עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ofir38,

איזה כרטיס מסך כדאי לקנות בתקציב כזה? השימוש שלי הוא בעיקר למשחקי FPS CS חשוב לי שיהיה די קריר ושקט.. והאם תהיה בעית תאימות ללוח אם שלי? כי שמתי לב שיש כרטיסים כמו 8800 GT שרשום PCI EX2.0 והלוח שלי לא 2.0 (ASUS PB5) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  2. Started by overload,

זה נראה לי מוזר שמקס פיין 2 ( ;D) פועל הרבה יותר טוב ממה שציפיתי (פועל מצויין) על הGF4 MX שלי גם על 1024X786 עם AA 4X2 ו AF ב2X, ואני רוצה לדעת בדיוק כמה טוב הוא פועל. אז אני מחפש תוכנה שמציגה את קצב הפרימים במשחקים, למישהו יש ניסיון עם תוכנה כזאת והוא ויכל להמליץ לי על אחת טובה? תודה 8)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שלום מקווה שאני בפורם הנכון אם לא אז תכוונו אותי בבקשה אני מחפש כרטיס צפייה והקלטה דיגיטלי ל 2 מצלמות אבטחה לדוגמא GeoVision GV600 אני צריך שתהיה אופציה לצפייה ממקום אחר דרך האינטרנט ושהוא יתאים למצלמות צבעוניות שמצלמות גם בלילה וגם ביום הלוח אם שיש לי Intel DG33BU התקציב שלי לכרטיס הוא 1000 ש"ח תודה

4. Started by yotamavi,

מה אתם חושבים? בכמה ה1950 יותר טוב? כי אני מתכוון לקנות מנועה ואני לא יודע אם כדאי לי לקנות ולחכות אלוהים יודע כמה זמן...

5. Started by nore0,

ראיתי שהכרטיס יצא ל-PCI האם תצא גירסת AGP ?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  6. יש לי LEADTEK 6800NU ואני משתמש בדרייברים המקוריים הכי מעודכנים ...השאלה אם יש דרייברים יותר טובים מאלה כמו DNA / OMEGA וכל אלה...היה לי ATI לפני זה והשתמשתי בOMEGA DRIVERS ואין לי שום מושג איזה דרייברים מומלצים לאנוידיה אז אם מישהו יכול להביא לי המלצות וגם בנצ'מרקים עם MODDED DRIVERS יהיה טוב ...

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  7. ראיתי באיזה אשכול שמישהו אמר שהX1950PRO לא הדהים ביכולות הOC שלו כי אין תוכנה שמתאימה לו. זה נכון? יש כזה דבר או שזה שטויות? אם זה נכון מתי התוכנה/גרסא הזאת תשתחרר? תודה.

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  8. היי. יש לי במחשב כרטיס מסך מהדגם הרשום מעלה. אלה הפרטים המלאים: manufacturer : ATI type : ATI Mobility Radeon HD 3650 supporting HyperMemory technology memory amount : 512 MB dedicated VRAM (up to 1.279 MB total available graphics memory using HyperMemory technology with 2 GB system memory) memory type : DDR Video RAM (resp. DDR Video RAM and DDR system memory combined) connected bus : 16x PCI Express חיפשתי באתר של ATI בכתובת הזו http://ati.amd.com/support/driver.html אבל לא מצאתי את הדגם של הכרטיס מסך שלי.... מישהו יכול לעזור לי ולכוון אותי בבקשה? תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by rockstarr,

http://www.neweggbusiness.com/Product/Product.aspx?Item=9B-14-195-118 זהו כרטיס מתחרה בחברת NVIDIA בסדרה המקצועית QUADRO שלהם. עכשיו הכרטיס אמור לעבוד בתוכנות כמו 3DS MAX וכד' וזה כמובן הייעוד שלו. רציתי לשאול איך הוא לדעתכם במשחקי מחשב? אני לא מצאתי לא יוטיוב ולא מידע אמין אחר שסוקר את ביצועיו ביחס לכרטיסים אחרים. אשמח אם תוכלו להגיד לי פחות או יותר? דוגמא לCRISIS 3, BF 3 איך אמור להריץ אותם?

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  10. Started by orengreen,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי (MSI GeForce 9800 GTX+ N9800GTX PLUS T2D512 OC). יש לי מערכת קצת ישנה אבל עובדת בסדר ומחוברת לטלוויזיה ישנה עם S-VIDEO. אני רוצה לשדרג את הכרטיס בלי הרבה בלגנים ולכן אני מבקש המלצה לכרטיס מסך PCI-E עם יציאת S-VIDEO. בנוסף, אם כל מה שזמין יקר מידי עם שיפור לא משמעותי בביצועים - אשמח לשמוע דעתכם. תודה

11. Started by גל פרידמן,

האם מישהו יודע איפה ניתן לראות מסך VP171 מחובר למחשב? האם יש כאן מישהו מאזור המרכז שיש לו מסך כזה וניתן לראות אותו בפעולה?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  12. תראו, בפנדה הQ17 - עולה 2800 שקל. הL70S - עולה 2170 שקל. פה: http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?submit=manufactory&catalog=20&manufactory=1927&DEPA=1&sortby=14&order=1 הQ17 - עולה 299$!! ממש ממש זול אפילו יותר מה731PF של בנקיו שעולה 2000 בישראל.309 דולר שם. הL70S - עולה 289$ הבדל של 10 דולר בחול, הבדל של 600 שקל בישראל (אני יודע שהL70S עולה 2500 בממוצע אבל בכל זאת משו מוזר בפנדה..). מישהו יודע איך אפשר לקנות משם את הQ17? כי 300$*4.5 = 1350, וגם אולי המכס גג 2000 לא? אין בישראל שוחטים במחירים :[ עריכה: התבלבלתי בפורום, נא להעביר לתצוגה וגרפיקה בבקשה.

13. מפרט המחשב הוא: (בתמונה) אם צריך עוד פרטים אני אשמח לתת בהכוונה.. '>http://jpg.co.il/view/53d297423a696.png/"]"]http:// אני משחק במשחקים כמו Starcraft 2, Diablo 3 וכו'.. בעבר כשרציתי לקנות מחשב המליצו לי על כרטיס מסך מדגם Geforce GTX 560 TI וקניתי את אותו כרטיס מסך אך לא מקורי (עלה לי בסביבות 1200 שקלים) או משהו בסגנון והוא עושה לי בעיות, נתקע כל הזמן. לכן אני מעוניין להחליפו ורציתי לדעת האם עדיין כדאי לקנות את אותו אחד שעולה כרגע לפי זאפ 1000 שקלים או שיש משהו יותר זול או יותר טוב ויותר יקר שיעמוד בציפיותיי. לא אכפת לי להוציא כסף עד גבול מסויים כמובן, העיקר שהוא יהיה טוב למה שאני רוצה

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  14. Started by Debugger,

אבא שלי טס עוד מעט ליניו יורק וביקשתי מימנו שיקנה לי שם את haradeon 9700 pro. והוא קונה לי. אז אני שואל אותכם איזו חברה עדיף ואיזה חברות ביכלל יש. תודה!!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  15. Started by Ghtm,

יש לי 7800GT של forsa ואני מתקשה להפעיל את הvivo. יש לי hot. אני לא מבין לאיפה לחבר את הכבל,לממיר או לטלויזה עצמה?(ולאיזה מהחיבורים בממיר?) ולאיפה לחבר את הסאונד?(ובאיזה מהצבעים על המפצל?) ולאחר מכן איך אני מפעיל את ההקלטה?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  16. הבעיה היא, שאני צריך כזה שהזיכרון של הכרטיס מסך יהיה 512MB, ולא יעלה על 1300 שקל :-\

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  17. למשל 8800 GTS למרות שהשאלה מופנה לכל הכרטיסים עד כמה מורגש ההבדל של הMHZ בכרטיסים ?? (כמה FPS תוספת מהירות מסויימת מוספיה) 1. מהירות הליבה הגרפית יש הבדל מורגש בין 500MHZ ל 600MHZ או בין 500 ל 550 ?? 2.ומהירות הזיכרונות יש הבדל מורגש בין 1600 ל 1700 או בין 1600 ל 1650 ??

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  18. Started by hadarK,

שלום, אני מדבר עבור חבר שמעוניין להשתדרג מה-MSI R685. הוא משחק ברזולוציה 1920*1080, והולך לשחק far cry4, evolve וכו' המפרט שלו: מעבד: i5-2310 לוח אם: intel DH61WW ספק: cooler master GX 650W. מארז: in win griffin אשמח להמלצה התקציב עומד עד ל-2K.

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  19. Started by roipow,

אשמח אם תוכל לעזור לי.. מזה כל דבר בתמונה אומר? והפתית שלג עושה ש100% כוח של המאוורים יעבדו נראלי כי שלוחצים זה מרעיש מאוד.. יש לי ספקח 600W של FSP כרטיס מסך R9 290 TWIN FROZR V 4GB GAMING EDITON I7 2600 3.4GHZ

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. הקריטריונים הבאים: א. עדיפות מאוד גבוהה לצ'יפסט של nvidia ב. שיפעל טוב בלינוקס ג. שיגיע עם יציאות hdmi וdvi ד. שיהיה במחיר זול ככל הניתן. ה. PCI-Express 2.0 השימושים הם עבודה בעיקר, לראות סרטים בעזרת יציאת הHDMI, ואם כבר אז גם קצת משחקים לא יזיקו (בעיקר unreal tournament 2004) תודה מראש לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 4.07.2010 בשעה 12:29:02 תיקון טעות,יש לי PCI-Express 2.0

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  21. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, יש לי מחשב במפרט כדלהלן: I5 3570K 3.8 MHz GA-B75M-D3V DDR3 1333MHz 8 GbB GTX560Ti 1GB 256 bit SS-400ET Active PFC F3 העניין הוא שכאשר אני משחק FarCry 4 (לא ניסיתי כל כך משחקים אחרים) בהתחלה למשך זמן מה המשחק פועל מצויין אבל בהמשך הזמן התצוגה קופאת לחצי דקה בערך וחוזר חלילה. בדקתי עם תוכנה לבדיקת התחממות ונראה שבזמן שהתצוגה קופאת הכרטיס בעלייה מסוימת של החום לזמן מסוים ואז החום חוזר ל מצב הרגיל. יש לציין שאני ממש בימים אלו בסוף תקופת האחריות, השאלה שלי אם אכן נראה כמו בעיה בכרטיס המסך ואם יש דרך טובה יותר לוודא את העניין? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. אהלן, יש לי בעיה כלשהי שנתקלתי בה, או יותר נכון שאלה של כיצד זה ייתכן? אז כך, כרגע מותקן לי חלונות XP על המחשב, והרזולוציה המקסימלית אשר אני יכול להשתמש בה היא 1024X768. יש לי את הלפטופ כבר הרבה זמן, וכל הזמן הזה אני משתגע מהרזולוציה, אבל לא פניתי לקבל עזרה מאחר וחשבתי שאין מה לעשות, כי זה מה שרשום במפרט של המחשב, רזולוציה מקסימלית 1024X768. אבל, לאחרונה התקנתי בדואל-בוט לינוקס על המחשב שלי. הופתעתי במיוחד לגלות שאני יכול להריץ על הלינוקס ללא כל בעיה רזולוציה של 1280X1024, ייתכן מאוד שאני יכול גם להשתמש ברזולוציה גבוהה יותר, לא בדקתי את העניין כי לא רציתי להיות חמדן מידי... השאלה היא כזאת: כיצד זה ייתכן? האם יש דרך כלשהי להגדיל את הרזולוציה גם בחלונות? תודה.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  23. Started by doker,

שלום אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה ישנה יש לי גם טלוויזיה דיי חדשה שאלייה אני מצליח לחבר ורואים הכל טוב ואין שום בעיה אבל עם הטלוויזיה היותר ישנה יש בעיה כי חיבור הrca שלה לא טוב יש שם בעיה ואז נשאר רק החיבור הרגיל של הטלוויזיה הזה העגול שמתחבר לקיר רציתי לדעת אם יש מתאם בין s-video לחיבור הזה כי זה הפתרון האחרון שלי לדבר הזה לא יודע אם יש לי עוד פתרון תודה רבה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  24. Started by galmsi,

היום ברצתי בדיקה בתוכנה VANTAGE והופתעתי לגלות שה 5870 שלי נותן תוצאה של P9000 ואני לא יודע למה ? בבקשה אני מבקש את עזרתכם המערכת היא : AMD PHENOM X6 T1090 כך שלא ניראה לי זה מה שמגביל אותו תמונות מהתוכנה GPUZ: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. רק רציתי לדעת לפני שאני יבצע ניסוי האם אפשר להשתמש בשלושה מסכים שונים על ידי חיבור אחד בטלווזיה אחד בחיבור אחד ואחד בחיבור השני. יש לי geforce 6600

• 1 תגובה
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.