עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shainov,

איך התוצאות האלו למערכת שלי... 3DMARK SCORE:3462 SM2 SCORE:1481 HDR/SM3 SCORE:1239 CPU SCORE:1543 איך התוצאות האלו למערכת שלי..והאם ניתן לשפר תוצאות אלו..למשל ע"י החלפת זכרון (שאני מתכנן לרכוש בזמן הקרוב)..חשוב לציין שהמערכת היא ללא OC אף לא קטן ביותר.

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  2. Started by GazzA,

אני צריך בבקשה שמישהו יביא לי לינק לבנצ'ים או השוואת לX800XL בין כל מיני חברות... TNX....

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  3. שלום, לא בטוח אם הבעיה היא בכרטיס מסך או בהגדרות. יש לי לפטופ של טושיבה Satellite Z30 עם Intel 4600. הבעיה מתחילה כשאני מחבר את הלפטופ למסך חיצוני (Samsung S24C650) עם כבל HDMI. בכל תצורה (Duplicate/extend/מסך חיצוני בלבד) הרזולוציה נשארת "גדולה" מדי והאייקונים ענקיים. מה שקורה הוא שיש תוכנות שהמסך קופץ כל פעם שאני משתמש בו, או כשאני מנסה לראות משהו ביוטיוב לדוגמא זה עם קפיצות. אם אני עושה ריסט ללפטופ כשהמסך מחובר אז פתאום האייקונים קטנים יותר, אין קפיצות ביוטיוב וגם לא בתוכנות, ואז כשאני מנתק את המסך האייקונים בלפטופ ממש קטנים. גם הלפטופ וגם המסך מוגדרים על 1920X1080. ניסיתי לשחק עם תדירויות וזה לא עוזר. רוב הזמן אני עובד על מצב extend כשהם מחוברים. יש לציין שעם הלפטופ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. ATI הודיעה אתמול על הורדת מחירים של כרטיסי המסך שלה. מישהו יודע / יכול להעריך מתי הורדת המחירים תגיע לארץ? אני מתכנן לקנות מחשב חדש השבוע אבל אם הורדת המחירים זה עניין של שבוע-שבועיים אז נראה לי שאני אחכה...

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  5. Started by gadits,

שלום לכולם דבר ראשון אני רוצה להודות ל americium שבכלל נתן לי את ההזדמנות להסביר מה שקרה כאן קודם היום בבוקר אחי המפגר החליט שהוא מתנקם בי בגלל שאני לא מרשה לו לשחק יותר במשחקים על המחשב שלי וזה מה שהוא עשה: --------------------- דבר ראשון הוא הגיב בשמי למשתמש בשם דניס בצורה גועלית http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=191371.120 אני נמצא בפורום הזה כבר כמעט שנתיים ומעולם לא התבטאתי בצורה כזאת!! מה שכבר היה צריך להדליק אצלכם נורה אדומה אז דניס קודם כל קבל את התנצלותי הכנה דבר שני שהוא עשה ---------------------- פתח שם משתמש חדש בשם אסף לוץ (כאילו עשה פלוץ חחחחח חייבים להודות שיש לו חוש הומור לדביל) ואז הוא נכנס להודעות משנת 2002 והגיב כדי להקפיץ אות…

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  6. Started by IdolAdmin,

היי, עשיתי שידרוג השבוע למחשב וחשבתי שאוכל לדחות שדרוג של הכרטיס מסך אבל מסתבר שלא.. אז אני מחפש כרטיס מסך KSP\Start.pc תקציב 1200+- , אני מסתכל על ה GTX960 כאשר אני מתלבט אם אולי להשקיע עוד 300\400 שקל בשביל GTX970 ובכל מקרה אני צריך גם עזרה באיזה לבחור, חברה ודגם ספציפי מבניהם... המפרט המעודכן מפורט במפרט שלי, משחק בShooters מצפה לשחק באיכות הכי גבוהה..

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  7. Started by צחי,

חיברתי עם כבל יקר מאוד (100 שח) מהכ.מסך לטלויזיה ואני רואה פיצוץ על הטלוויזיה, רק מה כשאני מפעיל סרט אני לא רואה (רק את הכתוביות אם אני מפעיל עם הרד לייט) ניסיתי בכמה נגנים (מדיה פלייר ורד לייט) ואני משתגע, כי במצב רגילך אני מצליח לראות הכל רק סרטים אני לא רואה על המסך

8. Started by Runny,

יש לי אפשרות לקנות מסך LCD של ViewPoint במחיר מעולה ממישהו שמייבא בעצמו. 19" ב1500 17" ב1200 לצערי אינני מכיר את החברה ואת איכות מוצריה ואין לי שום אפשרות לבדוק את המסך לפני הקניה. האם העניין כדאי ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  9. שלום, אני רוצה לרכוש כרטיס מסך שיריץ לי יחסית טוב את GW2, כרגע יש לי ATI RADEON 5770. אני מתלבט בין 4 אפשרויות אבל אשמח לשמוע על הצעה אחרת: 1. לא להחליף את הכרטיס. 2. להוסיף עוד כרטיס מאותו סוג בחיבור SLI. 3. לרכוש כרטיס של NVIDIA מסוג 550 TI. 4. לרכוש כרטיס מסוג ATI מסוג 7770 או 7750 או 6850 או 6870? אם יש לכם כל הצעה אחרת לכרטיס באזור ה-700 שקלים, או כרטיס שחורג מהתקציב אבל שווה את זה, אז אשמח לשמוע תודה, שי.

10. Started by bushman,

לפני יומיים נהרס לי המסך (הענתיקה) של המחשב והחלטתי כי הגיע הזמן להשתדרג למסך LCD אני צריך המלצה למסך LCD עד 1500 שקל (אם למישהו יש מסך כזה למכירה יד שניה אני אשמח לדבר איתו גם)

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  11. Started by yonir,

היי, יש לי היום מחשב עם כרטיס מסך מובנה: מעבד Intel Pentium E6300 (45nm) לוח אם Gigabyte EG41MF-US2H (צ'יפסט G41) מסך Dell 2209WA עם רזולוציה 1680x1050 כרטיס מסך בסיסי ב~300 ש"ח יספיק בשביל להריץ משחקים באיכויות לא גבוהות? (העיקר שיהיה אפשר לשחק, בלי קטיעות/קפיצות וכו') מבצע Black Friday של TMS על Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 ב-249 ש"ח משתלם? תודה

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  12. היי, ברשותי המפרט הבא: Intek® Core i7 3770 CPU @3.40GHz Memory 32GB RAM NVIDIA GeForce GTX 650 Ti 2048MB דיסק 128GB SSD 2X דיסק 1T Win7 64Bit אני מתעסק באדריכלות ועובד עם תוכנות תלת מימד לרינדורים יחסית כבדים. האם יש טעם להחליף את הכרטיס מסך ל QUADRO (ואם כן אז איזה) בנוסף, ראיתי את הכתבה על ה SOFT MODDING לכרטיסי GEFORCE בשביל לגרום להם להתנהג כ QUADRO מה שלא הבנתי זה, האם הכרטיס שלי תומך באופציה הזו או לא. תודה, KodKod112

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  13. Started by matgam,

שלום חבר שלי נוסע לארה"ב מחר לשבועיים, ועלה לי לראש הרעיון לרכוש שם מוצרי חשמל. אז רציתי לדעת האם יותר משתלם לרכוש בארה"ב בחנויות אמיתיות, כרטיס מסך כלשהו לדוגמא, או שההבדל במחיר זניח יחסית לארץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  14. Started by ran-erez,

כרגע יש לי כרטיס, השאלה היא מנסיונכם אם כל הכרטיסים החדשים שנכנסים עכשיו, האם כדי לקנות כבר או לחכות חודש חודשיים ?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  15. Started by תמיד מחייך,

http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=24972 הבעיה הגדולה היא רזולוציה מקסימלית של 1600X1200 בלבד וגם זה במקסימום 60 הרץ בלבד. ATI כרגע עובדים על פתרונות אך נכון לכרגע זה המצב.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  16. Started by ATL321,

איזה כרטיס מסך עם תקציב של 800-1100 יעבוד איתו הכי טוב בסרטים ומשחקים?

17. Started by dorratz,

שלום רב אני משתמש במחשב שלי בעיקר למשחקים, ואני מריץ הרבה משחקים כבדים. אני רוצה לקנות מסך חדש עד 2000 ש"ח, וחשבתי ללכת על LCD. הסתכלתי על מסכים פה: https://www.lamir.co.il/?category=63 כאמור השאלה היא, מבין המסכים שיש בלינק שנתתי, מה כדאי עד 2000 ש"ח? אני כאמור גיימר כבד, והשאלה היא האם כדאי ללכת על מסך CRT או ללכת על מסך LCD עם זמן תגובה של 8MS. אני פשוט לא יודע האם במסך LCD עד 2000 ש"ח יהיו מריחות ובעיות במשחקים כבדים. בבקשה עזרו לי...

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  18. Started by MadEddy,

ראיתי ב- IQPC כרטיסי מסך של GECUBE, RADEON HD2600XT 256 BIT. לי זכור שאלו כרטיסים עם רוחב פס של 128 ביט, נכנסתי לאתר וראיתי שרשום INTERNAL RING BUS מה זה אומר? ???

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  19. Started by LeverMever,

אשמח אם תתנו לינקים לבנצ'ים של Palit 9800GT Super 1GB לעומת הכרטיסים 9800GX2+280GTX תודה רבה

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  20. Started by doldol360,

רזולוציה מקסימלית: 1280x1024 כדאי לקנות כרטיס מסך במחיר כזה על מסך 19'? חשבתי על 9600GT superoverclocked של EVGA

21. אני מחפש כרטיס מסך באזור 1500 שקל עבור תוכנות תלת מימד ומשחקים. כרגע יש לי QUADRO 400 והוא מספיק לי מבחינת עבודה בתלת מימד ( SOLIDWORKS ). אני משחק ב-FAR CRY'CALL OF DUTY. אשמח להמלצות. תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by Dalmedigos,

אז ככה.. קניתי שני כרטיסי מסך לחברים שלי.. GeForce 8600 GT 256MB GDDR3 התקנתי את הכרטיסים וראיתי שבעצם לכרטיס יש 512 MB.. שזה בעייתי כי הדגם של ה-512 MB הוא GDDR2 התקשרתי לחברה והם אמרו לי לבוא להחליף.. בכל זאת רציתי להיות בטוח שאני לא טועה וזה באמת GDDR2.. התקנתי אברסט אבל משום מה הוא לא מראה פרטים על הכרטיס מסך... יש למישהו עוד הצעות איך לבדוק את העניין? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  23. עמכם הסליחה על שאלה זו.. אבל, אני צריך לדעת מה הגובה.. כי יש לי כוננית מעל.. תודה..

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  24. Started by shenig,

האם כרטיס מסך X16 יכול לפעול ב- X1, X4, X8 ? או צריך כרטיסים יעודיים לזה, ואם כן האם קיימים ? בתודה, shenig

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  25. Started by SOLIDUS SNAKE,

בכוונתי לקנות GF4 4200 של LEADTEK אך לא באינטרנט (מניסיון מר) משהו יכול להמליץ לי על חנות באזור ראשל"צ - רחובות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.