כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
ATI הביאה אישור לעשות OC לכרטיסים שלהם. מעניין איזה כרטיס/חברה יהיה/תהיה ראשון/נה http://www.theinquirer.net/?article=30216
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אחרי שנה של סבל עם הג'יפה 2 החלטתי לקנות כרטיס מסך נורמלי שיחזיק להרבה זמן. יש לי 1900 שקל אבל אני לא יכול לבזבז את כל התקציב ככה שאני מקציב לכרטיס מסך 1500 שקלים חדשים תמליצו לי בבקשה על כרטיסי מסך אני אישית חשבתי על ה: PowerColor (XF97-C3) Radeon 9700 - 0EM שעולה בזיגזאג 1450 שקל. אני גם הייתי רוצה לקנות בזיגזאג כי הרבה אנשים אמרו פה שיש להם אחלה של שירות וזה מאוד חשוב לי כשאני קונה כרטיס מסך ב-1500 שקל כי אם לדוגמא הכרטיס יתקלקל אני לא רוצה ישר לזרוק אותו לפח :-\ בקיצור מה אתם חושבים על הכרטיס שהצעתי ואם יש לכם דברים יותר טובים להציע לי אני פתוח להצעות. מחר יש לי טיול שנתי לשלושה ימים וכשאני יחזור אני יבדוק את האשכול. מקווה שיהיו פה הרבה תגובות שיעזרו לי לבחור. אגב…
-
- 39 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לקוח ישירות מהדף הראשי http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQyLDM= מוזר שעוד לא ראיתי אנשים מדברים על זה אני מרוצה מהתוצאה של ה9800XT במיוחד שקניתי את הפרו של MSI שעם קצת אוברקלוק יגיע לXT בלי בעיה ואם הוא מריץ דום3 על 45 פריימים עם X8 AF אז את האלף לייף 2 הוא יריץ על יותר וזה עושה אותי מאוד שמח
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלפתי אותו כמובן ל128BIT version! הכרטיס עובד כמו גבר!!! ה64BIT נתן לי 918נקודות ב3dmark03 הכרטיס הזה נותן 1410!!! זה שיפור עצום! בכלל... בכל המשחקים יש שיפור של לפחות 20FPS זה כל כך טוב !! האם התוצאה של ה3dmark טובה יחסית למפרט ? המפרט : AXP 2000+ (not overclocked ATM) 256mb 2700 spektek inno3d geforce fx 5200 128bit הוא גם בא עם היטסינק שדומה מאוד מאוד לבלו אורב של TT והוא נותן ביצואים נחמדים מאוד... 32מעלות אחרי 2 לופים של ה 3dmark נחמד הא?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
סוף סוף בעזרת הדרייברים החדשים של nVidia, הבטא 91, הצלחתי לחבר את הטלוויזיה למחשב בתור צג שני. הבעיה היא שרואים בשחור לבן. אני יודע שזו לא בעיה בחיבור או בכבל, מכיוון שכאשר ה-XP עלה [המסך השחור עם הפס הכחול הנע] ראיתי צבעים על הטלוויזיה, אבל אחרי שהווינדוס עולה - שחור לבן. אבא שלי אמא שאולי זו בעיה של NTSC ופאל, אבל אני לא מוצא איך לסדר את זה בדרייברים. מישהו יכול לעזור? בנוסף, הרזולוציה בטלוויזיה גבוהה מדי, אפילו ב-640X480, ואני לא רואה חלק מהמסך, יש דרך לפתור את זה?
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אחים שלי אני יודע שלרוב בילדים כאן שיש להם את הכרטיסים של ati יש את הבעיה של ה vpu recover שבינתים לא ראיתי שאף אחד הצליח לפתור אותה. כמו שכולכם יודעים הבעיה נוצרת כאשר הכרטיס נכבה או מפסקי להגיב ובמחשב הנחמד שלנו המחליט או להתכבות או לסגור את כל התוכניות שמשתמשות בכרטיס =. אז אני מרוב צער כאב וסבל החלטתי לעשות ניסוים כדי להגיע למצב שהזין הזה יעבוד...והופה זה הצליח לי ...=] אז אני פה כדי שאתם תוכלו לשחק איתי =[ חחח עכשיו אני משחק unreal 2004 כבר שעתיים וחצי ככה וזה לא עשה לי את הבעיה ב Radeon 9600 שלי (זה היה עושה לי את זה אחרי 5 דקות!!!) האחריות בשינוים אלה הם על המשתמש בלבד ואינינו אחראים על שום תקלה או נזק פיזי שיגרם לחומרה (אבל לי לא נגרם נזק =]) אז ככה... …
-
- 51 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
נתקלתי בסירטון מהיום של ליינוס. נוידיה שיחררה טכנולוגיה חדשה מבווסת AI שעושה שימוש בליבות RTX כדי לסנן רעשי רקע. מסתבר שזה גם עובד. סרטון משעשע ושווה צפיה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
סוף סוף קיבלתי אותו - QUADRO 700XGL תמונת הכרטיס אני ממש לא יודע אם 3DMARK היא התוכנה בשביל לבדוק כרטיסים מסוג כזה, אבל הנה התוצאות: 1024X768: 4815 - עם TRIPLLE FRAME BUFFER ו ANTIALISING 4 SAMPLES 8061 - DEFAULD: DOUBLE FRAME BUFFER ובלי ANTIALISING חוץ מזה, האם יכול להיות שלא ניתן לעשות לו OC?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את הכרטיס msi gforce3 ti200 128 mb הוא משו משו ראיתי שיש שמה אפשרות להמהרה דרך התוכנה, עד כמה אפשר להעלות בלי להכנס למערכת קירור וכל אלה? האם בכלל מומלץ להמהיר את הכרטיס?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי דבר ראשון לבדוק את הניקוד שלי אז זה ככה בלי אפשרויות אני מבין כי הורדתי את ה BASIC ציון נחמד לא?... בלי אוברקלוק כמובן [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 534 צפיות
-
-
המסך הוא lg flatron 700p יש לי רק משחק אחד כרגע במחשב ut 2004 אני רואה טיפה הבדל בין המסך proview שלי לlg צבעים יותר טבעים יפים מי שקנה את המסך איפה אתם ראיתם את ההבדל לראשונה ועוד שאלה איך מכוונים את המסך? בתודה עמית
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום חברים ותודה על ההשתתפות! יש לי מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם PCLe GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W עכשיו דבר אחד שחשוב לי לציין, חבר שלי הלווה לי את הכרטיס מסך הישן שלו (תמונה מצורפת למטה) התקנתי את הכרטיס במחשב שלי, וכשהדלקתי את המחשב הוא לא נדלק? למעשה הוא ניסה להידלק אבל כול הזמן המחשב אתחיל לפעול לשתי שניות ואז הפסיק וככה הוא חזר על עצמו, כשדיברתי עם חבר שמבין בתחום, הוא אמר לי שלספק אין מספיק כוח לעבוד עם הכרטיס הזה. לכן חשוב לי לדעת אם צפוי לי אותה הבעיה מאחד הכרטיסים שבסקר? ובעיניין הסקר אחרי הרבה מעוד יעוצים, בירורים, שאלות, ופוסטים שחזרו על עצמם, אני מנסה להחליט על אחד מבין שלו…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם סוף סוף קניתי כ.מסך למחשב בן השנתיים שלי ממשק agp הכרטיס הוא NVIDIA GeForce PNY 6800GT 256MB Arctic Silencer 6800 GT יש לי 512 זיכרון לוח אם asus p4p 800 se מעבד פנטיום 4 3.0 גיגהרץ פרסקוט וספק ג'נרי 350 וואט שאלתי היא האם הספק יסחוב את הכרטיס? באתר של pny כתוב שהמינימום 300 וואט.... ואני מאמין שהספק שלי הוא למעשה 300 כי הוא ג'נרי.... שווה לחבר את הכרטיס ולבדוק?? מקסימום יהיה ריסט או במקרה הכי גרוע הספק יישרף? אני צודק??? והאם הקירור הזה שבא עם הכרטיס Arctic Cooling NV Silencer 5 הוא טוב? ומשפיע משמעותית לעומת קירור הרגיל? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אוקיי, קודם כל המסך שנקנה הוא Bell bl776B מסך 8ms מיצרנית שעד כמה שידוע לי היא לא מוכרת... בהשוואה למסך הCRT המזדנקן שהיה לי מדובר בשיפור מדהים... המסך הקודם שלי היה ממש מעאפן ומחשיך פתאום בלי סיבה... תופעה שכמובן לא קיימת בסך הנ"ל... כמובן שגם הצבעים חדים וחיים ללא שום שינוי בדרייברים (digital vibrance למש"ל של נווידיה) טוב, בטח לא חשבתם שאני פה סתם כדי לספר לכם על המסך אלא יש כמה בעיות קטנות... למעשה, בעיה אחת, כנראה שחלקו העליון של המסך טיפה חשוך יחסית לשאר המסך ניתן לשים לב כאשר חלון פתוח על כל המסך ואז שורת הכותרת חשוכה יחסית לשורת הטאסקבר, שהן אמורות להיות בצבעים זהים... האם זוהי בעיה ידועה במסכי LCD או שמא רק במסך הספציפי הזה ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר התלבטויות רבות קניתי את הכרטיס EVGA 8800GTS 320MB OC. חשבתי שזה ישפר ולו במעט את הביצועים במשחקים בהם אני משחק. הכרטיס הקודם היה 6600GT 128MB... אני משחק בעיקר BF2142 וBF2. ב2142, 1024/768בהגדרות בינוניות עם AA X2 בשרת עם 64 שחקנים הFPS מגיע ל25!! בדיוק כמו שהיה עם ה6600.. בBF2, רז' 1024/768 הגדרות בינוניות,AA OFF, שרת 50 שחקנים, הFPS יורד ל45 ואף פחות.. ממש כמו שהיה עם ה6600. בשרתים קטנים עם פחות אנשים הFPS יציב וגבוה יותר אבל כך היה גם עם הכרטיס הישן. לא שציפיתי לשיפור רצחני כי בכל זאת המעבד והזכרונות(מפרט בצד) ישנים אבל לאיזה שהוא שיפור הייתי בטוח שאני אגיע. אני משתף אתכם מתוך תקוה שיש מישהו שיש לו איזה רעיון או משהו שישפוך אור.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכרטיס הזערורי והיעיל של מפתחת השבבים מסאניוייל זוכה לקיצוץ משמעותי במחיר, שהופך אותו למתאים מאוד עבור כל מערכת גיימינג קומפקטית עדיף מאוחר מאשר אף פעם? כחודשיים אחרי שהושק רשמית, ב-AMD עשו סוף סוף את מה שציפינו וקיווינו שיעשו כבר מההתחלה – והכריזו כי מחירו של כרטיס ה-Radeon R9 Nano הזעיר שמבוסס על ליבת ה-Fiji יעמוד מעכשיו על 500 דולר, במקום 650 דולר עד כה. המחיר החדש הופך את הכרטיס שאורכו כ-17 סנטימטרים בלבד ממתחרה ישירה של ה-Radeon Fury X וה-GeForce GTX 980 Ti שעדיפים עליו כמעט בכל פרמטר, למתחרה ישיר ושקול הרבה יותר של ה-GeForce GTX 980 – במיוחד לכל מי שמעוניינים ליצור מערכת גיימינג עוצמתית ככל הניתן במארז Mini-ITX, ועד כה התרכזו בעיקר ב-GeForce GTX 970 המשתלם…
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לאחר שהבטא 6.11 יצאה עם תמיכה בכרטיס עכשיו הדרייבר יוצא רשמית מ ATI... אני לא בדקתי עדיין.. http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=123045 תקראו כאן את התגובות של האנשים, לפי שנתן שם ביקורת אמר שביצועי ה OPENGL קקה אבל יש שיפור ב Direct3D.. תהנו..
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ההורים שלי קונים מחשב חדש ואיתו גם מסך חדש בשבילי (להם יש מסך חדש כבר...) הבחירה שלי היא בין BENQ 774PF לבין MAG 786PF, שניהם 17 אינטש, על שניהם אני משלם אותו מחיר. איזה מהם יותר איכותי?
-
סרטון חדש בערוץ ה-YouTube הרשמי של יצרנית השבבים חושף את אחד מדגמי השוק הגבוה הנייחים של החברה בדור ה-Alchemist - עם יתרון קל על פני דגם הביניים הנפוץ של NVIDIAלכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! האתר http://www.hardwareanalysis.com הביא ביקורת של שניים מהכרטיסים המהירים ביותר שבסדרת ה- R520 או כפי ששמם יהיה בשוק X1800XT וה- X1800Pro... האתר הזה מביא משהו שאתרים אחרים בחו"ל עדיין לא יכולים לפרסם בגלל שהוא לא חתום עם ATI ב- NDA: Non Disclosure Agreement - בגדול הם לא חתומים איתם בחוזה לא-לפרסום וכו' ושמו את ידם על כרטיסים אלו. ** הדרייורים שהשתמשו בהשוואת הכרטיסים ב- ATI הם Release Candiate - לא סופיים אבל קרובים מאוד. ** מהירויות השעון של הסיליקון שבידם גם לא סופיות כיוון ש- ATI עוד מדברים על האפשרות לשינויים של הרגע האחרון. שווה להסתכל לראות את עתיד הדור של ה- R520 כבר עכשיו. // דעתי בנושא: אין חדש תחת השמש - ATI בירידה ב- High End כבר מה- X800XT/XTP…
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כרטיסי העיבוד הגראפי החדשים מבית AMD אינם תומכים ביצירת מערכים מרובים שהיו פופולריים עד מאוד בעבר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
בצעד חריג ומפתיע, מי שהייתה מזוהה יותר מכל עם כרטיסי מסך של NVIDIA הודיעה כי תפסיק לייצר את כרטיסי המסך של ענקית השבבים אחרי תקופה ארוכה של שיתוף פעולה אדוק. הסיבה - "שגעון לוח זמנים וחוסר יכולת לייצר רווח"לכתבה
-
- 0 תגובות
- 375 צפיות
- 1 follower
-
-
האם ניתן לעשות סופט מוד הכרטיס רדאון 9800 פרו של גיגהבייט? או כל מוד אחר?ומה האפשרויות? כאשר הקירור הוא סטוק!
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
טבעתי קצת בים המידע, כאן וברשת. אני בונה מחשב בסביבות 4500~ ש"ח (לא כולל מסך), מבוסס מעבד i5-750 של אינטל. אני מתכוון להריץ כל מיני סביבות גרפיות, כולל מודלים תלת-מימדיים וסיבובם, ב++C ובמטל"ב, וכן בתוכנות BIM כמו Revit. בסך הכל אני סטודנט, ולא מחפש את הכרטיס הכי טוב, אבל כן כרטיס שאהנה מהיכולות הגרפיות שלו. עד עכשיו חשבתי על הfx580, אבל אני תוהה אם זה לא בזבוז. מה שכן, אני לא כל כך מבין בעולם הכרטיסים הגרפיים, ולא הצלחתי להבין אם הסופט-מוד כדאי לי או לא. במיוחד לא הצלחתי להבין, אילו כרטיסים מתאימים לסופט מוד, האם מדובר רק ביכולת להפוך GeForce לקואדרו או שזה אפשרי גם בATI. יש איפה שהוא טבלה של כרטיסים, והאפשרות לסופט-מוד עבורם? כדאי בכל זאת ללכת על הFX580? משחקים כמעט …
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום...יש לי PNY Geforce 6800NU 128MB 256Bit כפי שידוע,יש לכרטיס רק 12 צינורות עיבוד פיקסלים פתוחים [מתוך 16] ו5 וורטקס שיידרס מתוך 6.... רציתי לנסות לבצע פתיחה של הצינורות,אבל אין לי מושג איך :\ הבנתי שצריך לבצע את זה דרך Rivatuner,כיצד?מישהו יכול לתת לי לינק למדריך? בנוסף,רק ליתר ביטחון [במקרה והצינורות יהיו פגומים ואני לא אוכל להציג משהו],מהו הכפתור שצריך ללחוץ עליו בעת הפעלת המחשב מחדש על מנת להעלות את הווינדוס בSAFE MODE? תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-