כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
היי אבקש את עזרתכם בנידון מציאת דרייבר לכרטיס מסך מסוג : Video Adapter VIA/S3G Unichrome Pro Integrated תודה !
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג כאלה נגיד בכמה עשרות שקלים, באזור ת"א ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח INTEL DB85FL עם מעבד I7 4770 אני רוצה לקנות כרטיס מסך בתקווה עד 1000 שקל למשחקים כמו פיפא וNBA 2K יש המלצות? משהו שכדאי לשים אליו לב במיוחד? תודה!
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני מתכוון לקנות מחשב בשבוע הקרוב הכול מוכן אבל דחית את זה בגלל המסך מישהו מכיר את הדגם הזה של המסך T710BH שך LG מסך CRT איך הוא לשימושים רגילים בעיקר גלישה באינטרנט אני אעבוד הרבה מול WORD ומשחקים פעם בכמה ימים תלוי הוא יספיק? הוא עולה לי 790 ש"ח אם למישהו יש את הדגם הזה ספציפית שיגיד (אפילו בפרטי) זה חשוב.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
היי, עד אתמול הייתי בטוח שאני קונה את ה - 8500GT של Gigabyte, אך התברר לי שהוא לא תומך ברזולוציות גבוהות בעבודה בשני מסכים - אני מתכנן לעבוד ב - 1050*1680 על שני המסכים, ולפי המפרט הוא לא יודע לעמוד בזה (הוא מוגבל ב - 2560 על 1600). המטרה של הכרטיס הוא לעבודה משרדית על שני מסכים, שידע להריץ משחקים "קלים" ושתהיה לו יציאת S-Video. מישהו מכיר כרטיס מסך כזה בתקציב של 500 ש"ח? תודה! נ.ב. האם המגבלה של 2560 על 1600 היא ספציפית של GigaByte או של ה - 8500GT? נ.ב. 2: המפרט של המחשב הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM ¤1001 1 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ¤554 1 מארז Coolermaster Centurion 532 Silver RC-532-SKR3 ¤329 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤48 1 ספק כ…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח למצוא תכרטיס באף מקום..... Sapphire לא מצאתי זמין במלאי.... דיברתי עם החנות של ה"בחורה" אמרו שיש להם את של PowerColor. בדקתי את זה עם נציג "טול" והם אומרים שזה יגיע רק אולי עוד שבועיים לארץ. מישהו שקנה פה בבקשה שישלח הודעה פרטית על איפה שהוא קנה (על מנת למנוע כאם פרסום של חנויות.)
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
מחפש מעצב לאתר XXX שיכול לעצב ברמה הדומה לרמה כזאת http://www.videosz.com העיצוב יהייה בתשלום רק לרציניים מי שרציני שיגיב כאן וישאיר פרטים ואני יצור איתו קשר או תיצרו איתי ICQ 221411 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים לקחתי את הסך לתיקון והביאו לי מסך חלופי שלא עובד ברזולוציה של המסך הקודם, וכשאני מדליק את המחשב אז רק כאשר הוא מגיע לווינדוס הוא נכבה... אני צריך לדעת איך אני יכול דרך "מצב בטוח" (במצב בטוח הוא עובד) להקטין את הרזולוציה ושאני יוכל אח"כ להפעיל את המחשב מחדש ושזה ייפעל כשורה... (בעקרון לי אין בעיה להשאר בלי מסך כמה ימים אבל אבא שלי צריך את המחשב כי כל העבודה שלו על המחשב) תודה לעוזרים.. )
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
איסור הפרסום של NVIDIA חלף, וכל שותפותיה מתחילות לחשוף את מה שהן הכינו ופיתחו בכדי לסחוט כל טיפת ביצועים מהליבה הגראפית החדשה והמתקדמת שלה הדור החדש של NVIDIA ממשיך לנוע קדימה במלוא המהירות, ומבלי להמתין ל-AMD שעדיין לא הציגה לנו אף מוצר מדור ה-Polaris שלה. הפעם, מדובר בתום מועד אמברגו המידע אודות כרטיסי GeForce GTX 1080 אשר אינם משתייכים אל סדרת ה-Founder's Edition שפותחה בידי NVIDIA – אלא מהווים דגמים ייעודיים וייחודיים, עם מעגלים מודפסים ומערכי קירור שנוצרו ועוצבו על ידי שותפות השיווק של מפתחת השבבים. עשרות דגמים כרטיסים חדשים נחשפו כמעט בו זמנית ברחבי הרשת, ועומס המידע הוא ללא ספק גדול ומבלבל – אך למזלנו האתר הגרמני computerbase החליט לסייע לנו ולעשות קצת סד…
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום כולם, החלפתי לאחרונה את המסך שלי ועברתי ממסך של 19" (מרובע) ל23" רחב. עכשיו כשאני מריץ משחקים על FULL HD כרטיס המסך שלי כבר לא סוחב הכל בHIGHEST ולפעמים זה לא מפריע אבל לפעמים ההבדל משמעותי לעין. הייתי רוצה לשדרג את הכרטיס הנוכחי שלי RADEON HD4870 512MB למשהו שיוכל להריץ משחקים (בתקוה) על HIGHEST עם המפרט שלי. למען הסר ספק, אני לא פריק של FPS אבל אני הייתי רוצה שדברים ירוצו חלק. המפרט שלי כיום (מה שרלוונטי) : Intel Core i7 930 6GB RAM DDR3 1600 MHZ GIGABYTE GA-X58-UD3R MOTHERBOARD ATI RADEON HD4870 512MB לא זוכר עוצמת ספק (לצערי) אבל משהו בין 450 ל520 וואט מארז CM Centurion 590 אני מקווה שזה מספיק פרטים ואני גם מקווה שהכרטיס שתמליצו לי עליו יכנס במארז. התקציב הוא בד…
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי התלבטות קטנה בין 2 כרטיסי מסך.. CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 512MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO או X1800XT 256mb לא מתכוון להתעסק עם פתיחת צינורות ,ו- OC למחשב חדש E6300 GA-965P-DS3 איזה כרטיס עדיף ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
עד עכשיו כל הזמן היתי הבעלים הגאה של ATI ,איזה דריוור הכי מומלץ עכשיו לכל המשחקים העדכניים??(גרסה ) תודה מראשש....
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שיתמוך גם ברזולוציות של מסך 24" רחב אני יודע שאפשר להשתמש בזה שעל לוח אם אבל אני מעדיף כרטיס נפרד עם זיכרון משלו. הכרטיס מיועד למחשב לעיבוד גרפי ותמונות.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
מחשב חדש שדוד קנה, בא עם 6600 של MSI (קנה מאייבורי ואל תשאלו אותי למה,בנתיים המחשב עובד טוב) הכרטיס הנ"ל בא עם דרייברים 77.71 משהו כזה, להוריד את הגרסה הכי עדכנית? ברצוני גם לבדוק בנצ'ים של הכרטיס אז איזו תוכנה להשתמש ואם אפשר קישור להורדה (במידה וחוקי) אני יודה מאוד. תודה
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
היי לכולם שאלה קטנה לי אליכם: מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה - GTX260 בגרסא הזו: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל כרטיס מסך: Forsa GTX260 896 MB GDDR3 HDMI DUAL DVI 216 Stream Processors! 55N I - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪423 סה"כ: ₪423 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 415 ₪ http://tms.co.il/preview/spec/fgytj74e מחיר קצת זול לכרטיס מסך כזה.. לא כך?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
צריך עזרה מחר אני הולך לקנות ואני רוצה לדעת מה יותר משתלם אמרו לי שה5850 עם oc מגיע ל5870 stock , הבעיה היא אם זה קשה לעשות oc? ואם הקירור שלו מחזיק תoc הזה?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
חשבו גם בעובדה שאני כנראה יעשה OC לכרטיס ,אבל דרך windows בלי מאוורריים ושטויות.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Catalyst 2.5 או Gigabyte 7.79? אם זה עוזר אני מדבר על הרדיאון 9000 הרגיל.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום איזה כרטיס מובנה בלוח הזה? והאם אני יוכל להשתמש בו לשימוש יותר מאשר אינטרנט אופיס וכו.. אני לא מדבר על קרייסי, אלא על משחקים פשוטים כמו פיפא וכו.. אולי קצת GTA בפרטים נמוכים
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
-
חבר׳ה שאלה קצרה ופשוטה..אני מתכנן לקנות באילת מחשב נייד מסוג asus N56 עכשיו הנייד עם ה650m נגמר במלאי ונשאר רק ה630m. ההפרש בשקלים הוא 220 בערך... מה אתם אומרים?לא לפספס את ההזדמנות של הקניה באילת ללא מע״מ או לחכות שיהיה במלאי??
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
אמ;לק - האם יש דרך להפחית מהירות מאוורר לכרטיס בחלונות 10 ללא דרייבר? הסיפור המלא: אשתי החליטה לשדרג את המחשב הותיק-יחסית שלה לחלונות 10. אל תשאלו אותי למה. במשך תקופה ארוכה נסיונות להפעיל את השדרוג החינמי מ-7 עלו בתוהו, ובסוף הסתבר שזה בגלל שכרטיס המסך (geforce 7800gt) ישן מדי ואין (ולא יהיו) לו דרייברים לחלונות 10. החלטתי להתחכם וניסיתי להוריד התקנה offline של 10, ולמרבה ההפתעה זה עבד - המחשב עובד עם דרייבר בסיסי של מיקרוסופט. מכיוון שאשתי לא צריכה 3D, זה די סבבה. הבעיה: הדרייבר הבסיסי הזה לא יודע לשלוט במאוורר, שפועל כל הזמן על מקסימום ומרעיש בצורה נוראית. מה ניסיתי: - להתקין דרייברים של Nvidia: אי אפשר, לא מזהים חומרה מתאימה. - להתקין כרטיס מסך פסיבי ישן: לא עבד, כנרא…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים ברמת הכניסה , עד 400-450 שקל ? GeForce 8500GT 512MB VS Radeon HD3650 . הראדון חדש יותר לעומת ה גיפורס שותיק ובעל קבלות. מתכנן על משחקים ברמת רזולציה בסיסית , מחשב AMD 4200 . אשמח להמצלה לכאן או לכאן , או כל דבר אחר. תודה מראש, דרור.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יש לי מסך 120HZ. עד עכשיו הכרטיס מסך שלי היה HD4890 והוא תמך ב120HZ הכל היה טוב ויפה. כשאני מחבר כרטיס אחר (R7 250) יש לי אפשרות רק ל-60HZ. איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך תומך או לא? Radeon R7 250 2GB DDR3
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-