עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Trilandian,

תגידו, איזה HD 5850 הכי משתלם: של MSI או TOXIC של Sapphire בסביבות ה-1,700 ש"ח? של Asus או Gigabyte בסביבות ה-1,500 ש"ח? או של HIS או הרגיל של Sapphire בסביבות ה-1,400 ש"ח? לינק לדיון שהיה בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=436343.0 אני יודע שהנושא הזה כבר די חרוש, אבל אני פשוט רוצה להיות בטוח שאני קונה את הכרטיס הכי משתלם. תודה מראש על תשובות.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by etelsh4,

יש לי בעיה מוזרה כבר הרבה זמן ואני פשוט לא יודע מה לעשות, זה התחיל מאז שהורדתי את הדרייבר הכי מעודכן שיצא ל-AMD, יש לי זוג 6950 (CF). זה התחיל שראיתי סרטון ביוטיוב פתאום המסך ביוטיוב נהיה ירוק (המסך של הסרטון בריבוע) ואז נתקע הסאונד והמסך הגיע לכאן: אז לא ידעתי מה לעשות עשיתי ריסטרט והכל נמשך כרגיל עד הפעם הבאה שזה שוב קרה ועוד כמה פעמים ועכשיו זה השתנה (אבל היום זה קרה שוב). ראיתי סרטון שוב המסך נהיה ירוק ואז הופיע לי הודעה בצד שמאל למטה: אז שוב המחשב נתקע אז עשיתי ריסטרט וכשהמחשב סיים לעלות שוב זה מה שהופיע: היום זה קרה שוב הופיע ההודעה המחשב עבד יצאתי מיוטיוב אבל כשנכנסתי רגע אחרי שוב היה מסך ירוק ועוד פעם זה עבר לי למסך הכחול (^). מה זה הדבר הזה?!? אי אפש…

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  3. Started by Nemesis,

היי, ראיתי שלאחד או שניים מאנשי הפורום יש מסך של Dell 20.1 אינץ' רחב, ה 2005FPW אם אני לא טועה. תהיתי, היכן אפשר לקנות את המסך הזה בארץ? תודה. עדכון קל: קניתי את המסך האמור בסכום של 4,000 ש"ח כולל מע"מ. שווה כל שקל לטעמי, מסך פשוט יפהיפה. כל כך נהניתי ממנו (עד שמסרתי אותו ליעודו) שאני מנסה לשים יד על גרסת ה 24" בחו"ל.

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  4. http://en.hardspell.com/doc/showcont.asp?news_id=3463

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by zadalbala,

ברשותי כרטיס מסך Geforce GT 635M בלפטופ. בהפעלת המחשב הכרטיס נמצא בחום של 40C לאחר מספר דקות מגיע ל-50C, ובזמן מאמץ (משחקים) מגיע ל-60 ואפילו 65 מעלות. לאחר מספר דקות חוזר לטמפ' של 50C. האם זאת טמפרטורה נורמלית? אם לא מה אפשר לעשות כדי לקרר, תודה ויום טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by 8dsim,

בירצוני ליקנות כרטיס מסך חדש! אני מיתלבת בין : MSI Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI Video Card ל: Albatron Geforce FX 5600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card בבקשה תגידו לי מה יותר טוב ומישתלם יותר ליקנות ? או שיש עוד כרטיסים בסדר גודל של 600 ש"ח ? תודה סתיו .

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  7. שלום ^^, אני באתר כבר הרבה זמן, אבל מעולם לא טרחתי להירשם "^^, בכל מקרה, יש לי שאלה. יש לי כ"מ מאוד חלש (ATI Radeon 9200SE), וכבר הרבה זמן שאני מעוניין לשדרג, אבל לא היה לי את הכסף, לאחרונה קראתי שיש כרטיסים ממש מצויינים בטווחי מחירים של 600-900 ש"ח, אז רציתי לשאול, מישהו יכול להמליץ על כרטיס חזק? אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח, אבל אם יש כרטיסים חזקים בטווח של 700-800 זה יהיה יותר טוב. בעיקרון אני מעוניין בכרטיס שיוכל להפעיל משחקים כבדים יחסית, כמו HL2, FEAR, OBLIVION, בצורה טובה יחסית. אה אגב, הלוח אם שלי תומך רק בAGP. אהה, ועוד שאלה, אם אני מחליף את המאדרבוארד שלי, לאחד חדש שיתמוך בחומרות חדשות, אני אצטרך להחליף את כל המחשב גם כן? ואם לא, מישהו יכול להמליץ על אחד טוב במחי…

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by warezon,

יש ברשותי מחשב נייד ואני מעוניין להריץ וידאו בחלון קטן על המסך של הלפטופ ושבטלוויזיה יראו את זה במסך מלא.... א.האם הכרטיס הנ"ל תומך בפיצ'ר? ב.אם כן בבקשה תנו לי כמה הסברים ודרישות בשביל להפעיל את הפיצ'ר.... תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by bora8,

שלום לכם אני מעונין לחלף את הכרטיס מסך שלי. רציתי לדעת אם כדאי לקנות עכשיו rx 580 או לחקות לכרטיסים החדשים של amd vega ? יש לי מסך FULL HD 144 Hz ספק של.650w sea sonic זיכרון 8GB אני מיעד את הכרטיס לגיימינג (COD )

10. צפויה ירידה משמעותית במחירים??

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by manz11,

כל משחק שאני מעלה אני רואה אותו על מסך מלא ...כאילו שמשחק נימתח אל מעבר למסך ...(בערך פי 2 גדול יותר מהמסך). האם זו בעיה נפוצה ....ואיך אפשר לפתור את זה ..?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  12. Started by super4life,

?ati hd 4890 1g toxic or ati hd 4890 1g vapor-x

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  13. Started by Raul,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1740&catcode=76 ??? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  14. חוץ מכמובן לבדל ולהיראות מרשים (תכונה זניחה בעיניי ביחס ליכולת הקירור והרעש) האם יש תרומה לפלסטיקה שהחברות משקיעות בהן? אני מניח שעבור קירור רפרנס\מפוח שמוציא אויר מהמארז זה חיוני, אבל מה עם שאר המקרים?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  15. יש כזאת תוכנה ומה שמה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. אנו נמצאים ימים ספורים לפני ההשקה הרשמית של כרטיסי Geforce RTX 3000 החדשים, ולרגל האירוע החגיגי החלטנו לרכז עבורכם את המפרטים וההבדלים בין הדגמים השונים שיגיעו אל החנויות - הפעם אלו של אסוסלכתבה

17. Started by N N C,

טוב השאלה דיי ברורה, האם ניתן לשדרג רדאון 9550 לרדאון 9700 ? או שאפשר רק עם 9500 ?

18. Started by MatanSar,

בוקר טוב. מישהו יודע איפה בארץ אני יכול לקנות גשר SLI ארוך? (כמו זה: http://www.ebay.com/itm/12cm-NVIDIA-Flexible-Long-SLI-Bridge-Connector-Cable-/180715405747?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a137a41b3#ht_1679wt_1396 )

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by noam1983,

איזה כרטיס מסך עדיף לצפיה בסרטים שהם באיכות 720P ו1080 ולא למשחקים MSI NX8500GT-TD256E OC GeForce 8500GT 256MB 128-bit GDDR3 PCI Express x16 SLI Supported Video Card או MSI RX2600Pro-T2D512E Radeon HD 2600PRO 512MB 128-bit GDDR2 PCI Express x16 HDCP Ready Video Card תודה רבה !!!

20. Started by gurden,

אממ... אני עומד לקנות מחשב ואני מתלבט איזה חברה לקחת ... בג'יקיוב רשום שיש לו תמיכה ב-hdcp ובספייר רשום שיש תמינה ב-hdtv זה אותו דבר ? ועוד משהו, הבנתי שספייר מגיע עם OC "מהקופסא", ועם בנדל גדול יותר... ההבדל הוא בערך 100 שקל, שווה לי להוציא את זה אם הוא באמת טוב יותר המלצות? ניסיון? כל דבר שאפשר להעזר בו ?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  21. Started by PuMbA,

http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=12&prodid=96&keySearch= תנו לי חוות דעת בבקשה אם יש בו מריחות אם הוא מומלץ למשחקים וסרטים תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  22. ב OC...האם זה מפריע שהזיכרון וליבה לא באותו קצב?

23. Started by nafrez,

שלום התקנתי כרטיס מסך משומש לפני חודשיים בערך (6600 GT) עובד מצוין בשבילי. רק בעיה אחת תמיד חוזרת - אחרי שאני משחק במשחקים (כמו cod4, riddick, psychonauts סתם לדוגמא) ואני מפעיל משחקים כמו nba, fifa תמיד מופיעות צורות משונות על המסך שמונעות ממני לראות ולשחק. רק אחרי שאני עושה ריסט, זה חוזר לגרפיקה נורמלית במשחקים האלה. תופעה מוזרה ומציקה ביותר. מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  24. ויש לי כרטיס גרפי טוב ואני משחק עם רזולוציה 1920x1200 עם גרפיקה הכי גבוהה ובכל זאת יש כל מיני משחקים שנחשבים לטובים מבחינה גרפית ועדיין יש להם את הבעיות המוזכרות הנ"ל. אם יש אפשרות לבצע משהו בדרייברים של הכרטיס בנדון? נ.ב: אני מדבר לדוגמא על משחק כמו GTA 4 ,FEAR 2 ועוד .. *מצורפת תמונה לדוגמא [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  25. Started by BeN-T,

שלום לכולם, אני בתהליכי הרכבת מחשב ואני חושב על כרטיס מסך יד 2 GTX 970. ראיתי אחד מהדגם gtx 970 jetstream תאמת הוא נראה קצת עוף מוזר לשאר אחיו ה-970. מערך היציאות שונה קצת...ולמה? תודה רבה. בן.

דיונים חדשים בפורומים