כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
הרבה פעמים כשאני משחק יש לי פס עולה ויורד לאורך המסך שקורע את התמונה....(חשבתי שזה קורה רק בcrt) נדמה לי שהבעיה בכרטיס מסך כי אפילו בסרטון פתיח של grid זה קורה לי וזה קורה גם כשמשחקים על 40fps..... מה עושים?הכרטיס תקולל?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך חדש ואני לא רוצה לבזבז יותר מידי כסף אז איזה כרטיס לקנות שיהיה משתלם מבחינת ביצועים\מחיר וחשוב לציין שברצוני לשחק את half life 2 כשיצא ולהפיק עד כמה שאני אוכל ממנו !
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
משחק ה-ARPG המצופה הושק רשמית ואנחנו אספנו אותו לסשן מבחני ביצועים עם שלל כרטיסי מסך וקונפיגורציות מעבד על מנת לראות כמה טוב הוא פועל כאשר הוא במיטבו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי קונה מחשב http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=145&CatCode=1 כמה דברים שונים שם , עכשיו השאלה שלי אם שווה לקנות את ה7950 , ב1300 שקלים. אני יודע שזה כרטיס חזק, אבל הוא לא מוכן להתפשר, הוא רוצה מחשב מעולה , כנראה למשחקים, הוא לוקח בנוסף לזה ג'יגה זיכרון DDR, הצעתי לו אפילו להרחיב ל2 ג'יגה והכרטיס 7950 איך נראה לכם ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אם כדאי לחסוך לשיפור אחר במערכת?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לפורום.... מצאתי שני מסכים ואני מתלבט איזה אחד עדיף לבחור: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1694 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1426 המטרה של המסך היא לא מסך לגיימרים כבדים אלה מסך דק לקצת משחקים, קצת עבודה בפוטושופ וקצת גלישה. עם ניגודיות סבירה (1:600~1:700) ונתונים טובים... האם שני המסכים באלו ישמשו אותי טוב? אולי יש לכם מסכים יותר טובים להציע? באותו מחיר? ואולי יותר נמוך תודה רבה. :coolman:
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כרטיס טלויזיה Hauppauge PVR-150 לבין Leadtek WinFast PVR2000 שמעתי על שניהם המלצות, וכרגע אני מעוניין לרכוש אחד מהם ולא ממש ברור לי מה עדיף, אנא עזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי לערך יצאו כרטיסי GeForce 8 בדגמים פשוטים יותר
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בן כמעט חודשיים Quad 6600 עם לוח אינטל G31. יש לי כרטיס מסך Zodiac Geforce 9400GT וכאשר אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה למצב של dual view, הוא לא מתחבר... התקנתי בערך 10-15 פעמים דרייברים מקוריים וגם הורדתי מהאתר של Nvidia ומאתרים אחרים, אך הכל לשווא... אני מחבר את הכרטיס עם כבל S-video שמחובר לטלוויזיה בבננה צהובה (כמו RCA או RGB איך שלא קוראים לזה..) רציתי להוסיף שבעבר במחשב הישן שלי כאשר הייתי מחבר את הכרטיס FX5300 לטלוויזיה זה היה עובד מצויין... האם הבעיה בדרייבר? בכרטיס? או אולי בכלל בטלוויזיה שלא תומכת(לא נשמע הגיוני...)?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום רב אני עובד עם מסך: LG 795FT PLUS ברזולוציה 1024*768 וכרטיס מסך MX440 המסך עובד כרגע על תדר ריענון 85hz. האם אני יכול להעלות ל- 100hz ללא חשש שיגרם נזק למסך? האם LG "נותנת אור ירוק" ללקוחות שרוצים לעבוד בקצב ריענון זה?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=968 1400 שקללללללללללללל הכרטיס שלי ירד ב20 שקל Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1045
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אהלן , תמיד אני רואה שאנשים מסתירים לוחיות של רכבים בפוטושופ בצורה כזאת : http://pic.hevre.co.il/Files/300B00A5CFBD421094720017BF93783B/norm_5D554210A6554362BEF75AE10FFF11BE.JPG איך עושים את זה? תודה! ( נ.ב יש לי פוטושופ 6 ME )
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים , אני עוזר לחבר שרוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלו למשהו טוב . זה המפרטמחשב שלו pentium 4 cpu 3.00 ghz 0,99 gb of ram לא נראה לי שהוא ישדרג לויסטה אז ככה שאין צורך בכרטיס מסך תומך דיירקס 10 נכון ?? אם לא , אז איזה כרטיס מסך טוב כן אפשר לשים לו ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, ביומיים האחרונים, הכרטיס שלי - Sapphire HD4870 VaporX 1GB, מתחמם ואז המסך שלי (Samsung P2770HD) מפסיק לקבל ממנו אות, עכשיו, אני יודע שהוא מתחמם כי כשזה קורה דולק לי על הכרטיס מסך נורית אדומה של OVER TEMP, וגם המאוור שלו נשמע חזק, עכשיו כרגע שאין איזשהו משחק מיוחד פתוח על המחשב, הטמפ' של 3 הדיודות היא בין 60-70 מעלות צלזיוס, זה נורמאלי? ואז זה מה שעשיתי, השתמשתי במצב הידני של ATI CATALYST, ושמתי את המאורר על 60% וזה הוריד לי את הכרטיס ל48-53 מעלות במנוחה, אבל משומה אני חושב שהבעיה היא לא בכרטיס.. כי כשאני מכבה את המחשב ומדליק אותו (הכוונה היא *לא* לריסטרט/ריסט), אז עדיין המחשב נתקע במצב שחור ונדלקת לי הנורה האדומה של ה-Over Heating על הכרטיס, ונגיד שאני משחק GT…
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
-
איך כרטיס מסך 8500GT של INNOVISION עם 256DDR2 זה pci -express איך הוא למשחקים????????????????????
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אני יודע שזה מעצבן שמישהו בא ושואל, אבל אני כבר לא בתחום יותר משנה, ואני ממש כבר לא בקיא בכרטיסים החדשים. הכרטיס אמור להחליף את ה-6800GT שקניתי בזמנו שהיה אחד המדהימים ועלה לי אז 2000 שקל...(!!!!). תודה.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
-
על כל כרטיס מסך שניתקלתי בו יש בדרך כלל בחלקו העליון חיבור פינים למה החיבור נועד? (אני לא מדבר על החיבורים כלפי חוץ )
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
מישהו המליץ לי עליהם ואמרו לי שהג'יגהבייט בעיקר טוב אני רוצה של 8MS ו- 17 אינץ' תאמרו לי אם הם חברות טובות,אמינות,איכותיות כי אני צריך מסך למשחקים ורק מאחת החברות האלה ?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני חושב שזה הפורום הכי מתאים אבל אני לא בטוח, אז סליחה אם זה לא הפורום הנכון... יש לי כרטיס Asus GeForce3 Ti500 Deluxe שיש בו אפשרות WDM אני מחפש תוכנה שיכולה להקליט מהWDM לMpeg עם אודיו מהכרטיס קול רצוי שתהיה FReeWare ShareWare או Trialtime
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
הי, כמו שכתוב... העניין הוא כזה ל-ATI יש 128MB ול-nVidia יש 256MB. לשנייהם קרור ע"י מאווררים קטנים (לא ששמעתי רעש ממי מהם) אני עובד ב-Vista (בלבד - הורדתי את ה-XP ובבקשה, לא לומר לי למה לא - זו העבודה שלי). מריץ לעתים רחוקות מישחקים: Sim City ו- MS Flight Sim X ואוליי עוד כמה קטנים שלא דורשים כרטיס חזק. עם הנתונים האילו, מי הוא הטוב יותר?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
-
היי,יש לי כרטיס מסך HD4850 עם קירור זלמן VF880 שהגיע עם הכרטיס. הבעיה היא כזאת:אי אפשר לשלוט על המהירות סיבוב של המאורר שלו דרך הדריבר של ATI.גם כשאני שם על 20 אחוז וגם על 100 המהירות לא משתנה.המאורר מחובר לחיבור שעל הכרטיס ונראה שהכל תקין. ועוד שאלה,יש תוכנה/דרך לשלוט על שאר המאוורים במארז?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
הבנתי שלסרטים ה 3870 יותר טוב אבל מה אם משחקים ? וגם בכללי כזה !
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-