עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tzilber,

האם למפרט שלי (מפורט בצד) כדאי 9800GTX? או להסתפק ב 8800GTX 512MB או 8800GT 512MB. המסך שלי הוא SAMSUNG 22 מכוון כמובן ל- 1680X1050. אין כרגע OC ואם יהיה יהיה רק למעבד.

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  2. שלום, רציתי לשאול שאלה. היה לי מחשב עריכה עד לפני שבוע של כמה שנים טובות ( הכיל כרטיס MATROX) כמו שהבנתי מהפורום כיום לא נדרש להשקיע בכרטיסי עריכה אלא רק לקנות כרטיס להכנסת החומר. (במקרה כיום כרטיס טלויזיה להכנסת חומר מוידאו, או חומר שנכנס כיום דרך USB). לכן ברצוני לשאול באיזה כרטיס מומלץ להשקיע בכדי לקבל ביצועים מהירים, עבודה נוחה במערכת. להלן המפרט שהוצע: Quad Core i7 - With Graphics3.4 לוח אם GA-h77-d3h - GIGABYTE ATX מידי טאור DDR-III 8GB 1600MHz 1.5 TB Geforce 630 gt DVD צורב תודה. התקציב נע עד 800 שקל.

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by mosesgamer,

זה יעשה בעיות אם אני יחבר את המחשב למסך ביציאה המובנת בזמן שהכרטיס מסך מחובר למחשב?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by natee,

הבנתי שבסקלייט יש מעבד גרפי מובנה. אני רוצה לקנות את NFS THE RUN. איך אני יכול לדעת אם המעבד הגרפי המובנה בI7-6700 יוכל לסחוב את המשחק הזה? זה לא ממש משחק חדש.. תודה

• 62 תגובות
    • 7.5k צפיות
  5. שלום, יש לי FX5200 וחיברתי אותו לטלויזיה עם כבל מיוחד. איזה תוכנה אני צריך כדי לראות את המחשב בטלויזיה ואיך אני עושה את זה. תודה מראש, אליאב.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by W0lverine,

מסך ראשון : AOC 7F רזולוציה מירבית : 1280 1024 גודל נקודה : 0.21mm dp(H) 0.25mm dp(D) גודל : 17 אינץ שטוח לחלוטין שלוש שנות אחריות בבית הלקוח!! מחיר : 682 מסך שני : Samsung 753DFX רזולוציה מירבית : 1280 1024 גודל נקודה 0.20 (H) גודל : 17 אינץ שטוח לחלוטין "נטורל קולור" אחריות ושירות במעבדת היבואן - כנראה רק לשנה מחיר : 855 --------------------------- אם רזולוציה מירבית 1280 1024 אני מבין שזה על 65 הרץ כמה הרץ יהיה על רזולוציה 1024 768 על איזה גודל נקודה מסתכלים (H\D) ומה בעצם ההבדל איזה יותר משתלם ? מה בעצם ההבדלים בתחלס בניהם ? האם באמת האחריות היא עד בית הלקוח ולא משנה איפה הוא גר ?? (אצל AOC)

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  7. Started by Joolmus,

אני מעוניין להחליף את המסך הקיים שלי, ששירת אותי כבר הרבה זמן, אבל אני מתלבט באיזה מסך להחליף אותו. אני מעוניין במסך "17 אבל אני לא יודע מאיזה סוג, LCD או CRT, שזוהי ההתלבטות העיקרית שלי. השאלה היא אם כדאי לקנות מסך LCD, ואם יש מסכי LCD שיכולים לשרת אותי למשחקים ולסרטים כמו שצריך במחיר סביר. אם כן, הייתי שמח לקבל הצעות של חברות ודגמים של מסכים כאלה, במחיר של מקסימום 2700 שקל (אם פחות, יותר טוב). למרות זאת, הייתי מעוניין להעניין גם במסכי CRT 17" טובים, והייתי שמח אם הייתם נותנים לי גם פה דגמים של מסכים כאלה עד 1600 שקל (למרות שהייתי מעדיף משהו בטווח מחירים של 1300-1400 אם יש משהו טוב). בנוסף, אבא שלי מעוניין לקנות מסך LCD לצורכי משרד, אז אשמח לקבל גם פה עזרה. בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ZaKeN17,

תודה מראש. ראיתי שיש את ה8500GT יש מתחרה מATI ? או שעדיין לא יצא?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  9. Started by byn007,

אני מחפש כרטיס מסך טוב שתיהיה לו יציאת TV שאני אוכל לחבר את המחשב לממיר של הכבלים ודרכו לטלויזיה. האם יציאת TV רגילה מספיקה?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by reviZor,

היי חבר'ה נשרף לי הכרטיס מסך שלי (gf 4 ti 4600) אז אני רוצה לקנות כרטיס חדש... אבל הבעייה היא שאני מזמן כבר לא ממש בקטע של הכרטיסי מסך ככה שאני לא יודעה איזה כרטיס לקנות אנא ממכם תעזרו לי לבחור בכרטיס טוב מאוד שייחזיק מעמד לפחוט שנה-שנתיים

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by eizik26,

שלום אנשים איזה כרטיס מסך עדיף לי לקנות ל HTPC שיושב אצלי בסלון (רזולוציות, יציאות) ? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  12. רציתי לדעת האם יש המלצה על כרטיס מסך יותר מומלץ למפרט הנ"ל (כרגע יריץ רזולציה של 1680 על 1050, בעתיד אולי יותר) מהחנות TMS.CO.IL http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403653.msg3471220#msg3471220 או שבכלל עדיף לי לחפש במקום אחר משהו יותר משתלם ? ומי נחשב סה"כ ליותר שקט, ה PALIT שבמפרט הנ"ל או דגמים מסויימים של GTX260 ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by elad-k1,

שלום יש לוח אם http://www.yjfy.com/O/OCTEK/mainboard/Rhino_P4M266A-M4P.htm ואני רוצה לקנות כרטיס מסך רידון 9800 לא פרו של ati זה יתאים ללוח שלי ????????

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by Nihility,

אני מחפש משהו שקט בשביל להחליף 6800XT של XFX. נדרש קירור פסיבי. צרכים: יציאת DVI אחת לפחות. PCIE. עדיפות לכרטיס קטן יותר מהבהמה הזאת שיש עכשיו. הכרטיס הקודם עדיין עובד. אם קיים קירור לכרטיס בפחות מ150 שקל שלא מאריך את הכרטיס מעבר לאורך הנוכחי (יש בעיית מקום במארז) אז זה גם פתרון. Sccelero S1 לא מתאים. פסיבי. לא אכפת לי שיהיה חלש יותר אבל רצוי כמה שיותר קרוב לביצועים הקודמים אם אפשר. תודה.

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  15. אני רוצה לקנות כ. מסך חדש מ דגם RADEON אני רוצה לקנות את הדגם 9600. האם כדאי לעשות את זה אכשיו או לחקות עד שיצאו דגמי XT ואז בטח המחירים יפלו וה 9800 יעלה פחות ואז אני יוכל לקנות אותו. האם ה 9800 יעלה כמו ה 9600 אכשיו או יותר כי אני לא מתקוון להוציא יותא מ 1200 ש"ח. תודה מראש LETHAL ACID...

16. אוקי תקשיבו אנשים אני רוצה לקנות כרטיס מסך יותר נכון זה בשביל חבר שלי אני צריך כרטיס לAGP בערך מקיסמום תקציב זה 400 ועל תגיד לי תתוסיף 300 תוסיף 500 משהו באזור של ה400 עכשיו הכרטיס צריך להיות עם יציאת טלווזיה כמובן ולהריץ סביר משחקים כומ סאן אנדרס וכאלה מדי פעם הוא לא גיימר כבד פה ושם משחק... תודהה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  17. Started by gofmarat,

שלום, השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך שמובנה בצ'יפסט G41, ה4500HD יוכל להאיץ חומחה בסרטי Bluray אמיתיים(לא MKV) כמו שכרטיס חיצוני כגון 4350 יכול? המחשב שלי הוא E5200+2GB+1TB+G41\630i תודה לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  18. Started by Oranili,

תגידו ... יש לכם תקיעות במשחקים למי שיש 512+512 לא סטיק של גיגה ... אצלי יש 512+512 256+256 ויש תקיעות .. עכשיו קראתי באתר שלהם שמומלץ מאוד סטיק של גיגה אחד ! לא מבולגן כמו אצלי .... אז אני חושד בזיכרון שהתקיעות ... הם שם כשהוצאתי את ה512+512 והשארתי את ה256+256 היה מלא תקיעות ... ושהוצאתי ת256+256 לא היה הרבה תקיעות ... היה קצת ועכשיו עדיין יש.. אז אני חושב שאני צריך 2 סטיקים של גיגה ... הנה תקראו פה : http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=28022 ועוד אחד: http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=28022

• 11 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by Screw_Master,

אתם יודעים , תוך כדיי עיון באתר הזה , ראיתי שניי שמות גדולים במיוחד , Nvidia וAti , עושה רושם שATI מובילה בביצועים (HDR + AA ) וגם קצת טכנולוגית (Nvidia קנתה את טכנולוגיית הMULTI graphic card's שלה עם רכישת 3DFX , לעומת ATI שפיתחו אותה בעצמם) לעומת זאת Nvidia מובילה במכירות , לעומת זאת , יש בעולם עוד יוצרים של כרטיסי מסך , ורציתי לשאול מה איתם , והאם מישהו מכם שמע את שמם איי פעם , אני מדבר על שניי יוצרים מעולים שכרטיסיהם לא נופלים שהיכולת של שניי הגדולים האחרים , השם הראשון הוא S3 , השני הוא MATROX , קראתי דיי מזמן איזה ביקורת שהשוותה כרטיס של Nvidia לכרטיס של ATI לכרטיס שלישי של S3 , בקטגוריית המשחקים הS3 אכל את מתחריו בלי מלח... וגם בבנצ'ים , השאלה שלי היא האם מישהו ראה…

20. צילומים של כרטיסי Radeon RX 480 מחברת XFX אשר יורדים מפס הייצור, לקראת ההשקה המיועדת ב-29 ביוני. תדר פעולה מירבי של 1,328MHz שאיתו אמור להגיע הדגם ישירות מהמפעל מעיד לכאורה גם על פוטנציאל המהרה נאה עבור ליבת ה-Polaris 10 החדשה של AMD, גם בגירסאות המצויידות בקירור הרפרנס של החברה. https://goo.gl/fn0pNx

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ את CRYSIS על הכי גבוה שיש 1900X1200 ,HIGHEST GRAPHIC DETAIL , AA4 AF 16- חשבתי על ATI 4870 HD אבל ראיתי כמה ביקורות והשוואת של כרטיסי מסך והכרטיס בקושי סוחב על 30 FPS על רזולוציה של 1280 VERY HIGH ובלי פילטרים יש כרטיס מסך היום שיצליח להריץ את המשחק על הכי גבוה על FPS טוב שלא יורד מ-35?

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by CrackPot,

טוב, חישפתי גם בפורום עצמו אבל בתגובות שונות רק דיברו על הנושא ולא הציעו דרך כלשהי לבטל אותה. הכרטיס הוא GeforceMX 440, ותפריט הדרייברים באנגלית. המחשב צריך הזרקת FPS, ולכן אני אבטל את ה- Vsync ויבדקו את השינויים. תודה

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  23. למישחקים כמו סאן אנדרס,קול אוף דיוטי 2,קרבון,פיפא 2007 בסגנון הזה או קצת יותא טובים המחשב שיש לי: מעבד של אינטל 2 ליבות 1.8 דגם E6320 זכרון ראם 1GB לוח אם של אינטל דגם D946GZIS עכשיו יש לי כרטיס מסך דפוק של אינטל-מובנה איזה מיחשקים יעבדו בו? תודה

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  24. Started by toska,

המליצו לי על: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=297 יש משהו יותר טוב בתקציב הנ"ל? תודה

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  25. Started by atlas,

מהי הדרך הבטוחה ביותר לנקות מסך מסוג yama vision master 451 19?

• 8 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.