עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://techreport.com/reviews/2006q4/radeon-x1950-pro/index.x?pg=5 שימו לב בביקורת הבאה לכריסים הבאים .. מחירים מחנות אחת.. 7900GTX-2900 2X 7900GS- 2520 מי מוביל ובאיזה פער ?... X1950XTX -2700 2X X1950P- 2700 מי מוביל ובאיזה פער ?... נכון שתמיד היה אפשר להשוות 7900GT ב SLI ל7900GTX יחיד ולהגיד ש SLI חזק יותר.. אבל הם היו יקרים יותר ובהרבה.. והיום שני 7900GS עדיפים בהרבה ועולים פחות יש מיקרים ברזולוציות הגיוניות ששני 7600GT לוקחים ת7900GTX או X1950XTX.. אז ליפני שאתם קונים כרטיס HIGH END יקר אולי קדאי לחשוב על מערך SLI או CF של שני כרטיסים בינינים +...

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  2. שלום! רציתי לקנות את ה2007FP עם HD2400. לצפיה בוידאו וישומים משרדיים! לא למשחקים בכלל! עכשיו כנראה אני הולך על ה2407. האם יש צורך לשנות את כ. המסך או שניתן להשאירו ולא לפגוע בביצועים?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  3. Started by zikri00,

אז ככה , א'. קודם כל שלום רב לכל הקהילה ב'. יש לי מחשב של HP דגם Pavilion a6450.is על המחשב הזה יש כרטיס מסך Nvidia GeForce 8600GT 512MB משחקים לא רצים עליו טוב , ניקח לדוגמא את GTA IV שזז בצורה מחרידה . ניסיתי לעדכן דרייבר של הכרטיס מסך , וזה לא בדיוק שינה משהו . השאלה שלי , היא מה אני צריך לעשות כדי שמשחקים יעופו לי כמו שמצופה מהם . ג'. אני רוצה להחליף את מערכת ההפעלה מ-Windows Vista Home Premium ל- Windows XP SP3 , מישהו יכול לתת לי דרייברים ל-Windows XP בבקשה ? ואם אפשר גם CHIPSET אם יש . את הדגם של הלוח אם אין ברשותי , אז אם יש קומבינה כלשהי לדעת דרך ה-Windows עצמו תגידו לי ואני אעשה . תודה רבה רבה רבה רבה לכולם , אני מקווה שתוכלו לעזור לי ,…

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by amirfefer,

GPU: FX5900XT albatron + CPU: AMD ALTHON XP 2500 איך התוצאה?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by ohad,

כדאי לקנות ati ריידואן 7500 64 ddr ?

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  6. Started by dan_dekel,

אהלן, קיבתי את התוצאות הנ"ל בבנצ'מרקים הבאים: 3dmark2003 - 1389 3dmark 2001 - 9870 pcmark2002: cpu - 5980 memory - 7771 hdd - 1157 המפרט שלי הוא: p4 2.8 800fsb, asus p4p800s, ddr 2x256 pc3200 400mhz and radeon 9100 128mb אני מעוניין לדעת האם התוצאות האלה "בסדר".... המחשב כולו ללא אוברקלוק. אודה לכם על כל תגובה. דן.

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  7. לפני כ שבועים קניתי מחשב חדש(I5+4GB+4870 512MB ).... מסך 24"... בהתחלה ניסיתי משחקים די פשוטים ו הם עבדו יפה ברזולוציות מקסימליותץץ עד שהגעתי למשחקים כמו CRYSIS ו MODERN WARFARE2... עכשיו CRYSYS בהתחלה עבד לא רע... אך פתאם הפסיק לעבוד לגמרה... היום ניסיתי לשחק ב CD MODERN WARFARE ופה אכלתי סרט כאשר 640*480 הוא בקושי זז.... אני צריך עזרא ממכם.... איפה הבעיהץץ העם זה כרטיס מסך? או דרייברים??? או עוד משהו.....

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  8. שאני משחק קאונטר סטרייק יש מן משהו מעצבן כזה שאני מסתכל לצדדים למטה או למעלה, יש מין קטיעה כזאת של המסך, קשה לי לתאר את זה אבל זה ממש מרגיז. אמרו לי שאפשר לסדר את זה שמשנים איזה הגדרות, המסך הוא MAG786FD יש לי RAGE3D TWEEKER וסימנתי V ב SHIMMER FIX , או איך שלא קוראים לזה... יש עוד משהו שאני צריך לשנות ? פשוט זה משגע אותי הא ושכחתי, זה הופיע אחרי שהתקנתי דרייברים חדשים ! (הסרתי את הקודמים) :itschy:

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  9. Started by sar_007,

האם בכרטיס מסך nVIDIA TNT2 32 מגביט על צלעות הקירור צריך להיות מאוור ? כי כרטיס המסך אחרי שאני מכבה את המחשב אחרי איזה שעתים של עבודה אני פותח את את המארז א ני נוגע בכרטיס הוא ממש רותח !! :AR15:

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  10. Started by topcat115,

למה כרטיס מסך ישן עם סלוט של PCI לא פועל על מחשבים חדשים יחסית (הכרטיס עצמו דווקא פועל על מחשב ישן)

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  11. שלום, יש לי כרטיס מסך evga geforce 550 ti , וכרטיס קול on board . על הכרטיס מסך יש לי יציאה מיני HDMI , ויש לי מתאם HDMI to MINI HDMI שבעזרתו אני מחבר את המחשב ל TV. שאני מחבר אני רואה תקין ב TV אך אין sound ברמקולים של ה TV. אני יודע שאני אמור לחבר בין הכרטיס קול לכרטיס מסך בשביל שיהיה לי sound מהכרטיס מסך - אך לא הצלחתי למצוא חיבור כזה על הכרטיס. מישהו יודע איך אני פותר את זה ? תודה!!

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  12. שלום לכולם, האם מישהו מכם יודע אולי אם אמור להיות לכרטיס הנ"ל בקר טמפ' שמציג את הטמפ' בדרייברים של הכרטיס? -אם כן, באיזה דרייברים ניתן לראות? (בCCC\CC). אני שואל מפני שאני לא מצליח לראות את הטמפ' של הכרטיס שלי בשום מקום בדרייברים וגם לא בATI TOOL ,אבל.. משום מה בATI TrayTools ניתן לראות (וזה חשוד בעיני, כי אולי התוכנה בכלל מזייפת..). תודה לעוזרים, עמית

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by TalSr,

שלום לכולם, רכשתי היום טלוויזית LCD של שארפ מדגם LC32SA1 וכאשר אני מחבר אותה למחשב אני רואה בשחור לבן, מיהו יכול להסביר מה לעשות כדי לשנות את זה לצבע? יש לי כרטיס מסך ATI READON X1550

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  14. שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך האחד: כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe והשני :GIGABYTE 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E ההבדל במחיר בן שניהם בערך 600-700 ש"ח האם ההבדל ביניהם מצדיק את המחיר המחשב משמש גם למשחקים אפילו שזה לא התפקיד המרכזי שלו הייתי רוצה כרטיס מסך חזק שיתמוך בכל המשחקים החדשים האם הכרטיס הראשון טוב מספיק או שזה שווה להשקיע יותר ולקחת את הכרטיס השני אם מישהו יכול להסביר גם את ההבדלים ביניהם אני ממש אודה לו שאלה נוספת אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים למישהו יש המלצות?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  15. Started by avner_100,

רציתי לדעת אם הכרטיס מסך : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13928&catid=883 הכרטיס הזה הוא חזק והוא יהיה טוב לגיימרים ?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  16. חבר'ה, המערכת החדשה כבר בהרכבה, בקרוב בהרצה ואח"כ בבחינה. CM690 Gigabyte-x48-DS5 E8400 Ultra 120 extreme gskill 1066mhz 2gbx2 enermax modu 82+ 625W seagate 7200.11 500GB וכמובן, גולת הכותרת... 2 כרטיסי 4870 בקרוספייר !! נראה לי שאני יעביר את הסופ"ש בשינה מרוב ציפייה, לא יכול לחשוב על משהו אחר כרגע חוץ מהכרטיסים האלה.... מקווה שאני לא אצטרך לעשות להם OC בזמן הקרוב (למרות שזה ממש מסקרן במיוחד לאור הכתבה האחרונה שפורסמה בנושא היום באתר המדברת על זה שה4850 ו4870 מגיעים בסטוק מאוד נמוך למה שהם מסוגלים באמת ושכנראה יצא ה SUPERRV770 כבר בOC ושאולי כדאי לי לחכות לו אשמח לחוות דעת. נ.ב. לכל אלה שאומרים שאני לא צריך את זה, אז אני כן. כולם צריכים את זה !

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by Bakshi1,

מבחינת מהירות שעון ביט מגה בייט, סוג זיכרון ו dx 10 . תודה.

18. Started by sausage,

firingsquad פירסמו כתבה מעניינת על DX10. http://www.firingsquad.com/hardware/directx_10_graphics_preview/ השורה התחתונה היא שאין אפקטים חדשים שהוא יידע לעשות אלא שיפור בביצועים. ע"י שימוש בDX10 מפתחים יוכלו לעשות מניפולציות נוספות לתמונה תוך שמירה על FPS הגיוניים. הוספתי 2 תמונות להתרשמות. פשוט נראה מדהים! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by kobibo,

היכן ניתן לרכוש כבל מאריך למסך ( בין מסך למחשב ) באורך של 10 מטר ?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by א מ י ר1,

צהריים טובים יש לי בעיה שאני מפעיל משחק מסוג 4 call of duty לאחר כחצי שעה המחשב נכבה הטמפ של הכרטיס בדרך כלל היא 56 מעלות במצב רגיל האם הטמ"פ סבירה למצב מנוחה?והאם מישהו יודע בכמה מעלות הכרטיס מנתק את המחשב אם בכלל? נתוני המחשב והכרטיס הם Field ValueField Value Adapter String GeForce 8600 GT Video Adapter WinFast PX8600 GT(NVIDIA) (512 MB) Field Value CPU #0 AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+, 2305 MHz זיכרון פנימי 2G

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by Kukishin,

כרגע יש לי איך שהוא תקציב ל 8800GTS, אם אני ממש אקרע את עצמי, אבל ממש, אקנה GTX, האם זה שווה את זה?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by omri123,

אני קונה מחשב (E8400) למשחקים בינוניים לא מתוכנן OC או CF ונתקלתי הרבה פעמים בכל מני חברות שמציעות את "אותו המוצר" לפעמים בהפרשי סכומים זעומים איך אני ידע מה הכי טוב מבינהם (יחס השקעה תמורה) ואני אתן כמה דוגמאות. כרטיס מסך אני קונה HD 4850 - איזו חברה הכי מומלצת? Gainward, PALIT, ASUS, GIGABYTE וכו'

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by iPsych,

אז ככה, דיברתי עם החנות שממנה אני רוצה לקנות את ה leadtek gf 4 ti 4400, ואמרו לי שאולי יש בעיה עם כמה לוחות, לי אישית יש את ה intel d850mv מישהו יודע אם יש בעיה ספציפית בין שני הרכיבים? זה דיי דחוף, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי 7600GT התקנתי לו את הדריוור הכי חדש אך הוא עושה בעיות עם תצוגת וידאו (נתקע\מסכים כחולים) אחרי שמחקתי את הדריוור הסרטים עבדו ללא בעיה אך כמובן שאי אפשר לעבוד באופן נורמלי עם המחשב ללא דריוור *הבעיה היא לא בקודאקים *השתמשתי בשתי הדריוורים האחרונים ובשתיהם היתה אותה הבעיה למישהו יש מושג איכן הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  25. אני לפני קניית מחשב (המפרט בפורום המפרטים). אני מתכנן לשים עליו את הכרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD2600PRO HDMI 512MB DDR2 PCIe, ושמתי לב באתר יצרן שלא מוזכר שם תמיכה בויסטא 64 ביט שאני מתכנן להתקין. האם זה נכון? האם יש כרטיס מסך אחר מומלץ שכן תומך ב 64 ביט? תודה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.