כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
שלום לצורך שימוש משרדי, אני מתכוון לשים 2 כרטיסי מסך כאלה במחשב לצורך חיבור 4 מסכים. להלן לינקים למוצרים: http://skypc.co.il/pl_product~4260183360698~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~T93GS512~8~0.htm תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
הספק שלי הוא hec 580w Ace .
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אהלן, שאלה - איך אני יודע אם כרטיס מסך ספציפי יעבוד כשאני אחבר אותו ללוח אם? על אילו פרמטרים אני צריך להסתכל? זה הלוח אם שיש לי: http://www.intel.com/products/desktop/chipsets/p965/p965-overview.htm זה הכרטיס מסך שאני צריך לכמה דקות: http://www.leadtek.com.tw/eng/hmd/specification.asp?pronameid=358&lineid=20&act=2 ללוח אם יש חיבור PCI-EXPRESS x16 & x1, ועל הכרטיס מסך כתוב Graphic bus: PCI Express (אני לא יודע מה המשמעות, אבל אני מניח שזה אומר שזה תואם מבחינת חיבורים) עוד דברים שאני צריך לבדוק או שאפשר להגיד בוודאות? MSI p965 express and winfast px8400 gs tdh תודה!
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שאני מחבר ב VGA רואים את הכתב ברור ויפה והצבעים גם שאני מחבר בDVI רואים צבעים ממש חזקים והשולים יוצאים מהמסך רק אחרי כיוון או התאמה לרזולציה הטבעית של המסך 1360X768 רואים סביר ב DVI ועדיין צבעים מתים עכשיו הבעיה הרצינית היא במשחקים אני לא יכול להתאים לרזולציה גבוהה בלי שהמשחק יצא לי מגבולות המסך , זה לא אמור להתאים את עצמו לרזולציה הגבוהה אבל לגדול המסך ? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת האם הכרטיס INNO3D GTX 470 מומלץ או שעדיף כרטיס שיש לו 3 שנים אחריות אבל יקר יותר ומה בקשר להרחבת האחריות של הכרטיס של חברת EVGA ? בקיצור איזה כרטיס מסך הכי כדאי/משתלם
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
יש לי שאלה, אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי הצעה למפרט עם הכרטיס מסך : nVIDIA GeForce GT210 1024MB T.C/HDMI אני לא מחפש משהו מטורף וחזק אלא משהו סביר שיריץ לי טוב משחקים כמו - NBA2K10,PES10,COD אז רציתי לדעת אם הכרטיס מסך הזה יספיק לי ויריץ טוב את המשחקים האלה??
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב עם מעבד E7300 וכרטיס מסך nVidia GeForce 9500GT. רציתי לשאול האם כדאי להתקין את הקודק Pure Video לצפיה בסרטים ב-HD והאם אני אמור להרגיש הבדל בכלל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
כרטיס מסך 8500GT התקלקל ולא היה כרטיס אחר אז החליפו אותו בGT 210 החדש יותר טוב או פחות טוב? לפי מה שקצת קראתי באינטרנט הבנתי שלמרות הנתונים הקצת עדיפים שלו הוא פחות טוב.. מישהו מבין בזה ויכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני חושד לאחרונה כי הכרטיס מסך שלי חדל מלתפקד כמו שצריך. זה מתבטא בזה ש-CUDA לא מריצה HD כמו שצריך, משחקים עם FPS נמוך וכדומה. איזה תוכנה\תוכנות יכולות להגיד לי מה הסטטוס של הכרטיס מסך שלי? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום כמו רבים אחרים יש לי כרטיס מסך עם יציאת DVI ו HDMI וטלוויזיה עם כניסת SVGA ו COMPOSITE הבנתי כבר שאין אפשרות עם כבלים מגוונים לחבר ישירות ושמעתי על קופסת ההמרה אבל לפני שאני קונה רציתי לדעת אם זה עובד, ספציפי הקופסא הזו : http://reltronics.shopy.co.il/products/146807 קופסת המרה ממחשב (VGA) לטלויזיה ( RCA / Svideo ) הכרטיס שלי הוא GFORCE 9 ועוד שאלה אחת, אם זה באמת עובד אז האם אני עדיין יכול לפצל את התמונה בין מסך המחשב לטלוויזיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך אשר יתן ביצועים סבירים במשחקים אך גם בתוכנות (דגש על SOLIDWORKS ו-AUTOCAD MECHANICAL עדיפות לכ. מסך של ATI תודה, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
הכרטנס מסך שבמחשב השני שווק חיים ( :s05:geforce 5500 fx). ואני רוצה לקנות למחשב הזה כרטיס מסך חדש. היעוד שלך הכרטיס מסך יהיה לגיימניג קל ורוב העבודה של המחשב יהיה לעבודה משרדית. תקציב לכרטיס מסך: 500 ש"ח לוח אם- asuse p4s8x-x מעבד- intel pentium 4 2.4ghz זיכרון - kingstone 512mb ספק כח- "סנשיין -קומה" דגם MI-ATX400 על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
היי, באפשרותי לשדרג ל-9800GTX בכ-500 ש"ח ורציתי לדעת האם זה משתלם ועד כמה ההפרש גדול בינו לבין ה-8800GT. תודה =]
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
מצטער על החזרה ל 2005, אבל יש לי תהיה קטנה (בתור אחד שלא מבין ממש בכרטיסי מסך): יש לי על הלוח אם את ה 6100 ונפל לידי ה 6800GS . האם שווה הרעש הנוסף שהוא יעשה לי במארז למחשב שכל תכליתו הינה סרטים, PDF ולימודים ? האם אני ארגיש ביצועים יותר טובים ב סרטי HD ? או פידיאפים כבדים במיוחד ? אשמח לתגובות...
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי. אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא, זה יעזור לי לבחור את המחשב הנייד. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום מי שיכול לכוון אותי בבקשה לכרטיסי מסך עם 2 או 3 יציאות למסכים שיעבדו במקביל (אם אפשר זולים באופן יחסי..שימוש פשוט.)
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
כרגע אני נמצא במוסקבה ויש לי הזדמנות לקנות כרטיס מסך במחיר יותר נמוף מבישראל. אני מתלבט בין RADEON 5770 5830 ו-NVIDIA 260 GTX. המחיר של ה-260 ו 5830 הוא בסביבות ה-230 דולר והמחיר של ה-5770 בסביבות ה-200 דולר. בעיקרון אני מתלבט בין ה-5830 וה-260. ה-260 עם 896 זכרון לעומת ה-1GB של ה-5830. זאת השאלה הראשונה שלי. זה משנה? ובכללי מי מהכרטיסים יותר חזק? השאלה השנייה שלי היא האם משתלם בשבילי לקנות את הכרטיסים האלו כי יש לי מסך בסך הכל בגודל של 19 אינץ' אז אני משחק על רזולוציה 1280X1024. והשאלה האחרונה שלי היא האם כל הכרטיסים יתאימו ללוח האם שלי שהוא:GA-P35-S3L של GYGABYTE. ובכללי אני ישמח לשמוע הצעות
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס HD4870 שמשרת אותי נאמנות כבר כמעט שנתיים, הוא התחיל לעשות לי בעיות שתיארתי בנושא הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465495.0 (אני עדיין מחכה לראות אם מישהו יוכל לעזור לי שם) לצערי אני בעצם כבר לא כ"כ מאמין שיהיה לי אחריות כיוון שקניתי את הכרטיס של PALIT אשר החליטה החברה באכזריות רבה להפסיק לייצר את הכרטיס או בכלל הפסיקה לייצר כרטיסים של ATI. למקרה שאני לא אצליח לסדר את עניין האחריות אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש, אבל לצערי אין לי תקציב רב, יש לי רק 1000 ש"ח להוציא בקושי. אשמח להמלצות על כרטיסי מסך טובים, את המפרט שלי תוכלו לראות בצד. השימושים שלי הם:עבודות עיצוב וגרפיקה בפוטושופ, משחקים כבדים (כרגע זה Battlefield Bad Company 2 בעיקר, בקרוב עו…
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
Palit nVIDIA GeForce 9600 SMART 1GB או ATI Raedon 4350 HD 1GB? תודה.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
הקריטריונים הבאים: א. עדיפות מאוד גבוהה לצ'יפסט של nvidia ב. שיפעל טוב בלינוקס ג. שיגיע עם יציאות hdmi וdvi ד. שיהיה במחיר זול ככל הניתן. ה. PCI-Express 2.0 השימושים הם עבודה בעיקר, לראות סרטים בעזרת יציאת הHDMI, ואם כבר אז גם קצת משחקים לא יזיקו (בעיקר unreal tournament 2004) תודה מראש לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 4.07.2010 בשעה 12:29:02 תיקון טעות,יש לי PCI-Express 2.0
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
האם GIGABYTE nvidia gefroce 250OC יספיק לי למשחקים חדשים?? ומה ההבדל בין REV 1.0 לבין REV 2.0 של הכרטיסים?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
ASUS Radeon HD 5770 1024MB EAH5770 CUCore/2DI/1GD5 או ASUS GTX260 OC (216 Core) 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E מה נראה לכם יותר סוס? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום לכם היום התקנתי במחשב שלי את הכרטיס מסך INNO3D GTX 470 הדרייבר שהיה מצורף לכרטיס הוא 197.03 כאשר ניסיתי להפעיל את המשחק GTA IV המשחק היה מקוטע הפעלתי את המשחק על מסך 23 אינצ' 1920X1080 האם זה נורמלי ? אם אני מעדכן את הדרייבר לחדש יותר זה יכול לעזור? ולאיזה גירסה? יש לי I5 750 4GB זיכרון תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום, כ.מ ATI 4850 צג 22" טלויזיה LCD 32" מעוניין לצפות בשני המסכים ביחד האם ניתן? אם כן איך? בברכה
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-