עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. סתם שמעתי משהו כזה, זה נכון?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by HeDesXs,

אני מעוניין לקנות 8600GTS אבל אני לא יודע אם הספק יתאים איך אני יכול לבדוק איזה ספק יש לי ואם מישהו יכול להביא לי קישור לקניה לספק הכי זול והכי מתאים לכרטיס מסך? תודה!

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by baruch,

שלום לכולכם. בזמן האחרון המסך CRT הנוכחי שלי נהרס לחלוטין כתוצאה ממכות חוזרות ונשנות שהוא ספג ממני... לכן הגיע הזמן לקנות מסך חדש... וכאן אני צריך את עזרתכם... המסך מיועד בעיקר למשחקים ופה ושם סרטים אך חשוב שלא יכאיב בעיניים בעבודה עם טקסט ועם זווית צפיה רחבה ... תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  4. שניהם כרטיסים צנועים יחסית עם חיבור AGP ללוח אם. מי מביניהם טוב או מומלץ יותר? ATI HD3450 (512MB DDR2, 600 MHz) GeForce 7600GT (256MB DDR2, 560MHz) שניהם תומכי HD, לכן אנא התיחסו לביצועיהם בכל הקשור למשחקים. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  5. שלום לכולם. החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש. אני צריך שיריץ משחקים כמו PES 9 COD5 ויחזיק לפחות שנה. הנה המפרט שלי: http://up74.siz.co.il/up1/dngivwzhwjen.jpg תקציב:500

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by RoyShefy,

אתם עדיין ממליצים על הP75F+ של VIEWSONIC www.mardanit.co.il/categ.phtml...mp;prodid=17350 אתם יכולים להגיד לי מה טוב בו ומה רע יעני עד הפרט האחרון כי אני לא מבין כלום....אבל בבקשה אני מחפש תשובה מאוד מפורט אני רוצה להרגיש שבע רצון בקניית המסך הזה אני רוצה לדעת על מה אני מבזב תכסף יש לי בעיקרון 1500 שקל זה יותר ממה שהמסך עולה ואני חושב על מסך 19" ואני לא בטוח שאני רוצה אחד כזה כי לפי מה שאני יודע ה17" הרבה יותר איכותיים בהשוואה למחיר. אולי אתם מכירים מסך 17" שמגיע למחיר של 1500 והוא יותר טוב ושווה מP75F+ ואם אפשר פירוטים למה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by shakedunay,

יש אצל אמא שלי מסך של eizo עם response time של 24ms הנה קישור לספסיפיקציות של המסך http://www.eizo.com/products/lcd/l375/spec.asp כשאני גורר חלון בwindows או גולל דפי אינטרנט התמונה "נמרחת" מדוע הדבר קורה? האם זה קשור לresponse time או למאפיין אחר? האם לבעיה הזו קוראים ghosting ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by shaizone,

שלום, אמנם ראיתי שהיו לא מעט שאלות בנושא דומה (או אולי אפילו כמעט זהה), אבל החלטתי לשאול זאת בכל זאת מחדש שמא אזכה לנקודת מבט אחרת על כך. ברשותי מעבד P4 2.4 HT (לוח אם עם AGPX8 בלבד) וזכרון 512MB DDR400 (שבעתיד הקרוב כנראה ישודרג ל1GB). כרטיס המסך שברשותי כרגע הוא Geforce FX5200. יש לציין שאני יחסית די מרוצה מהכרטיס (הזול והלא ממש איכותי): עד עתה הוא שירת די היטב בהרצת כל המשחקים בהם שיחקתי, אמנם לא באיכות גבוהה, אבל באיכות סבירה ונעימה לעין. יוצאי דופן היו אולי Doom3 ו-F.E.A.R. שעבדו בצורה איומה גם באיכות נמוכה ולא איפשרו לשחק בהם בצורה נורמלית. למרות זאת, חשבתי אולי להשקיע בכל זאת בכרטיס מסך חדש שיהיה ברמה גבוהה הרבה יותר ויאפשר לי "לטעום" מעט מן המשחקים באיכות גבוהה בה…

9. Started by yoav9,

אני מחפש כרטיס מסך טוב בסביבות ה700 שקל שתומך בDUAL VIEW. (אפשרות גם לAGP וגם לPCIe) אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  10. אשמח לקבל תשובה ממכם.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by kobibo,

אם יש לי את הדרייבר של אומגה 4.7 האם עלי להסיר אותו להתקין את ה- 4.7 של ati ואז להתקין את ה -4.9 בטא או שניתן להתקין אותו ישירות ללא צורך להתקין לפני כן את ה- 4.7 של ati ?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  12. Started by OuTsIDe,

למה הוא מישתווה וביכלל אים הוא תומך ב DX10?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  13. Started by Oz.,

בקרוב אני קונה מחשב ויש לי מסך 17 אינץ' אז עם אני יקנה 4870 למסך 17 זה יהיה בזבוז? או ש 4850 מספיק? מחשב למשחקים

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by nec_000,

לעוקבים הקבועים בפורום לבטח זכור כי בעת השקת navi 5700 ביולי השנה, השגתי מידע (ושתפתי עמכם) כי הולך לצאת בהמשך הדרך Navi מבוסס ליבה גדולה יותר. המידע שהיה אז היה עקרוני/כללי בלבד וטען, שמדובר במסגרת לוחות הזמנים של עד סוף 2019 או במילים אחרות סביבות דצמבר. בשבועיים האחרונים רשת האינטרנט החלה לטפטף מידע אודות רישומו של מוצר כזה ברגולציה הנדרשת כאשר wccftech מדבר על כך ביום 28 לאוקטובר כאן: https://wccftech.com/new-amd-gpu-spotted-rra-big-navi/ אתר techradar מדווח בתחילת נובמבר, כי נמצאו ראיות לקו מוצרי navi עדכני מסדרה גבוה יותר בדרייברים של linux: https://www.techradar.com/news/amds-navi-22-and-navi-23-gpus-recently-spotte…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by sambusak,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ה-TUF GAMING OC הוא הנציג הזול ביותר מבין דגמי ה-RTX 3060 Ti של אסוס. כיצד הוא מתפקד והאם שווה לשקול רכישה שלו לפני שהמלאים מתאדים? התשובות מחכות בפניםלכתבה

17. Started by udicol,

אם לא שמתם לב, אבל כבר כתבתי בעבר ורמזתי בנושא Bryce5.0. תוכנה מדהימה, גאונית ליצירת נופים תלת מידיים ואנימציות לסרטים. תגידו לי 3DstudioMax ואסכים אתכם אבל בשביל האחרונה צריך תואר באוניברסיטה כדי להכירה. התוכנה עברה מספר גילגולים בעבר וכעת היא נמצאת תחת המותג Corel .כל כך נוחה לשימוש ופונקציות אין ספור. כעת משהצטרכתי ללמוד את תכונות האנימציה גיליתי כי הממשק שם פשוט יוצא מגדר הרגיל. ניתן לבצע אנימציה של כל פריט בתוכנה אפילו אפשר לבצע אנימציה למצלמה. המעניין הוא שכדי לבצע render למסמך כלשהוא, אין צורך בכרטיס מסך כבד ויקר. המעבד עושה את העבודה וכשהוא עושה את העבודה המעבד מתחמם בצורה מהירה מאוד. לתוכנה יש מודול נוסף המאפשר להתקין תוכנות "סוכן" למחשבים שנמצאים ברשת ולבצע re…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by OmerS,

שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך המתאים לעבודה עם תוכנת Photoshop. אני מחפש איזון בין מחיר לביצועים. השימוש הוא לא כבד מאוד וחוץ מזה הכרטיס לא ישמש למשחקים וכדומה אלא בעיקר, כמו שאמרתי, לעבודה עם Photoshop. האם כרטיסים בסגנון ה- FX5500 או RADEON 9550 יספיקו למטרה זו? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  19. תנו קצת הערות טובות ורעות... תודה!

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  20. כאשר מישהו שואל אותי אם יש לי כרטיס תלת מימד למה הוא מתכוון האם זהו כרטיס חיצוני חוץ מהכרטיס הגרפי והאם הוא מובנה בכרטיס המסך geforce 2 mx 400 עריכת המודר: כותרת.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  21. מה הכרטיס שכדי לי לקנות? מפרט: p4 2.8 1gb ram 160 gb hd asus p4p800se ספק לא ידוע אני יודע שהמחיר יקר אבל אני חושב שעדיין אפשר לנצל את המחשב למשחקים וסוף שנה אני יקנה מחשב חזק

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by mcnm,

שלום אני משתמש רק ביישומי גרפיקה כגון פוטושופ אינדיזיין וכו' האם כדאי לי לקנות את הכרטיס הזה, שמחירו 1000 ש"ח בערך או כרטיס מסוג אחר (באותו גבול של מחיר)? תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by D-Viper,

מתוך סקרנות, איזה מ-2 כרטיסי המסך באים יותר טוב: GeForce 6800GS או GeForce 7600GT תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  24. Started by SmurFin,

לכל מי שיש ידע ממש נחרב בנושא אני אודה לו זאת החלטה שאני מחכה לה כבר הרבה זמן וזה עוצר אותי מלקנות את המפרט שאני רוצה. 1. CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 Gigabyte NVIDIA GeForce 7950GX2 1GB PCI-e GV-3D1-7950-RH .2

• 2 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.