כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה אפשרי ואני מניח שגם נידון כבר בפורום - אבל לא מצאתי. השאלה היא עד כמה זה יעיל? מישהו נתקל איפשהו בבאנצמארקים לקרוספייר אסימטרי? ובפרט כרטיסי הדגל של סדרה 3 בצירוף עם 48X0?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
המפרט שלי 3700X לוח אם gigabyte b450 auros pro שתומך בPCIE3 אני מתכנן לקנות אחד מכרטיסי המסך 30XX והשאלה שלי עד כמה יש הבדל בביצועים של הכרטיס מסך אם אין לי לוח אם שתומך בPCIE4? תודה לעוניםD:
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני חושב על משהו בסגנון ATI 5570, או חלופה אחרת ב600 ש"ח גג. הקטע שכל הכרטיסים היום נראים ארוכים- איך אפשר לדעת מראש אם זה נכנס למארז? 10x
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, אבל בשביל לחדד האם כדאי לשלם בסביבות ה600-500 שקל יותר על מנת לקבל את הביצועים החזקים יותר של ה850XT והאם למישהו כאן יש איזשהו בנצ'מרק להשוות בין הביצועים של הכרטיסים הנ"ל ואם אני כבר חופר בנושא, האם ההבדלים בין החברות מהותיים? asus Sapphir MSI? מחכה לתשובותיכם המבוססות ;\
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
-
אהלן לכן. אני זקוק לכרטיס מסך חדש. בכל אופן אני מאוד קצר בכסף,ואני גם רחוק שנות אור מלהיות גיימר. המשחקים שאני משחק זה בסגנון ובדרגת "כבדות" של Generals וכו'. כמו כן אני די מעוניין לשחק ב-SC2 ו-RA3 לכשיצאו. כמובן ש-DX10 לא חשוב לי ואפילו ברמת פירוט הכי נמוכה אני אתסדר ברזו' של 1024*768 ואולי אפילו קצת פחות - לא קריטי העניין. השאלה היא אם שווה לי באמת,בישביל השימושים הצנועים הללו,להשקיע כ-480 ש"ח ב-9600GT? האם אני לא יכול להסתפק ב-8600GT שהבנתי שבסה"כ די חזק שעולה כ-290 ש"ח? (גרסאת ה-GDDR3 כמובן) ואיפה -9500GT מתברג לעניין? כאמור ה-DX10 ושטויות נוספות ממש לא חשוב לי,בטח ובטח שלא פילטרים ושאר דברים דומים
-
- 35 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
שלום וחג שמח אני עומד לקנות מחשב חדש +ומסך ASUS MW221C . ורציתי לדעת עד כמה חשוב הכרטיס מסך למחשב שמיועד לאינטרנט ואופיס בעיקר עד כמה ישפר הכרטיס מסך את איכות הצפיה והאם ההבדלים גדולים. האם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה על לוח אם ? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קראתי הרבה הרבה הרבה תגובות של אנשים שאומרים שיש לו בעיות גיאומטריות... במה זה מתבטא ועד כמה זה נורא
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
כשקונים מחשב נייד עם מעבד מהדור החדש (שמגיע עם כרטיס מסך מובנה, כמו intel graphics 4000), כמה חשוב שיהיה כרטיס מסך נוסף כמו nvidia, כדי לעבוד עם פוטושופ, after effects, וכדי לראות תכני hd בחיבור לטלביזיה ? בתודה מראש, גלעד
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
היי חברה אני מחפשרמקולים למחשב. בעיקר לשמיעת מוזיקה ולצפייה בוידיאו. אנני מתכוון לפוצץ בווליום. כלומר חשוב לי מערכת שתיתן סאונד טוב ברמות ווליום שפויות. חשבתי על אחת משני המערכות האלה עד כמה עדיף ה 2100 ובמה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות Geforce 8800GT אבל הבעיה היא שיש לי Pentium 4 3.2Ghz עד כמה גרוע השילוב הזה יהיה? :s05:
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לא מזמן את ה7970 ויש לי כבל HDMI יחסית מאוד פשוט של 60 שקל בערך ויש גם את הכבל שקיבלתי עם הכרטיס רק שהוא מאוד קצר אז אני לא יכול להשתמש בו השאלה שלי עד כמה זה משפיע בתמונה \ הורס את הכרטיס? האם שווה להשקיע בכבל הזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
במסגרת העבודה שלי אני מבלה הרבה שעות ביום (לפחות 7 שעות נטו מתוך ה9-10 שאני שם) בצפייה רצופה במוניטור CRT (שאמנם הוא מוניטור מקצועי של SONY אבל עדיין CRT...) עד כמה הקרינה יכולה להזיק? האם כמות כזאת של שעות (וגם בבית אני צופה בטלוויזיה לא מעט ...) יכולה לגרום לי לנזק לטווח ארוך?
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
או עד כמה קל? לפי מה שראיתי זה כמו להתקין עוד זיכרון. כדאי לעשות לבד או לא?
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן קניתי לוח אם ומעבד חדש, כמו שניתן לראות במפרט בצד. על הלוח ישנו כרטיס מסך מובנה HD4200. כפי שכתוב על האריזה- הלוח תומך בHYBRID CF. עד עכשיו לא התעסקתי במדידות מדויקות על הבדלי הביצועים אך הם קיימים, איני יודע אם הם קשורים למעבד או לתוספת שHCF יכול היה לתת(או נותן) בכל מקרה, עקב בעיות הזיכרון שצצו לי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457947.0;topicseen*) אני רוצה לדעת אם שווה לי להחזיק את כרטיס המסך המובנה דלוק ועד כמה הוא יתרום לי אם אני אשאיר אותו דולק. תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
עד לאיזה גודל מסך יכול ASUS EN8600GT לסחוב כמו שצריך? ובאיזה רזולוציה ?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל???
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
http://www.digitimes.com/news/a20050905A6033.html נקווה לטוב :
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יום רביעי אני אמור להזמין את המסך החדש ואני עדיין מתלבט עליו. הסכום המקסימלי שיש לי הוא 900 ש"ח (לא כולל משלוח) חשוב לי שהוא יגיע לרזולוציה של 1152X864 ועם ריפרש רייט גבוה(היום אני עובד על רזולוציה כזאת, עם ריפרש רייט של 70) גם חשוב לי שיהיה בהיר, המסך שיש לי היום קצת כהה מידי ולפעמים קשה לראות את כל הדברים (גם כשהוא מוגדר למקסימום בהירות, אני צריך עוד להגביר אותה דרך תוכנה) וכמובן, שטוח. המסכים שמציעים לי: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=55 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=116 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=1…
-
שלום, במחשב שלי מותקן כרטיס מסך של חברת MSI דגם R4850-T2D512 לפי האתר של MSI רואים שהדרייבר המעודכן ביותר שלהם יצא בתאריך 23/7/10 ומבוסס על גרסה 8.723 לעומת זאת, באתר של ATI רואים שהדרייבר המעודכן ביותר שלהם יצא בתאריך 13/12/11 וגרסתו 11.12 ב- ATI הדרייבר הוא לכל הכרטיסים, מכל החברות, שבהם צ'יפסט HD4850 וב- MSI זה במיוחד לכרטיס שלהם, של MSI, אבל הוא ישן מאוד. השאלה שלי היא האם להתקין את הדרייבר מהאתר של ATI או מהאתר של MSI? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני קונה R9800PRO אז כדאי לי להוסיף 200 ש"ח ל-MSI או שעדיף לי להשאר עם ה-Sapphir??
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה6950 ואולי גם לפתוח אותו ל6970 אבל ראיתי שממש עוד מעט יוצאת הסדרה החדשה ה7000 שאמור לתת ביצועים יותר טובים וצורך פחות חשמל. רציתי לדעת אם שווה לי (גם מבחינת מחיר) לחכות עד שיצאו הכרטיסים החדשים או לקנות עכשיו את ה6950 ואם לחכות יש איזה כרטיס שמומלץ לי לקנות רק בשביל לשחק פרו ופיפא בביצועים גבוהים ועל רזולוציה 1920X1080 כי כרגע יש לי 8400GS תודה.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ואם כן תנו קישור לאתר זול שאני אוכל להזמין לדוד שלי שגר שם ובא לפה באפריל (אני רוצה כרטיס שקט אבל קירור אקטיבי ושל חברה מוכרת תודה)
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חודש הבא ואני ממש לא בטוח מה לעשות לגבי הכרטיס מסך. ממה שהבנתי בסוף השנה NVIDIA משחררת סדרת כרטיסי מסך חדשה, GTX 800 / MAXWELL ועכשיו אני לא יודע מה לעשות, לקנות כרטיס מסך חזק, ככל הנראה GTX 770 או שעדיף לי לקחת כרטיס מסך חלש יותר לדוגמה R9 270 או GTX 750 TI או כרטיס אחד מומלץ. ואז כשתצא הסדרה החדשה של הכרטיסי מסך לשדרג לאחד חזק יותר מהסדרה החדשה? ככה אני יוכל לחסוך את הכסף של הספק כוח ושל ההפרש של הכרטיס מסך ולקנות אחד חזק יותר כשהסדרה החדשה תצא. מה לדעתכם עדיף?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-