כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
היי אני חדש כאן בפורום. אני קונה Radeon 9800 Pro של Sapphire. עכשיו , אני מתלבט מאיפה לקנות. יש את פנדה שקניתי אצלהם כבר כמה פעמים אבל השירות לקוחות שלהם זוועה ואני יוותר עליהם(חוץ מזה שאין להם שם את הדגם של ספיר). אז יש את PCH , zigzag או Ksp. מאיפה כדאי לי לקנות ? (לא מבחינת מחיר ת 50 שקל יותר או פחות לא חשוב לי..העיקר האמינות של החברה והשירות לקוחות שלהם.) (KSP זה ממש ליד הבית שלי אז נראה לי שבסוף אני יקנה מהם..) אודה לתשובה מהירה.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
כשקונים מחשב נייד עם מעבד מהדור החדש (שמגיע עם כרטיס מסך מובנה, כמו intel graphics 4000), כמה חשוב שיהיה כרטיס מסך נוסף כמו nvidia, כדי לעבוד עם פוטושופ, after effects, וכדי לראות תכני hd בחיבור לטלביזיה ? בתודה מראש, גלעד
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר כרטיס מסך של NVIDIA CROSE FIRE אם radeon/?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
זה פאטצ' לראדונים, למשחק גיטיאיי 3 מאיפה אפשר להוריד?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
דגם הביניים מדור ה-Turing מאמץ את מספר היחידות הפעילות בגרסת ה-Super המרועננת שלו, מצטייד בנפח כפול של זכרון גראפי - ויוצא לספק מענה על חלק מהביקוש הבלתי פוסק לעוד ועוד כרטיסי מסךלכתבה
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
- 1 follower
-
-
תקשיבו יש לי 450 שקל אני מתכנן לקנות את ה HD 4670 השאלה שלי האם המעבד e5200@3.125 GHZ יחזיק אותו ואיזה משחקים יעבדו לי .. בינתים קניתי Crysis warhead
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
ראיתי שב KSP ה 3870 עם 512MB עולה כמעט כמו ה 8800GT עם 256MB. רציתי לדעת מה עדיף מבין השניים (עזבו את הקטע של הזיכרון) ? האם בחודש הקרוב אמורים לצאת דגמים טובים יותר שיהיה שווה לחכות עבורם? רציתי לדעת האם מבין שני הדגמים הנ"ל יש כאלו עם קירור פסיבי ואם כן אודה ללינקים לחנויות במרכז.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני שבוע, הרצתי את הבדיקה של 3DMARK bench וזו התוצאה. מה אתם אומרים עליה (רק המומחים בבקשה)? תודה מראש ! http://3dmark.com/3dm11/2872487;jsessionid=az76edt5fuay1ruqppz60pk9q
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=719440 למטרת משחקים דרך מסך { lcd 32 lg סקרלט} אני רוצה לחבר דרך חוט HDMI. כך שאני צריך 2 חיבורים של DVI אחד לLCD של המחשב והשני ל LCD הTV שלי אני רוצה להפעיל את המשחקים על רזולוציה של 1920 על 1080 לפחות ועל רמת פריטים מאד גבוה יש לי כרטיס מסך שאני מפעיל משחקים במסך ברמה הזאת אבל הכל הולך כבד לאט. אז רציתי לדעת עם הכרטיס מסך הזה יעשה את העבודה כמו שצריך?!?!
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
מה זה FireGL BIOS Updates ולמה זה טוב? יש לי x800 xt pe אני צריך לעדכן ביוס? איך זה נעשה? ולמה זה טוב אם בכלל?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך אשר יתן ביצועים סבירים במשחקים אך גם בתוכנות (דגש על SOLIDWORKS ו-AUTOCAD MECHANICAL עדיפות לכ. מסך של ATI תודה, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת בהנחה שאני קונה מחשב המיועד לצפייה בסרטים (וכנראה גם בטלויזיה עם כרטיס טלויזיה) ועבודה משרדית עם מסך 22, כנראה 2209wa אך לא סופי (לא למשחקים), האם יש משמעות לכרטיס מסך או שהכרטיסים המובנים על לוחות האם (כדוגמת GIGABYTE GA-73PVM-S2H) יספיקו? במידה ולא, איזה כרטיס לדעתכם מתאים לדרישות?
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
-
אני רוצה להרכיב מערך SLI ורציתי לדעת אם מישהו נתקל בביקורת או מנסיון אישי לאיזה מערכת הפעלה יש עדיפות בSLI לא הייתי בטוח אם לשים את השאלה פה או בפורום ווינדוס אז תרגישו חופשי להעביר אם נראה לכם לנכון
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך geforce 6600GT ויש לו יציאה לחיבור לטלוויזיה[ראה תמונה] 1.איך קוראים לחיבור הזה(אני חשבתי S-VIDEO) אבל הוא לא מתאים 2.איפה אני יכול להשיג אותו(אין לי אפשרות להשיג את המקורי) תודה לכולם[br]פורסם בתאריך: 15.05.2007 בשעה 01:25:22 חברה מצטער על הספאם אבל התבלבלתי בתמונה.[attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
המפרט שלי ;D E6300 1.86MHZ ASROCK CONROEXFIRE ESATA2 945P TWINMOS 2GB Dual core 667MHZ SAPPHIRE X1900GT 256MB WD 250GB 16MB SATA2 HEC 6A21 + 400W -TRT יצא לי ציון של 9069 ב-3DMARK05 איך הציון נמוך או גבוה יחסית לחמורה?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
איך אני יודע שבאמת הפלש מרונדר על הכרטיס מסך שלי ? יש לי כרטיס מסך תומך לפי NVIDIA וגירסה פלש תומכת אבל אני לא מוצא באמת אינדקציה שהוא באמת משתמש ... האם הכול זה שטיות במיץ עגבניות?
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם, בתקציב של 1500 שקל, איזה דגם הכי משתלם לקנות? האם כדי לקנות בחול? (כי black friday מתקרב) במידה וקניתי בחול, והכרטיס מתקלקל, האם אני יכול לממש את האחריות ואיך זה עובד? תודה רבה לכולם על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל חברי הפורום התותחים הבעיה שלי היא ככה: חיברתי מצלמה למקירוסקופ ומשם למחשב והתמונה קופצת ואינה יציבה הייתי מעוניין לדעת האם הבעיה בכ.מ או בכרטיס טלויזיה או משו אחר אם הבעיה בכרטיס מסך/טלויזיה תוכלו להציע לי כרטיס שיוכל לעמוד בדרישות? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלוםם יש לי מחשב כבן 3 חודש משו כזה עכשיו קניתי כרטיס מסך של לידטק 7800 gtx 256 עכשיו הדיסק שקיבלתי עם הכרטיס פשוט שאני בא להתקין משו הוא אומר לי שזה not Leadtek prodect משו כזה קיצר ראיתי שיש שם דברים שנקראים my vivo וכאלה .. חשבתי אולי הכרטיס באמת לא של החברה הזאת אבל לא זה הכרטיס הנכון מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות 9800GT XXT בעתיד הקרוב (מאוד), והצליחו להלחיץ אותי בנוגע ליכולת הספק שלי להחזיק דבר כזה. יש לי ספק סטוק (E-box ATX-500W) שמריץ לוח אם קטן (p5vd2-mx) עם מעבד Pentium D 2.6. את הספק קניתי אחרי שספק ה-400W שהיה במארז כשקניתי אותו נשרף בהפסקת חשמל. מלבד הארד דיסקים, שעד כמה שהבנתי לא צריכים להדאיג אותי מבחינת הספק חשמלי, אני מריץ כרטיס סאונד של M-audio, צורב DVD ואת ה-On board LAN. הכרטיס דורש 6pin שאין לי (לפחות, אני חושב שאין לי), אז אני אצטרך להשתמש במפצל שמגיע עם הכרטיס (2 מולקס => 6pin), ובהתחשב בעובדה שאין לי אפילו מולקסים פנויים, אני כנראה אקח מפצל של מולקס => 2 מולקסים, ואחבר אליו את המפצל של הכרטיס. אחרי שזיינתי בשכל; מה הסיכוי שהכרט…
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
לאחרונה יצרניות החומרה הגדולות בעולם מנסות למצוא פיתרונות אוניברסליים לשילוב בין כמה חלקי חומרה בתוך מוצר אחד. מדובר על תכנונים כגון שילוב של מעבד גראפי במעבד ראשי על ידי החברה AMD-ATi וכו'. הפעם גם ל nVIDIA יש מה לאמר בנושא. האתר VR-Zone מוסר כי nVIDIA השקיעה בחברת הפיתוח Accelware לצורך פיתוח תוכנה אשר תנצל את כוח העיבוד של המעבדים הגראפיים של nVIDIA למטרת העיבוד הראשי במערכת, דבר שהמעבד הראשי במערכת אחראי עליו. חשוב לציין שפיתרון זה הוא פיתרון על בסיס תוכנתי אשר מוגבל הרבה יותר מפיתרון על בסיס חומרתי (הפיתרון של AMD-ATi). זה נותן רושם של יתרון ל AMD-ATi במובן הזה, אך לא הכל ברור מאיליו - אין מידע על יעילותם של שני הטכנולוגיות עדיין לכן אין את האפשרות להעריך את היתרונו…
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
המחשב שלי בעל כרטיס מסך מסוג : אסוס v7700 agp delux מאז שהתקנתי ווינדוס xp יש לי רק בעיות איתו , ובאתר של אסוס אין דרייברים מתאימים , זה די מציק לי , כי יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית ואני חייב לערוך סרטים במחשב. אני עומד לקנות כרטיס פיירוייר firewire למחשב, בשביל העברה מהירה ואיכותית של הסרטים מהמצלמה... מספר שאלות: 1. כרטיס המסך הזה:יש לו דרייבר ל-xp ? מה לעשות על מנת שיעבוד כמו שצריך? הוא לא מצליח לקלוט תמונות מ"יס" בחיבור s וידאו.... 2.איזה כרטיס firewire לקנות והאם זה ישנה לי בקליטת ובלכידת התמונה , בגלל כרטיס המסך והדרייבר הלא תואם שלו. 3.הערות מעניינות לגבי עריכת הוידאו יתקבלו בשמחה...מדריכים....הסברים והמלצות על תוכנות (יש לי פרמייר של אדובי , ועוד כמה ...) תוד…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי מישהו יכול להסביר לי מה קרה לאתר של ATI הם לא מעדכנים יותר את הדריברים באתר? הדריבר האחרון באתר שלהם הוא 6166 שבאתר RAGE3D אפשר להשיג את 6200 בגירסאת FINAL למי שרוצה את הדריברים Winxp\2000 Ati 6200 Win9x Ati 6200 Control panel הדריברים הם לכל הRADEONS
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל5770. התקציב שלי הוא 800 שקל. הספק כוח הוא ליברטי 500 ואט מעבד 6400 וזיכרון 2 גיגה(בקרוב 4). לדעתכם יתאים ה5770? או שכדאי אחד אחר?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-