עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם. כרגע אני עם כרטיס מסך On Board GeForce 6150 256MB (מחכה לקנות כ. מסך חדש), שמעודכן לדרייברים 94. רציתי לדעת אם יש גירסה יותר חדשה של דרייברים שתומכות בו. אם יש, אשמח לקבל קישור אליה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by Jules Winnfield,

הבנתי שהכרטיס טלויזיה המומלף הוא: LEADTEK WINFAST TV2000XP GLOBAL + FM RADIO אבל הוא קצת יקר בשבילי ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין הכרטיס הזה שעולה ב40 שקל פחות: LEADTEK WINFAST TV2000XP ואם תוכלו להוסיף ולכתוב לי למה דווקא הוא מומלץ מכלל כרטיסי הטלויזיה(בתקציב שלו כמובן) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  3. אני מתכונן לקנות מחשב חדש שיכלול מסך 22 אינץ' (רזולוציה של 1680*1050) ואני מתלבט איזה מערך כרטיס מסך לשים... מה עדיף: 2 של HD4850+לוח P45 יעלה 1800+700, סה"כ 2500 ש"ח. או 1 של HD4870+לוח X48 (כדי שבעתיד אני אוסיף עוד HD4870 אחד) יעלה 1400+1000, סה"כ 2400 ש"ח. או האופציה המטורפת ביותר, ורק אם זה יהיה ממש שווה את התוספת: 2 של HD4870+לוח X48 יעלה 2600+1000, סה"כ 3600 ש"ח. אשמח לתשובה בהקדם, אני מת לקנות מחשב... נ"ב יש איזשהו מצב שאני אריץ CF של HD4870 על לוח זול יותר מה-X48? (ואני לא אפסיד ביצועים כמובן...)

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

אפשר לקבל בנצים? מבחינת חשמל? חום? איך הכרטיסים? תודה ירון

5. Started by gomi,

שלום לכולם~!!! אז ככה מי שאולי זוכר את הסיפור שלי עם הכרטיס 6800GT של ELSA שפנדה לא רצו להחליף לי אותו, אז קיבלתי כרטיס חדש: 7600GT של LEADTEK. השאלה שלי היא כזאת: במפרט כתוב לי שהמהירות של הכרטיס היא: GPU/Memory clock 560/1400MHz . אבל אצלי על המחשב הוא מראה לי: GPU/Memory clock 560/700MHz . למה זה?????

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  6. Started by EzE126,

מישהו יודע מי נותן שירותי תיקון למסכי HP?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by menybo2,

שלום לכולם יש לי כרטיס radeon 9200se יש לו יציאה ל-svidou. קניתי חוט s.v חברתי לטלוויזה ליצאת s/v ולא רואים כולם רציתי לשאול מה צריך כדי לחברת את הטלוויזה למחשב???

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by elad5252,

שלום כרטיס המסך הזה שווה? יש אחד יותר טוב במחיר שלו בערך?

9. Started by Roy-L,

הי, החלטתי להשתמש ב PC ישן (E5300, ראם 4 GB) כמחשב מדיה על הטלוויזיה. אני רוצה להיות מסוגל גם לשחק פה ושם, ולכן זקוק לכרטיס גרפי. על הכרטיס להיות עם קירור פאסיבי מטעמי רעש ואבק, וזול. האם קיים כרטיס כזה, שיאפשר לי לשחק במשחקים מודרניים, ברזולוציית HDR והגדרות נמוכות יחסית? תודה מראש

10. Started by reyrey_200,

היי, אני רוצה להחליף כרטיס מסך למחשב שלי ... המערכת שלי נמצאת בחתימה. קודם כול רציתי לדעת איזה כרטיס יותר טוב למשחקים וסרטים ? דבר שני האם כל אחד מהם יוכל להתאים למערכת מבחינת הספק,זאת אומרת האם הספק יעמוד בכ"א מהכרטיסים ? האם הכרטיסים שקטים ? והאם הם תואמים ללוח אם שלי...שני הכרטיסים מופיעים כ- PCI-E 2.1 והלוח מופיע לי כ- PCIE 2.0 ?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  11. תסתכלו על המפרט שלי שאני משחק במשחק פיפא 2006 יש לי תקיעות מעצבנות אולי זה ארטיפקטים אני לא בטוח בכל מקרה הכרטיס מסך שלי חזק והוא אני מדגיש שלא נעשה עליו שום OC ויש לי גם זכרון גדול איך זה הגיוני וגם איך אני יכול לדעת אם זה ארטיפקטים ?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by Saito,

ברשותי מסך מתוצרת ASUS בגודל 20 אינץ'. הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1050*1680. האם ניתן להסתפק ב HD6850 למשחקים כמו Battlefield 3 בהגדרות מקסימליות, או שמומלץ להשקיע עוד קצת כסף ב HD6870? שאלה נוספת: האם ספק כוח ישן 550W מתוצרת corsair יסחוב את הכרטיס HD6870 בשילוב עם מעבד Core i5-2500?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by Zeev86,

אהלן. אני מעוניין למכור את אחד הGTX 970 מKSP יש לי מארז GA-B75M-D3H האם הכרטיס הזה יכנס למארז: http://ksp.co.il/?uin=24957 מדדתי את המארז בפנים והוא מגיע ל28 סנטימטר בדיוק, אבל אם כך, אין לי לאן לשים את החוטים של הספק. יש גרסאות (שקטות ועם OC חזק) קצרות יותר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by KiDi,

אני רוצה לקנות את הכרטיס HD4350 אבל אני מתלבט בין החברות.. ההבדל במחיר הוא 30 שקל שזה שולי.. 240\270 ש"ח לספייר יש "הייפר ממורי" שהבנתי שזה כאילו מכפיל את הזיכרון הקיים.. ואסוס פשוט מעולים בכל מה שהם עושים.. ועוד משהו.. המטרה העיקרית של הכרטיס היא למען צפייה בסרטי HD כאשר במסך שלי יש כניסת HDMI. הבנתי שלNVIDIA יש טכ' שנקראת CUDA שתומכת בעיבוד הסרט על הכרטיס מסך.. האם אם כך שווה לקנות כרטיס שלהם? אם כן איזה דגם עדיף? חשוב לי לשמור על מחיר נמוך בכל זאת.. תודה! מה לדעתם כדאי?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  15. יש לי מסך CRT 775FT כבר שנתיים של חברת LG ממש תענוג של מסך, אפשר לשבת עליו שעות ולא להתעייף. האם כדאי להחליפו במסך חדש או שהוא יספק את הסחורה ולא יהיה הבדל משמעותי ?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by flesh2,

אבא שלי הלך לחברה שאנחנו קונים מהם חלקים למחשב ושם המליצו לו על מסך MAG LT865A, אבל אני לא יודע איך הוא ביחס למסכים אחרים. המסך הוא 18" עם איכות תמונה טובה (אני עובד עליו כרגע), אבל אני לא ראיתי מסכים של יונדאי או בנק ואת איכות התמונה שלהם. אפשר קצת פרטים עליו ואם הוא שווה? המחיר שמציעים לי כרגע הוא בסביבות 3000 (לא שאלתי, אבל אם זה חשוב אני אשאל).

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  17. דיי משתווה ל 7900GT רק בפחות כסף ;D http://www.legitreviews.com/article/384/1/ תהנו נוידיה משחררת את הכרטיסים 7950GT ו 7900GS http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4087

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  18. Started by danield51,

אהלן חברה מה זה בעצם directx? ומה הdirectx הכי גבוהה שיש לWIN XP?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by bennnn,

יצא לי 4842.......יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ פרסקוט 1 גיגה זיכרון וזה ל agp זו תוצאה טובה?לכרטיס?כי אני לא ממש מבין בזה..... תודה לעוזרים

20. יש לי shapphire radeon 5870 vaper x oc 1ddr האם הוא שונה בהרבה מהרגילים של 5870? ואיך הוא נחשב בשוק היום, חזק? תודה...........

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  21. HD3850 לבין 8800GTX? מי מהם יותר טוב?(נירא לי 8800GTX אבל אחרי שATIלא הצליחו עם ה2900 הם שיפרו אותו כדי שיתחרה בעצם ב8800 ואז NVIDIA כבר הוציאה את 9800,בגלל זה אני לא בטוח) והכי חשוב עד כמה ההבדל גדול בינהם?(באחוזים)

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by RunningWithScissors,

היי רציתי לשאול שאלה האם זה בסדר שאני רואה ב-OVERDRIVE ב-CCC שה-CURRENT CLOCK של ה-GPU הוא 500MHZ ? למיטב ידיעתי זה אמור להיות 750 לא ? תודה

23. Started by stas_k,

שלום לכולם! אחלה אתר, ואחלה פורום! ברצוני לשאול כמה שאלות לגבי הכרטיס הנ"ל. מצאתי כרטיס זה בחנות המחשבים www.isracom.com כרטיס מסך rodeon r9550 עם 128 מגה זיכרון ו128 ביט. הכרטיס מתוצרת gigabyte דגם GV-R955128D יש לי כמה שאלות- המחיר הוא 449 ש"ח, האם זה הגיוני? או שיש פה איזה טריק? http://www.isracomp.com/define.asp?idd=1843 מה המהירות של הזיכרון ? הוא תומך ב DirectX 9.0 ? אם לא אז זה משמעותי מבחינת הביצועים? או חלק מהמשחקים יכולים לא לעלות? אני מבין שהכרטיס מגיע רק עם גוף קירור, וללא מאורר(או שאני טועה) האם זה מספיק. - מצטער עם כמות השאלות פשוט אני לא רוצה לזרוק את הכסף סתם לפח. תודה.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  24. שמעו משהו מוזר: מאז שהורדתי את ה CATALYST יש לי ערפל נוראי ב GTA3 שפשוט לא מאפשר לי לראות כלום! הצלחתי להסיר אותו לאיזה דקה או שתיים לאחר שלחצתי בצורה רנדומלית על מקשי ה F1-F5 (משהו שם אם הריפליי....אל תשאלו..) אבל הוא חזר! עוד משהו נתקל בבעיה הזאת ? יש לכם מושג איך לפתור אותה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by jean-paul,

יש לי gf2mx 400 asus איפה אני בודק את הביצועים של הכרטיס במערכת ההפעלה יש לי xp pro

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.