עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Spring,

תראו ששאלתי באתר אמרו שה-X800GT (בגירסא של ה-256MB) אבל שבדקתי באתר, רשום את התוצאות הבאות: היה רק איזה 3 משחקים ש-X800GT הביא איתם יותר אף פי אס וגם לא בהרבה, אבל לעומת זאת ה-6600GT הביא בהרבה יותר משחקים תוצאות יותר גבוהות ובחלק גם בהפרשים גדולים למשל ב-Doom3 ה-6600GT מביא 93 אף פי אס וה-X800GT מביא 68.. במשחק Return To Castle Wolfenstein ה-6600GT הביא 176 ולעומת ה-X800GT שהביא 156..(זה משחק ישן והאף פי אס ברמות כאלה לא ממש משנה אבל זה דוגמא) במשחק Chronicles of Riddick - Escape from Butcher Bay ה-6600GT הביא 69 אף פי אס לעומת ה-X800GT שהביא רק 56.. זה כמה דוגמאות שמראות שההפרשים גדולים בינהם, ובמשחקים שבהם ה-X800GT יותר טוב, זה בערך ב-1-5 FPS ככה שזה לא ממש משמעותי כמו…

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by BoRiS.K,

מיצטער שפתחתי נושא חדש פשוט לא עונים לי אז רציתי לישאול אולי אתם מציעים לי כרטיס אחר ולא GeForce 6800 GT אם כן אז איזה (יותר טוב מהחנות www.com4u.co.il)

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  3. Started by dvirl,

כרטיסי ה - R9100 שתומכים ב AGP8 יפעלו על AGP4 כי זה מה יש לי ואין כרגע כסף לשדרג גם את הלוח ואם כבר אנחנו בנושא מה הכדאיות של שידרוג כזה הלוח הקיים אצלי דרך אגב הוא ASUS CUSL2 הישן והטוב

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  4. כמו קודם אני מדבר על החזק בינהם לא המישתלהם תודה!!

5. זה המסך LCD השלישי שאני קונה בחודשים האחרונים בשבוע הראשון אני עושה רקע שחור בשביל לבקוד אם יתגלו פקסלים שרופים ! בנתיים אין פקסילים שרופים,אבל בקרע שחור בסמסונג הזה אני רואה שני קווי אור חלשים כאלה לא בוהקים בצידי המסך עליון והתחתון,כלומר זה ממש מתחת למסגרת העליונה ומעל למסגרת התחתונה של המסך יכולהיות שזו תופעה נורמלית ,לא יודע,שוב אני אומר תזה בזהירות שלא יבואו כאלה ויגידו שוב,זאת תקלה,לך לחנות תחליף !! אז בקשה למי שיש לו סמסונג 730B ,אם תעשו רקע שחור בשולחן העבודה אתם מבחינים אולי בשני קווי האור החלשים האלה לאורך הקווים,עליון והתחתון בצמוד למסגרת של המסך?!

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  6. Started by ovego,

סילחו לי על הבורות,אך האם כרטיס AGP X8 יעבוד על לוח אם עם AGP X4?

7. מה כל כך מיוחד בדגם של אסוס? כדיי לי לחכות לנובמבר?

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  8. מפתחת השבבים בירוק ממשיכה להפתיע אותנו עם דור ה-Maxwell 2.0 שלה ומשיקה, בהתאם לצפי, כרטיס GeForce GTX 980 בגודל ויכולת מלאים אשר מותאם למחשבים ניידים לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-שיא-טכנולוגי-nvidia-משיקה-gtx-980-שולחני-עבור/

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by tomllic,

אהלן, אני קונה עכשיו מחשב למטרת משחקים ומתלבט בין שתי גרסאות של GTX760 שראיתי ב-TMS הרפרנס של ספארקל עם 2GB ה-4GB של MSI המחיר שלהם דיי קרוב מבחינתי ולא מעניין אותי בשלב הזה רעש/קירור/OC, רק הזיכרון. אני מעלה את השאלה הזאת לאור ת'רדים אחרים פה בפורום לגבי זה שיכול להיות שבשנה הקרובה הסטנדרט יעבור בהדרגה מ-2 ל-4. האם שווה להוסיף עכשיו בערך 500 ש"ח ולקנות 4GB ולקבל ביצועים יותר טובים (אולי, עוד אין את הדרישות הסופיות) במולטיפלייר של BF4 לכשייצא או לחסוך עכשיו ועוד שנה או שנתיים כבר לקנות כרטיס מסדרה אחרת בכלל ?

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by sausage,

שלום חברים, עשיתי שידרוג למחשב לא מזמן וקניתי את הTi4600. כפי שאתם רואים במפרט, יש לי עכשיו GTS. בלהט (hype?) הרגע, החלטתי למכור אותו לפני חודש כדי אוכל להוציא ממנו מחיר סביר ולקנות את הFX שנראה טוב בזמנו . ועכשיו המחשב שלי סובל! ואני מתבאס! עומדת בפנינו הדילמה הבאה חברים: 1) לחכות ולראות איך הFX יתמודד באפליקציות DX9 (לדוגמא 3Dmark03) או עם דרייברים חדשים (אני אופטימי) 2) לקנות 9700Pro אם מחירו יירד מ2000 ש"ח ולקוות לטוב שהוא יעבוד עם הלוח שלי (648) שימו לב שהרבה משחקים כבדים הולכים לצאת בחודש וחצי הקרובים, ולכן השאלה מתייחסת לחודש וחצי הבאים (מחירים, זמינות) אני די בחור של ווינטל+nVIDIA כי מעולם לא אהבתי הרפתקאות בחומרה שאני קונה (ואני קונה יותר מידי מסתבר) א…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הכירו את דגם ה-Ampere השולחני הזול ביותר עד כהלכתבה

12. מסך LCD של חברת CTX, הסתכלתי על החלק האחורי שלו וראיתי שהדגם הוא S520A הבעיה היא שבעקבות מחיקת מספר קבצים בטעות (לא ניתן לשחזר, לא ברור אילו קבצים בדיוק), המסך מתפקד רק ברזולוציה של 800X600, בהגדרוץ התצוגה המסך לא מזוהה. ניתן לעבוד עם המחשב, אבל ברזולוציה של 800X600, ויש ריבוע המטייל לאורך ולרוחב שבתוכו כתוב שאין זיהוי/תמיכה מלאה בחומרה. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של המסך מדרייברים שהורדתי מהאינטרנט, זה לא עזר. 1. האם מישהו נתקל בתופעה ? 2. האם יש למישהו דרייברים אמינים של המסך הזה ? 3. האם יתכן שהבעיה היא לא במסך, אלא בכרטיס המסך ? תודה !

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  13. שלום לפני כשנתיים רכשתי את הכרטיס 9600XT, ועכשיו אני רואה שהוא כבר לא סוחב (וחלק מהמשחקים אפילו לא רוצים לנסות לרוץ עליו) עכשיו, אני לא ממש משחק במשחקים ( מדי פעם ) ולא ממש חשובה לי הרזולוציה המקסימלית והפירוט המלא במשחקים השאלה שלי היא, האם מספיק לי הכרטיס הזה (7300GT) ? ( אגב הוא עולה 408 שח ). לאחר סיבוב כמה חנויות יש לי עוד כמה הצעות יש את ה 2600PRO 512 ב 600 שח או את 7600GSעד ב 500 שח . נ.ב יש לי מחשב עם AGP בלבד .

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  14. עידכון אחרון: OK עשיתי 2 דברים ובנתיים התוצאה חזרה לעצמה.. . 1. התקנתי את הדריברים האלה : http://www.nvidia.com/object/nforce_winxp_15.23.html של הצפסיט 2. בRivaTuner העברתי את זה מסטנדרט 2D ל פרפומנס 3D(איפה שעושים OC ) מה לדתעכם סידר את הבעיה? אני מקווה שזה ישאר כך : FC2 רץ לי בנתיים בסדר גמור בלי הדריברים 180 שהבנתי משפרים משעותית את הביצועים במשחק הנל תודה רבה לכולם כותרת.. יש לי 8800GT 512(של טוינטק גרסאת ההיט פיפ ) מעבד 4200X2 2 ג'גה ראם ספק 450PNR של FSP כמו הכותרת ביצועים ירודים.. מבחינת 3DMARK06 עכשיו עשיתי יצא לי : ובעבר זה היה יוצר לי 7500-8000 כמו שצריך למערכת שלי.. טמפרטורות סבירות ואפילו נמוכות לכל החלקים עכשיו ניסיתי להריץ קריסיס 2 עובד לי 7 F…

15. איזה כרטיס עדיף מבין שלושת אלה לדעתכם? Leadtek nVidia 7600GS 256mb DDR2 AGP או GeCube ATI Radeon X1650 256MB DDR2 AGP ואם ה-256 יותר חלש, איך זה לעומתו? GeCube ATI Radeon X1650 512MB DDR2 AGP אני יודע שחפרתי הרבה בעניין הזה, אבל אני רוצה להיות בטוח שאני עושה את הקניה הנכונה בעזרת השם מחר אני אקנה, אז אשמח לתשובה עוד היום... תודה רבה! ושימו לב, הרידאון זה לא PRO

• 10 תגובות
    • 732 צפיות
  16. האח הקטן של נייד ה-GX800 המטורף מתיימר לייצר היסטוריה משלו בכל הקשור למכונות גיימינג ניידות וקומפקטיות לכתבה

17. תמונת האריזה של radeon vega החדש. מתוך אתר החומרה הלינוקסי phoronix.com מה שמעניין שהוסיפו לינוקס במערכות הנתמכות. זה כשלעצמו לא חדש, דרייברים ללינוקס יש כבר שנים גם מAMD וגם מ-NVIDIA מה שחדש הוא שכותבים את זה. פעם הפחד מזעמה של מיקרוסופט לא איפשר שום אלטרנטיבה לחלונות. הכתבה במלואה כאן: http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=vega-linux-box&num=1

18. ההמתנה והציפייה היו משתלמות - לקחנו את Geforce RTX 3080 TUF OC של חברת הענק הטיוואנית לבחינות מעמיקות על מנת לגלות לאיזו קפיצת ביצועים תוכלו לצפות בעידן ה-Ampereלכתבה

19. אז לאחר לבטים רבים, אני מזמין ביום ראשון LCD של Viesonic VP171B מצאתי אותו ב - קצת פחות מ - 2800 שזה ירידה קטנה מהמחיר הקבוע של 3000 לפני שאני מזמין, רציתי לדעת אם יש מסך אחר איכותי כמו ה - VP171 בתקציב של עד 2900 חשבתי גם על ה - SAMSUNG 712T אבל ראיתי אותו ולא התרשמתי

• 6 תגובות
    • 536 צפיות
  20. Started by Pure-Gold,

אני עומד לקנות את הכרטיס Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB השקעה לטווח ארוך או בזבוז מיותר ?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני מתכנן לקנות בימים הקרובים כרטיס בינוני לחלוטין - HD 6850, אבל עלו לי ספקות בקשר לתיזמון, ושאולי כדאי לחכות לדור החדש. רציתי לשאול אם סידרה 7 (כרטיסים בינוניים), אמורים להציג ביצועים או טכנולוגיות חדשות שאמורות לגרום לי לחכות עם הרכישה? תודה

22. יש לי במערכת ספק מסוג NZXT PP500W, וכמו שציינתי בכותרת, אני עומד לפני קנייה של אחד מהכרטיסים הנ"ל. האם הספק שלי יוכל להחזיק בכבוד את המערכת ? המעבד עבר OC של 500MHZ, והכרטיס מסך מתוכנן לעבור OC של 50 מגה-הרץ. עריכה : הרגע ראיתי בפוקס פיסי את ה88GT של טויינטאץ', בגרסאת ההיטפייפ. ממליצים עליו ? אני דואג, זה מוצר מטיוואן, הרוב שם זה זבל כמו בסין.. בקיצור שווה לקנות אותו ? ושוב, האם הספק שלי יחזיק אותו ? AMD 4800+ X2 AM2 2.5GHz @ 3 GHz Gigabyte GA-M56S-S3 Gigabyte Nvidia GeForce 8600GTS 256MB RAM 2GB DDR2 667MHZ CASE : R525 2 Fans 120MM NZXT PP500W PS LG L1953TR 19" LCD SCREEN

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  23. Started by TalShafir,

שמעתי שעומד לצאת הסדרה של Nvidia GTX 600, זה נכון? אם כן יודעים מתי ומחירים משוערים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני יודע כעת שהביצועים של ה 5900xt אולי קצת גבוהים מאשר של ה 9600xt אבל עוד חצי שנה, כישצאו המשחקים החדשים כדוגמת HL2 לדוגמא שיעבוד על טכנולוגית שרייד פרייפס (יכול להיות טעות בשם) ה 9600 יציג ביצועים גבוהים יותר. דיברתי עם תומכים מפנדס ושאלתי אנשים רבים.. אז רציתי לדעת איזה חברה היא הכי טובה ל 9600xt והכי כדאי לי לקנות? עד 1200 שקל...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום אני עומד לרכוש כרטיס מסך שני יש לי כרטיס מסך ראשון Radon5970 ועכשיו אני מתלבט אם לקחת את הכרטיס GTX 480 או את Radon5870 מי מהם יותר חזק ויתן לי שיפור משמעותי בגרפיקה במשחקים ובסרטים הרדון עולה 2000 שקל וגם הGTX480 עולה 2000 ויש לו יותר זכרון מהרדון בבקשה תשובה ותודה לעוזרים והמשך יום טוב

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים