עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by imac,

שלום לכולם, במחשב שלי יש Palit Radeon 4850 , הבנתי שאפשר בעזרת חיבורים מסוימיים לחבר ממיר HD ישירות לכרטיס, קודם כל האם הבנתי נכון? אם כן, כנראה שרכשתי כרטיס OEM כי לא קיבלתי שום כבלים, איזה כבלים אני בדיוק צריך ? ואיפה אפשר לקנות אותם? דבר שלישי, באפשרת איזה תוכנה אני יכול להקליט? האם כל תוכנה תזהה את האות המתקבל, או שצריך תוכנה יעודית? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by nadav1379,

אני רוצה להוריד דריברים לדוד שלי ואני לאיודע איזה כרטיס יש לו שאני לוחף על ההגדרות זה נותן לי "sis 650_651_M650_740 וצג FLATRON 775FT " אני לא יודע איזה כרטיס יש לו בשביל להוריד דריברים אם מישהו יכול להגיד לי איפה להוריד את הדריברים או לתת לי קישור להוריד אותם יש לי win98

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  3. Started by Lanzar,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_78.01.html אתם מוזמנים לעלות תוצאות בנטשמרקים... עריכה: ForceWare 78.01 adds support for GeForce 6500 only. There are no additional driver updates in 78.01 since 77.77. :'(

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  4. ניסה לשכנע שעדיף ללכת על ג'יפורס...ושאין להם אותו במלאי ושהוא כרטיס נורא חלש וזבל לעומת ג'יפורס ועדיף כבר ללכת על 9800... יש בזה משהו?

• 63 תגובות
    • 7.2k צפיות
  5. Started by idofle,

שלום, הכרטיס מסך שלי 8800 GTS ככל הנראה נדפק. המחשב מקבל blue screen בעת סרטים/משחקים שבו כתוב שהכרטיס הגרפי איבד קשר, ויש גם כל מיני פסים מוזרים על המסך בלי שום קשר. אני רוצה להחליף אותו בכרטיס מסך חדש. אני לא צריך את הדבר הכי חדיש בשוק. ראיתי את: Sapphire 7750 1GB GDDR5 HDMI DVI DP תהיתי אם תהיה בעיה מבחינת חיבורים להכניס אותו, ואם הספק כוח 400W שלי אמור להספיק (של חברת enermax) אם לא אשמח להצעות לכרטיסי מסך אקוויולנטים ל 8800 GTS, או קצת יותר טובים שכן יתאימו. תודה

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  6. Started by Tzeder,

interested in buying a lcd screen for around 2500. thanks

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  7. בזמן האחרון נבידיה מוציאה דרייברים פשוט איומים היה לי לא מזמן דרייבר של 68. משהו... וכל המשחקים פעלו אחלה וכשיצא הפורסאוור החדש של 7XX אז זה פשוט דפק לי מלר משחקים והוריד FPS במלא משחקים כל הסדרה הזאת היא פשוט זבל! וגם היום למשל מצאתי ת'דרייבר הכי חדיש נראה לי78.82 והוא גם כן גרוע!! הקונטר סטרייק סורס התחיל לזחול על 5 FPS וזה ממש באסה וגם הדרייבר המעפ עפן הזה לא רוצה להפעיל סרטים וסירטונים כל סרט או סירטון הוא פשוט מראה במסך שחור! זה קרה בעיה דומה כזו בדרייברים הקודמים וזה היה ממש מעצבן אז תעזרו לי בבקשה,איך אני יכול להפעיל סרטים מחדש? וגם יש לי כרטיס 5200 ג'יפה מה הדרייבר הכי טוב בישבילו?

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אז ככה לפי מה שהבנתם אני צריך כרטיס מסך והתנאים כדי שיריץ טוב ת'מחשב שלי הם ככה: מחיר :500-600 שקל מעבד:Intel ® Pentium ® D CPU 3.00GHZ מסך: אני שוקל לקנות מסך שיהיה בגודל 22-26 אינטש ספק: כרגע יש לי ספק של 400W אבל אני שוקל גם לקנות ספק חזק יותר של סביבות ה500W אם צריך עוד פרטים מסויימים תגידו ואני אוסיף! תודה כל העוזרים והמנסים לעזור!

9. Started by spectralcanine,

יש לי מחשב ישן מאוד שמריץ Windows 7 עם כרטיס מסך 220 של Nvidia. ניסיתי להחליף אותו בRadeon 4850 וציפיתי שיקח שתי דקות, אבל לצערי זה לא נגמר שם. עם הRadeon, המחשב פשוט לא זז. כשהוא סוף סוף מועיל בטובו לטעון את המערכת הפעלה, אי אפשר לפתוח שום תוכנה או חלון מעבר לTask Manager, שגם לו לוקח כמה דקות להפתח. ניסיתי לפתוח את הDevice Manager בכדי לבדוק אם הכרטיס בכלל מזוהה, אבל אחרי חצי שעה שהחלון לא נפתח נכנעתי. לפתוח דפדפן בשביל להוריד דרייברים זה רק בחלום, כי הדפדפן בכלל לא נפתח גם אחרי שעה. יכול להיות שהדרייברים הישנים של Nvidia מפריעים למערכת להשתמש בכרטיס? מעולם לא ראיתי משהו כזה. הייתי מפרמט, אבל המחשב לא שייך לי ואין לי רשות לעשות זאת. תודה על כל עזרה.

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  10. התשובה של NVIDIA למעבדי ה-Kaby Lake-G המשותפים לאינטל ול-AMD עשויה להיות כרטיסי ביניים חדשים במסגרת מיזם ה-Max-Q המסקרן שלה לכתבה

11. Started by jorgito,

שלום! קניתי 1900GT ורציתי לדעת איזה תוכנות רצוי שיהיו (ATITOOL וכאלה) ומה הכי מומלץ אם עדיף ישר להתקין דרייברים של אןמגה בלי להתקין בכלל CATALYST אשמח לקבל המלצות בכלל (ולא מתוכנן כרגע OC - אולי קטנטן ביותר...)

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  12. Started by michael1987,

שלום לכולם.... ראיתי שההבדל בין Radeon 9600 XT לבין Radeon 9800 XT הוא גדול אבל בכל זאת Radeon 9600 XT לוקח את ה - Radeon 9800 XT ב - Engine Clock שאצל ה - 9600 הוא 500MHz ואצל ה - 9800XT זה 412MHZ איך זה יכול להיות??? אני יודע שה - 9800 יותר טוב מה - 9600 בהכל אבל כנראה שחוץ מה - Engine Clock.... האם אני צודק?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  13. האם PowerColor X800GTO 256MB 256BIT יכול להיפתח ל16 צינורות עיבוד? נ.ב: אל תמליצו לי על Sapphire כי חבר שלי קנה X800GTO2 אצלהם והוא היה פגום ולא היה ניתן לפתוח צינורות,ואני מכיר עוד מקרים כאלה עם Sapphire,ועם אני קונה ATI זה רק PowerColor

14. אז ככה אני מחפש מסך דק בגודל 19 מאחר והיום אני עובד עם מסך 21 אז אני רוצה שיחפוף בגודל בערך... קראתי הרבה מאמרים בדקתי השוותי ובאותה מידה חסכתי כסף הרבה כסף עכשיו אני מעונין לקנות את המסך... אני ראיתי את המסך של סוני הדגם הבא... SONY LCD 19" - SDM-HX93S עברתי על התכונות שלו יש לו תכונות מרשימות וגם מחיר כזה (סוני זה כל השוני?) מלבד נתון הזמן תגובה שהוא 25 מילישניות.. השימוש במסך העיקרי יהיה לגלישה באינטרנט גריפקה פה ושם קידוד סרטים לא כל כך קשור וגם משחקים איך אפשר בלי לא בצורה מוגזמת פה ושם 8) אז אני רוצה לדעת מה דעתכם על המסך הזה במיוחד לאור ההוצאה הגדולה עליו :-X האם אתה ממליצים על דגם אחר? חברה אחרת? אשמח מאוד אם תעזרו לי מאחר ואני מעונין להזמין מסך עד שבוע ה…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by Ic3 CuB3,

המחיר של X1900XT 256MB הוא בערך 1700 , וגם הX1950XT עולה 1700 בערך. איך זה קורה ?? , אם לפי הנתונים הטכניים לX1950XT יש GDDR4 ותוספת של 400MHZ יותר לזכרונות מאשר ל1900XT. במחיר הזה הוא מאד משתלם !!! http://zap.co.il/model.asp?model_id=479135 באתר של SAPPHIRE למעלה הם כתבו GDDR3 אבל למטה בפירוט GDDR4 - שזה הנכון לפי הנתונים של החברות האחרות. http://www.sapphiretech.com/is/products/products_overview.php?gpid=169 אז לאן אני חוטר ?? אם הוא משתלם יותר, למה לא מדברים עליו ?? אין המלצות, ביקורות, כאילו כלום. למה ממשיכים להתרכז ב1900XT ??

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. את הזכרונות הגראפיים שאמורים להפוך לבחירה הבסיסית החדשה בדור כרטיסי המסך הבא ניתן להמהיר, כך מסתבר - לקצבים מרשימים במיוחד לכתבה

17. Started by ofir38,

http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/valueseries/va902b/ איך הוא? והאם שווה ב1390 ש''ח?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  18. דגם ה-G703 החדש של החברה עם מעבד Core i9 מוביל נוחת בארץ הקודש - מצוייד בתג מחיר דמיוני בהחלט לכתבה

19. אחרי ש"גנבו" את Raja Koduri מ AMD, נראה כי אינטל סופסוף תשחרר מאיץ גרפי משלה. לא ידוע כרגע אם המוצר מיועד לגיימינג או לתחום העיסקי. יגיע ב 2020: https://wccftech.com/intel-discrete-graphics-cards-arctic-sound-gpu-2020-launch/

20. Started by catrider,

שלום לכולם!! יש לי התלבטות לפני קנייה בין שני מסכים samsung 793 ו lg 700p שימוש עיקרי בתוכנות גרפיות + cad אשמח לעזרה... חג שמח

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  21. שלום לכם... יש לי בעיה שנמשכת יותר מדי זמן ואני לא יודע מה לעשות! תראו נגיד אני מנסה להפעיל את פיפא 2006... זה רושם לי שלהפעלת פיפא דרוש כרטיס מסך... (למי שרוצה ... זה רושם בספרדית למרות שאפשר לקשר לאנגלית ולהבין : FIFA 06 necessite une carte video acceleratrice) זה עושה לי את הבעיה בעוד הרבה משחקים ועד היום הכל עבד טוב... למשל the punisher , nolf 2 ואפילו משחקי אונליין פשוטים! האם הכרטיס מסך דפוק או שמה קרה לי?!? בבקשה חברים תעזרו לי! :'(

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by roeiw,

שלום, יש לי כרטיס מסך מסוג GeForce 2 MX 400 יש לכם מושג מאיפה אני יכול להשיג לו עידכון ביוס??

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  23. חברים המחשב שלי מחובר לטללויזיה ותמיד הכל עבד לי רגיל לחלוטין, ופתאום איכשהו לפני כמה ימים הטלוויזיה מציגה רק בשחור לבן ללא צבעים. הסרתי את הדריבר והתקנתי אחד עדכני יותר ועדיין לא עזר מה עוד אפשר לעשות? תודה :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  24. אני יודע שכבר קדחו על הנושא בפורום , רק להיות בטוח סופית , 4870 או הכרטיס הזה שמגיע עם OC . קישורים לשני הדגמים : חשוב גם שהכרטיס יהיה שקט , לא מצאתי ביקורות על הכרטיס של EVGA http://www.directcanada.com/products/?sku=11610BD5617&vpn=896-P3-1262-AR&manufacture=EVGA http://www.directcanada.com/products/?sku=11340BD3111&vpn=4870PE5512&manufacture=DIAMOND תודה

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  25. לפני שנה, שקניתי את המחשב שלי (2.8C , Asus P4P800 , Radeon 9800PRO) , התוצאה שלי ב3DMark01 הייתה כל פעם בסביבות 17700. לאחרונה החלטתי לפרמט את המחשב, ולהתקין 3DMark, ולהפתעתי התוצאה ירדה בכ1000 נקודות, ל16500 בערך. חשבתי על הגורמים שיכולים לגרום לזה, אבל לא מצאתי כלום. אני חושב שהבעיה היא לא הכרטיס מסך, כי בניגוד ל2001, ב2003 התוצאה עלתה לי ל6000 מ5800. יכול להיות שפשוט החומרה התיישנה והביצועים ירדו? אני משתמש בדרייברים 4.7, תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.