עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by free_me_0,

השעמום לקח אותי לאתר הזה. מעניין כמו נותן ב-VANTAGE http://www.donanimhaber.com/anakart/haberleri/Asusun-yuksek-performans-platformu-Rampage--Extreme--ROG-Xpander-Donanim-Haberde.htm

2. Started by Hitman_47,

קניתי DP כדאי לחבר מסך 3 ! http://cable.co.il/sg_product~630110~58~132.htm וברגע שאני מנסה להפעיל את כל השלושה הוא מבטל לי מסך אחד עם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי לפתור אותה עם מישהו יודע איזה DP אני צריך או מיוחד .?!

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  3. Started by Orantr,

יש לי שאלה בנוגע לשילוב בין השניים המפרט שלי הו כזה : GA-880GA-UD3H HD5850 Phenom 965 רציתי לדעת האם אני יוכל לשלב כרטיס מסך של nvidia לדוגמא gforce 9800gt או gforce 250gts על מנת שיחשב לי פיזיקס שכמובן ה ati יהיה הראשי . האם המפרט שלי בכלל תומך באופצייה הזאת וזה אפשרי להוסיף ? כי לפי מה שאני יודע הלוח אם דלי תומך ב crossfire תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  4. Started by Pc_freak,

היום התקנתי משחקים חדשים MAFIA 2 וBLUR JC 2 הכרטיס מריץ אותם בFHD בלי אף בעיה וMAFIA AA X8 MEDIUM היה לי HD4850 שהתקלקל וקניתי 8800GTS 320MB OC2 של BGF ב250שקל ואני לא מרגיש ירידה בבצועים יש לי 1000שקל להוציא על כרטיס מסך האם כדאי לקנות את הGTX 460 או לחכות עוד איזה חצי שנה?

5. Started by dor_ohayon,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך כדי לשחק במשחקים החדשים ברזולוציה גבוהה. התקציב שלי הוא כ350 שקל , חריגה ל-400. יש לי כבר 2 אופציות ואשמח לדעת מה דעתכם.. מצאתי את הכרטיס radeon 4850 ב-90 דולר (342 שקל) מ EBAY ואת הכרטיס radeon 4650 ב288 שקלים איזה מהם יותר טוב ומה יותר משתלם,ואם יש אופציות נוספות שעדיף לקנות בטווח הזה?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  6. שלום רב, כרגע אני משתמש ב4850 והייתי רוצה לברר מה הן האופציות שדרוג שלי? וכן, על הכרטיס מסך שאתם ממליצים בבקשה תציינו את הספק הנדרש אליו.. כרגע אני עם 400W לא ג'נרי אבל כנראה שגם לא יספיק.. אגב, אני על E7300 C2D 4gb ram Gigabyte EP43-DS3L

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  7. Started by rony1880,

היי הכרטיס נימכר כבר ברוב החניות , גם בKSP , יש כבר תגובות לביצועים של הכרטיס? רוני

8. Started by mindblast,

ערב טוב היה לי משעמם אז הרצתי בדיקת GPU ב OCCT הנה התוצאה.. http://img213.imageshack.us/i/2010092821h28gpu1.png/ הכרטיס בסטוק כרגע... http://gpuz.techpowerup.com/10/09/28/98s.png ראיונות מאיפו השגיעות?

9. Started by no_way,

תקציב: 500~1000 חריגה מקסימלית: 200 שח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס: גיימינג כבד האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? לא חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: לא עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): מזומן\אשראי. לא רלוונטי מפרט של המחשב: http://img411.imageshack.us/img411/1058/18375099.png ספק: PRO 82+ איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): AOC 19 INCH הערות ובקשות מיוחדות: אין

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  10. Started by fwafaw23,

יש ברשותי כרטיס מסך Inno 3D 8800GT 512MB Superclocked עם קירור iChill, כמה הוא שווה אם אני רוצה למכור אותו???

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  11. Started by DarkIDevil,

אהלן חבר'ה, ביומיים האחרונים, הכרטיס שלי - Sapphire HD4870 VaporX 1GB, מתחמם ואז המסך שלי (Samsung P2770HD) מפסיק לקבל ממנו אות, עכשיו, אני יודע שהוא מתחמם כי כשזה קורה דולק לי על הכרטיס מסך נורית אדומה של OVER TEMP, וגם המאוור שלו נשמע חזק, עכשיו כרגע שאין איזשהו משחק מיוחד פתוח על המחשב, הטמפ' של 3 הדיודות היא בין 60-70 מעלות צלזיוס, זה נורמאלי? ואז זה מה שעשיתי, השתמשתי במצב הידני של ATI CATALYST, ושמתי את המאורר על 60% וזה הוריד לי את הכרטיס ל48-53 מעלות במנוחה, אבל משומה אני חושב שהבעיה היא לא בכרטיס.. כי כשאני מכבה את המחשב ומדליק אותו (הכוונה היא *לא* לריסטרט/ריסט), אז עדיין המחשב נתקע במצב שחור ונדלקת לי הנורה האדומה של ה-Over Heating על הכרטיס, ונגיד שאני משחק GT…

12. אהלן חבר'ה, ביומיים האחרונים הכרטיס שלי - Sapphire HD4870 VaporX 1GB, מתחמם ואז המסך שלי (Samsung P2770HD) מפסיק לקבל ממנו אות, עכשיו, אני יודע שהוא מתחמם כי כזה קורה דולק לי על הכרטיס מסך נורית אדומה של over heating, וגם המאוור שלו נשמע חזק, עכשיו כרגע שאין איזשהו משחק מיוחד פתוח על המחשב, הטמפ' של 3 הדיודות היא בין 60-70 מעלות צלזיוס, זה נורמאלי? ואז מה שעשיתי זה, השתמשתי במצב הידני של ATI CATALYST, ושמתי את המאורר על 60% וזה הוריד לי את הכרטיס ל48-53 מעלות במנוחה, אבל משומה אני חושב שהבעיה היא לא בכרטיס.. כי כשאני מכבה את המחשב ומדליק אותו (הכוונה היא *לא* לריסטרט), אז עדיין המחשב נתקע במצב שחור ונדלקת לי הנורה האדומה של ה-Over Heating על הכרטיס, ונגיד שאני משחק GTA IV…

13. Started by noam.ad,

למסך 24 HD איזה כרטיס מומלץ? מתי יוצא הדור החדש של ATI? שווה לחכות?

14. Started by chrisamar,

שלום רב, קניתי לפני כ-3 שנים מחשב שאז הוא היה מחשב גיימר-על....כיום הוא אפילו קצת פחות מהממוצע... יש לי מעבד QUAD CORE Q6600 (לדעתי הוא ממש טוב, עד היום לא הצלחתי לנצל אותו עד הסוף) זיכרון 4GB DDR2 1000MHZ כרטיס מסך NVIDIA 8800 ULTRA ספק כוח HEC 450W כרטיס קול CREATIVE X-FI PRO GAMER כרגע יש לי מסך 19" אבל אני קונה מסך חדש 22-24 אינץ' LED FHD בימים האלה הכרטיס מסך צולע, ואני שוקל לקנות חדש....התקציב עד 2000 שקלים, והנטייה שלי היא לקנות NVIDIA דווקא ולא ATI משום שאני רגיל אליהם ואני מאז ומתמיד הייתי קונה רק GEFORCE... אני מתלבט כרגע בין 3 כרטיסים...או 470GTX של חברת GEGABYTE בגרסת SUPER OVERCLOCK או 470GTX משופר של GEGABYTE או 460GTX בגירסה של OC לא יודע של איזה …

15. שלום לכולם, אז ככה יש לי כרטיס radeon hd 4870 הורדתי את ההתקנה של הכרטיס מהאתר של ATI אבל שאני מנסה להתקין הוא מעלה הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את הפאק (PACK), ניסיתי להתקין את הכרטיס מסך בנפרד ואת הקטליסט בנפרד אבל הוא בכל זאת מעלה את ההודעת שגיאה יש לי XP SP3 והמחשב עבר פירמוט ואין לי שום תוכנה אחרת מותקנת למעט הכרטיס קול והעידכון של הFRAMEWORK מהאתר של מיקרוסופט מה יכולה להיות הבעיה? אגב למרות הכל המחשב עושה ריסטרסט אחרי ההתקנה ואז זה נראה כאילו הוא מזהה את הכרטיס אבל בכל זאת אין גישה לקטליסט או לכל אלפיקציה של הכרטיס מסך [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  16. שלום חברים. רציתי לקנות כרטיס בתקציב די נמוך יחסית (עד 350 בלחץ), שלא ייאלץ אותי לשדרג את הספק (בואו לא ניכנס לזה). השימושים הם Couner Strike 1.6 בעיקר ואולי פיפא ודומיהם בעתיד. כשאני מריץ את המשחק על הכרטיס המובנה ה FPS מאוד נמוך ובלתי אפשרי כמעט לשחק. כאשר חיברתי Geforce 7600 GT הייתי מרוצה. האם GT220 צפוי לספק אותי ע"פ הנתונים הנ"ל? ההפרש בין ביצועיו במשחקים משמעותי מול הכרטיס המובנה על הלוח? תודה רבה המשך יום נעים. שאר המפרט: E5500 G41M-ES2L 2gb ddr2 800

17. ראיתי שמרכיבים מפרטי משחקים מציעים את הכרטיס הזה LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5 כשיש דגם שלו עם זכרון יותר גבוהה ולמרות שהתקציב מאפשר את זה בכל זאת מציעים את הכרטיס הזה למה?

18. Started by Inter,

שלום לכולם, לפני כמה ימים אבא שלי ביקש ממני לבדוק לו לגבי קניית כרטיס מסך חדש מהסיבה שהכרטיס שלו לא מספק אותו בעבודה מול תוכנות כגון קורל דרו פוטושופCS4 אילוסטרייטור וכאלה ואחרים, אז יש לי כמה שאלות דבר ראשון איזה כרטיס מסך באמת מתאים למשתמש כזה בתקציב של לכל היותר 450 - 500 שקל אם אפשר פחות זה מצויין... כמובן ממש שאני מכיר ויודע עבודה בעריכת וידאו ועיצוב דו - מיימדי זה לא שיקול של מעבד וזיכרון ?

19. Started by אה אה אה,

של כרטיס מסך שיתאים לעבודה עם תוכנות גרפיקה ולא למשחקים, חשוב שיהיה חזק ואיכותי עד 2000 ש"ח ועוד משהו, המלצה למסך מחשב שיתאים לגרפיקה גם כן, גודל 22 ושלא יעוות יותר מידי את הצבעים. תודה!

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  20. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך על הלוח. הבעיה שלכרטיס יש רק יצאית hdmi ולי יש טלוויזיה ישנה לא LCD. גם המתאם מVGA לSVIDEO לא עובד. אני לא משחק משחקים בכלל, רק גולש באינטרנט ורואה סרטים. אני רוצה כרטיס מסך פשוט עם היציאה המתאימה אך כזה שלא יחליש לי את הביצועים (אני עם מערכת מבוססת אתלון X4 ,4 ג'יגה RAM ומריץ ווינדוס 7 64 ביט). הכי זול שמצאתי הוא זה : http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=692 האם הוא יספק את הצרכים שלי ? האם יש זולים יותר ? (לקנות מחשב ולעבור דירה מוביל לחור גדול בכיס....) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  21. Started by tom57,

MA78GM-US2H rev 1 (נראה לי, אני לא יודע איך בודקים) ?

22. Started by Y-T-M,

טוב אז בזמן האחרון אני רואה שהכרטיס שלי כבר לא בדיוק אוכל משחקים על הרזולוצייה וההגדרות הכי גבוהות כמו פעם.. אז הכרטיס שלי הוא BFG GEFORCE 8800 GT OC2 521MB אני משחק על מסך 26 כלומר רוזולציה 1920x1200 בפיפא 11 על ההגדרות הכי גבוהות כולל פילטרים וכולל vsync הFPS בריצפה כי שי מלא תקיעות.. עובד על win7 64 bit והמעבד שלי הוא q6600 מי שזוכר אז חמפש כרטיס טוב עד 1000 שלא יהיה איתו גם צוואר בקבוק ויחזיק כמה שנים טובות..

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  23. יש לי מעבד i7 920 שני דיסקים קשיחים וכרטיס מסך 9800 ואני מתכוון להוסיף gtx 295 שיהיה הכרטיס המסך היעודי ו9800 יהיה לפיזיקה השאלה עם ספק של 620 ואט יחזיק את המערכת?

24. Started by ToyMan,

שלום... יש לי Ati Radeon 3870 HD רגיל של חברת Gigabyte רציתי לשאול לגבי המאווררים.. אם הם נשארים על אותה המהירות כל הזמן |או| שהם נשארים על מהירות נמוכה במצב מנוחה ושאני משחק במשחקים והטמפרטורה עולה גם מהירות המאוורר עולה.. איך אני יכול לבדוק את זה? יש איזה תוכנה מיוחדת לשליטה במאוררים? כי אני לא רוצה לגלות שהמאוורר שלי מתעצל על 40% שאני משחק במשחקים דרך הCatalyst אני לא מוצא קטגוריה של מאוררים ועוד שאלה.. בקרוב אני קונה HD4890 Vapor-X רק רציתי לשאול על הקירור הזה..... גם המאוררים שם במצב מנוחה על מהירות נמוכה ושהטמפרטורה קצת עולה המהירות של המאוררים עולה? כי אם לא אני ישר שם על 100% כי זה קירור Vapor-X אני רוצה להנות מכרטיס קפוא (ואולי אני גם יעשה OC)

25. שלום אנשים, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיחשב לי פיזיקה ברמה טובה\גבוהה , בנוסף לכרטיס מסך שברשותי HD5850 ... התקציב שלי הוא בסביבות ה200-400 שקל...מצאתי GEFORCE 9800 GT 512 בחנות RSM ב360 שקל חדש מה אתם אומרים יהיה מספיק טוב לחישוב פיזיקה ברמה טובה? או שצריך משהו יותר טוב? ההתלבטות שלי היא בעיקר בין כרטיסים הנ"ל: Geforce 8800 Geforce 9800 Geforce 250\240 ועוד שאלה אחרונה, איזה כרטיס יותר חזק ה GEFORCE 240 או ה- GEFORCE8800\9800 ? תודה רבה לכל העוזרים !

דיונים חדשים בפורומים