כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להקליט תוכניות וכו' ועדיין לא מצאתי את ההגדרות המתאימות.. אני רוצה שההקלטה תהיה איכותית (שתהיה גם נוחה לצפיה בDVD) וגם שלא תהיה כבדה ותקרע לי תהארדיסק... בעיקרון לא משנה לי הפורמט למרות שאני חושב שיותר נוח לערוך AVI... הכרטיס- leadtek winfast tv2000xp אז- איזה רזולוציות וקודקים הכי נוחים להקלטה באיכות טוב וקלה? תודה מראש חבר'ה!
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
מה יותר עדיף למשחקים?! 9800GT או HD4830?! והמסך הוא 20 LCD. רזולוציה 1600X900 מעבד : Q9400 לוח אם : P43
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/reviews/dx10_mid/ ראיתי את הכתבה ואני חושב שיש בעיה גדולה בסיכום סך הכל יש משחקים שה9600GT וה3850 סוחבים בצורה כל כך גרוע שהמשחק לא שחיק בהגדרות שהכניסו לדוגמה פה- http://hwzone.co.il/reviews/dx10_mid/19/ ולבדוק נתונים יבשים ואז לקבוע ניראה לי פשוט לא נכון בתחום הזה כמו כן צריך לחשוב רחוק יותר מהיום וצריך לחשוב על ביצועים בפועל במשחק כי ברגע שמשחק יורד בחלק מהמקומות מי 30 פרימים לשנייה זה מקלקל את החוויה במשחק וזה היתרון של הכרטיסים היקרים יותר ונכון שה9600GT וה3850 מצוינים יחסית למה שהם מיצגים אבל היום הם מיצגים את כרטיסי הביניים דרג נמוך ולא כרטיסי בינים רגילים גם בביצועים וגם במחיר ואלו הכרטיסים שכנראה יוחלפו יותר מוקדם
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
היי, החלפתי את הכרטיס מסך לאחד אחר מאותו הדגם, וכאשר המחשב נדלק אז המסך שחור (no signal) עד שwindows עולה ואז הכל עובד כרגיל. כשאני מספים את del (הכפתור כניסה לbios utility בלוח אם שלי) אז המסך נשאר שחור לנצח. הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את הHDMI למובנה וכן הצלחתי להכנס לBIOS עם תצוגה תקנית, ובדקתי שם שמוגדר לו להציג מהPCIE slot של הכרטיס מסך, ואחרי זה חיברתי את הכרטיס מסך חזרה ועדיין אין לי תצוגה בתהליך העליה. אציין שבכרטיס הקודם שלי שהיה מאותו הדגם לא הייתה את הבעייה הזו. האם מישהו נתקל בתופעה? intel i5 4670k gigabyte z87 sniper gigabyte r9 290x wf3 oc
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם עם חיבור PCI-EXPRESS 1.0 לכרטיס מסך אם אני אקנה כרטיס מסך שבא עם חיבור PCI-EXPRESS 2.0 או PCI-EXPRESS 3.0, האם אני אוכל להרכיב אותו בלוח האם שלי וזה יעבוד? תודה
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחבר טלוויזית LCD התלויה על הקיר עם המחשב, כך שהאיכות תיהיה כמו על צג מחשב רגיל? תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם.. קראתי בכל מיני מקומות - שאפשר להשתמש בכרטיס מסך בתור PhysX dedicated, כלומר כרטיס שלם שזה תפקידו. (האם זה בכלל נכון?) אשמח אם מישהו יוכל טיפה יותר להסביר מה המטרה של הפוקנציה הזאת והאם בכלל כדאי להשקיע? להשקיע כמובן זה סובייקטיבי, אבל אני אתן דוגמה: נניח ואני רוצה לקנות מחשב חדש בעל לוח אם תואם CF ו - SLI. אז אני יכול לקנות כרטיס חדש ועדכני (GTX460 - 480, Radeon6XXX) וכו.. ובעצם במקום לעשות CF ו - SLI להעביר את הכרטיס הקודם שלי למשל (8800GT) שיתפקד בתור מוכוון PhysX. אני שואל כי זאת אפשרות קורצת מבחינתי כי אם זה באמת נותן תוספת איכותית כלשהי, אני חושב שזה דרך לא רעה בכלל לחסוך בכסף (לא CF ולא SLI) ומקסימום לשדרג בעתיד למערך זה. האם אני בכלל מבין את הדברי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי...אז פירמטתי את המחשב..שמתי את הדרייסרים החדשים של ATI Cat 4.2 ועכשיו משום מה אני לא יכול לעלות את הAGP Speed ???זה נשאר על off מה עושים בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
נאבד לי הכבל vivo שלי מישהו יודע מאיפה משיגים אחד כזה (מוכן ליקנות גם משומש ממישהו)??? למי שלא הבין הכבל שמתאים ל powercolor x800xl
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני עובר בעוד כמה ימים לבית חדש, ומתכנן להשתמש במחשב שלי בתור הטלויזיה. מותקן אצלי כבר כרטיס הטלויזיה (הטיונר), אך יש לי מסך 17" בלבד. ראיתי פעם התקן אופטי שנועד להגדיל את שטח המסך הנצפה, על חשבון איכות התמונה (מעיין זכוכית מגדלת). מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
קראתי לאחרונה כל מיני שמועות מבלבלות לגבי הסדרה הבאה של NV, אשמח אם מישהו שבקיא יעשה קצת סדר. - קראתי למשל שאולי יהיה פיצול בין סדרה לגיימינג לבין סדרה לכריית מטבעות, זה נכון? - האם הסדרה הבאה תהיה עם אותה ארכיטקטורה אבל עם ליטוגרפיה קטנה יותר, או שיהיה שינוי גם בארכיטקטורה? אם כן, ידוע מה השיפור הצפוי בביצועים? - מתי צפויה לצאת הסדרה הבאה? - האם יש תקווה לירידת ביקוש של הכורים ולירידת מחירים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
הכרטיס הולך להיות משוחרר בקרוב, והוא יבוא עם הזכרונות של סמסונג 1.1 במהירות 1700MH ליבה עם 32 צינורות עיבוד במהירות של 700MH בתהליך יצור 90NM .זה היה כרטיס מטורף! http://www.theinquirer.net/?article=28227
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
של איזה חברה הכי מומלצת? והכי טובה?! (לא יותר מ 1000 ש''ח)
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
מצטער שאני פותח נושא חדש, אבל נראה לי שהסטיקי כבר מת מעומס ייתר וההודעות שם לא נענות... אז... Proview CA787K - 17, 8ms, 1:700 מה דעתכם על המסך? האם סרטים ו\או משחקים רצים עליו כמו שצריך או שהם נמרחים? כנ"ל לגבי acer 17 8ms תודה מראש ;D
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
-
אני יש לי RTX2060 ואני רוצה לשדרג ל-RTX3070 יש לי את הספק הבא האם הוא מתאים
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מעוניין בכרטיס מסך שיחובר למסך LCD בגודל 42 אינץ,ובנוסף יחובר למסך מחשב בגודל 19 אינץ המסך מיועד להצגת גרפים אשמח לעזרה תודה רבה שי
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס מסך שלי הוא hd 5770, במחשב יש 4 ראם וi5 750 ו-ווינדווס 7 כאשר אני מפעיל סרטי hd או כשאני מגדיל סרטים ביוטיוב (לפעמים גם כאלה באיכות בסיסית ) המחשב מגיע למין מצב שהוא פועל מאד לאט ואפילו כשאני עוצר וסוגר תסרט, הוא נשאר במגמה הזאת, מצב שבו כל פעולה מתעכבת מאד המחשב מקרטע עד שאני מאחתל אותו או שולח אותו לישון. ובנוסף המחשב לא תמיד מוכן להפעיל משחקי דיירקט 10X, באססינס קריד הראשון הוא נכנס לאותו מצב כמו בהפעלת סרטים, בדוויל מי קריי 4 על 10 יש סאונד אבל המסך פשוט שחור. אני לא יודע אם זה קשור אבל כשעידכנתי את הקאטאליסט(ל10.2) , המסך ניהיה שחור לרגע ואז חזר מפעולה עם הודעה שאומרת שהכרטיס גראפי לא הגיב לרגע ואז לאחר מכן המחשב ניתקע עם מסך כחול. (פעם ראשונה שראיתי מס…
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לקנות גם מסך... למשחקים... שיהיה לו זמן תגובה טוב 17 אינצ' ועד 2000 שקל תודה.... חחח דרך אגב איזה פרצוף מגניב
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום. השאלה שלי היא, האם אני יכול לחבר לאפיק PCI-E x8, כרטיס מסך שהוא מתאים ל-PCI-E X16?. שאלה נוספת, האם אלו הם הדגמים הקיימים ל-PCI-E?: 1X 4X 8X 16X (מצטער שההודעה לא כתובה בצורה כל כך נוכה) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
היי השאלה בעצם כתובה בכותרת לפי מה שהצלחתי למצוא הלוחות עם הציפסט של ה 780G [בפרט הדגם של GigaBtye שרשמתי למעלה] עובדים עם HD34XX בקונסטצליית HybridCrossF האם מישהו יודע אם הם עובדים עם HD36XX באותה תצורה, או את הרשימה המלאה של דגמי כרטיסי המסך איתם ה Chipset עובד ב Hybrid CrossFire. בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
קניתי DP כדאי לחבר מסך 3 ! http://cable.co.il/sg_product~630110~58~132.htm וברגע שאני מנסה להפעיל את כל השלושה הוא מבטל לי מסך אחד עם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי לפתור אותה עם מישהו יודע איזה DP אני צריך או מיוחד .?!
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
האם יהיה צוורא בקבוק בין המעבד E7500 שעבר אוברקלוק ל 3.40GHZ לכרטיס 7950?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
-
ובכן, אני לא יודע אם זה הכי רלוונטי, אבל מצאתי לנכון לבשר לכם שמנסיון אישי אני מאוד מאוכזב מהדרייברים של אומגה. ברשותי כרטיס radeon 9500Pro התקנתי עליו דרייברים של אומגה.. שלדרייברים האלו יש בעצם מן גרסאונת מיוחדת ל9500 התוצאה היא.. פחות ביצועים. 3dmark05 - 690 עם הדרייברים של אומגה 1950!!!!!! - עם הדרייברים החדשים של קטיליסט. איך יש שזה הבדל אני לא מבין.. מדהים.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-