כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש לי כ.מסך ATI Radeon HIS 6870, חיברתי אליו 3 מסכים: אחד 42" עם חיבור HDMI אחד 22" כשמהצד של המסך מחובר HDMI ומהצד של המחשב DVI-D ואחד 17" שבעיקרון הוא VGA אבל חיברתי אותו עם מתאם DVI-I העניין הוא כזה, ברגע שאני מנסה להרחיב ולהשתמש בשלושת המסכים הוא רושם לי "לא ניתן לשמור הגדרות תצוגה", וגם כשאני מנסה להשתמש ב22" וב42" ביחד (שימו לב לחיבורים שנעשה בהם שימוש) הוא רושם לי ת'שגיאה הזאת.. האפשרות היחידה שלי היא להשתמש במסך אחד או ב42" וב17" / ב22" וב17" מה הבעיה פה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש כרטיס מסך שיחליף את השימוש בכרטיס המובנה. הכרטיס ישמש לצפייה בfull hd והתחבר למסך 32 אינץ דרך Hdmi . משחקים לא מהווים פרמטר(יש xbox 360). המפרט של המחשב הוא מעבד:intel e5200 לוח אם:p5kpl-cm asus זיכרון פנימי: 2048mb 800mhz יש חשיבות לקירור שקט! ראיתי ה9400gt הבאשמגיע עם קירור פאסיבי ? http://ivory.co.il/product.asp?productid=4209&CatCode=529 אשמח להמלצות ולהתייחסות לדגם הנ"ל. תודה
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם ותודה מראש לעוזרים, קניתי כרטיס 8600GT ואחת מהיציאות שלו היא עגולה, שחורה, ובעלת 9 כניסות פינים. די דומה ל-S-Video (ארבעה פינים), אבל חיברתי כבל ולא עבד. אני מכיר את הגדרות הכרטיס והצלחתי בעבר להעביר שידור לטלוויזיה בלי בעיה בכרטיס אחר שכבר שבק חיים. הבנתי שיש יציאות VIVO, אבל בחנות אמרו לי שאין לכרטיס הזה Video-IN ולא אמור להגיע מפצל ה-VIVO בחבילה. האם הכבל S-Video הפשוט שלי מקולקל? האם המוכרים בחנות עובדים עליי? אם הפתרון היחידי הוא רכישה של מפצל כזה (VIVO to S-Video, RCA, Etc), איפה אפשר למצוא אחד? שוב תודה ויום נעים, זוני.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי מחשב חדש ויחד איתו את המסך F700P של LG. לאחר מכן ראיתי אותו בחנות אחרת (שקם אלקטריק) ולידו עמד מסך EZ T710BH גם של LG. הצבעים ניראו לי במסך השני טובים יותר. שאלתי את המוכר למה יש הבדל אז הוא אמר לי שלF700P יש ציפוי מיוחד , ושהמסך הזה מתאים רק למשרד ולא לבית. הציפוי הזה לא עושה CONTRAST ובגלל זה הצבעים בו לא טבעים. זהו אינו מסך למשחקים או לשימוש ביתי. ואילו המסך השני טוב יותר ומתאים לשימוש ביתי. לי זה נישמע מאוד מוזר , האם זה כך בכלל?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5974 http://mardanit.co.il/files/pics/5974_f.jpg
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
בתוכנה שנלוות לכרטיסי המסך של AMD, יש אופציה של AMD OVERDRIVE. (התוכנה ידועה גם בשמה לשעבר Catalyst control center) CCC.EXE ושם לכאורה אני יכול להמהיר את המהירות של הכרטיס מסך, והזכירון שלו. אם אני משנה שם , זה סוג של OC? בהגדרות ברירת מחדל של התוכנה זה דווקא מאופשר (על 850MHz ו- 1200MHz) , אני יכול לבטל את זה ואז זה ישתמש בהגדרות הרגילות של הכרטיס מסך. מה עדיף? איזה הגדרות כדאי להשים שם? (כרטיס HD5770) אני חושב שממש היה שיפור בביצועים באיזה משחק.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב די ישן שאני מתכוון להחליף בעוד מספר חודשים (3-4 חודשים). P4 1.8GHZ 256MB RDRAM Intel Merivile board MX400SE 64MB כמו שאתם רואים יש לי כרטיס מסך עלוב שלא מעלה כמעט שום משחק חדש.(prince ,medal of honor ועוד רבים ויפים) חשבתי אולי לקנות בינתים כרטיס די חלש אבל שעדיין יעלה לי את המשחקים,עד שאני יקנה משה טוב ,אני לא רוצה להשקיע הרבה כיוון שאני מתכוון לקנות pci express. חשבתי על הכרטיס הבא Gigabyte GV-R955128D אם אני לא טועה הוא תומך ב-DIRECTX 9 ויש אותו במחיר די טוב (יחסית) http://glob-net.com/product_info.php?products_id=1423 ויש אותו מלאי. רציתי לדעת מה דעתכם, האם שווה להשקיע או לא והאם הכרטיס הזה שווה משהו תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
כמה אחוזים ינוצלו על המפרט הבא P4A 2.6 512MB DDR 3200 P4v533MX והלוח הוא 4 AGP הכרטיס יתאים ביכלל?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
סתם מתעניין. האם אפשר לחבר שני מסכים ל-PX6200 ב-XP? היה לי RADEON9700 וזה עבד מעולה. עכשיו התקנתי PX6200 באופן זמני ביותר (סוף שבוע) והמחשב מזהה לי את שני המסכים אותו דבר.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מעבד CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ עם OC עד 3.5GHZ תעלים את צוואר הבקבוק עם אני ישים 8800 ULTRA SLI???
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני מעלה תמונה של GPUZ - אפשר לראות שכל התדרים נמוכים מהתדרים שנתקלים בהם בדר"כ. 700Mhz , 700Mhz , 1700Mhz במצב של Default שבשאר הכרטיסים אני רואה 738Mhz, 825Mhz , 1862Mhz ... יש מבחן באתר על GTS 250 - הכרטיס שלי נופל מכולם... גם שאני מנסה להרים אותו מתחילים ריצודים במסך והמחשב נתקע... עצות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני יודע שבעיקר מדברים פה high end, אבל יש לי מחשב עם PCI-e 1.0 שזקוק לכרטיס מסך חדש, יש כרגע 8500gt שכנראה נפח את נשמתו... הבעיה היא שאני לא מוצא כרטיס שיתאים, הבנתי שאולי PCI-e 2.0 יעבדו אבל 2.1 בטוח שלא... כמובן שזה צריך להיות כרטיס זול כי המחשב משמש שימוש משרדי עדין... יש הצעות?... תודה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
באתר של Sapphire (אחת מהגרסאות הנמכרות ב-TMS) יש מספר גדול של גרסאות, כאשר לחלק מהן יש דרישות מתח של 2x8-pin. יש ספק מומלץ לכרטיס כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני הולך לקנות מחבר שלי כרטיס מסך שיש לו עוד אחריות לשנתיים מKSP אבל הוא עשה לא אוברקלוק קטן האם זה יבטל את האחריות שלו? הוא אמר שהוא הלך עם הכרטיס לחנות כמה פעמים (לא נראה לי תקלות רציניות) ולא עשו לו בעיות אפשר עזרא מבעלי נסיון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה כסף שווה Albatron FX6800GT משומש בן שנתיים עם שנה אחריות? http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=106
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אתם מכירים אולי אתרים טובים בהם אפשר למצוא השוואות או מבחני ביצועים בין כרטיסי מסך. עם כל המלחמה בין ATI ו NVIDIA דיי קשה לדעת מה שווה לקנות או על מה להמליץ :
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש הורדתי מה STEAM קאונטר סורס בתשלום וקיבלתי ביחד איתו את גירסת הBETA רציתי לדעת האם יש איזו סיבה לכך למה הם ממשיכים להפיץ את הבטא? לא נראה לי הגיוני.. סוף סוף זה עוד כמות רצינית של מקום דבר שני: עם איזו תוכנה אוכל לייצר מפות והאם זה אמור להיות מסובך? דבר שלישי: ברצוני לקנות כרטיס מסך GTS250 של NVIDIA כדי להרציץ משחקים בסדר גודל חומרתי של ''קאונטר סורס'' ויש לי מעבד פנטיום E2180 שהבנתי שזה מיועד למשרדים ולא לגיימינג מצד שני זו המרה של פנטיום 4 שהיה בזמן יציאת המנוע הגרפי סורס.. האם יהיה שיפור בתוספת הכרטיס מסך בכך שהמשחק ירוץ לי חלק? (בנתיים יש לי כרטיס מובנה בלוח ואני יכול לשחק רק במפות קטנות כי הם לא דורשות הרבה כוח.. או זיכרון) המפרט שלי הוא pntium E2180 …
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה והתצוגה מופיעה בשחור לבן. ניסיתי לחפש פה בפורום ומידע באינטרנט ומצאתי המון אנשים שנתקלים בבעיה אך ללא פיתרון ממשי. הפרטים של המחשב מופיעים במפרט, יש לי Windows XP וגרסת דרייברים: 93.71 ניסיתי לשנות את שיטת השידור: B-PAL NTSC ועוד וכלום לא עזר... יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
המאוורר שהיה הלך ורוצה בדיוק אותו מאוור
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כן או לא? ועד לאיזה רזלוציה הוא יכול להגיע והאם זה נחשב בסדר?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש את הלוח הזה:asrock 945g-dvi http://www.asrock.com/PRODUCT/ConRoe945G-DVI.htm עם הלוח מצורף מתאם pci-e to dvi-d האם אקבל חיבור דיגיטלי אמיתי? (בשימוש עם הכרטיס מסך המובנה) ברשותי מסך lcd+dvi תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
זה מחשב של העבודה חזק מאוד מבחינת נתונים אבל כמובן שלא הכניסו כרטיס מסך אלא סתם איזה תוספת מעפנה.. אני מחפש כרטיס מסך מתאים רצוי שיהיה כמה שיותר זול ושיהיה מספיק טוב להריץ משחקים ממוצאים עם גרפיקה סבבה.. מה שיש במחשב זה intel graphics 530 ) אפשר בכלל לעשות איתו משהו? משחקים רצים אבל FPS ממש נמוך Processor Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GHz Video Card Intel(R) HD Graphics 530 RAM 8.0 GB Operating System Microsoft Windows 10 (build 15063), 64-bit אין לי בעיה עם יד 2 או להזמין מחול וכו'
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש CRT 17" במחיר כמה שיותר נמוך- אבל שיהיה סביר, עד עכשיו הייתי עם MAG 786PF והוא היה לי סבבה למרות שהוא לא איכותי במיוחד, אין לי צורך במשהו יותר טוב- הולכים לצבא בקרוב- למי יש זמן למשחקים. כמו כן שיהיה משהו אמין שלא יתקלקל אחרי יומיים. לגבי חיפוש או קריאת הת'רד CRT לכל תקציב - אני מצטער זמני קצר אני על מחשב של אבא נכון לעכשיו שאני בעקרון לא אמור להשתמש בו. תודה מראש, אופיר.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
נפל לי קבל מהכרטיס מסך (למי שלא יודע מה זה קבל אשאיר תמונה), האם אפשר לתקן את זה או שבכרטיס מסך הלך?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היום העלתי את רמת הרזולוציה לרזולוציה הטבעית של המסך, וכמו שאתם בטח יודעים המילים נראות קטנות. כשנכנסתי לאתר לאחד הת'רדים הגדלתי את הטקסט שאני יוכל לראות ברור את הכתוב, ואז שמתי לב שהסוף של השורה נעלמת ככל שמגדילים את הטקסט. (כמובן שאחרי זה חזרתי לרזולוציה הקודמת) הבעיה רק אצלי? איך מסדרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-