עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ShayAmar,

שלום חברים, נשרף לי היום מסך CTX ששרת אותי 5 שנים בנאמנות. קניתי MAG 786PFs. חיברתי, ואני מקבל קצת עיוות בתמונה: הקווים לא ישרים, במיוחד קו אופקי נראה כמו מעט קעור. כמה שניסיתי לשחק עם התפריט של המסך לא הצלחתי לגעת בנקודה זו. האם מישהו מכיר את הבעיה. יש ברשותי מחשב עם XP וכרטיס מסך GeForce4 MX440. אני עובד ברזולוציה 1024X768 עם 85HZ (הבעיה קיימת בכל רזולוציה) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  2. Started by Kriz,

ברצוני לקנות את אחד המסכים האלו :710TM ,710M,710N כולם דגמי 17" של סמסונג. כולם במסגרת המחיר. מה ההבדלים הייחודיים בינהם... חוץ מהעובדה שהTM בא עם רמקולים מובנים , הרמקולים לא משחקים אצלי תפקיד כיוון שגם כך לא אשתמש בהם... אשחמ לקבל את המלצתכם..

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  3. Started by eliXir,

היי, אני רוצה לקנות מסך 100HZ, לפי מה שהבנתי המסכים האלו יקרים (מן הסתם) והייתי רוצה לדעת מבין המסכים הכי זולים של 100HZ מה הכי טוב והאם באמת שווה לקנות את המסך הזה, וכמובן מה המחיר.. תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 864 צפיות
  4. יש בנועה כרטיס מסך של ליטדק והם אמרו לי שיש שם שנתיים אחריות מיבואן האם הכרטיס הנ"ל שווה? והאם לא תהייה בעייה עם האחריות שלו? 6600 gt agp

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  5. Started by RaKaKy,

יש לי שני מסכי 17 אינץ', אחד של LG שנחשדב Primary, השני של MAG שנחשב SECENDERY. אני יכול לשים חלונות בשניהם, ולעשות הכל בשניהם, אבל יש לי בעיה אחת - הפאנל למטה (איפה שהכפתור התחל וכל הSYSTRAY והשעון) מתפרס רק על המסך הPRIMARY. איך אני גורם לו להתפרס גם על המסך השני? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by lion03,

יש לי 1000 שקל ושמתי עין על ה6600GT ולפני שנה קניתי R96P ואני רוצה לדעת אם קניה של ה6600GT היא סתם בזבוז כסף

• 10 תגובות
    • 707 צפיות
  7. היי יש לי מחשב נייד כמו שכתוב בכותרת עם כרטיס מסך מובנה Intel Xtreme. למחשב נייד יש יציאת S.video. חיברתי את הכבל S.video לטלויזיה והתמונה יצאה ללא שום בעיה. אבל הבעיה היא שלא לכל טלויזיה יש S.video רק לאחוז קטן מהם. אז לקחתי מהכרטיס מסך שלי את המפצל S.video-Rca (יש לי 2 אחד גירסאת 7 פין ושניה 4 פין) וחיברתי את זה לנייד ואת הRCA הצהוב לטלויזיה (אני רואה את כל הסרטים שלי בטלויזיה עם המחשב הנייח שלי אז אני יודע מה אני עושה אז זה לא בעיה בחיבור כבל במקום לא נכון) . שזה מחובר רק בS.video שאני ניכנס למאפינים בדריבר מופיע הסימן של הטלויזיה. אבל שזה מחובר עם המפצל S.video (4pin and 7 pin)to rca הטלויזיה נעלמת. יש למישהו רעיון מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  8. רציתי לשאול אם אני קונה היום sli אם 6600gt ובתקווה שעוד שנה החברה שאני קונה ממנה את הכרטיס תמשיך ליצר 6600gt ואני יקנה ממנה הם הsli יעבוד? נ.ב אל תתחילו להגיד לי שsli לא שווה יש סיבה שאני קונה רק תגידו אם יעבוד או לא.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. 1. כמה אחריות יש עליו? 2. הביצועים שלו בסדר נכון? אין איזשהם חסרונות שימנעו מלקנות אותו..? 3. על הXFX לגרסאת הAGP שיש בKSP יש רק שנה אחריות? שווה את ה1180 שקל?

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  10. שלום! יש לי בעיה שאני חושב עליה הרבה ואני צריך שתגידו לי מה דעתכם: יש לי פנטיום4 2.4 אם 256 זיכרון וכל זה. יש לי הרבה משחקים כמו דום3 או ניד פור ספיד אנדגראונד2 שלא פועלים לי על הגדרות גבוהות בקיצור נמעס לי מהכרטיס מסך שיש לי והחלטתי שאני רוצה לקנות כרטיס מסך. יש לי מספיק כסך שחסכתי לכרטיס מסך וחשבתי על רדון 9800 אם 126 וגם חשבתי על רדון 9600xt אם 256 זיכרון. אני רוצה לדעת ממכם מה יותר מתאים למחשב שלי מי בין שתי אלה? מה יפעיל לי משחקים יפה כמו דום3? ואם יש לי 126 זיכרון זה יעשה את המשחק איטי? מה זה ישנה?

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  11. אמרו לי בחנות של מחשבים ש הכרטיס המסך שאתם מדברים עליו (6600GT) הוא ברמה ובמחיר של RADEON 9800 האם זה נכון? ועוד משהו מה יותר טוב RADEON 9600 256 MB או RADEON 9800 128 MB נ.ב : הפורום שלכם ממש נפלא, עזרתם לי לקנות מחשב חדש ואתם עוזרים לעוד מלא אנשים שלא ממש מבינים בנושא!

• 12 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by AgeBlade,

ברשותי כרטיס ASUS Radeon 9800 XT 256 MB שקניתי לא מזמן ואני מתכוון להחליף את המחשב שלי בזמן הקרוב. לאחרונה כל לוחות האם שיוצאים תומכים ב PCI-Express. שמתי עין על לוח האם P5GD2 של ASUS ולפי המפרט שלו לא ראיתי חיבור AGP רגיל שאיתו אוכל לחבר את כרטיס המסך הנוכחי שלי. השאלה שלי היא האם ישנה דרך לחבר כרטיס AGP ללוח אם PCI-E ? עידן

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  13. כרטיס אחד של:X800XT 256MB PCIEX ? עם איזה תצורה עדיף לעבוד ,כדי שאוכל לקבל איכויות גבוהות,ביצועים ומהירות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  14. up

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  15. טוב, אז אחרי חקירה מעמיקה בחיפוש של הפורום (שדא"ג 50% ממנו הם ויכוחים לא עניינים בין החברים ) + פורומים אחרים + זאפ (שיש לי תחושה חזקה שחלק "מתגובות הגולשים" בו הם של בעלי עניין ) + ריביו בגוגל ... ו מכיוון שאני זקוק למסך באופן די דחוף ובעיקר למשחקים כבדים להלן הנבחרים: (מחיר /דגם /חנות) Hyundai Q17 ¤ 2,178.00 ירדן פי.סי. 2,229 ViewSonic VG712B פלונטר 2,133 LG L1730S ירדן פי.סי. Ben-Q FP767 ¤2,250.00 ממורי מחשבים מבקש בכל לשון של בקשה רק מבעלי מסך או כאלה שבאמת מבינים המלצה לגבי מסך, שוב, בעיקר למשחקים FPS: DVI כן או לא חשוב ? יש הבדל בעין בין 12, 16 ms ? קונטראסט ? פאנל ? WTF כולה רוצה לקנות מסך :errrr: ה…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by computer_freak,

אני צריך כרטיס מסך עם יציאת tv-out איכותית הייתי מעדיף להשתמש במתאם dvi ל componenet אבל אני לא בטוח שיש כזה (לפחות בארץ) אז איזה כרטיס מתאים לי?

17. חיפשתי וחיפשתי (באתר של מאג ובגוגל בכלל) ולא מצאתי את קצבי הרענון המקסימאליים של המסך הזה, אז השאלה שלי למעשה(שמופנית מן הסתם למי שיש לו את המסך הזה), על איזה refresh rate אתם עובדים עם המסך הזה, וכמה זמן? תודה!

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  18. Started by guyishai,

שלום, היום בשעה טובה הגיע אלי הכרטיס מסך החדש שלי, התקנתי אותו פיסית, וכמו שתמיד המחשב אוהב להפתיע אותי בבבעיות ותקלות - גם הפעם הוא לא איכזב. מיד לאחר ההתקנה הפיסית המחשב הציג הודעה כשהדלתי אותו בקשר לבעיה עם אוברקלוקינג, למרות שאף פעם לא עשיתי אוברקלוקינג לשום חלק במחשב! בדקתי את הכ. מסך אח"כ והוא לא הגיע עם אוברקלוקינג. לאחר מכן הרצתי את FS2004 בשביל לבדוק את האיכות והביצועים. מאוד התרשמתי, אך כעבור דקה-שתיים כשהייתי באוויר במשחק והעומס של הגרפיקה היה גדול יותר - המחשב עף באופן מוזר. הוא לא עשה reboot אלא פשוט המסך נכנס למצב כמו standby והמחשב לא הגיב לכלום, לא כפתור הריסט ולא כפתור ההפעלה עזרו. רק כשניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי הוא עבד. דבר מוזר נוסף שקרה הוא שעלה ריח מ…

• 12 תגובות
    • 837 צפיות
  19. Started by Yaron-Cohen,

Samsung 955DF הוא 19... ואם זה LCD אז תגידו איזה עד 2000 שח...חבר שלי אמר לי לקנות כמו שלו...LG L1730S...יש משהו יותר טוב??. אאאההה...השימוש שלי...סתם באינטרנט...וסרטים...

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by אביחי,

אני צריך דרייברים לכרטיס מסך intel 82852/82855gm/gme graphics (אני חושב שזה שם כרטיס המסך)

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  21. שלום לכולם. אני מחפש מסך 19" עד 21" לעבודה גראפית בעיבוד תמונות וצילומים. כלומר, חשיבות רבה לשחזור צבעים אמין וחדות. תקציב, עד 3500 ש"ח. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על דגם מתאים ואיפה לקנות. תודה, שחר וייס.

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by TheShadow,

עדיפות גובהה למסכי DVI (יש לי 6800GT ואני רוצה לנצל אותו טוב טוב ועד הסוף..) אבל בבקשה לא לחרוג מהתקציב.. ושאלונת קטנה על הדרך.. תגידו יש 6800GT לPCIE? ראיתי משו של XFX וחבר שלי קונה אותו אבל זה יעלה לו 3500 להביא לארץ... זה משתלם לו בכלל? כאילו הוא רוצה לעשות מפרט לפי זה ואני לא יודע אם שווה לו לוח של PCI E ואז הוא לא יוכל לשים AGP... אם אתם מגיבים על השאלה אז בבקשה גם דברו על המסך כי זה חשוב לי מאוד..

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  23. בכל זאת אני צריך

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  24. Started by giladbigel,

שלום יש לי כמה שאלות: 1) מה עדיף למשחקים CRT \ LCD ? ולמה?(בהנחה שאני קונה 12MS) 2) מה הקונטרס של CRT האם הוא גבוהה או נמוך יותר מ1:600??? 3)משיהו מכיר את המסך של סמסונג N710 ? (הציעו לי אותו בחנות 1900 שקל) 4)הכי חשוב: האם מסך CRT גורם למשקפיים ? יש בו יותר קרינה? או שזה רק שמועות ? (בבקשה רק מי שבאמת יודע יגיד כי פשוט יש המון שמועות על זה ) בבקשה תתנו הוכחות קטעי מידע וכדומה 5)יש לי עכשיו LCD חדש של יונדאי Q17 ואני כנראה אחזיר אותו כי הוא נמרח קצת בסרטים אבל הוא נראה לי די גדול (יחסית ל-17)בגלל זה אני מתלבט הגודל שלו זה רוחב:34 סנטימטר גובה:28 (זה אך ורק המרקע לא כולל המסגרת) זה נחשב גדול? אני רוצה לקחת במקומו או CRT או את הסמסונג תודה רבה

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  25. אחרי חיפושים של שנה (כן שנה) אחרי המסך "הכי טוב" למשחקים וסרטים בתחום ה- 3,000 ש"ח אני מיואש... אני חייב את עזרתכם בלמצוא את המסך הנבחר... ובלי קטעים של עדיף מסך CRT וכאלה כי כבר החלטתי על LCD בתודה מראש נועם נ.ב אשמח לתגובה מהירה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים