עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by BEN903,

http://www.spikedhumor.com/articles/58839/How_It_s_Made_Computer_Circuit_Boards.html

2. כרטיסי ה-Turing החדשים של החברה מהונג קונג הם הצבעוניים והססגוניים ביותר שנראו עד היום - ויאפשרו לצרכנים גם לבחור בין צמד מאווררים לשלושה מאווררים בהתאם להעדפתם האישית לכתבה

3. Started by tamir1165,

מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזהה?!? תודה.

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  4. Started by Tomerm,

שלם לכולם. אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש... שאלתי היא, כמה זמן לפי דעתכם ישאר כרטיס Radeon 9800 Pro ככרטיס ש"עדבני" למשחקים. ז"א, אני יודע שאם הייתי שואל לפני 3 חודשים כולם היו ממליצים לי על הכרטיס הזה ורק הזה, השאלה היא אם אני אקנה אותו, מתי הצפי שבו אני אצטרך לשדרג שוב ? נ.ב. למרות שכיום תקציב זה לא כ"כ הבעיה, נשמע לי מגוכך לקנות כרטיס מסך כמו ה X800 Pro ב ~2500 ש"ח...

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  5. Started by itaysp,

נגמר ה MSI... חב מאד אני לא יודע מתי יגיע ה GF 6800 לארץ ובינתיים אין.. נשארו רק 2 לידדטקים.. איש מכירות ידע כבר שאני רוצה MSI בגלל פיילינס והוא אמר לי שהוא שמע על אנשים שעשו את זה עם הלידטק והם בחנות לא בדקו. קיים מחסור בכל הארץ והוא אמר לי שהקירור של הליד טק יותר טוב גם. אז האם לקנות את הליד טק ואז אני יכול לוותר על הארטיק קולר שאי קונה בנוסף לכרטיס מסך, או שלא לקנות לידטק ולקנות radeon 9800 pro ולהפוך אותו ל XT?? דחוף הכרטיס שמור לי עד מחר ב12 בצהריים!

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by Dready,

סתם נכנסתי לאיזה אתר, ופתאום ראיתי תפירסומת הזאת תראו http://www.maxtheater.com/2479_xbox.html לא ממש הבנתי , מקרן קולנוע ביתי ב 17 דולר? קראתי את זה שוב, והבנתי לפי מה שהם אומרים זה גהוני הם משתמשים בעדשה שמשתמשת באור של המסך ומגדילה אותו ומקרינה על הקיר וכל זה תמורת סכום עלוב, הם גם מציינים שזה באיכות גבוהה בעל 175 אינץ... מעניין לא?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  7. מתי מגיעה לארץ גירסאת ה-AGP של ה-6600GT? האם תצא גירסאת AGP ל-X700? מישהו יודע מה הוא תווך המחירים של הכרטיסים?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  8. כרגע יש HD4850 512MB DDR3 שקצת מתקשה לעבוד בMAX כמו שאני אוהב, אז חשבתי לשדרג אותו חשבתי לכיוון HD6850, כי יותר מזה יהיה בשבילי OVERKILL מעבד: I7 2600 זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח למע' הפעלה בקרוב יהיה SSD ספק: 500W ENERMAX LIBERTY שאר המפרט בצד.. מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by zoyaniv,

קראתי בימים האחרונים פה ושם בהודעות בפורום על התקן הזהורציתי הסבר קצר אם אפשר וגם האם הוא כבר נתמך ועל ידי מי. וכמובן איזה התקן יותר מהיר ה PCIe או ה-AGP X8

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  10. Started by zgd,

שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב כי במשחק GoW יש לי חיתוכים בתמונה למרות שהסנכרון האנכי עובד... האפ פי אס נראה בסדר גמור ואין שם קטעים איטיים אבל נראה כאילו התמונה נחתכת מפעם לפעם... מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  11. כמו 8800GT ...... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  12. שבוע טוב, רציתי לברר כמה דברים - ברשותכם: ברצוני לקנות מפרט מחשב למשחקים שיעבוד ברזולוציה של 1050 1680 הבנתי שבטווח מחירים הזה יש שני כרטיסי מסך מומלצים- ב 700 ש"ח -hd4890 ב 1000 ש"ח- gtx 460 768 mb האם שווה להוסיף את ה 300 ש"ח האלה? (לשנתיים הקרובות) כמו כן במידה ואקנה את ה460 איזה חברה מומלצת [רעש, איכות, וכד'] : palit או gainward או ששוה להוסיף 70-90 ש"ח ולקנות leadtek ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by KOSTORADOS,

מי שקצת מבין בבנית אתרים, אני ממש ממש מבקש אם אתה יודעים תוכנה שבונה תפריטים טובה ונוחה לעבוד איתה אני מחפש המון זמן תוכנה כזאת ולא מוצא תודה מראש

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  14. לאחר שלא הביאו לי תדגם הזה- TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail הם הציעו לי את הדגם שרשום למעלה.. האם שווה לי לקחת אותו?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  15. כשאני פותח שידורי טלויזיה כמו למשל כתבות ערוץ 2 ב YNET אז אני רואה את זה ב16 צבעים כמו במחשב משנת 1987 . לוח האם שלי הוא אסוס M2A-VM , לפני כן היה לי P3 עם כרטיס מסך ATI מאוד ישן ולא היתה לי הבעיה הזו. תודה מראש לכל העוזרים !

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  16. שלום ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש בתצורת AGP יש לי את המחשב הזה: ASUS P4P800 DELUXE INTEL P4 2.6 1GB RAM איזה כרטיס ב AGP אתם ממליצים לי לקנות יש לי כרגע ATI 9200 תקציב אין מוכן להשקיע כל סכום.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  17. Started by omershak,

שלום יש לי אפשרות לקנות את 4850 במבצע ב30 ש"ח פחות מה4770 האם כדאי?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  18. Started by dennis14,

אם אפשר הייתי רוצה לקבל רשימה (רצוי מלאה) של כל המשחקים שתומכים ב - HDR.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by a1a1a1a,

אני חשבתי שיש שתי חברות עיקריות: Ati ו nvidia, עכשיו התחלתי לתכנן מפרט למחשב חדש, וראיתי שיש כל מיני חברות עם השמות של הכרטיסים של ati וnvidia, כמו gecube, connect 3d, SAPPHIRE מה ההבדלים ביניהם, מה עדיף? מה פיספסתי פה? תודה אסף

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  20. http://techreport.com/reviews/2006q4/radeon-x1950-pro/index.x?pg=5 שימו לב בביקורת הבאה לכריסים הבאים .. מחירים מחנות אחת.. 7900GTX-2900 2X 7900GS- 2520 מי מוביל ובאיזה פער ?... X1950XTX -2700 2X X1950P- 2700 מי מוביל ובאיזה פער ?... נכון שתמיד היה אפשר להשוות 7900GT ב SLI ל7900GTX יחיד ולהגיד ש SLI חזק יותר.. אבל הם היו יקרים יותר ובהרבה.. והיום שני 7900GS עדיפים בהרבה ועולים פחות יש מיקרים ברזולוציות הגיוניות ששני 7600GT לוקחים ת7900GTX או X1950XTX.. אז ליפני שאתם קונים כרטיס HIGH END יקר אולי קדאי לחשוב על מערך SLI או CF של שני כרטיסים בינינים +...

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  21. שלום! רציתי לקנות את ה2007FP עם HD2400. לצפיה בוידאו וישומים משרדיים! לא למשחקים בכלל! עכשיו כנראה אני הולך על ה2407. האם יש צורך לשנות את כ. המסך או שניתן להשאירו ולא לפגוע בביצועים?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  22. Started by zikri00,

אז ככה , א'. קודם כל שלום רב לכל הקהילה ב'. יש לי מחשב של HP דגם Pavilion a6450.is על המחשב הזה יש כרטיס מסך Nvidia GeForce 8600GT 512MB משחקים לא רצים עליו טוב , ניקח לדוגמא את GTA IV שזז בצורה מחרידה . ניסיתי לעדכן דרייבר של הכרטיס מסך , וזה לא בדיוק שינה משהו . השאלה שלי , היא מה אני צריך לעשות כדי שמשחקים יעופו לי כמו שמצופה מהם . ג'. אני רוצה להחליף את מערכת ההפעלה מ-Windows Vista Home Premium ל- Windows XP SP3 , מישהו יכול לתת לי דרייברים ל-Windows XP בבקשה ? ואם אפשר גם CHIPSET אם יש . את הדגם של הלוח אם אין ברשותי , אז אם יש קומבינה כלשהי לדעת דרך ה-Windows עצמו תגידו לי ואני אעשה . תודה רבה רבה רבה רבה לכולם , אני מקווה שתוכלו לעזור לי ,…

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by amirfefer,

GPU: FX5900XT albatron + CPU: AMD ALTHON XP 2500 איך התוצאה?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by ohad,

כדאי לקנות ati ריידואן 7500 64 ddr ?

• 2 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.