עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Lanzar,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_71.84.html למי שיש כוח שיבדוק אך הוא לאומת 75.90...

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  2. אני משחק משחקים לרוב ברזולציה 1024 1280X האם כדאי לקחת שני כרטיסים של 9600? האם להזמין 9800GTX? כרטיס 8800 מומהר? ממש לא יודע מה משתלם עכשיו

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  3. Started by teddy85,

מציעים לי לקנות את הכרטיס ואמרו לי שהוא ממש טוב גם במהירות סטוק וגם ב OC מה אתם אומרים עליו אני לא רוצה ליפול עם כרטיס גרוע או לא שווה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  4. Started by nine,

יש לי בעיה איתו הוא עובד והכל אבל בתוכנה שלו אבל לא באיכות טובה ואני רוצה לראות בו במדיה סנטר אבל הוא לא זיהה לי את השלט והתקנתי אותו אבל הוא מעלה לי הודעה כזאת: ובמנהל התקנים הוא מראה לי ככה: וזאת ההודעה שהוא מקפיץ לי שאני מנסה להפעיל את התוכנה שלהשלט:

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  5. Started by roylu,

מחר 12.6.08 כרטיסי המסך החדשים אמורים להיות משווקים בחנויות (לפחות בחו"ל) . האם למישהו יש מושג מתי ירדו פה מחירי הכרטיסים הישנים יותר? אני מתחבט אם לחכות או לקנות. כמה שיותר תגובות כך יהיה לי יותר ברור מה עליי לעשות. נ.ב. עוד 9 ימים יום הולדתי בבקשה תנו לי תשובות לפני ה20 לחודש.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  6. בפוסט הקודם שאלתי שאלה לגבי הבעיה שהייתה לי שבה הכרטיס מסך קופא לאחר כ 15 שעה של משחק. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=548322.new#new בכל מקום שהסתכלתי (פורומים בחול), ראיתי את אותה תשובה... הכרטיס תקול יש לקנות כרטיס חדש. פתאום קפצה לי הודעה מסויימת כאשר משחק נתקע לי. מצאתי לה פיתרון וכנראה שזה הפתרון גם לבעייה של תקיעת הכרטיס. כל שעליכם לעשות זה ללכת לקובץ ה EXE של המחשב שאתם רוצים לשחק בו ללחוץ לחצן ימני> מאפיינים > תאימות > ולסמן "הפוך ערכות נושא חזותיות לבלתי זמינות" ולסמן "הפוך קומפוזיציית שולחן עבודה לבלתי זמינה" לאחר שסימנתם את שני האפשרויות יש ללחוץ על "החל" וזה אמור לפתור את הבעייה. שימו לב! עליכם לעשות זאת לכל משחק שתרצו לשחק בו. אז לכל מ…

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  7. אני מעוניין לחבר 3 מסכים למחשב, כרגע יש לי כרטיס מסך של NVIDIA. הבנתי שאם אני אחבר כרטיס מסך נוסף אני יוכל להוציא תמונה לעוד 2 צגים נוספים (סה"כ 4) במידה ואני מחבר 2 כרטיסי מסך אחד מסוג GTX580 (שקיים אצלי), והשני כרטיס ממש פשוט. יש אופציה במערכת שהמחשב ידע שאת כל החישובים הגרפיים יתבצעו ע"י הכרטיס החזק, ומהכרטיס החלש רק יצא תמונה. דבר נוסף: יש אפשרות להוציא סאונד שונה ל 2 טלווזיות שונות (ע"י שימוש ב 2 כרטיסי מסך שונים). מקווה שתוכלו לעשות לי סדר בבלאגן

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  8. Started by mr hankey,

משהו יודע איזה ליבה יש ל-sapphire 9800pro 256 bit 360 או 350?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  9. Started by ratzabi,

בחלק מהתוכנות הוא נקלט כ-XT בעל ליבה R350. ובחלק מהתוכנות הוא נקלט כ-XT בעל ליבה R360. אז איזה ליבה יש לא R360 או R350?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  10. אני מתכנן עידקון של המחשב שלי שמחובר גם לטלוויזיה ורציתי המלצה לכרטיס שיהיה טוב להצגת סרטים על הטלוויזיה וגם למשחקים בצורה בסיסית כודם כל : ATI או NVIDIA ??? . וחץ מיזה גם איזה דגם ובלי להישתולל עם המחיר נא להשאיר אותו שפוי זה המחשב השני שלי לא הראשי. נ.ב. PCIE כמובן

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  11. Started by haims84,

שלום לכם אנשים טובים, לאחרונה החלטתי על שדרוג המחשב, ואף סגרתי הכל (CORE I5, 4GB RAM,ATI 4890, לוח GA-P55-US3L וספק 550W של HEC ), כשעכשיו אני מתעמק בנושא הכ.מסך, אני חושש שייתכן ועשיתי בחירה שגויה ... אשמח אם תוכלו לפרט לי מה ההבדל בין 5770 ל4890 (1GB), ועד כמה קריטי הDX11 מול הDX10.1 וכמה אני ארגיש בהבדל ... בקיצור, חוץ מזה שה4890 חזק טיפה יותר, מה עדיף לקחת היום ?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  12. Started by Predator,

היי אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 1500 ש"ח שיתמוך ב DX10.1 אם אפשר. אני גם בונה על זה שאני אחבר את המחשב לטלביזיה, האם אפשר לבנות על יציאת V. OUT של כ. המסך או שכדאי כבר ללכת על כרטיס טלביזיה יעודי ? (לצורך העניין אני מתכוון לראות סרטים מהמחשב על הטלביזיה ואני רוצה שהאיכות של השידור תהיה ברמה של HD) בקיצור איזה שילוב ייתן לי את הפתרון המקבימאלי ? תודה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  13. אני רוצה לדעת מתי אמורים לצאת הדור החדש של כרטיסי המסך של NVIDIA ו ATI ?

14. Started by SupeRnovA,

המסך שלי שמתי לב שהוא מאוד כהה לעומת שאר המסכים. בדרך כלל הייתי מבהיר דרך Adobe Gamma אבל עכשיו לא יודע, אין לי את זה. אז איך אני מבהיר את המסך? ואם יש מישהו שיודע איך להתקין או מאיפה להוריד את התוכנה ( רק אם היא חוקית ונדמה לי שהיא כן ) שיביא לי לינק בבקשה תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by irbaboon,

ראיתי בכמה מקומות שזה ממש משפר, אבל לפי מה שאני יודע DX10 זה רק לוויסטה... יש כזה לXP? איפה מורידים כזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  16. Started by t_eliran,

שלום יש לי כ.מסך של Nvidia דגם GeForce 9600M GT קניתי אותו לפני כ3 שנים בערך יש לו 512MB זכרון +1G משותף. והוא סיפק אותי עד כה לשביעות רצוני, הפעיל לי את מאפיה 2 חלק לצורך השוואה. משהו ששמתי לב אליו לאחרונה כשאני רואה סרטים ב720P\1080P דרך הHD out במחשב אני שם לב לבעיות בהחלקת התמונה. שללתי שהתקלה היא מהטלוויזיה כי באמצעות דיסק און קי רואים מעולה. התקלה עצמה היא לא בסנכרון של זמן דיבור תמונה אלא יותר כאילו הFPS הוא על 4-5 בערך ואז נוצרת תמונה רובוטית שלא זורמת כ"כ בעין. מישהו יודע אולי איפה נעוצה בדיוק הבעיה שבגללה זה קורה? וכיצד ניתן לצמצם את זה או לפתור לגמרי? תודה לעוזרים

17. הנתון הוא לרזולוציה 1280 על 1024 מפרט: מעבד: q6600 (עם קרור freezer 7pro) כ.מסך:8800gt (מעודכן לדרייבר החדש ביותר) זיכרון:2gb לוח אם: gigabyte ep35ds3r ספק: termaltake 450w לפי האתר של 3dmark זו תוצאה נמוכה יחסית למפרטים דומים, השאלה היא איך אפשר לשפר? (בלי אוברקלוק)

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  18. שלום קיניתי 2 כרטיסי מסך GTX 560 TI של GIGABIT ואני יודע שצריך גשר לSLI אבל לא קיבלתי אם הכרטיסים וגם לא אם לוח אם שגם הוא אותו חברה אחשב ראיתי גשרים ב10 שח השאלה איזה גשר צריך לקנות לכרטיסים האלו ואם זה גם יקר ??? אם מישהו יש לו קישור לאתר מוכר באזור נתניה או אפילו סתם מספר קטלוגי של המצור זה יעזור... תודה לעוזרים תודה בנוסף שאלות נוספות רק מי שמביין בזה או יצא לו אותו קטע אם GTX560TI אמרו לי שצרייך לעשות עידכון לביוס של הכרטיס ישר מאתר יצרן כי הוא לא טוב, וצריך לעשות בנוסף עידכון דרייבר מNVIDIA כי גם בכרטיס מגיע לא טוב הוא נופל במשחק ספציפי הבנתי בלי הדרייב החדש אז מישהו מבין בכריטס הזה GTX 560 TI שיעזור לי ובקשה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  19. Started by sniper434,

ברשותי 9800gx2 ,מעבד 8400 ומסך 17" כשאני משחק ב COD5 אני רואה את כל העשן מהבהב מרחוק.. ואני מריץ את קרייסיס על ההגדרות הכי גבוהות,והוא לא עושה לי שום בעיות. יש פתרון ? סרטון: http://www.youtube.com/watch?v=b2mgf1CVlGE תודה

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  20. Started by michabb,

אני מעונין לבנות מערכת מחשב המסוגלת: 1. להקרין טלויזיה ל-3 מסכים שונים. 2. בעת הצורך, לעבור לשמיעת מוסיקה מהמחשב במקביל לצפיה בטלויזיה. פירוט מלא של החומרה הנדרשת ,ביצוע, והיכן ניתן להשיג את החומרה המתאימה.

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  21. שלום לכולם, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה (כן, יש לי יציאת TVOUT) ואני רוצה לשאול איך אני יכול לעשות את זה? יש לי Geforce 4 mx. מחר כנראה אני אסע לחנות ואקנה כבל מתאים, אבל השאלה היא האם אני צריך תוכנה מיוחדת בשביל זה ואם לא איך אני עושה את זה? (אולי קיים מדריך כלשהו..) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  22. Started by SendaRider,

יש לי את ה8800 GTS הישן יותר לא המשופר שייצא אלא הראשון שייצא לפני שנה בערך, ורציתי מאוד לדעת אם ה9600 יותר טוב ממנו, וגם אם הוא יותר טוב מהGTS החדש. תודה :]

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  23. Started by Life_SyStem,

מאז שהפעלתי פיפא אני לא מצליח לעלות את הMHZ של המסך ליותר מ60 המסך הוא בן 7-8 שנים יש מצב שהוא הלך לעולמו? או שמא יש איזה פתרון מבריק בתודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  24. Started by Boiling,

לאחר שרכשתי FX 5200 והתאכזבתי קשות אני מעוניין בכרטיס מסך קצת יותר טוב עד 550 שקלים שהכי חשוב שיהיה לו יציאה של Svideo ושיש לו לפחות ביקורות טובות בקשר לTV OUT מכיוון שה FX מכאזב קשות . אני לא כל כך מבין בחומרה אבל יש לי מסך דק של PROVIEW שהוא נכנס לכרטיס מסך אז אני חושב שצריך להיות כניסה גם בשביל המסך .. תודה מחשב : Intel celeron 2.4 512 ram וזהו .. אם זה יעזור

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  25. Started by Judas Iscariot,

לא הצלחתי לעזור לעצמי בעזרת חיפוש בגוגל, אז אני שואל כאן. יש לי Lenovo W530 עם Quadro K2000M. היה נראה שהיו עם הדרייבר כמה בעיות אז עידכנתי לאחד חדש מהאתר של nvidia. מאז יש רק יותר בעיות ונחשפתי לכך שבלפטופים עדיף להוריד דרייברים דרך היצרן (lenovo) ולא דרך nvidia. הבעיה עכשיו היא שיש... כמה וכמה וכמה גירסאות של הדרייבר (לא במובן של עדכניות, אלא במובן של סוגים) ואני לא לגמרי מצליח להבין איזה מהן אני אמור להתקין. המחשב משמש כמחשב לעריכה גרפית - התוכנות העיקריות הן פוטושופ ופרימייר. המחשב לא משמש למשחקים וכמובן שהמחשב משמש גם לשימושים "רגילים" (גלישה, אופיס וכד'). אני לא מבין האם אני צריך: א. דרייברים עם סטריפקציית ISV (עקרו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.