עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eitan1980,

יש לי שאלה למומחים שכאן . אתאר לכם סיטואציה ואני כמעט בטוח שיש פתרון לסיטואציה. בחדר יש שולחן גדול ועליו 2 עמדות מחשב. אחד לי ואחד לאשתי . הצרכים שלי דורשים הרבה משאבים (לצורך הדיון - VR , סימולטורים עתירי גרפיקה וכ'ו.) הצרכים של אשתי - היא ממדלת ב3dmax, כך שבזמן המידול יש שימוש בכרטיס מסך ובזמן רינדור בעיקר במעבד. לרוב כאשר אשתי תעבוד על המחשב שלה - אני לא אצטרך את הביצועים של הכרטיס מסך , אלא אעבוד בעבודה רגילה(אינטרנט בעיקר). ועכשיו לשאלה : אולי אפשרי לקנות כרטיס מסך אחד חזק במיוחד (נגיד 1080TI) + מארז מיוחד לכרטיס מסך שכולל בו גם הספק כוח . ולהגיע למצב שבו כאשר היא עובדת - היא תצטרוך את המשאבים של הכרטיס מסך ואם לא - אני אצרוך את ה…

2. Started by Lapua23,

אני חושב לקנות את הכרטיס יד 2 כי המחיר שלו בארץ לא רוצה לרדת... מה לדעתכם המחיר של GTX 1080 Ti יד שניה - לא מהדגמים היקרים אלא כמו :Gigabyte, MSI , וכו' באיזה טווח מחירים הוא נחשב למציאה , כי אני מתלבט אם להשקיע יותר ולהביא את הRTX 2080 . מה דעתכם? תודה לכולם!

3. Started by iyehuda,

קניתי כרטיס מסך באינטרנט עבד 4 חודשיים מצויין לאחר 4 חודשים התחיל לעשות לי ריסטים פירקתי לו את הגוף קירור ושמתי משחה טרמית חדשה מאז כאשר אני מחבר את הכרטיס מסך אני רואה מסך ירוק מטושטש כזה מה יכולה להיות הסיבה ?

• 20 תגובות
    • 4.5k צפיות
  4. Started by מני123,

שלום יש לי מחשב לצרכי גרפיקה קלה (תוכנת אינדזיין) לאחרונה נכנסתי יותר לתחום (פוטושופ ואלוסטרייטר) והוא נהיה יותר איטי כיום יש לי כרטיס מסך מובנה של אינטל HD4600 אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך GTX 1050 Ti האם יהי לי בעיה מצד הספק וכו' המפרט שלי כיום הוא מעבד I7-4770S זיכרון 16GB מסוג DDR3-1600 לוח אם GIGABYTE GA-B85M-D2V מארז HEC דגם 6T מצורף תמונה שלהספק כוח תודה

5. שלום מומחים, לפני כמעט 7 שנים קניתי מחשב שולחני אחרי מחקר והתלבטות ארוכה, גם על דפי הפורום הזה. השקעתי בזמנו, והמכונה עדיין עובדת יפה, זה המפרט שלה: Operating System : Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU: Intel Core i7 3770 @ 3.40GHz Ivy Bridge 22nm Technology RAM: 16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz Motherboard: Gigabyte Technology Co. Ltd. H77-D3H (Intel Core i7-3770 CPU @ 3.40GHz) Graphics DELL U2312HM (1920x1080@60Hz) 2047MB NVIDIA GeForce GTX 660 Ti (Gigabyte) Storage 119GB M4-CT128 M4SSD2 SCSI Disk Device (SATA (SSD)) 1863GB Seagate ST2000DL 003-9VT166 SCSI Disk Device (SATA ) Tower + PSU: Fractal De…

• 20 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. דיווחים שונים במרשתת מאוששים את הסברה שהביצועים של הדור השני כרטיסי RTX , כלומר RTX 3XXX יביאו עימם ביצועים כפולים מהדור הנוכחי. שווה, לא ?

7. בס"ד שלום לכולם, דבר ראשון אני לא בטוח אם זה המקום המתאים לפתוח את האשכול הזה, פשוט פה זה נראה לי הכי הגיוני. הורדתי את המשחק Dying Light (אחרי כל האכזבות האחרונות שהיו לי מהמשחקי AAA בזמן האחרון אני מעדיף להוריד כרגע). וכשאני מפעיל אותו ומנסה לשחק, המשחק רץ עם תקיעות מעצבנות, ותקיעות עוד יותר מעצבנות כשאני מזיז את המצלמה אז הרצתי בדיקת FPS דרך FRAPS. והמשחק רץ לי על 30-40 FPS. בדקתי את הדרישות ובאמת R9 290 זה הדרישה המומלצת. המפרט שלי זה: R9 290 גרסה של GIGABYTE עם OVERCLOCK. i5 4590 8GB RAM Windows 7 64 bit אם יש פרטים נוספים שצריך לספק אין לי בעיה להביא אותם. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת לזה?

• 20 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. Started by ApXix,

אהלן אני צריך המלצה לקניית כרטיס מסך חדש מכיוון ששלי נשרף התקציב שלי הוא פחות או יותר 850-950 שח לא משומש! עכשיו לא הבנתי משהו חלק אומרים לי שOC מהיצרן לא הורס יותר מהר את הכרטיס ויש כאלה שאומרים לי שכן אני לא יודע כבר למי להאמין... תודה על העזרה!

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by haim855,

יש לי כבר gtx560 ti של גיגבייט חשבתי על להוסיף עוד כרטיס מסך כמובן אותו דגם..בדיוק צריך נכון אין אפשרות לדגם אחר או חברה אחרת?או שזה פשוט לא מומלץ? השאלה האם זה כדי ? כפול 2 זה נחשב חזק? או בכלל עדיף למכור אותו ולהוסיף קצת (לא להשתגע ולהביא דגם חדש יותר? אפשרות גם ליד 2 ) ואיזה ספק צריך להחזיק את שניהם? מיפרט: ספק Enermax Liberty 500W i5-4590 מעבד 8 גיגה DDR3 לוח אם MSI GAMING Z87

10. שלום חברים, רציתי להתייעץ עם כמה שיותר אנשים, לגבי הכדאיות של קניית כרטיס מסך בעיתוי זה. שבוע הבא אני באילת, ורציתי לנצל את ההזדמנות ולעשות קצת רכש למחשב. על הפרק גם SSD ומארז, אבל נניח את זה בצד בינתיים ההתלבטות היא האם לקנות עכשיו gtx 970/980 (תקציב זה לא בעיה) או להמתין לכרטיסי הפסקל שעתידים לצאת אי שם בשנה הבאה. 980TI ירד מהפרק כי אני לא מתכוון לזוז מ1080P בזמן הקרוב ונראה לי שהשקעה כזאת היא מיותרת. הכרטיס מיועד לגיימינג מכל הבא ליד ואמור להחזיק בכבוד לפחות 2-3 שנים עד לשדרוג הבא. אין לי בעיה לחכות אם יוצגו בפני טיעונים שכך עדיף. הכרטיס הנוכחי הוא hd7970 שמחזיק בסך הכל בסדר גמור אבל אני רוצה להתקדם . אגב, ספק הכוח שלי יכול להחזיק רק את ה970, אם יש צורך גם…

• 20 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. Started by אור בנאי,

*הדיון שנפתח בפורום מפרטים יימחק* אני מתכוון לקנות כבר את המחשב שאני כבר חודש מחכה לו אבל כל פעם משהו גורם לי לעצור ואתמול הבנתי שבעוד כחצי שנה יוצאים כרטיסי המסך פסקל שהם מפלצות לא קטנות שמן הסתם שווה לחכות להם אז חשבתי בנתיים לקנות כרטיס סביר ולא את ה970 כמו שתכננתי ובעוד כחצי שנה לשדרג. המשחקים שבהם אני אשחק הם: Sims 4 NFS 2015 Mad Max GTA V ובעיקר משחקי רשת המפרט הוא כזה: i5 6600 Skylake Msi B150m Bazooka Seagate 1t baracudda SSD 120g x300 Nzxt s340 Glossy + VP550w Arctic Freezer 7 rev.2 על מה ממליצים ?

• 20 תגובות
    • 5.1k צפיות
  12. Started by --Shadow--,

http://alienbabeltech.com/main/nvidia-drops-prices-gtx-770780-ti-pricing-announced-shadowplay/ http://www.hardwarecanucks.com/news/video/nvidia-shows-gtx-780-ti-price-cuts-gtx-770-gtx-780-price/ GTX 780 יעלה 500 דולר בחול ? נשמע לא רע בכלל לחיה שכזו... חתכו 150 דולר רק בכרטיס הזה..וואלה חגגו על הצרכנים יופי..רק בדוגמא הזו רואים כמה חשיבות יש לתחרותיות.

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות השבוע את מחשב החלומות שלי ובניתי מפרט בתקציב כולל של כ- 11,500 ש"ח. אני מתחבט לגבי מה הקונפיגורציה העדיפה לכרטיס מסך. אני מתחבט בין אפשרות של 2 כרטיסי [TABLE=width: 327] [TR] [TD=class: xl64, width: 327, align: left]Asus Radeon R9 280X R9280X-DC2T-3GD5-V2[/TD] [/TR] [/TABLE] או כרטיס אחד אבל מדגם R9 290X. הפרשי המחיר זניחים (כ- 3000 ל2 כרטיסים או 2800 לכרטיס 290X). אני לא גיימר high-end, אבל יש לי 2 מסכים, שוקל 3, אולי אפשרות בעתיד ל- 3D. זה כלי עבודה מבחינתי ולכן ככלל הפילוסופיה שלי למערכת הזו שאני קונה, זה שגם כאשר אני "מתעלל" במחשב (אינסוף חלונות ב- 2 דפדפנים, 2 סרטים ב- HD, אופיס בשפע וכל מיני מערכות גיבוי וסינכרון שרצות ברקע) המחשב נמצא …

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by SnowMow,

אהלן לכולם פה, לאחר 3 שבועות בבטלפילד 4 הבנתי שהגיע הזמן לשדרג כרטיס מסך, הכיוון הוא הכרטיס בכותרת.. השאלה היא האם הספק שלי מספיק חזק בשבילו יש לי coolermaster silent 620w, לפי אתר ספיר הוא דורש 750 וואט אבל כרטיסים זהים של חברות שונות דורשים פחות למשל זה של גיגאבייט דורש 600וואט לכן אני פה.. תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Yookidoo,

NVIDIA מוציאה סידרה חדשה בעוד כמה חודשים .שאלה שלי עם קניית GTX 780 רגיל עדיין רלוונטית עולי בגלל חוסר תמיכה ב11.2 DX

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by chaikr,

משום מה יש הורדת מחירים לכל הדגמים והם עולים פלוס מינוס אותו דבר. איזה מהם הכי מומלץ? איזה הכי שקט? asus DCUII OC http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=3&glist=1&uin=19599&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 Zotac GeForce GTX780 AMP http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=3&glist=1&uin=20548&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 Gigabyte GeForce GTX 780 GV-N780OC-3GD http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=3&glist=1&uin=19378&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הMSI כבר יקר יותר ולא נראה לי שווה להוסיף עליו עוד 100 שקל. גם ככה זה יקר מספיק... תו…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by Gadgets4all,

שלום לכולם, האם מישהו שמע על הכרטיס Sapphire R9 290 4GB VAPOR X? קראתי על גרסת ה- 8GB שאמורה לצאת אבל לא הצלחתי למצוא יותר מדי פרטים על גרסת ה-4GB.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by yosi b,

שלום. יש ברשותי מערכת מחשב ישנה וברצוני לתת לה 'חיים' כמחשב גיבוי וכסוג של פרויקט מודינג. מה שחסר לי זה כרטיס טוב. הקריטריונים הם: צריכת חשמל אפשרית בתנאים (יש ספק 200 וואט גולד סרוויס והמפרט כולל מעבד Q9550, קשיח אחד של ניידיים זיכרון ddr2 2X2 ומאוורר.. ) ביצועים סבירים על מסך 1600X1200 (לשימוש רגיל - לא למשחקים) דק (כלומר בעובי של ערוץ 1). עדיפות לכרטיס מעוצב חיצונית (יפה זו לא מילה גסה) תקציב : עד 250-300 ש"ח אם תוכלו גם להסביר על הבדלים כי אין לי מושג על שוק ה low-end

19. יש לי כרטיס מסך Asus GTX580 שסיפק אותי מצויין, בזמן האחרון יצאו המון משחקים חדשים ואני שם לב לבעיה שמתחילה לחזור על עצמה. גם ב Far Cry 3 וגם ב Assassin's Creed 3 המשחק עולה ואחרי בין חצי דקה לשלוש דקות יש ארור והמשחק נתקע, זה מרגיש מאד כמו בעיה של הכרטיס מסך. התקנתי דרייברים מחדש ואין שיפור , אז עידכנתי לגרסת בטא 310 ויש שיפור - עכשיו המשחק מחזיק 5-10 דקות ואז נתקע חשוב לציין שב Hitman החדש אין בעיות ושב medal of honor החדש יש בעיות רק כשאני מעלה ל ultra מה דעתכם? אני לא רוצה להטות את שיקול הדעת שלכם , אבל לדעתי זה כנראה בעיה שמופיעה רק אחרי שהכרטיס עובר סף כלשהו של ניצולת (למרות ש AC3 הוא לא משחק עם דרישות גבוהות)

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. בטח לא פעם ראשונה ששואלים אבל לא מצאתי בחיפוש זריז. * עשיתי בדיקה פיזית (HD5850 בן שנה וחצי של SAPPHIRE) וניקיתי אבק. * הרצתי את הגרסה האחרונה של FurMark שלוש פעמים ברזולוציות אופייניות עם/בלי AA והכל נראה תקין: - טמפרטורה לא עולה מעל 78 מעלות - מאוורר לא עולה מעל 58% ושקט למדי - אין קריסות או קרטועים - קיבלתי FPS בין 23 ל-38, ממצוע 28 אני חושב. לא זוכר את ה-SCORE מה עוד אפשר/מומלץ לבדוק? פשוט כשניגשתי למחשב אחרי כמה שעות הוא היה "קפוא" ולא הגיב למקלדת/עכבר אבל אני לא יודע אם זה קשור לכרטיס בכלל (שהיה רוב הזמן ב-IDLE בכלל).

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by prince hadev,

אני רוצה לקנת את כרטיס המסך הזה אבל לא הצלחתי למצוא את זה בארץ אך אפשר לקנות את זה ?

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. מה קורה אנשים? מצטער מראש על החפירה הארוכה.. אשמח ואודה מאוד אם תוכלו לעזור. הרבה לא הייתי פה - לימודים וזה.. אני חוזר למומחי הפורום עם התלבטות, כרגע המפרט שלי הוא כזה (ישן ממש! אבל משופץ חלקית): Pentium D 2.8ghz לוח אם לא מצאתי את הדגם המדוייק אבל מהסדרה הזאת MSI 945G http://www.msi.com/product/mb/945G-Platinum.html ספק seasonic 430+80 ו4GB זיכרון 633 שמתאים ללוח וכרטיס HD4670 1GB ברמת העקרונית המחשב מספיק לי לחלוטין - אני לא גיימר מטורף שמשחק בכל הכותרים האחרונים, ועד לפני כ8-9 חודשים היה לי PS3 למעט המשחקים שכן שיחקתי. כעת הוא אינו וקיבלתי במתנה NFS most wanted 2012 - כולי מתרגש (עבר הרבה זמן מאז הכותר האחרון שלי בסדרה) ולשמחתי המשחק רץ (על ההגדרות הנמוכות) אבל באזורים…

23. אני רוצה לקנות אחד מהכרטיסים הנ"ל: hd 7870&hd 7870 xt השאלה עד כמה משתלמת הגרסא של הXT,היא מתחממת הרבה יותר,יקרה בקצת ופער הביצועים של חלק מהמשחקים לא הכי גדול. המפרט הנוכחי: Intel Quad Core I5 2300 2.8Ghz Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 Rendition 8GB RAM DDR3 1333Mhz Seagate 500GB SATA-III HIS ATI Radeon HD6850 1GB GDDR5 DirectX11 Enermax 600W PSU A.PFC Coolermaster Elite 310 ע"פ המקור הזה: http://www.guru3d.com/articles_pages/club3d_radeon_7870_joker_review,7.html בזמן מאמץ הכרטיס מתחמם בכ20 מעלות מהגרסא הרגילה,זה משפיע על תוחלת החיים של הכרטיס? תודה רבה על המענה,סליחה שאלו שאלות מפוזרות ולא ממוקדות פשוט עולות לי הרבה שאלות האם כדאי לקחת את הכרטיס ההוא...

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by idopo25,

אהלן אני רוצה להחליף את 5450 הישן שלי עם הקירור הפאסיבי למשהוא יותר מודרני אני חשבתי על 7870XT של Shappire אם יש משהוא יותר מומלץ אז יתקבל בברכה אני רוצה לשחק בגל המשחקים החדשים היום גם far cry 3 cod battlefield 3 GTA5 אם יצא למחשב גם רציתי לדעת אם אני יכול לשדרג ואם לא יהיה לי צוואר בקבוק עדיפות לIVORY או KSP 1400₪ בלי חריגות ישלי מפרט בפרופיל משתמש תודה idopo25

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. ניסיתי PHILIPS 22" די פשוט, יש לו אפשרות "SMARTRESPONSE" ו60HZ פשוט מרגיש הרבה יותר חלק מכל מסך אחר כשזה פעיל. בטלוויזיות LG למשל גם יש "TRUMOTION" אבל זאת אפשרות שמוסיפה המון INPUT LAG. בפיליפס זה בכלל לא מוסיף. למה אין אפשרות כזו בדרייבר, שהכרטיס מסך יעשה את זה ? אולי יש איזשהי תוכנה שעושה את זה? אגב אין לי מושג לאיזה פורום זה מתאים ... אז פתחתי פה בכל אופן.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.