עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dan_dekel,

אהלן, קיבתי את התוצאות הנ"ל בבנצ'מרקים הבאים: 3dmark2003 - 1389 3dmark 2001 - 9870 pcmark2002: cpu - 5980 memory - 7771 hdd - 1157 המפרט שלי הוא: p4 2.8 800fsb, asus p4p800s, ddr 2x256 pc3200 400mhz and radeon 9100 128mb אני מעוניין לדעת האם התוצאות האלה "בסדר".... המחשב כולו ללא אוברקלוק. אודה לכם על כל תגובה. דן.

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  2. לפני כ שבועים קניתי מחשב חדש(I5+4GB+4870 512MB ).... מסך 24"... בהתחלה ניסיתי משחקים די פשוטים ו הם עבדו יפה ברזולוציות מקסימליותץץ עד שהגעתי למשחקים כמו CRYSIS ו MODERN WARFARE2... עכשיו CRYSYS בהתחלה עבד לא רע... אך פתאם הפסיק לעבוד לגמרה... היום ניסיתי לשחק ב CD MODERN WARFARE ופה אכלתי סרט כאשר 640*480 הוא בקושי זז.... אני צריך עזרא ממכם.... איפה הבעיהץץ העם זה כרטיס מסך? או דרייברים??? או עוד משהו.....

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  3. שאני משחק קאונטר סטרייק יש מן משהו מעצבן כזה שאני מסתכל לצדדים למטה או למעלה, יש מין קטיעה כזאת של המסך, קשה לי לתאר את זה אבל זה ממש מרגיז. אמרו לי שאפשר לסדר את זה שמשנים איזה הגדרות, המסך הוא MAG786FD יש לי RAGE3D TWEEKER וסימנתי V ב SHIMMER FIX , או איך שלא קוראים לזה... יש עוד משהו שאני צריך לשנות ? פשוט זה משגע אותי הא ושכחתי, זה הופיע אחרי שהתקנתי דרייברים חדשים ! (הסרתי את הקודמים) :itschy:

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by sar_007,

האם בכרטיס מסך nVIDIA TNT2 32 מגביט על צלעות הקירור צריך להיות מאוור ? כי כרטיס המסך אחרי שאני מכבה את המחשב אחרי איזה שעתים של עבודה אני פותח את את המארז א ני נוגע בכרטיס הוא ממש רותח !! :AR15:

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  5. Started by topcat115,

למה כרטיס מסך ישן עם סלוט של PCI לא פועל על מחשבים חדשים יחסית (הכרטיס עצמו דווקא פועל על מחשב ישן)

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  6. שלום, יש לי כרטיס מסך evga geforce 550 ti , וכרטיס קול on board . על הכרטיס מסך יש לי יציאה מיני HDMI , ויש לי מתאם HDMI to MINI HDMI שבעזרתו אני מחבר את המחשב ל TV. שאני מחבר אני רואה תקין ב TV אך אין sound ברמקולים של ה TV. אני יודע שאני אמור לחבר בין הכרטיס קול לכרטיס מסך בשביל שיהיה לי sound מהכרטיס מסך - אך לא הצלחתי למצוא חיבור כזה על הכרטיס. מישהו יודע איך אני פותר את זה ? תודה!!

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  7. שלום לכולם, האם מישהו מכם יודע אולי אם אמור להיות לכרטיס הנ"ל בקר טמפ' שמציג את הטמפ' בדרייברים של הכרטיס? -אם כן, באיזה דרייברים ניתן לראות? (בCCC\CC). אני שואל מפני שאני לא מצליח לראות את הטמפ' של הכרטיס שלי בשום מקום בדרייברים וגם לא בATI TOOL ,אבל.. משום מה בATI TrayTools ניתן לראות (וזה חשוד בעיני, כי אולי התוכנה בכלל מזייפת..). תודה לעוזרים, עמית

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by TalSr,

שלום לכולם, רכשתי היום טלוויזית LCD של שארפ מדגם LC32SA1 וכאשר אני מחבר אותה למחשב אני רואה בשחור לבן, מיהו יכול להסביר מה לעשות כדי לשנות את זה לצבע? יש לי כרטיס מסך ATI READON X1550

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  9. שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך האחד: כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe והשני :GIGABYTE 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E ההבדל במחיר בן שניהם בערך 600-700 ש"ח האם ההבדל ביניהם מצדיק את המחיר המחשב משמש גם למשחקים אפילו שזה לא התפקיד המרכזי שלו הייתי רוצה כרטיס מסך חזק שיתמוך בכל המשחקים החדשים האם הכרטיס הראשון טוב מספיק או שזה שווה להשקיע יותר ולקחת את הכרטיס השני אם מישהו יכול להסביר גם את ההבדלים ביניהם אני ממש אודה לו שאלה נוספת אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים למישהו יש המלצות?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  10. Started by avner_100,

רציתי לדעת אם הכרטיס מסך : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13928&catid=883 הכרטיס הזה הוא חזק והוא יהיה טוב לגיימרים ?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  11. חבר'ה, המערכת החדשה כבר בהרכבה, בקרוב בהרצה ואח"כ בבחינה. CM690 Gigabyte-x48-DS5 E8400 Ultra 120 extreme gskill 1066mhz 2gbx2 enermax modu 82+ 625W seagate 7200.11 500GB וכמובן, גולת הכותרת... 2 כרטיסי 4870 בקרוספייר !! נראה לי שאני יעביר את הסופ"ש בשינה מרוב ציפייה, לא יכול לחשוב על משהו אחר כרגע חוץ מהכרטיסים האלה.... מקווה שאני לא אצטרך לעשות להם OC בזמן הקרוב (למרות שזה ממש מסקרן במיוחד לאור הכתבה האחרונה שפורסמה בנושא היום באתר המדברת על זה שה4850 ו4870 מגיעים בסטוק מאוד נמוך למה שהם מסוגלים באמת ושכנראה יצא ה SUPERRV770 כבר בOC ושאולי כדאי לי לחכות לו אשמח לחוות דעת. נ.ב. לכל אלה שאומרים שאני לא צריך את זה, אז אני כן. כולם צריכים את זה !

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by Bakshi1,

מבחינת מהירות שעון ביט מגה בייט, סוג זיכרון ו dx 10 . תודה.

13. Started by sausage,

firingsquad פירסמו כתבה מעניינת על DX10. http://www.firingsquad.com/hardware/directx_10_graphics_preview/ השורה התחתונה היא שאין אפקטים חדשים שהוא יידע לעשות אלא שיפור בביצועים. ע"י שימוש בDX10 מפתחים יוכלו לעשות מניפולציות נוספות לתמונה תוך שמירה על FPS הגיוניים. הוספתי 2 תמונות להתרשמות. פשוט נראה מדהים! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by kobibo,

היכן ניתן לרכוש כבל מאריך למסך ( בין מסך למחשב ) באורך של 10 מטר ?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  15. Started by א מ י ר1,

צהריים טובים יש לי בעיה שאני מפעיל משחק מסוג 4 call of duty לאחר כחצי שעה המחשב נכבה הטמפ של הכרטיס בדרך כלל היא 56 מעלות במצב רגיל האם הטמ"פ סבירה למצב מנוחה?והאם מישהו יודע בכמה מעלות הכרטיס מנתק את המחשב אם בכלל? נתוני המחשב והכרטיס הם Field ValueField Value Adapter String GeForce 8600 GT Video Adapter WinFast PX8600 GT(NVIDIA) (512 MB) Field Value CPU #0 AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+, 2305 MHz זיכרון פנימי 2G

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by Kukishin,

כרגע יש לי איך שהוא תקציב ל 8800GTS, אם אני ממש אקרע את עצמי, אבל ממש, אקנה GTX, האם זה שווה את זה?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by omri123,

אני קונה מחשב (E8400) למשחקים בינוניים לא מתוכנן OC או CF ונתקלתי הרבה פעמים בכל מני חברות שמציעות את "אותו המוצר" לפעמים בהפרשי סכומים זעומים איך אני ידע מה הכי טוב מבינהם (יחס השקעה תמורה) ואני אתן כמה דוגמאות. כרטיס מסך אני קונה HD 4850 - איזו חברה הכי מומלצת? Gainward, PALIT, ASUS, GIGABYTE וכו'

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  18. Started by iPsych,

אז ככה, דיברתי עם החנות שממנה אני רוצה לקנות את ה leadtek gf 4 ti 4400, ואמרו לי שאולי יש בעיה עם כמה לוחות, לי אישית יש את ה intel d850mv מישהו יודע אם יש בעיה ספציפית בין שני הרכיבים? זה דיי דחוף, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי 7600GT התקנתי לו את הדריוור הכי חדש אך הוא עושה בעיות עם תצוגת וידאו (נתקע\מסכים כחולים) אחרי שמחקתי את הדריוור הסרטים עבדו ללא בעיה אך כמובן שאי אפשר לעבוד באופן נורמלי עם המחשב ללא דריוור *הבעיה היא לא בקודאקים *השתמשתי בשתי הדריוורים האחרונים ובשתיהם היתה אותה הבעיה למישהו יש מושג איכן הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  20. אני לפני קניית מחשב (המפרט בפורום המפרטים). אני מתכנן לשים עליו את הכרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD2600PRO HDMI 512MB DDR2 PCIe, ושמתי לב באתר יצרן שלא מוזכר שם תמיכה בויסטא 64 ביט שאני מתכנן להתקין. האם זה נכון? האם יש כרטיס מסך אחר מומלץ שכן תומך ב 64 ביט? תודה

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  21. יש לי LCD 32 של היטאצי והיא תומכת ברזולוציה של 1366*768 אני מחובר בין המחשב למסך עם כבל DVI-HDMI הבעיה היא שאני לא יכול לבחור את הרזולוציה הטבעית של המסך (1366*768) בעזרת powerstrip אני יכול להגיע ל 1360*768 או 1368*768 אבל לא לרזולוציה הטבעית הכרטיס מסך שלי הוא ati 9800 pro איך אני יכול להגיע לרזולוציה שאני רוצה? תודה מראש וייס

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שלום -קיבלתי מתנה GECUBE ATI RADEON X1050 אני רוצה להחליף אותו בכרטיס יותר טוב. אני מחפש את הביצועים הטובים ביותר שאפשר להשיג בתקציב מאוד מוגבל. אני מחפש כרטיס שיאפשר לי לשחק משחקים (אני לא גיימר, אני משחק משחק אולי פעם בחצי שנה) הדגש הוא יותר על התוכנות שאני משתמש. תוכנות לעיצוב גרפי - פוטושופ, אילוסטרטור, פלאש וכן תוכנות לעריכת וידאו - פרמייר ואפטר אפקטס בקיצור, מחפש מציאה במחיר זול ושתהיה עם עדיפות לתוכנות עריכה ועיצוב. תודה, גי[br]פורסם בתאריך: 13.02.2008 בשעה 19:59:06 רציתי להוסיף שיש לי מחשב עם ליבה אחת 2.4, 3 RAM ן-XP. אני לא מתכוון לשדרג בשנה הקרובה אז אני צריך כרטיס שיתאים למחשב הזקן שלי...שוב תודה

23. שלום לכולם, אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך למחשב הזה: מעבד: Intel Pentium Dual Core 2.5ghz E5200 לוח אם: ASUS P5KPL-CM זיכרון: 2 GB DDR2 800 ספק: מארז ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATS PSU התקציב הוא עד 600 ₪ אני מעוניין שתהיה גם יציאת VGA אשמח להצעות תודה, קובי

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  24. אני לא יכול לשים כתוביות כשאני מסתכל בטלוויזיה רק אני נכנס לסרט ישירות זה נפתח למסך שלם ואין כתוביות מה עושים

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by Rhx,

שלום,התקנתי היום את ה6600GT לאחר שהשתמשתי באחריות ... אוקיי ההתקנה שלו בסדר והכל,התקנתי את הדרייברים עם הדיסק לבנתיים כי אני מחפש את ה driver cleaner לא רוצה לסבך פה דברים. אוקיי התקנתי והכל הוא מזהה הטמפרטורה במנוחה עומדת על 45 - 43 כאשר הרצתי בדיקה של 3DMARK05 הלכתי להתקלח חזרתי והמחשב היה תקוע באמצע הבדיקה,עשיתי ריסט נלחצתי לאחר מכן נרגעתי חלפו להם כמה שעות והכרטיס נתקע לאחר שמשחקים בו חצי שעה ואני צריך לעשות ריסט,אני מפחד שהוא שוב ישרף לי הוא ידפק לי או משהו יש לכם הצעה מה לעשות? ועוד כמה דברים קורים לי,למשל שאני לוחץ על הNVIDIA DISPLAY כדי לבדוק טמפרטורות או משהו הוא מריץ מסך שחור ל2 שניות וחוזר ואז נכנס... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.