כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
היי חשבתי לקנות מסך LCD חדש ( כי שלי ממש קטן LG L1511S ) ואני בעיקר משחק מישחקים כמו CS וכאלה. למסך יש לי קונה, אמא שלי קונה אותו מימני ב1200 שקל. אז חשבתי לקנות מסך LCD 17 INCH עד 600 דולר ( אפשרות קניה גם בחו"ל ) חשבתי עעל המסך הבא: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=24-116-276&depa=1 ViewSonic VP171B 17" TFT LCD Monitor רציתי ממכם תגובות עליו או הצעות אחרות למסכי LCD בתודה מראש Install
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום, כרגע מותקן אצלי במחשב הדרייבר windows xp unified driver v3.13 INETRNATIONAL ראה לינק -> http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_winxp_3.13.html יצא דרייבר חדש unified driver v4.24 אבל אין בו את האפשרות להוריד כ-INTERNATIONAL אלה רק בENGLISH. ראה לינק -> http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_winxp_4.24 אצלי מותקן ווינדוס XP בעיברית! רציתי לדעת אם אפשר להתקין את הדרייבר החדש למרות שהוא לא INTERNATIONAL תודה על עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
-
שלום יש לי 3DMARK 05 גרסת PRO 1.00 עכשיו המפרט שלי בצד ימין אני פעם ראשונה משתמש בתוכנה ואני רוצה לבדוק את כל ביצועי המפרט שלי בבת אחת לא לרק לכרטיס מסך אלא כל המחשב עכשיו תסבירו לי על איזה הגדרות אני צריך לשים אותה כי יש שם מלא דברים לסמן ב- V מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
חברת EVGA מתכוננת להשקת דגם מוזל חדש של דגם ה-Turing העממי ביותר אשר כולל האצה חומרתית עבור מעקב קרניים - במטרה להילחם ב-Radeon RX 5600 XT לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי בעיה בעת כניסה לאתר של AMD/ATI להורדת דרייבר לכרטיס המסך שלי,והיא:כאשר אני ממלא את כל הנתונים הדרושים בצורה נכונה כמובן,ואז לוחץ על כפתור Display Results - אז ה"כפתור" הנ"ל פשוט לא עובד.אולי הסיבה היא,שכרגע כבר מותקן אצלי במחשב הדרייבר העדכני (11.6)?! - מה יכולה להיות הסיבה/סיבות לכך?,האם זה קורה לעוד מישהו,והאם הבעיה היא בעצם באתר עצמו? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
וכללי כמה אני אמור לקבל? אני מקבל 6345 (המפרט בצד)
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
-
קניתי לא מזמן 6870 CF ועכשיו אני מעוניין לבצע באנצמארק ולהשוות לבאנצמארקים אחרים אני אשמח להסבר איך לעשות את זזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
-
חברה קניתי כבל TV OUT קראתי מדריךלבעלי כרטיס ATI אבל זה לא נוגע לבעלי כרטיס ATI radeon 9600xt . אז ככה חיברתי את הכבל אני רואה חלקים מהשלחן עבודה אבל אני רואה עם זה גלים ושחור רואה ממש לא בברור ניסיתי להוציא את הכבל אנטנה של הממיר וזה לא עזר . לפי דעתי הכבל מחובר מאוד טוב זה גם מראה לי שזה קולט אותו אבל יש משהו בהגדרות שלא עשיתי נכון עם מישהו יוכל להסביר לי או להביא לי מדריך לחיבור טי וי אוט עם כרטיס מסך כמו שלי הודה לו . תודה רבה !!
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שבת שלום :-) אני מחפש כרטיס מסך בסיסי שהשימוש העיקרי בו זה חיבור המחשב לטלוויזיה באמצעות HDMI (כלומר הוא צריך להעביר גם אודיו). האם כל כרטיס מסך שקיים היום עם חיבור HDMI יודע לעשות את זה? ספציפית, האם הכרטיס הזה מספיק: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4875 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי תהבדלים העיקרים בין הכרטסים הללו ? ואיזה מהם הכי משתלם.. לינק להשוואות לא יזיק אני חושב ללכת על ה 6600GT .. אבל קשה לי לימצוא אחד כזה בחנות שאני קונה, כאילו יש אחד והוא עולה בסביבות 1500 שקל של ALBARTON. וב 1800 שקל יש 6800 (לא GT!) לכן אני שואל מה ההבדלים, ומה עדיף, והשוואות בבקשה.. תודה מראש אנשים.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
הציעו למשפחה שלי מהעבודה של אבא שלי לקנות את המסך HP - L1706 8ms מפרט טכני: Size: 17 LCD TFT Resolution: 1280 x 1024 Pixel: 0.264mm Contrast: 500:1 Brightness: 300cd/m2 Viewing Angle: 140o/130o Design Color: Silver TCO-03 אחריות: 3 שנים ב 1,160 ש"ח עכשיו אני לא מכיר את הדגם הזה. תגידו בבקשה אם משתלם לקנות גם מבחינת המחיר וגם מבחינת הביצועים. אני משחק הרבה משחקים כבדים אבל בבקשה לא להגיד שהמסך הזה לא שווה כי יש כאלה ב2ms שמתאימים יותר למשחקים. הכוונה אם הוא מציג את התנועה במשחקים טוב. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
נניח ויש לי מסך עם RESPONSE TIME של 25MS,ומסך של 16MS,שאר המפרט אותו דבר. מה יהיו הבדלי הFPS בין שני המסכים, נניח בHALFLIFE2?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אחרי שסיימתי לבצע את ה-OC שלי,נכנסתי לשחק ב-COD2 ושמתי לב ש-FPS ירד בכ-20...משו שלא היה אף פעם לפני ה-OC,ותמיד המשחק עבד חלק. האם נעילת האפיק באמת משפיעה על ביצועים?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=968 לאחר שכבר ניתן להשיג אותו במחיר של ה 8800GT כמעט.. האם לדעתכם יהיה חכם לקנות אותו מבחינת ראייה לטווח ארוך ? ההתלבטות שלי היא בעיקר בינו לבין ה 9600GT. אני יודע שישנם הפרשים בביצועים אבל האם 500 שח בערך לא נותנים בכל זאת עדיפות ל9600GT ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ומסך טלוויזיה כדי לחבר ב-HDMI, ואני צריך עזרה להחליט מה הכי נכון לקנות. התקציב שלי הוא 3800 ש"ח. אני חשבתי על כמה אפשרויות, בבקשה תגידו לי מה הכי שווה או אם יש לכם עצה אחרת. (גם כן צריך ספק חדש) כרטיסי מסך: AMD Radeon HD 7850 2GB GDDR5 Nvidia GeForce GTX670 מסכי טלוויזיה: Samsung LA32D550 LG 32LK430Y ספק כוח: Thermaltake TR2 TR-700W תודה רבה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם תקשיבו יש לי נראה לי בעיה במסך שלי אני משחק במשחקים וזה ופתאום המסך נעלם והוא רושם בכחול כזה power saving mode ואז אין לי שום דבר לעשות מלבד להפעיל את המחשב מחדש ידנית ואני לא ידוע מה לעשות אני משחק במשחק וכבר אחרי 5 דקות זה בא לי והורס לי את המשחק והכל ואני חייב להפעיל מחדש את המחשב שוב ושוב(יש לי מסך LG 19 אינץ חדש כבר כמה חודשים) ואני ממש לא ידוע מה עושים עזרה בבקשההה
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
הכרטיס מיועד בעיקר לצפייה בסרטים באיכות HD (720p) כרגע, אך מעדיף אם יעמוד גם בסרטים באיכות גבוהה יותר למקרה של שידרוג טלוויזיה עתידי. בשנים האחרונות בשל החולשה של כרטיס המסך הקודם לא הרבתי לשחק אבל אני יותר מאשמח אם יתאפשר לי לשחק משחקים חדשים אחרי השדרוג (אני לא מפונק במיוחד במחינת FPS רזולוציה ואיכות, בסה"כ דרישת סבירות. כמובן שני מקווה שמשחקים ירוצו ולא תצוץ הודעת שגיאה כגון "הכרטיס מסך לא כולל פיקסל שיידר מספק" כמו שקיבלתי עד היום או לא תומך בDirectx חדש או כל הודעה שהיא. יתרת החומרה: לוח אם - ASUS A8N-E מעבד - AMD Athlon 64 3000+ זיכרון 1.5 ג'יגה (שוקל שידרוג גם בתחום הזה אם ידרש על מנת להפעיל משחקים בצורה סבירה) מסך - viewsonic VP930 (לצורכי רזולוציה על פי חוק…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שמעתי על חיבור של כרטיס מסך שאפשר לחבר אותו ישר לחשמל ואני לא מתכוון ל-TT250W Xpress זה נראה לי מתחבר במקום של PCI-E 6pin מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להביא קישור אני יודע שכבר יש את זה בכרטיס 7800GT 2Xcore
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
לא יכול יותר, כל היום אני בחיפושים אחרי כרטיס מסך, אני מנסה לקרוא ולהבין איך לבחור כרטיס מסך, על איזה פרמטרים להסתכל, נכנס לכל מיני השוואת ולא מבין כלום ! הכרטיס ישמש אותי לגימינג קל , משחקים ברמה של בטלפילד 4 .. GTA V ... NFS .. ולתוכנות עריכה כמו סוני וגאס, פרימייר, אפטר אפקטס .. פוטושופ/./ התקציב שעומד לרשותי , 600-700 ש"ח , עדיפות לקנות בKSP כי שם אני קונה את כל המחשב אבל אם יש צורך בחנות אחרת, אז אני בא בראש פתוח זה המפרט : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 PLUS 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H97M-PLUS LGA115…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מסך עדיף 19''VIEWSONIC E95 או CTX EX950F FLAT או מסך אחר בתחום המחירים תודה מראש DEMULTI
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש כרטיס טלויזיה, חשבו לי שיהיה לו טיונר כמובן, אני מעריך שבכולם יש את זה כדי שיהיה אפשר לחבר אליו את הכבלים ישירות .. שיתמוך בmedia center .. וכמובן הקלטה באיכות טובה.. חשבתי ללכת על Leadtek WinFastTV2000 XP RM שעולה יחסית זול כ180 ש"ח אבל גיליתי שהאיכויות הקלטה שלו הם לא הכי טובות ואין תמיכה גם בmedia center ולכן אני מחפש כרטיס טוב יותר.. על איזה כרטיס אתם ממליצים {תקציב: עד 420 ש"ח}
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
הוא יותתר טוב מ9500NP 9600P/NP 9700NP אני צודק? 128 מגה יספיקו נכון? למרות שיש עליו רק 128 ביט, הכרטיס הוא מצויין ויריץ את כל המשחקים בצורה טובה נכון? תנו קישור בבקשה לכרטיס עם 256 ביט
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-