצורה מושלמת. לפני שקניתי את GTS250 בכדי לחבר את המסך ה3, עבדתי עם שני מסכים, והיתה לי אפשרות בדרייבר של הכרטיס מסך הישן להרחיב את שולחן העבודה כך שאקבל רזולוציה אחת גדולה 3360X1050 שמחולקת ל2 המסכים. (שני המסכים עבדו כאילו היו מסך אחד) התצוגה היתה קצת מתוחה אבל זה מה שרציתי. הבעיה שלי היא שהיום כש…
-
- 7 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום, בבבעלותי מחשב יחסית חדש עם כרטיס מסך Geforce 9600GT, לכרטיס יס 2 יציאות dvi שאחת מהן מומרת ל-VGA ודרכה מתחבר המסך שלי, אני מעוניין להשתמש ביציאה השלישית S-video בשביל לחבר את המחשב לטלוויזיה כך שהתמונה שמוצגת על המחשב תוצג גם בטלוויזיה, יש לי כבל אבל כשאני מחבר אותו לא קורה דבר על מסך הטלוויזיה, איך אני יכול לגרום לתמונה לצאת גם מיציאת ה-dvi וגם מה-s-video?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כמו בכותרת, ניכנסתי לאתר ובאמצע השורה איפה שרושמים את הכתובות של האינטרנט, מופיע לי נקודה קטנה בצבע שחור על רקע לבן. שמתי רקע שחור ואחרי זה שוב בדקתי ברקע לבן, והפיקסל נעלם, עכשיו הכול בסדר, אבל העם זה מעיד על זה שהפיקסל עומד להישרף? תודה וערב טוב!!, המפציץ..
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי F700P ואני מאוד מרוצה ממנו. לפני כמה זמן התגלה לי פיקסל שרוף! חשבתי שזה לא אמור לקרות בCRT.... בכל מקרה אני מקווה יש לי עדיין אחריות מח.י, אז רציתי לדעת אם יש אפשרות שאפשר לתקן את זה? ואם יש לי אחריות אז הם יחליפו? מה ההצהרה שלהם לגבי פיקסלים שרופים בCRT? אם יש להם בכלל... עוד שאלה, איך אני אמור לנקות את המסך הנ"ל? כל הזמן מתגלים לי כתמים מוזרים, כאילו מישהו התעטש לי על המסך....
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים כרטיס מסך Radeon HD 7870 ואחרי שאני מתקין את הדרייברים שלו מופיעים לי פיקסלים אדומים קטנטנים שבאים ונעלמים על המסך בצורה אקראית. ברגע שאני מסיר את הדרייבר הפיקסלים נעלמים. ניסיתי כל מיני גרסאות של דרייבירים ובכולם אותו הסיפור. ניסיתי להחליף סוגי כבלים (DVI ו- DP) ובשניהם אותו הדבר. מישהו מכיר את הדבר הזה ויודע איך נפתרים מזה? יכול להיות שזה קשור לספק כח שלא מספיק חזק אולי, למרות שמשחקים רצים מעולה ולא קורסים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מסך מדגם samsung 931b. אני מוצא בו שני פיקסלים דהויים, קשה מאד להבחנה. מה המשמעות, צריך להחליף, מה זכויות ההחלפה בדרך כלל בקניה כזו?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
טוב זאת הפעם השלישית שאני פותח כאן נושא לגבי הבעיה הזאת. בכל המשחקים שאני משחק יש מין קצוות מפוקסלים מוזרים שקצת קשה לראות אותם דרך תמונה, שזה כאילו המשחק רץ ללא AA. בCOD גם הצללים נראים מרובעים ולא חדים. המשחקים נראו יותר טוב בעבר לינק לנושא הקודם - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428501.msg3683634#msg3683634 שדרגתי לדרייבר 9.9 של קאטאליסט, פירמטתי את המשחק אפילו. אני באמת מתחיל לחשוב שזאת בעיה בכרטיס מצאתי לינק באינטרנט למישו שיש לו בעיה דומה כנראה http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=279&threadid=117282&enterthread=y&STARTPAGE=1 אולי תבינו יותר טוב את הבעיה דרך הנושא שלו. אני כבר מיואש :'( :'( מדובר בכרטיס HD4890***
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת איך בודקים את כמות הפיקסלים במסך LCD חדש לפני הדלקתו ואחרי הדלקתו? מה אני אמור לראות? איך אני אמור לזהות אותם? בתודה ניר
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מכיוון שאני עומד לרכוש מסך LCD, רציתי לדעת יותר על התופעה הזו "פיקסלים שרופים". קודם כל, איך לזהות אותם? כשמסתכלים על המסך הפיקסלים השרופים זה פשוט נקודות בצבע מסויים? שנית, עד כמה הם מפריעים לעבודה השוטפת? ואיך להימנע מהיווצרותם?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אמורים לדעת מה כוללת האחריות לגבי פיקסלים שרופים, כשקונים דרך האינטרנט או במכירה פומבית ? לכל דגם יש מספר אחר ?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אהלן אתמול קניתי מסך חדש-LG W2286L ששיחקתי בבאטלפילד באד קומפאני 2 ראיתי פיקסל אחד שרוף אחרי זה הרצתי בדיקה עם התוכנה DEAD PIXEL BUDDY והסתכלתי על הנקודה שבה היה את הפיקסל השרוף במשחק ובבדיקה לא היו שום פיקסלים שרופים איך זה יכול להיות שבמשחק כן יש ובבדיקה אין? וזה רק במשחק הזה הפיקסל השרוף שיחקתי גם בספלינטר סל ובספלינטר סל לא היה (בבאטלפילד הסביבה היא טרופית עם חוף וצמחייה וכו' ובספלינטר סל זה בתוך מבנה)
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני רוצה לפרק את הכיסוי של גוף הקירור מכרטיס המסך שלי, הוא מדגם 8800GT של BFG.. יש איזה מדריך או סרטון איך עושים את זה? לא את כל גוף הקירור, אני לא רוצה להחליף אותו, אלא רק לנקות אותו מתחת לכיסוי.. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם . כרטיס המסך שברשותי כעת על המחשב הוא Asus AGP-V6800 DDR SGRAM . מפרט המחשב מצויין לכם בכרטיס האיישי שלי .(למעט כרטיס מסך) . עכשיו פתחתי אותו כדי לשמן את המאוורר עם WD-40 .ונשבר שם חלק קטן ,בכל זאת הכרטיס מסך עובד. אבל עושה רעשים וגורם לניתוק כרטיס הקול .אחרי כניסה למבצ המתנה.כרטיס הקול תקין . שאלתי היא האם כדאי לפרק את המאוורר ואיך עושים זאת ?..מה הסכנות ? או האם כדאי להתקין כרטיס מסך יותר ישן שברשותי Geforce MMX 2 32MB ? (ללא מאוורר) (שהגיע מקורי עם המחשב 1999).
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היה לי ATI R9100 לאחר שמאסתי בו כי משחקים כבר עבדו כמו ב MX400 החלטתי לקנות כרטיס מסך... קניתי XFX GEFORCE 6600GT - וה TV OUT פשוט לא עובד!!! ניסיתי הכל - להתקין מחדש דרייברים, לשנות כבל, הכבל בדיוק אותו כבל והטלוויזיה פשוט לא מגיבה לכרטיס בשום צורה שהיא ובשום הגדרה שהיא... השאלה שלי אם פירמוט יגרום לזה להסתדר כי אולי הקטע פה זה ההתנגשות עם ATI? ממתין לפירמוט... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הדור החדש שלה מתקרב במהירות, וכמו במקרה של המעבדים גם כרטיסי המסך הקיימים של מפתחת השבבים האדומה צריכים להיעלם מהמדפים במהירות על מנת לחסוך לה בעיות וכאבי ראשלכתבה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
- 1 follower
-