עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום וערב טוב יש לי כרטיס ATI 4850 עשיתי UNINSTALL לדרייבר 9.12 והורדתי והתקנתי את הדרייבר החדש 10.1 ווידאתי ב-PROGRAMS שהדרייבר הישן של ATI הוסר לגמרי ואז התקנתי את החדש בINFO של הדרייבר החדש לאחר ההתקנה מופיע שזהו הדרייבר 9.12 איך זה יכול להיות?,הרי הסרתי אותו ווידאתי שהוא לא קיים יותר לפני התקנת הדרייבר 10.1 אפשר לקבל עזרה בבקשה? תודה רבה ושבת שלום ליאור

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by eli_ezra,

חשבתי על המסך הזה: ViewSonic ?VX924 19'' LCD DVI 3ms? מחיר 2490 זה המפרט שלו: ?Model? ?VX924? ? LCD Panel? ? Type: 19" color TFT Active Matrix SXGA LCD ? ? Display Area: 14.8" horizontal x 11.9" vertical x 19.0" diagonal ? ? Optimum Resolution: 1280x1024 ? ? Contrast Ratio: 550:1 (typ) ? ? Viewing Angle: 160° horizontal, 160° vertical @ contrast ratio > 5 ? ? Response Time: 3ms gray-to-gray (avg.); 5ms white-black-white (typ) ? ? Brightness: 270 cd/m2 (typ) ? ? Light Source: Long life, 40,000 hrs. (typ) ? ? Panel Surface: Anti-glare ? ? INPUT SIGNAL? ? Video: RGB analog (75 ohms, 0.7 Vp-p); DVI-D (TMDS, 100 ohms) ? ? Sync: H/V separated (TTL), composite, sync-on-gre…

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  3. הייתי אמור לקנות 7600 מומהר כי הייתי צריך את הכרטיס של ה8800GT ובסוף הסתדר ואני קונה 8800GT רק צריך עזרה.. שלושת הכרטיסים הם ! ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe במה אני מתלבט ! 1.איזה משחק מקבלים ב8800GT של Leadtek בASUS מקבלים COH:OF 2.באיזה מהכרטיסים הבאים המאורר גדול יותר ? 3.מה אתם ממליצים ! והאם כדי בכלל להוסיף עוד קצת כסף ולקחת את הASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB Overclocked PCIe למרות שזה עם אותו קירור של ה8800GT בלי הOC ?? והשאלה הבאה האם כדי לחכות לכרטיס החדש שיושק בקרוב של חברת ATI ? מה מחירו יהיה בארץ והאם הוא יהיה טוב יותר מה8800GT ?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by getsomefood,

מתי ati/nvidia יוציאו את כרטיסי הדור הבא שלהם (שתומכים בdx10) האם זה יגיע בערך באותו זמן של המעבד החדש של intel?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by rony1880,

היי איזה מהם חזק יותר למישחקים? רוני

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  6. אני יודע שזאת בטח שאלה שנשאלה פה באופן כללי כמה פעמים אבל גם לאחר חיפוש לא מצאתי תשובות שחפשתי ! טוב אני רוצה לקנות מסך LCD , ומאוד בא לי על המסך של Lenovo 19W יענו widescreen אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על החברה הזאת (Lenovo) ? האם כדי בכלל WideScreen או רגיל ? או שיש לכם המלצות שונות לגמריי , אני ישמח לדעת גם אותם תודה בכל אופן !

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  7. Started by hidrox,

שלום, האם כדאי לי לקנות את הכרטיס הבא במחיר שצוין? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5537 האם Albatron נחשבת לחברה טובה? האם הקירור כה טוב? אולי עדיף חברה אחרת? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  8. חיפשתי בהרבה אתרים ולא מצאתי או שתתנו לי אתר טוב שאפשר להוריד ממנו בלי להסתבך תודה

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  9. Started by carbon1,

מה הדרייבר הכי חדש ל- 8800GTS 640MB ?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  10. יש לי מחשב ישן עם לוח של MSI דגם: MS-6147. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=111656.0 המחשב עובד אבל לא רואים כלום על המסך. אני מניח שהבעיה נובעת מהכ.מסך המובנה שנדפק כנראה. (חשוב לציין שאני מעולם לא השתמשתי במחשב כשהוא עבד - תקראו את הנושא שקישרתי אליו ותבינו). הכרטיס המובנה: (מדף של הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=108 ) מכיוון שללוח הזה אין חריץ AGP אני קונה כרטיס המתחבר ל PCI. השאלה שלי היא בעצם איזה מבין הכרטיסים הבאים מתאים, ואיזה כדאי לי לקחת? : (1) ATI RAGE MOBILITY 8MB PCI (2) ATI RAGE PRO 32MB PCI (3) SIS 6326 4MB PCI במחשב לא ירוצו משחקים בכלל. אלא רק שימוש בסיסי כך שאני לא חושב שיש …

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by אמנון,

המחשב יושב בחדר השינה וחשוב לי שהכרטיס מסך יהיה כמה יותר שקט אני מתלבט בן שני כרטיסי מסך :עם מאוורר http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2633&category_id=25e8ec6d3bc86e1dbe3c0c0e62ba4487& או: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=470&category_id=877709d8f2baa0c188b3b015e5421c20& איזה מהם הוא השקט ביותר? ולמה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  12. לא יודע איך פשוט הפעלתי את הסריקה של ה all in wonder ופתאום אני רואה סינמה אחד שתיים שלוש! אומנם יש לי ממירים בבית אבל לא בחדר שלי... איזה כיף יש לי עכשיו שתי טלויזיות בחדר חחח אחת של המחשב ואחת שעל הקיר

13. בעיה מוזרה בכרטיס מסך מדגם GTS250 בזמן בחודש האחרון חוויתי 2 קריסות (מסך כחול) כמו שרשמתי הבעיה קוראת באקראיות מוחלטת היום קראה לי קריסה שלישית החודש הפעם בהפעלת משחק מחשב, מה שגרם לי לחשוד בכרטיס מסך. הקריסות הקודמות קראו אחת לשבוע/שבועים סתם אפילו ללא הפעלת תוכנה ברקע סתם בשולחן עבודה. עכשיו הרצתי OCCT למעבד ראיתי שהכל בסדר בכל זאת עוברים דבר דבר הרצתי בדיקה לGPU עם בדיקת שגיאות לאחר כדקה של בדיקה נפתח לי מסך שגיאות, הפרמטים: בדיקת זמן כ 240 שניות. שגיאות כ 150,000. טמפרטורה 95. בכל הזמן הזה היו ארטיפקטים המאוורר על 100% למורות שהטמפרטורה לא הפסיקה לטפס עד שהפסקתי את הבדיקה לאחר כ240 שניות חיכיתי לקריסה למורות שזה לא קרה פחדתי להרוס את הכרטיס מסך, למורות שאני חושב שהכרט…

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  14. Started by david9b,

יש לי כרטיס מסך ATI REDON ושאני מחבר לן את TY OUT ועשה הפעלה מחדש הוא מראה לי תצוגה רק בטלויזיה ובמסך של המחשב הוא רושם לי באדום OUT OF RANE ורק אחרי שהמסך מגיע לוינדוס מסך ברוך הבא הוא נידלק לי מה לעשות האם יש דרך לסדר זאת אודה מאוד לכול התומכים

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by j. rabbitte,

הי לכולם, לא מזמן החלפתי לוח אם (עם כרטיס מסך on board) ומאז אף משחק לא עולה, אפילו לא google earth. אני מקבל הודעות כמו GL_ARB_texture_compression not found או בעיות עם openGL, או משהו עם blending.... אני רוצה לקנות כרטיס חדש או משומש בסביבות 400 ש"ח. יש לי חיבור AGP ואני לא בטוח איזה X4 או X8. אז ככה הוא נראה: ########################## # # # <----- זה הצד של הכרטיס שפונה החוצה. ########################## כפי שהבנתם, אני לא בדיוק שוחה בחומר. :s05: אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס (חדש או משומש, ואם משומש, אז איפה אפשר למצוא כאלה) באזור הסכום הזה? המון תודה

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  16. Started by vipersh,

שלום, יש לי לפטופ Dell Studio 14z עם כרטיס מסך Geforce 9400M. יש לי בעיה של התחממות כ. המסך בלפטופ בזמן עבודה לרמות של 85-90 מעלות. הציעו לי בפורום של המחשבים הניידים להחליף משחה טרמית, אבל תהיתי האם יש אפשרות לעשות לכ. המסך undervolting כמו שניתן לעשות במעבד, ואם כן אשמח אם תפנו אותי למדריך או תוכנה שבעזרתם אוכל לנסות. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  17. Started by bugosdckh,

האם מישהו מכיר את הכרטיס הנ"ל? כמו כן מי שיש לו אותו יכול לפרט על המחשב שיש לו אני רוצה לקנות אבל אני רוצה לדעת איזה מחשב יהיה טוב בשבילו

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by meir7,

יש לי חבר שיש לו כרטיס מסך SIS 64 או משהו דומה למה GTA3 לא פועל אצלו ? למה הכול זז אצלו לאט ? האם זה הדרייבר ? לי יש VOODO 3 3000 שנחשב לישן ביותר ואצלי פועל הכול יותר מהר ויפה למה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. התמונה במסך התכווצה אופקית והתרחבה אנכית ניסיתי בכפתורים וזה במקסימום! מה עושים? אפשר לעשות reset בתוכנה של המסך?

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. חבר שלי קונה מחשב והוא רוצה לקחת גיפרוס ואני צרייך להראות שגיפורס יותר חלש משיהו יכול לתת כמה השוואות בניהם בבקשה זה דחוף כמו מבחני ביצועים ועוד תודה

21. שלום לכולם. מחפש כרטיס עד 800 ש"ח שיריץ את המישחקים כגון BF4 COD GHOST לוח האם שבשותי הוא GIGABYTE MA770 UD3 ספק: TT TR2 430W זיכרון: 6GB DDR 2 800MHZ

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  22. קניתי 8800GT, ויש מאחורה יציאה של S-Video וקיבלתי גם עם הכרטיס כבל מעביר בין S-Video ל Composite (החיבור שיש לי בממיר של Yes). אז האם אפשר לחבר את הממיר לכרטיס ולראות טלויזיה על מסך המחשב ? אם כן, איך בדיוק, צריך תוכנה מיוחדת לזה או מה ? כי אני מחבר את הממיר לכבל המעביר שקיבלתי ואת הכבל לכרטיס מסך ואין כלום... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  23. Started by Kukishin,

תודה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  24. ואני משחק הרוב במשחקי ea games לכן מצד אחד אני חושב לקחת את הכרטיס מסך 7600gt במקום את ה 1800gto האם הדעה שלי נכונה ? יש לי כיוון להשקיע על הכרטיס מסך x1950p הבעיה שהוא reduon

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  25. Started by Dunul,

שלום שלום, אני מחפש דרייבר לכ. מסך Intel® Graphics Media Accelerator. באתר של INTEL מופיעים דרייברים מ2005 :-\ נראה לי קצת הזוי.. מישהו מכיריודע?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.