עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. צפויה ירידה משמעותית במחירים??

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by manz11,

כל משחק שאני מעלה אני רואה אותו על מסך מלא ...כאילו שמשחק נימתח אל מעבר למסך ...(בערך פי 2 גדול יותר מהמסך). האם זו בעיה נפוצה ....ואיך אפשר לפתור את זה ..?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  3. Started by super4life,

?ati hd 4890 1g toxic or ati hd 4890 1g vapor-x

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by Raul,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1740&catcode=76 ??? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  5. חוץ מכמובן לבדל ולהיראות מרשים (תכונה זניחה בעיניי ביחס ליכולת הקירור והרעש) האם יש תרומה לפלסטיקה שהחברות משקיעות בהן? אני מניח שעבור קירור רפרנס\מפוח שמוציא אויר מהמארז זה חיוני, אבל מה עם שאר המקרים?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  6. יש כזאת תוכנה ומה שמה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. אנו נמצאים ימים ספורים לפני ההשקה הרשמית של כרטיסי Geforce RTX 3000 החדשים, ולרגל האירוע החגיגי החלטנו לרכז עבורכם את המפרטים וההבדלים בין הדגמים השונים שיגיעו אל החנויות - הפעם אלו של אסוסלכתבה

8. Started by N N C,

טוב השאלה דיי ברורה, האם ניתן לשדרג רדאון 9550 לרדאון 9700 ? או שאפשר רק עם 9500 ?

9. Started by MatanSar,

בוקר טוב. מישהו יודע איפה בארץ אני יכול לקנות גשר SLI ארוך? (כמו זה: http://www.ebay.com/itm/12cm-NVIDIA-Flexible-Long-SLI-Bridge-Connector-Cable-/180715405747?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a137a41b3#ht_1679wt_1396 )

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by noam1983,

איזה כרטיס מסך עדיף לצפיה בסרטים שהם באיכות 720P ו1080 ולא למשחקים MSI NX8500GT-TD256E OC GeForce 8500GT 256MB 128-bit GDDR3 PCI Express x16 SLI Supported Video Card או MSI RX2600Pro-T2D512E Radeon HD 2600PRO 512MB 128-bit GDDR2 PCI Express x16 HDCP Ready Video Card תודה רבה !!!

11. Started by gurden,

אממ... אני עומד לקנות מחשב ואני מתלבט איזה חברה לקחת ... בג'יקיוב רשום שיש לו תמיכה ב-hdcp ובספייר רשום שיש תמינה ב-hdtv זה אותו דבר ? ועוד משהו, הבנתי שספייר מגיע עם OC "מהקופסא", ועם בנדל גדול יותר... ההבדל הוא בערך 100 שקל, שווה לי להוציא את זה אם הוא באמת טוב יותר המלצות? ניסיון? כל דבר שאפשר להעזר בו ?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  12. Started by PuMbA,

http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=12&prodid=96&keySearch= תנו לי חוות דעת בבקשה אם יש בו מריחות אם הוא מומלץ למשחקים וסרטים תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  13. ב OC...האם זה מפריע שהזיכרון וליבה לא באותו קצב?

14. Started by nafrez,

שלום התקנתי כרטיס מסך משומש לפני חודשיים בערך (6600 GT) עובד מצוין בשבילי. רק בעיה אחת תמיד חוזרת - אחרי שאני משחק במשחקים (כמו cod4, riddick, psychonauts סתם לדוגמא) ואני מפעיל משחקים כמו nba, fifa תמיד מופיעות צורות משונות על המסך שמונעות ממני לראות ולשחק. רק אחרי שאני עושה ריסט, זה חוזר לגרפיקה נורמלית במשחקים האלה. תופעה מוזרה ומציקה ביותר. מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  15. ויש לי כרטיס גרפי טוב ואני משחק עם רזולוציה 1920x1200 עם גרפיקה הכי גבוהה ובכל זאת יש כל מיני משחקים שנחשבים לטובים מבחינה גרפית ועדיין יש להם את הבעיות המוזכרות הנ"ל. אם יש אפשרות לבצע משהו בדרייברים של הכרטיס בנדון? נ.ב: אני מדבר לדוגמא על משחק כמו GTA 4 ,FEAR 2 ועוד .. *מצורפת תמונה לדוגמא [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  16. Started by BeN-T,

שלום לכולם, אני בתהליכי הרכבת מחשב ואני חושב על כרטיס מסך יד 2 GTX 970. ראיתי אחד מהדגם gtx 970 jetstream תאמת הוא נראה קצת עוף מוזר לשאר אחיו ה-970. מערך היציאות שונה קצת...ולמה? תודה רבה. בן.

17. Started by noamg,

שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ומתלבטת בין שני כרטיסי מסך המחשב אמור להיות חזק גם לצרכי עריכת וידאו וגם לתלת מימד האם מספיק לי VGA QUADRO FX570 LT 256MB PCIE.8 או לקנות NVIDIA Quadro FX 1700 יש הבדל משמעותי במחיר.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  18. לא ניתן להעלות רזולוציה פיזית על המסך כי הטלווזיה לא יכולה להציג את זה אבל אמרו לי בחנות מחשבים אפשר להתקין חלק מחוץ לטלווזיה שיוכל לאפשר להציג על המסך ברזולוציה הרצויה (גבוהה יותר) אם משהו יודע במה מדובר - איך קוראים לחלק אודה לו מאוד בתודה מראש קובי

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  19. Started by shimon23,

היי יש לי מחשב עם מעבד I5-6500 מבוסס ערכת שבבים B150. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא Radeon 7900 כאשר אני משתמש במחשב לגיימינג לעיתים רחוקות. האם יש כרטיס מסך שאני יכול לקנות בארה"ב ב-200-250 דולר שיהווה שידרוג משמעותי? הרזולוציה שאני משתמש בה היא 1650*1080 ובעתיד אולי 1920*1080.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by DarkFire,

היי חבר'ה , יש לי X1950 PRO 512MB אני מוכר אותו לחבר שלי מחר ... אני מעוניין לקנות 8800 GTS עם 320MB אבל ממש מתלבט איזה חברה הכי טובה יש הרבה חברות ... ASUS - LEADTEK - BFG - GIGABYTE - CLUB3D - PINE XFX - EVGA - Sparkle בבקשה אם יש איזה ביקורת להכי טוב מביניהם אפילו שיהיה הכי יקר ... אם עם OC עוד יותר טוב , זה הולך לשרת אותי שנתיים לפחות תודה אחים שלי אני צריך אותו נטו למשחקים כבדים וסרטים !!! נתוני מחשב שלי : לוח : ASUS BLITZ FORMULA מעבד : Q6600 זיכרון : 2GB GEIL 800 ULTRA דיסק : 250GB SATA 2 מסך זכוכית : Xerox XM7 19WI BrightView ספק : Thermaltek 500w

21. Started by ZenMaster,

אם אני אשים שני כרטיסי מסך על P5W HD DE אחד למשחקים ואחד לעבודה גראפית ורינדור כבד. באיזו מהירות יעבדו שני הכרטיסים ?? האם המהירות של אחד מהם תהיה נחותה מהמהירות של הכרטיס השני ??

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  22. Started by ariel24233,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך לגיימינג ויש לי בבית מסך ומשקפיים של תלת מימד שקניתי לא מזמן וחסר לי רק כרטיס ויש 3 כרטיסים שיש באפשרותי לבחור למטה בקישורים על מה אתם ממליצים? http://www.zotacusa.com/zotac-geforce-gtx-460-1-gb-256-bit-675mhz-3600mhz-zt-40402-10p.html http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3530#ov שהם של נווידיה או: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3354#ov שזה של ATI וגם אני צריך לדעת בלי כל קשר לתלת מימד איזה כרטיס הכי חזק מבין שלושה ובכמה אחוז יותר חזק? תודה!

23. Started by FiRE-WiRE,

היי, מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11135 כי הוא ממש זול יחסית לכל ה6870 שיש,וההפרש בביצועים די קטן,אז כדאי לקנות ב790 את ה6850 או להשקיע 200 ש"ח יותר ולקנות את ה6870? עוד שאלה,מה זה VAPOR X ו TOXIC בכרטיסי מסך,והאם זה שווה את התוספת מחיר? תודה

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  24. Started by Fungus Funk,

שלום, ברשותי מסך ASUS LCD 22" WIDE עם הכרטיס SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3. אך ברזולוציה של 1680by1050 הכרטיס דיי מגמגם. רציתי לדעת מהו הכרטיס האידיאלי במחיר 1000 ש"ח [עם אפשרות חריגה קטנה] לרזולוציה הנ"ל וכמובן שאם כבר, אז שיהייה DX10. תודה!

25. Started by smeagol,

היי לאחרונה גייסתי מספיק כסף לקנייה של מסך מחשב איכותי 19" שאני חם על הרעיון כבר די הרבה זמן אבל אז נאמר לי שמסך LCD פחות מדויק בצבעים ויש הבדל בין מסכים וכו, זה כבר לא העניין בכל אופן. החלטתי לקנות מסך 19"crt אבל אני לא משוכנע מה באמת טוב בשבילי וזה לא ממש בעייה של כסף . הסתכלתי בכל מיני ביקורות אל מסכים ולכל אחד יש עמדה משלו ואני מאוד מבולבל. אני מתעסק אגב בתלת מימד photoshop וכדומה אשמח לשמוע תגובות

• 1 תגובה
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.