כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
חברה בדרך כלל אני לא נוהג לשאול שאלות אבל הפעם סתם היום פירמטתי תמחשב התקנתי כל הפאקינשיט שצריך וכאשר באתי לכוון את הגדרות כרטיס המסך בקאטליסט 4.7 שמתי לב לאופצה שלא הייתה או זכורה לי לפני כן אני מדבר איפה שמכוונים את האנטיאלייזינג בין רמות של 4עד 6 אז יש לי כמובן את האפשרות בלבחור בAPPLICATION PREFERENCE שאת זה אני מכיר שזה יענו בחירת העדפות בשליטת הישום אבל מה שלא מוכר לי ושמעתי פעם משהו על זה שזה מתאפשר ומופיע כאופציה בחלק מכרטיסי המסך כיום וזה ניקרא:TEMPORAL-ANTI ALIASING עכשיו שמעתי פעם מזה אבל שחכתי מזה אני אשמח לקבל פרטים על זה ...תודה אגב יש לי 9600אקסטי. :
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הבאתי היום את המחשב החדש עם ה 4850 חיברתי אותו והכל הכבל שחיבר את המחשב למסך במחשב הקודם הוא כבל מהסוג הישן לא DVI וב 4850 יש רק DVI, קיבלתי עם ה 4850 מעביר כזה מהחיבור הישן ל DVI חיברתי אותו ואני לא רואה כלום על המסך הוא כותב no signal והלד הופך לכתום (אני לא יכול לחבר את המעביר הזה למחשב הישן כי אין לי בכרטיס ההוא יציאת DVI, זה מחשב בן כמה וכמה שנים) היה לי במקרה עוד מעביר כזה ל DVI בבית חיברתי אותו וגם זה לא עובד- לא עובד ניסיתי לחבר בשני הקצוות את המעבירי DVI האלה[ אחד למסך והשני למחשב החדש)- לא עובד מישהו יכול לעזור לי? יש לי מסך viewsonic VA912
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך להעלות את ההרצים למסך ואני לא מוצא את זה בתוכנה החדשה של RivaTuner האם מישהוא מוכן להסביר לי איפה זה או לשלוח לי את הגירסה הישנה ????? תודה מראששש
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
קיצר ככה.. אני סוג ר על קניה של 9800GT ויש לי שאלה האם זה מסובך לחבר את הכרטיס בעצמך?כי אם כן,אני נאלץ לתת את המחשב למעבדה למשך הסוף שבוע אם לא ויש מדריך עם תמונות אז אני יעשה זאת בעצמי!!!
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב Intel Core 2 Duo E4400 Box IE4400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 39207 כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB 2500JS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 F2-5400PHU2-2GBNT מישהו יכול להתאים לי כרטיס מסך טוב בעלות של בסביבות 800 שקל.. תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
היה לי כרטיס 7850 עם 2 פינים של 6. קניתי את ה 480 RX החדש. מחקתי את הדרייבים חיברתי ללוח אם וחיברתי פין אחד של 6 והמסך לא מזהה את הכרטיס מסך ורשום NO SINGAL. המסך הוא של AOC שמותאם ל FREESYNC עם 144HZ. ניסיתי להחליף כמה סוגים של כבלים ופשוט המסך לא מגיב למחשב. הספק שלי הוא 600 ואמור להספיק והלוח אם http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=817215 קצת ישן אבל אמור עדיין להריץ את הכרטיס. כמו כן לאחר שהחזרתי את ה 7850 הכל עבד כמו שצריך. רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
עזרה דחופה ...קניתי כרטיס מסך קניתי כרטיס מסך 9600 ממישהו פה בשכונה .. והוא לא מוצא את הכבל עם ה-6 פינים שמגיע מהכרטיס מסך לספק.. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות כזה ?? דחוףף
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את הכרטיס מסך ביחד עם ספק חדש והכל כמו שצריך, המחשב עולה אבל אני לא רואה. אני מחבר דרך כבל DVI לבן כזה וככה עד היום חיברתי לכרטיס מסך קודם ועבד פיקס. ניסיתי לחבר VGA וגם לא נשלחו אותות למסך. מה הבעיה ? הכרטיס מסך עובד, נגעתי בו והמאוורר מסתובב לו והכרטיס מורגש כעובד. ניסיתי לחפש את הכרטיס מסך המובנה בלוח אם (ASUS P5WDH) אבל זה חיבור ממש מוזר שאין לי אותו בכלל. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
טוב אז חיפשתי פה בפורומים ולא מצאתי נושא אז אני פותח . טוב אז לאחר התבלטויות רבות עדיין לא הצלחתי להגיע להחלטה אז אני רוצה לשאולם אתכם . איזה כרטיס מסך לקנות ? 8800 GT או 8800 GTS , בבקשה תתחשבו במשחקים , מי מבין בכרטיסים מריץ יותר טוב וכל מה שקשור לזה . והאם קיים 8800 GTS עם 570 MB ?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מצטער שאני לא מריץ חיפוש שאולי אפילו בדפים הראשונים של הפורום יכל לפתור לי את הבעיה, אני פשוט עכשיו חזרתי מהעבודה ואני ממש ממהר וצריך להזמין את הכרטיס כבר מחר... הכרטיס הוא למחשב שאני לא בטוח אם יש בו AGP או PCI-E אז תציעו בבקשה כרטיס לכל אחת מהאופציות בתקציב של 600-650 ש"ח ואם השיפור בביצועים מצדיק להוסיף, אז אפשר לחרוג ל700... הכרטיס מיועד למשחקים.. אני יודע שבתקציב הזה הוא לא יהיה הכי "סוס" שאפשר אבל אני צריך את המקסימום לתקציב... תודה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך שטוח דחוף ביותר כי שלי נהרס, המחשב יושב בסלון לכן, המסך חוץ מאיכות מעולה צריך להיות גם יפה ואסטטי, כסף למסך LCD אין לי, התקציב נא בסביבות 2500ש"ח והמסך מיועד לאינטרנט ומשחקים, אחרי חיפושים ארוכים מצאתי את המסך חצי דק המוזר הזה 19" PHILIPS 109P20 ICE איזו חוות דעת אתם יכולים לתת לי על מסך זה או לחילופין להציע לי מסך אחר שעונה על הדרישות הנ"ל, בתודה מראש לכל העוזרים והמייעצים
-
ויש לי תקציב של עד 700 ש"ח. ובגלל זה אני מתלבת בין שלושה מסכים : http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=289 http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=317 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11983 --- הראשון הוא מסך של סמסונג...על רזולוציה סבירה אבל לא משהו...אבל גודל נקודה טוב. השני מסך של מאג...חברה בעלת שם טוב...עם מסכים שמחזיקים הרבה שנים. השלישי הוא של חברה לא מוכרת אבל רזולוציה גבוהה 1200*1600...ושפורפרת של סמסונג... אז בבקשה תעזרו לי להחליט.
-
- 15 תגובות
- 790 צפיות
-
-
http://www.palit.biz/en/products/ati_pcie_HD2400XT-Sonic.html במחיר 270 ש"ח. לבין http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat=27&prod_id=63606 ¤ 246 מניסיונכם מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך Hitachi 32" LD900TA2(מחובר למחשב ב hdmi-dvi) אשר תומך בקבלת NR דרך HDMI/VGA... עד היום הייתי משתמש בוינדאוס XP ושם הצלחתי להגדיר את הרזולוציה הטבעית בעזרת POWERSTRIP. עברתי לחלונות ויסטה X64 ואני לא מצילח להגדיר רזולוציה טבעית ! הפעלתי את הpowerstrip, ניסיתי להגדיר מחדש כמו פעם אך הוא עושה לי שגיאה מתי שאני בא לקבוע את הרזולוציה: You do not have the Administrative privileges needed to add a costum, user defiend resolution. Restart Powerstrip using "Run administrator" ויש לציין שאני administrator במחשב.. הצלחתי לבגדיר 1366x768, השורות האופקיות בסדר, רואים את כל הפרטים, אך השורות האנכיות (מלמעלה ללמטה) לא בסדר, ורואים בערך 3/4 מהמסך ... מישהו יודע איך…
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי היום את הכרטיס הנ"ל. לכרטיס יישנם 2 חיבורי 6PIN. האם יש לחבר את שניהם לספק, או שמספיק אחד ואם כן איזה מהם?? אודה על עזרתכם, אני באמצע ההתקנה. יש לי ספק Thermaltake Toughpower 750W תודה.
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
כבר המון זמן אני מנסה לברר האם אפשר לעבוד עם הכרטיס הזה בתוכנות אדובי כמו אפטר אפקטס ופרמייר ופוטושופ CS5 (בעיקר בפרמייר וקצת בפוטו שופ ואפטר אפקטס) חיפשתי בהמון מקומות ראיתי באיזה אתר באנגלית שאפשר לעשות איזשהו האק אין לי מושג מה זה באתר של אדובי הם דורשים כרטיס מסך שתומך ב OPENGL 2.0 ובדקתי באתר של NVIDIA שזה תומך ב OPENGL 2.1 בבקשה מישהו שיכול לתת לי תשובה מפורטת בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח שנושא הזה קשור לכאן אבל בכל מקרה, אתמול נהרס לי סופית הרטיס מסך שלי שהיה 6600 וברצוני לקנות חדש. יש לי לוח אם של אסוס דגם p4p800 (דיי ישן) וברצוני לדעת איזה כרטיס יהייה הכי משתלם לי לקנות יחסית לביצועים. יש להזכירשאני מעוניין רק בכרטיסים של nvidia ומחברות ידועות מאוד כמו leadtek או XFX בעיקר לא של Gigabyte. חברים שלי אמרו לי שיש כרטיסים כמו: nVIDIA GeForce FX7800GS 256MB Leadtek (שמאוד מעניינים אותי) אך הלוח אם שלי לא ינצל בכלל חצי מהמשאבים שיש להם ולכן עדיף לי ללכת על משהו כמו: nVidia GeForce 6800 (שגם הוא נראה בסדר מבחינתי). אשמח לקבל עזרה בבעיה. נ.ב. אני פונה אליכם עכשיו מהמחשב של סבא שלי מפני שאין לי אפשרות אחרת ולכן אני מבקש סליחה מראש על כך שלא או…
-
- 10 תגובות
- 772 צפיות
-
-
טוב אז ככה,הייתי צריך לפתוח את הטופיק הזה כבר לפני כמה ימים ושכחתי אז ככה חבר שלי עם תקציב של 600-700 שקל לכרטיס גרפי ובחנות שהוא קונה יש לקנות או את ה9600XT או 6600 רגיל ורציתי לדעת אם יש משהו שיותר שווה לו במחיר הזה...אם יש לכם מושג אז תגידו לי... וגם חנות במרכז הארץ,רצוי השרון תודה רבה! מותר לציין שמדובר על כרטיס AGP
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
קניתי מ pandas את ה 9600 xt של חברת club 3d ,חשבתי שאני אקבל תלושים ומשחקים ורק קיבלתי את הדרייבר ותוכנת dvd האם מישהו פנה לפנדה בקשר לזה? האם החזירו לו ,תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן אני חדש פה תודה מראש על התשובות זה קצת דחוף לי תכף תבינו למה אז ככה קניתי מסך 7klr של AOC לאחר שהובטח לי שהוא שטוח כמו פלטרון, טוב כמובן הוא בכלל לא אבל הם מוכנים להחליף לי בתוספת מחיר אבל ראיתי ביקורות רעות על ה f700b של lg. מה אתם מייעציים?? http://www.eur.aocmonitor.com/monitors_7Klr.html המסך של AOC http://www.lg.ca/computer/prodSpecification.asp?p=3003
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב כבן שנתיים, החלטתי להפוך אותו לMEDIA CENTER. הכרטיס מסך שברשותי הינו MSI HD4670 1Giga, תומך בCROSSFIRE ובעל 2 יציאות של DVI בלבד. בלוח אם שלי יש יציאת HDMI. כאשר ניסיתי לחבר מהיציאת הHDMI של הלוח אם לטלויזיה אין אות, כנ"ל לגבי כלל יציאות התמונה מלוח האם (DVI, VGA). איך אני מסדר את זה באופן כזה, שהטלויזיה תהיה מחוברת דרך יציאת הHDMI מלוח האם, אך מי שיעבוד הפועל הוא הכ.מסך? עלי לציין שברשותי WINDOWS XP. תודה מראש, גיא.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי הנסיך הפרסי שכידוע לא עובד בכרטיסי MX וזה מה שיש לי. איך אני מפעיל את התוכנה כדי שתעלה את המשחק? ניסיתי פעם אחת להפעיל את המשחק, אמרתי לתוכנה איזה קובץ להפעיל והיא הפעילה אותו אבל המשחק לא עלה. מה אני יכול לעשות כדי שהמשחק יפעל, מי שיודע להשתמש בתוכנה בבקשה שיעזור לי!!!
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום אני רוצה לדעת האם הכרטיס המסך הזה הוא טוב,ואם יש יותר טובים ממנו אחריי חיפושים וקריאה מרובה מצאתי 2 כרטיסי מסך טובים אבל מה ההבדל ??? אלה 2 הדגמים שאני מתלבט - 1. GF - 7900GTX 512MB DDR3 XXX EDITION (PV-T71F-YDDR) XFX 2. BFG GeForce 7900 GTX OC 512MB PCI-E הבנתי שה OVERCLOCKED של XFX גדול יותר משל BFG וש... BFG נותנים אחריות לכל החיים ,ובכלל יש יותר טובים מאלה שהצגתי כאן ?? וזה מתחבר ללוח אם של GIGABAYTE GA-G1975X תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי היום את הכרטיס מסך הזה ויש לי בבית ספק כוח hec400trt ורק עכשיו שמתי לב באתר לדרישות ל 450w או יותר :kopfpatsch: מה לעשות ??? לבטל או שזה יחזיק ??? יש לי לוח gigabyte ds3l תשובה דוחפה תודה . http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9600gt_oc.htm 2. Minimum 450W or greater system power supply (with 12V current rating of 30A)
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום רב חברים יקרים אני צריך עזרה מכם רכשתי לפני כמה ימים את כרטיס המסך HD5870 2 GB בטכנולגיית מסכים מרובים Eyefinity הנה היא התמונה אני נמצא בקונפילקט רציני (שימו לב שהכניסות הנ"ל בתמונה הנם כניסה די חדישה בשוק שנקראת MINI Display port ! אין לי מסך שיש בו חיבור DVI או Display port או HDMI מסך שיש בו רק חיבור VGA כלומר מסך VGA בלבד בחבילת המוצר לא היה כלול בתוכה מתאם DP ל VGA לצערי הרב למרות שאמר לי האיש מכירות שחייב להיות כלול אני לא מתכוון בשביל הדבר הזה להשים עכשיו 1500 שקלים למסך מחשב לפחות לא בחודשים האלה הרצתי חיפוש באינטרנט , אבל לא מצאתי מתאם מכניסות DP ל VGA - ואני צריך את עזרתכם קניתי בשביל הכרטיס מסך הזה ספק של 850W איכותי מאוד במחיר גבוהה אני ממש לא ר…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-