כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
בירצוני ליקנות כרטיס מסך חדש! אני מיתלבת בין : MSI Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI Video Card ל: Albatron Geforce FX 5600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card בבקשה תגידו לי מה יותר טוב ומישתלם יותר ליקנות ? או שיש עוד כרטיסים בסדר גודל של 600 ש"ח ? תודה סתיו .
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום ^^, אני באתר כבר הרבה זמן, אבל מעולם לא טרחתי להירשם "^^, בכל מקרה, יש לי שאלה. יש לי כ"מ מאוד חלש (ATI Radeon 9200SE), וכבר הרבה זמן שאני מעוניין לשדרג, אבל לא היה לי את הכסף, לאחרונה קראתי שיש כרטיסים ממש מצויינים בטווחי מחירים של 600-900 ש"ח, אז רציתי לשאול, מישהו יכול להמליץ על כרטיס חזק? אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח, אבל אם יש כרטיסים חזקים בטווח של 700-800 זה יהיה יותר טוב. בעיקרון אני מעוניין בכרטיס שיוכל להפעיל משחקים כבדים יחסית, כמו HL2, FEAR, OBLIVION, בצורה טובה יחסית. אה אגב, הלוח אם שלי תומך רק בAGP. אהה, ועוד שאלה, אם אני מחליף את המאדרבוארד שלי, לאחד חדש שיתמוך בחומרות חדשות, אני אצטרך להחליף את כל המחשב גם כן? ואם לא, מישהו יכול להמליץ על אחד טוב במחי…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד ואני מעוניין להריץ וידאו בחלון קטן על המסך של הלפטופ ושבטלוויזיה יראו את זה במסך מלא.... א.האם הכרטיס הנ"ל תומך בפיצ'ר? ב.אם כן בבקשה תנו לי כמה הסברים ודרישות בשביל להפעיל את הפיצ'ר.... תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעונין לחלף את הכרטיס מסך שלי. רציתי לדעת אם כדאי לקנות עכשיו rx 580 או לחקות לכרטיסים החדשים של amd vega ? יש לי מסך FULL HD 144 Hz ספק של.650w sea sonic זיכרון 8GB אני מיעד את הכרטיס לגיימינג (COD )
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
צפויה ירידה משמעותית במחירים??
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כל משחק שאני מעלה אני רואה אותו על מסך מלא ...כאילו שמשחק נימתח אל מעבר למסך ...(בערך פי 2 גדול יותר מהמסך). האם זו בעיה נפוצה ....ואיך אפשר לפתור את זה ..?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
?ati hd 4890 1g toxic or ati hd 4890 1g vapor-x
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1740&catcode=76 ??? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
חוץ מכמובן לבדל ולהיראות מרשים (תכונה זניחה בעיניי ביחס ליכולת הקירור והרעש) האם יש תרומה לפלסטיקה שהחברות משקיעות בהן? אני מניח שעבור קירור רפרנס\מפוח שמוציא אויר מהמארז זה חיוני, אבל מה עם שאר המקרים?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
-
אנו נמצאים ימים ספורים לפני ההשקה הרשמית של כרטיסי Geforce RTX 3000 החדשים, ולרגל האירוע החגיגי החלטנו לרכז עבורכם את המפרטים וההבדלים בין הדגמים השונים שיגיעו אל החנויות - הפעם אלו של אסוסלכתבה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב השאלה דיי ברורה, האם ניתן לשדרג רדאון 9550 לרדאון 9700 ? או שאפשר רק עם 9500 ?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
בוקר טוב. מישהו יודע איפה בארץ אני יכול לקנות גשר SLI ארוך? (כמו זה: http://www.ebay.com/itm/12cm-NVIDIA-Flexible-Long-SLI-Bridge-Connector-Cable-/180715405747?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a137a41b3#ht_1679wt_1396 )
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף לצפיה בסרטים שהם באיכות 720P ו1080 ולא למשחקים MSI NX8500GT-TD256E OC GeForce 8500GT 256MB 128-bit GDDR3 PCI Express x16 SLI Supported Video Card או MSI RX2600Pro-T2D512E Radeon HD 2600PRO 512MB 128-bit GDDR2 PCI Express x16 HDCP Ready Video Card תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אממ... אני עומד לקנות מחשב ואני מתלבט איזה חברה לקחת ... בג'יקיוב רשום שיש לו תמיכה ב-hdcp ובספייר רשום שיש תמינה ב-hdtv זה אותו דבר ? ועוד משהו, הבנתי שספייר מגיע עם OC "מהקופסא", ועם בנדל גדול יותר... ההבדל הוא בערך 100 שקל, שווה לי להוציא את זה אם הוא באמת טוב יותר המלצות? ניסיון? כל דבר שאפשר להעזר בו ?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=12&prodid=96&keySearch= תנו לי חוות דעת בבקשה אם יש בו מריחות אם הוא מומלץ למשחקים וסרטים תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
ב OC...האם זה מפריע שהזיכרון וליבה לא באותו קצב?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום התקנתי כרטיס מסך משומש לפני חודשיים בערך (6600 GT) עובד מצוין בשבילי. רק בעיה אחת תמיד חוזרת - אחרי שאני משחק במשחקים (כמו cod4, riddick, psychonauts סתם לדוגמא) ואני מפעיל משחקים כמו nba, fifa תמיד מופיעות צורות משונות על המסך שמונעות ממני לראות ולשחק. רק אחרי שאני עושה ריסט, זה חוזר לגרפיקה נורמלית במשחקים האלה. תופעה מוזרה ומציקה ביותר. מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
ויש לי כרטיס גרפי טוב ואני משחק עם רזולוציה 1920x1200 עם גרפיקה הכי גבוהה ובכל זאת יש כל מיני משחקים שנחשבים לטובים מבחינה גרפית ועדיין יש להם את הבעיות המוזכרות הנ"ל. אם יש אפשרות לבצע משהו בדרייברים של הכרטיס בנדון? נ.ב: אני מדבר לדוגמא על משחק כמו GTA 4 ,FEAR 2 ועוד .. *מצורפת תמונה לדוגמא [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בתהליכי הרכבת מחשב ואני חושב על כרטיס מסך יד 2 GTX 970. ראיתי אחד מהדגם gtx 970 jetstream תאמת הוא נראה קצת עוף מוזר לשאר אחיו ה-970. מערך היציאות שונה קצת...ולמה? תודה רבה. בן.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ומתלבטת בין שני כרטיסי מסך המחשב אמור להיות חזק גם לצרכי עריכת וידאו וגם לתלת מימד האם מספיק לי VGA QUADRO FX570 LT 256MB PCIE.8 או לקנות NVIDIA Quadro FX 1700 יש הבדל משמעותי במחיר.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
לא ניתן להעלות רזולוציה פיזית על המסך כי הטלווזיה לא יכולה להציג את זה אבל אמרו לי בחנות מחשבים אפשר להתקין חלק מחוץ לטלווזיה שיוכל לאפשר להציג על המסך ברזולוציה הרצויה (גבוהה יותר) אם משהו יודע במה מדובר - איך קוראים לחלק אודה לו מאוד בתודה מראש קובי
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם מעבד I5-6500 מבוסס ערכת שבבים B150. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא Radeon 7900 כאשר אני משתמש במחשב לגיימינג לעיתים רחוקות. האם יש כרטיס מסך שאני יכול לקנות בארה"ב ב-200-250 דולר שיהווה שידרוג משמעותי? הרזולוציה שאני משתמש בה היא 1650*1080 ובעתיד אולי 1920*1080.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה , יש לי X1950 PRO 512MB אני מוכר אותו לחבר שלי מחר ... אני מעוניין לקנות 8800 GTS עם 320MB אבל ממש מתלבט איזה חברה הכי טובה יש הרבה חברות ... ASUS - LEADTEK - BFG - GIGABYTE - CLUB3D - PINE XFX - EVGA - Sparkle בבקשה אם יש איזה ביקורת להכי טוב מביניהם אפילו שיהיה הכי יקר ... אם עם OC עוד יותר טוב , זה הולך לשרת אותי שנתיים לפחות תודה אחים שלי אני צריך אותו נטו למשחקים כבדים וסרטים !!! נתוני מחשב שלי : לוח : ASUS BLITZ FORMULA מעבד : Q6600 זיכרון : 2GB GEIL 800 ULTRA דיסק : 250GB SATA 2 מסך זכוכית : Xerox XM7 19WI BrightView ספק : Thermaltek 500w
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אם אני אשים שני כרטיסי מסך על P5W HD DE אחד למשחקים ואחד לעבודה גראפית ורינדור כבד. באיזו מהירות יעבדו שני הכרטיסים ?? האם המהירות של אחד מהם תהיה נחותה מהמהירות של הכרטיס השני ??
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-