עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kababo,

http://www.techpowerup.com/img/10-08-02/4b.jpg רק מלחשוב על כל המקום שיתפנה ואפשרויות ה CF יש לי צמרמורות ;D נקווה רק שלא היו צריכים להגביר את המאורר יותר מדי..

2. יש לי סלידה מאוד רצינית מ SLI מהעבר, השתמשתי בזה הרבה בסדרה 6 והיו לי היו ריצודים בגללה SLI (מיקרו סטטר). בכל מקרה, עם כרטיס אחד 1080 עד כמה זה יהיה נורא ב 4K? האם כדאי להמתין עוד קצת ל 1080TI? נאמר לי שהוא ככל הנראה יעלה קרוב מאוד ל 5000, שזה כבר נראה לי מוגזם מדי, חוץ מזה שהכרטיס יתן לי רק עוד 10 FPS שלאורך הזמן יהיה עוד ועוד יותר קטן. דעות?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום רב, יש לי כרטיס מסך 6600GT. המאוורר שלו עושה רעשים בלתי נסבלים בזמן האחרון. אני יכול או להחליף את המאוורר, או לקנות כרטיס חדש. בשביל להחליט איזו אופציה עדיפה, אני צריך לדעת לאיזה כרטיס מהסדרות החדשות הוא מקביל - אם הוא שווה ערך לכרטיס שעולה ~500 ש"ח (סדר גודל של 8500GT) אז כנראה עדיף לקנות קירור חלופי ב-~200 ולהשאר איתו. אם הוא חזק כמו כרטיס זול (נניח ה-8400GS או HD2400PRO) אז אולי כבר שווה לקנות כרטיס זול וזהו. אגב, אני לא משחק הרבה במחשב (למי יש זמן??) ולכן אני לא זקוק לכרטיס חזק במיוחד (למרות שחשבתי על ה-HD3850 או 3870 או אולי אפילו 8800GT). אם אני משחק זה בעיקר במשחקים ישנים כמו FAR CRY, GTA SA, 25 to life, אבל אם ההפרש לכרטיס שיוכל להחזיק crysis ו-bioshock הוא…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Ibrow-Now,

יש לVIEW SONIC משהו לא ממש חדש אבל זה 170 מעלות, מה זה בתכלס אומר?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by Vatos-Locos,

למשל ב 4870, עד כמה באמת שווה להשקיע בגרסאות 1 גיגה? עד כמה זה חשוב היום למשחקים?

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  6. אז כפי שציינתי איזה יצרן עדיף בהנחה שאני עושה OC ואיזה יצרן עדיף בהנחה שאין OC. תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  7. אני תכננתי לקנות כרטיס טלויזיה די מזמן אבל חיכיתי לעבוד קצת בחופש ואולי לקנות פשוט טלויזיה. לצערי, לא מצאתי אף טלויזיה מתאימה בישבילי אז אני חוזר לרעיון של כרטיס טלויזיה. לפחות אם אני בכל זאת לא ימצא טלויזיה. אז ככה, המפרט שלי מצויין בצד והמסך שאני עובד איתו הוא ה-1970HR (החדש). האיכות תיהיה טובה בזמן צפייה בטלויזיה (ממיר של יס. לא יודע אם זה משנה)? אני מדבר על כרטיסי Low-mid range. אני לא רוצה להשקיע בזה הרבה כי אני מתכנן על פלזמה לחדר. אה ואיך תיהיה האיכות בהשוואה לטלויזית מקרן אחורי למשל? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  8. אני יודע שזה אפשרי ואני מניח שגם נידון כבר בפורום - אבל לא מצאתי. השאלה היא עד כמה זה יעיל? מישהו נתקל איפשהו בבאנצמארקים לקרוספייר אסימטרי? ובפרט כרטיסי הדגל של סדרה 3 בצירוף עם 48X0?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  9. המפרט שלי 3700X לוח אם gigabyte b450 auros pro שתומך בPCIE3 אני מתכנן לקנות אחד מכרטיסי המסך 30XX והשאלה שלי עד כמה יש הבדל בביצועים של הכרטיס מסך אם אין לי לוח אם שתומך בPCIE4? תודה לעוניםD:

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  10. אני חושב על משהו בסגנון ATI 5570, או חלופה אחרת ב600 ש"ח גג. הקטע שכל הכרטיסים היום נראים ארוכים- איך אפשר לדעת מראש אם זה נכנס למארז? 10x

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  11. הכותרת אומרת הכל, אבל בשביל לחדד האם כדאי לשלם בסביבות ה600-500 שקל יותר על מנת לקבל את הביצועים החזקים יותר של ה850XT והאם למישהו כאן יש איזשהו בנצ'מרק להשוות בין הביצועים של הכרטיסים הנ"ל ואם אני כבר חופר בנושא, האם ההבדלים בין החברות מהותיים? asus Sapphir MSI? מחכה לתשובותיכם המבוססות ;\

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  12. אהלן לכן. אני זקוק לכרטיס מסך חדש. בכל אופן אני מאוד קצר בכסף,ואני גם רחוק שנות אור מלהיות גיימר. המשחקים שאני משחק זה בסגנון ובדרגת "כבדות" של Generals וכו'. כמו כן אני די מעוניין לשחק ב-SC2 ו-RA3 לכשיצאו. כמובן ש-DX10 לא חשוב לי ואפילו ברמת פירוט הכי נמוכה אני אתסדר ברזו' של 1024*768 ואולי אפילו קצת פחות - לא קריטי העניין. השאלה היא אם שווה לי באמת,בישביל השימושים הצנועים הללו,להשקיע כ-480 ש"ח ב-9600GT? האם אני לא יכול להסתפק ב-8600GT שהבנתי שבסה"כ די חזק שעולה כ-290 ש"ח? (גרסאת ה-GDDR3 כמובן) ואיפה -9500GT מתברג לעניין? כאמור ה-DX10 ושטויות נוספות ממש לא חשוב לי,בטח ובטח שלא פילטרים ושאר דברים דומים

• 35 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. שלום וחג שמח אני עומד לקנות מחשב חדש +ומסך ASUS MW221C . ורציתי לדעת עד כמה חשוב הכרטיס מסך למחשב שמיועד לאינטרנט ואופיס בעיקר עד כמה ישפר הכרטיס מסך את איכות הצפיה והאם ההבדלים גדולים. האם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה על לוח אם ? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  14. קראתי הרבה הרבה הרבה תגובות של אנשים שאומרים שיש לו בעיות גיאומטריות... במה זה מתבטא ועד כמה זה נורא

15. כשקונים מחשב נייד עם מעבד מהדור החדש (שמגיע עם כרטיס מסך מובנה, כמו intel graphics 4000), כמה חשוב שיהיה כרטיס מסך נוסף כמו nvidia, כדי לעבוד עם פוטושופ, after effects, וכדי לראות תכני hd בחיבור לטלביזיה ? בתודה מראש, גלעד

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  16. Started by ro,

היי חברה אני מחפשרמקולים למחשב. בעיקר לשמיעת מוזיקה ולצפייה בוידיאו. אנני מתכוון לפוצץ בווליום. כלומר חשוב לי מערכת שתיתן סאונד טוב ברמות ווליום שפויות. חשבתי על אחת משני המערכות האלה עד כמה עדיף ה 2100 ובמה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  17. אני מתכנן לקנות Geforce 8800GT אבל הבעיה היא שיש לי Pentium 4 3.2Ghz עד כמה גרוע השילוב הזה יהיה? :s05:

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  18. Started by Eli100,

אהלן, קניתי לא מזמן את ה7970 ויש לי כבל HDMI יחסית מאוד פשוט של 60 שקל בערך ויש גם את הכבל שקיבלתי עם הכרטיס רק שהוא מאוד קצר אז אני לא יכול להשתמש בו השאלה שלי עד כמה זה משפיע בתמונה \ הורס את הכרטיס? האם שווה להשקיע בכבל הזה? תודה

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  19. במסגרת העבודה שלי אני מבלה הרבה שעות ביום (לפחות 7 שעות נטו מתוך ה9-10 שאני שם) בצפייה רצופה במוניטור CRT (שאמנם הוא מוניטור מקצועי של SONY אבל עדיין CRT...) עד כמה הקרינה יכולה להזיק? האם כמות כזאת של שעות (וגם בבית אני צופה בטלוויזיה לא מעט ...) יכולה לגרום לי לנזק לטווח ארוך?

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by Achiron,

או עד כמה קל? לפי מה שראיתי זה כמו להתקין עוד זיכרון. כדאי לעשות לבד או לא?

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  21. Started by EasyPooper,

שלום! לא מזמן קניתי לוח אם ומעבד חדש, כמו שניתן לראות במפרט בצד. על הלוח ישנו כרטיס מסך מובנה HD4200. כפי שכתוב על האריזה- הלוח תומך בHYBRID CF. עד עכשיו לא התעסקתי במדידות מדויקות על הבדלי הביצועים אך הם קיימים, איני יודע אם הם קשורים למעבד או לתוספת שHCF יכול היה לתת(או נותן) בכל מקרה, עקב בעיות הזיכרון שצצו לי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457947.0;topicseen*) אני רוצה לדעת אם שווה לי להחזיק את כרטיס המסך המובנה דלוק ועד כמה הוא יתרום לי אם אני אשאיר אותו דולק. תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  22. עד לאיזה גודל מסך יכול ASUS EN8600GT לסחוב כמו שצריך? ובאיזה רזולוציה ?

23. הכותרת אומרת הכל???

• 5 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים