עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by fit3,

שלום אנשים אני קונה מחשב חדש כרגעברשותי כרטיס GEFORCE 6200 ואני מעונין לקנות GEFORCE 7600 GS 256 MB איך הכרטיס? אני לא גיימר כבד משחק בקטנה GTA FIFA

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  2. אני לקראת קניית מחשב נייד.. יש מפרטים מעולים במחירים ממש טובים... אך ברוב המחשבים הניידים מופיע כרטיס המסך Intel GMA X3100... מה זה?... פעם ראשונה שאני שומע עליו... לאיזה כרטיסים של geforce או ati אפשר להשוות אותו ?.. והאם הוא יסחוב משחקים עם גרפיקה גבוהה?(וכמובן יפעיל אותם באיכות טובה) בתודה עדי.

• 7 תגובות
    • 4.6k צפיות
  3. Started by X-It,

אני צריך את הכרטיס הכי חזק שאני יכול לקבל ב1200 שקל ותכללו חנות... תודה רבה...

4. Started by omri1509,

מה ההבדל בדיוק בין GeForce PX8800GTS 320 MB לבין ה-640?

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  5. Started by omri1509,

מה ההבדל בדיוק בין GeForce PX8800GTS 320 MB לבין ה-640? אני יודע שה640 זה למסכים 20 ומעלה וה320 זה ל-17-19. ההבדל בין ה640 ל320 הוא גדול מבחינת גראפיקה והכל ? ועוד משו, מה ההבדל בין הכרטיס הזה:BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL . לזה:LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ?? תודה.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  6. Started by SilverFox,

יש לי כרטיס בילד אין ואני לא יודע איך אני ניפטר ממנו ואני רוצה לקנות את הכרטיס Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote http://europe.hercules.com/showpage.php?p=88&b=1&f=1#top ואני לא יודע אם הוא מתאים למחשב שלי. מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  7. Started by Barak.Inbar,

התקשרתי ל IQPC ואין להם את הכרטיס מסך שאני רוצה (GeForce 8800GT של GIgabyte) הכרטיס הזה עולה 1440 ש"ח. מה שכן יש להם זה אתה הכרטיס מסך של ASUS 8800GT 512 RAM DDR3 שעולה 1558. אני יכול לחכות זמן די ארוך (אין להם צפי לקבלה... ד"א זה קורה הרבה אצלם, דבר די מעצבן בחנות.) או לקחת את ה ASUS... מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 490 צפיות
  8. Started by tomer12345,

אני מעוניין לקנות את 8800gts 320, האם כדאי לחכות שהכרטיסים החדשים יצאו והמחירים של הישנים יותר ירדו ולקנות את 8800gts 640?? יש לי תקציב של 1500+- לכרטיס מסך..

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  9. שלום חברים , אני שם קבוע את המאורר בRIVATUNER על 91% וזה ממש מרעיש לי כרטיס מסך 8800GT EVGA עכשיו , אני רוצה ליצור פרופיל של המאורר ולא הולך לי ניסיתי הכל כבר לא הלך לי... יש למישהו פה פרופיל שהוא יוכל לתת לי? ואני רק יכניס אותו? ועוד שאלה שהמאורר כל פעם עולה ויורד לפי הטמפרטורה זה לא הורס או משהו ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  10. Started by CaRTeR,

כמו שהכותרת אומרת חוות דעת ואייך המסך הבא http://www.brain-box.co.il/estore/catalog/product_info.php?cPath=1_6_203&products_id=423〈=he לא מבחינת המחיר מבחינת ביצועים

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  11. Started by CaRTeR,

שלום. אני צריך לקנות מסך דק דחווף לשולחן שלי כי מסך רגיל לא נכנס בו באמצע, ומה שאני מחפש זה 17 אינץ מחיר טוב ואיכות תמונה שעונה על המחיר. אייך המסך הזה http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=325233&type=2&product=1&category_name=%ee%f1%eb%e9+%ee%e7%f9%e1 הערות הארות ותגובות יתקבלו בברכה. נ.ב אני ממש לא מתכוון לקנות סמסונג זה שהם מספר 1 במסכים לא אומר שהם מספר 1 במחירים זולים אם יש לכם להציע לי משהו אחר במחיר הזה בערך באותו ביצועים אשמח לשמוע.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום לכולם. בחודש הקרוב אני מתכנן לקנות מסך דק חדש. התקציב הוא 1800-2100 ש"ח וכמובן עדיף כמה שפחות. המטרות של המסך הן משחקים, וכל הדברים הרגילים שהם עבודה משרדית, גלישה וכו'. צריך להיות במסך יציאת DVI דיגיטלית. אני חשבתי על הSAMSUNG 710T שנכנס לי בול בתקציב וגם קיבלתי עליו חוות דעת רבות אשר שיבחו אותו לטובה. מה דעתכם? האם המסך הנ"ל הוא באמת הכי משתלם בשבילי? האם הייתם לוקחים משהו אחר? תודה מראש, אבי.

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by Elevation,

התמונה במסך שלי,או יותר נכון קצותיה של התמונה, רוטטים משל היו שפתיו של עארפת...... (גירסאת מרץ ) מה הגורם לזה? איך אני מפסיק את זה? בתודה, גבריאל.

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  14. Started by dw,

הי, אני רוצה כבר הרבה זמן להחליף את המסך הפרה-היסטורי שלי, וקיבלתי המלצות בקשר למסך הזה, samsung 757 dfx. אני נוטה לקנות אותו גם משום שאין בו את הקווים המעצבנים שיש בשפורפרות אחרות, כמו אלה של CTX. בכל מקרה, מבדיקה שעשיתי היום באתרי חומרה שונים, ביניהם פלונטר, מצאתי שמחיר המסך ירד בכ-170 ש"ח, לסביבת ה 1300. ירידה כזאת תלולה נראית לי חשודה קצת. האם יש בעיות עם המסך הזה, שבגללן ירד המחיר, או שזה קשור רק להפחתה בשער הדולר??? בכלל, אם מישהו מכיר את המסך, אני אשמח לשמוע ביקורת עליו. בנוסף, לא מצאתי באנטרנט מפרט אחב של המסך, כמו קצבי רענון וגדלים של המסך. אם מישהו יודע את הפרטים, או איפה אפשר למצוא אותם, כיתבו פה בבקשה. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by rozwarez,

אני צריך חברות שמייצרות מסכים של 6-8 אינצ' שמתחברים בחיבור מחשב רגיל וכמובן שיהיו שטוחים מכירים?

16. Started by messi,

רציתי לדעת מה המחיר של המעבד INTEL E8400? התבלבלתי תעבירו את זה למקום המתאים טעות שלי.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  17. Started by etelsh4,

לפני כמה זמן פתחתי פה בכמה פורומים אשכול על כמה בעיות שיש לי במערכת, עכשיו הורדתי את התוכנה GPU-Z הכי עדכנית וזה מה שמופיע לי: אבל בתוכנה "Catalyst Control Center" זה מה שמופיע: Battlefield 3 כשהכל על ULTRA על רזולוציה FULL HD כל הזמן יש ירידות ומרגישים שהמשחק לא עובד כראוי אבל יש מקרים שהוא עובד חלק (Vsync כבוי), אבל אני לא בטוח שה-CF לא פועל (יש לי זוג 6950), מה דעתכם?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש ברשותי מסך דק שהחיבור שלו הוא DVI בלבד...! והמחשב שהמסך אמור להיתחבר אליו ישן ובעל חיבור אנאלוגי... :-\ אני מנסה להשיג ללא הצלחה מתאם מ DVI לאנלוגי ( מה שנימכר בחנויות הוא הפוך. ) מישהו יודע אם זה קיים ? איפה אפשר למצוא את זה ? יש לי הפשרות להביא דברים מחול אז אפילו השם של זה יכול לעזור תודה מראש. ;D

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  19. שמעו חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך של משהו כמו 2000 עד 2500 ואני יודע שאני אלך כנראה על ה 7800 gt אבל של איזה חברה ללכת והשאלה הכי חשבוה שלי לכמה שנים הוא ישרוד עכשיו אני ודע שהוא אוכל כל משחק ב high בוא נגיד מתי הו יריץ טוב על low medium

• 12 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by dragon772,

אני רוצים לקנות את ה 6600gt שעולה 1000 בערך והבנתי שצריך גם ספק של 350W לפחות, המליצו לי על הספק של HEC 350W שעולה 250 וצריך גם קירור לכרטיס מסך שעולה בערך 200-250 וזה יוצא בסביבות 1500 שקל שזה כבר יותר יקר מהערך הראשוני של הכרטיס בהרבה. אז מה כדאי לעשות שזה לא יחרוג יותר מ בערך 1300?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by haimvrt,

איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לקנות בשביל המשחקים של היום והמשחקים של העתיד? יש לי תקציב של 1000 ש"ח ואפשר קצת לחרוג מהסכום תודה מראש

• 15 תגובות
    • 958 צפיות
  22. Started by elad648,

שלום חברים ! קניתי עכשיו מחשב חדש והזמנתי בתוך המפרט את הכרטיס מסך של GTX 660 TI ורציתי לדעת איך הוא בקשר לביצועים של משחקים ? תודה לעוזרים !

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. שלום. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי, כרגע יש לי 8800GT (מקסימום 2500שקל) המפרט שלי הוא: Q6600 4GB GIGABYTE P35-DS3L POWER SUPPLY 450W CORSAIR אין לי בעיה להשקיע עוד כסף בשביל ספק כוח חזק שיתמוך לכרטיס. השאלה שלי איזה כרטיס מסך שווה היום? שווה לחכות לכרטיסים חדשים וכמה זמן לחכות? ואני מעוניין גם לקנות מסך חדש של 22אינצ' אתם מכירים אולי מסך חדש איכותי וטוב לא מעל 1000שקל? שיזרום עם הכרטיס מסך...? תודה

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by 6600GT,

היה לי את ה6600gt ומכרתי אותו , אני רוצה לקנות את ה6800gs של pny לAGP והבנתי גם לפי הפורום שזאת קניה מצויינת בעיקר בגלל שאפשר לפתוח צינורות עיבוד...השאלה שלי איך עושים את זה , ואם בתקציב של 1300 שקל פלוס מינוס יש כרטיס יותר טוב שאני יכול להביא...

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  25. המחשב עם הוודו (יש אשכול בעמוד הראשון כבר של 5 עמודים) עכשיו חיברתי אותו לטלויזיה והזולוציה הכי גבוהה שאני יכול לקבוע למסך היא 800X600 וזה לא תופס את כל המסך ורואים מטושטש (זה מסך CRT של טושיבה) . יש אפשרות לסדר שיראו טוב מה כתוב כי מה שכתוב מטושטש. ועוד שאלה אפשר להעלות את הקצב ריענון של המסך? כאילו רק לדעת אם זה אפשרי במסך טלויזיה אני יודע שאתם לא מכירים את הפאנל שלו בעל פה.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים