עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kokoman,

שלום לכולם, האם מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה? פשוט קיבלתי הצעה לרכוש אותו במחיר של 1950 ש"ח, אז רציתי לשאול מה דעתכם עליו והאם זה מחיר משתלם?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  2. Started by eladrevach,

השאלה שלי היא בעצם מה ההבדל ביניהם..? עכשיו אני יודע שההבדל הוא רק בצורה ובקירור אבל השאלה האמיתית היא נגיד ראיתי שבksp הפסיקו עכשיו למכור את הגרסא הקודמת. השאלה שלי אם מישהו יודע לאיזה מהם הקירור יותר טוב (ואם מישהו היתנסה יותר טוב) חוץ מהvapor-x שלו יש את הקירור הכי טוב. וגם ראיתי עוד גרסא של sapphire Heatpipe Fan שאותה יש רק בארץ לא ראיתי עליה שום דבר באתר של sapphire בקיצור איזה הכי ממולץ לקנות (ואל תגידו לי את ההכי זול.. בבקשה) יעני בקיצור מי מקרר הכי טוב הרגיל או הnew edition ?

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  3. Started by Classify,

במחשב הרגיל תמיד נכנסתי לאתר של NVIDIA והוא הוריד לי את מה שצריך. עכשיו האתר של NVIDIA מצא את כרטיס המסך שלי וגירסת הדריברים וכתב לי: Quanta requires that you download the driver for your GPU from their support site. You can find more information at: http://www.quantatw.com. The GeForce M series and GeForce Go series notebook GPUs use drivers that have been customized by the notebook manufacturers to support hot key functions, power management functions, lid close and suspend/resume behavior. NVIDIA has worked with some notebook manufacturers to provide notebook-specific driver updates, however, most notebook driver updates must come from the notebook manufacturer. Additi…

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  4. אולי תוכלו לעזור לי לגבי מחשב לפוסט פרוקשיין(עבודה עם maya ,3dmax וכו') וכבר הישתגעתי אני צריך עזרה עם הכרטיס מסך אני רוצה להשקיע עד 3000 ש"ח בכרטיס הגרפי אני מיתלבט בין ati לnavidia אבל אני לא יודע איזה כרטיס ודגם יכולים להתאים המיפרט הטכני של המחשב הוא: p-4 3.6 ghz (bus:800mhz'h-t,1mb s775) 1 לוח אם asus p4p800se ,sata ,lan זכרון ddr2 533 512mb a-data *2 ד.קשיח 200gb sata בבקשה אם תוכל לעזור לי אודה היתי בחניות מחשבים והם לא בדיוק "עזרו" לגבי הכרטיס הגרפי ???

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  5. יש לי לוח GA-Z77-D3H של גיגהבייט ונאמר לי שאני צריך להוריד מהאתר של אינטל תדרייברים לכרטיס גרפי המובנה של הלוח אם , ניסיתי להוריד אחד מהאתר של אינטל והוא רושם לי בהתקנה הודעת שגיאה שהמערכת לא נתמכת , מישהו יכול להביא לי קישור לדרייבר הנכון ? זה הלוח אם GA-Z77-D3H וזה הכרטיס מסך GTX 560 TI תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  6. אהלן קניתי את הrx480, וראיתי שמאחורה יש לי רק יציאות של דיספליי פורט וhdmi. ומהמסך שלי יש רק יציאה לvga וdvi, אז קניתי כבל מdvi לדיספליי פורט, אבל זה לא עובד... המסך לא קורא את הכרטיס.. מה אני אמור לעשות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  7. Started by hotshot,

למישהו יצא כבר לקרוא על הכרטיס החדש של nVidia שאמור לצאת עוד חודש? אני מעוניין כרגע לקנות מחשב חדש לגיימינג ועניין אותי לדעת אם שווה לחכות לו בשביל ביצועים או בכלל בשביל שמחירי הכרטיסים הזמינים היום יירדו (אולי אצליח לעשות SLI של GTX460/70 בלי לפשוט את הרגל ;D )?

8. Started by bule,

שלום יש לי מחשב dell אם שני מסכים,כרטיס המסך שלי הוא ATI RADEON HD3650 256MB ,כל כמה שעות הצגים מהבהבים כמה שניות ואז הוא נותן לי message"-display driver stopped responsing". ואז נכבה המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה,תומר.

9. היי,חבר הביא לי כ מסך ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותו למחשב שלי ואם כן מה אני יכול לעשות עם הכ מסך הישן חוץ מלמכור

10. Started by Artemis Entreri,

חיפשתי באתר בית שלהם ולא מצאתי, מישהו יודע מי היבואן ?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  11. Started by bsphere,

שניהם באותו מחיר, לא מצאתי מבחני ביצועים ל x1950pro 512mb. מה עדיף?יחובר למסך LCD 19" אם זה משנה כך שהרזולוציה מוגבלת. תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  12. Started by MagnuM_47,

שלום יש לי כרטיס מסך X1800GTO 256MB רציתי להוריד לו דרייבר דרך האתר כאן: https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 אני צריך עזרה במה לבחור? כי אני לא מבין מכל הרשימה שם מה להוריד תודה!!

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  13. אוקי אז ככה התקציב הוא 250 שקל קיצר יש לי חיבור ללווין יס עכשיו הדרישה מספר 1 שלי היא שאני יוכל לראות או בכרטיס TV שני ערוצים בו זמנית או שאני יוכל לראות בTV ערוץ ובמחשב ערוץ אחר... עכשיו אני יודע שביס זה בעיה ובהוט בזמנו ההיתי שם מפצל ורואה בTV דרך הממיר הדיגטלי ובמחשב דרך החיבור האנלוגי עכשיו ראיתי פה כרטיס שנראה לי שעונה על הדרישות לי http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=5104909#detail כולל המחיר מה אתם אומרים שווה לקנות ועם באמת הוא יתמוך בצפיה ב2 ערוצים בו זמנית או שזה סתם חרטה? ולגבי ההקלטות וההמרות לקלטות וידאו לדי וי די אני יסתדר נראה לי עם כל כרטיס.. תודה

14. Started by MIKIBHS,

יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8600 GT 512 MB יש עליו רכיב (אולי קבל ?) שהתפקע למעשה יש על הכרטיס 5 רכיבים כאלה שכתוה עליהם FZ83 - 1500 - 6.3V שאלתי האם אפשר לתקן ? האם כדאי לתקן ? ואם כן היכן ? (בתל אביב) תודה מיקי

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  15. פירוט נרחב יותר על הכרטיסים במאמר הזה: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=42521 "It is obvious now that the official launch is on Monday or Tuesday" כמו כן הפרומו הבא של AMD לגביי יום שלישי הקרוב שכנראה מרמז על השקת הכרטיסים החדשים: http://amd-member.com/campaigns/black/

16. Started by X_Dror,

אני בקרוב קונה את ה- Geforce 6800 Ultra ובנתיים אני מתלבט בין שתי חברות - או של LeadTek או של Pixel View Prolink. (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_779&products_id=6954) אני לא מכיר כל כך את ה- Pixel view אבל לפי מה שאשפר לראות מקבלים גם שלט וכל מני דברים מגניבים, השאלה של אם אני אקבל את זה גם בארץ... אבל מצד שני הקירור של Leadtek נראה ממש טוב אבל אני לא יודע גם אם הוא מרעיש או לא. או את זה של XFX. המחיר לא כל כך משנה... תודה!

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  17. Started by hwforcer,

האם זה הגיוני כי כרטיס אחד X1900XTX יותר טוב משנתיים ב SLI של GEFORCE 7900GT ?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  18. Started by T1,

שלום לכם, לפני בערך שנתיים רכשתי מKSP מחשב שעד היום אני די מרוצה באופן כללי מהביצועים שלו, סה"כ מערכת מאוד אמינה. Intel core 2 E7400 2800Mhz לוח אם שגם נחשב בזמנו טוב מאוד לאוברקלוק-Gigabyte GA-EP43-UD3L 1066mhz זכרונות 4GB 400MHZ לא זוכר את החברה אבל נחשב מוצר איכותי. ספק כוח- וכאן בעצם השאלה- יש לי טרמלטייק 420W. לא יודע אם זה קשור, אבל היה לי בעבר כ.מסך שקניתי עם המחשב- GT9800, נדמה לי 512 מגה, שיחקתי עליו בעיקר משחקי ספורט-ההכי כבד NBA2K11, ואפשר להגיד שדיי אהבתי לשחק על ההגדרות הכי גבוהות עד שפשוט יום אחד(בחודשיים שלפני קצת התחילו ארטיפקטים אבל קלילים) הוא החליט שהוא לא יכול יותר והוא נשרף, הסתבר שהכרטיסים האלה חזרו אליהם עוד הרבה פעמים. כרגע יש לי כרטיס נקרא לזה "ח…

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  19. Started by Danniel,

עלויות בארץ מעל 2400

20. Started by coorva,

שלום רב באתר יש כתבה על כרטיסי 6600GT חדשים שמותאמים ל- AGP. יש ברשותי לוח אם - INTEL D850EMV2 האם הכרטיס החדש יתאים ללוח האם שלי?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  21. היי האם יהיה צוואר בקבוק רציני עם מעבד כזה, ראיתי שגם אין צורך בחיבור מתח לכרטיס . רוני

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  22. Started by rony1880,

היי איזה מהם יותר חזק? רוני

23. בניתי אתר באיימייג' רדי ויש לשוניות למעלה שאין בעיה איתם אני מקשר את הלשוניות לדפים למשל לשונית "מסזיקה" לדף "מוזיקה". עכשיו בתוך הדף מוזיקה יש עוד לשוניות כמו "מזרחית" וכמו "לועזי" עכשיו כשאני עושה סלייסים על הלשוניות שבתוך הדף "מוזיקה" (שהוא אחד מהלשוניות הראשיים) אז הסלייסים הראשיים מתחילים להידפק לי לא פועלים יותר... אני נואש אני מחפש משהו שיעזור לי להבין יותר לומר איך זה עובד ד"א אני משתמש בImageReade cs אז אם משהו מבין בזה ויוכל לעזור לי שידבר איתי באיסיקיו או במסנג'ר... ICQ:800097 Mess:kobitomi20@hotmail.com

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  24. אחת מהגירסאות האחרונות אי פעם של דרייבר ה-Catalyst הושקה בגירסת בטא, עם מטרה לשפר את הביצועים של כותרים מרכזיים חדשים כגון Fallout 4 ו-Star Wars Battlefront לכתבה: http://hwzone.co.il/מנהל-התקנים-חדש-לכרטיסי-amd-הושק-עם-הבטחה/

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  25. Started by crazy_pr,

כשאני מנסה לחבר TV in לכרטיס התמונה שמתקבלת על המסך קופצת. בעיה נוספת היא שכאשר לא מחובר כלום הכרטיס עדין מראה כאילו הוא מקבל אות מסוים ולא מסך כחול (שמראה שוהא לא מקבל אות). האם הבעיה קרתה למישהו והוא יודע איך לפתור אותה? האם הבעיה היא של הגדרות / הכרטיס עצמו?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.