כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל מאז הפעם אחרונה שבדקתי יש כלכך הרבה סוגים מכל כך הרבה חברות שאני כולי מבולבל.. אני צריך המלצה על כרטיס בתקציב שרשמתי, זה למשחקים בעיקר.. ואולי מישהו מכיר אתר שיש בו השוואה בין כל החברות שמייצרות את ה9600GT? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שמעו יש לי תמסך של viewsonic המה אתם אומרים כדאי לקנות כבר מסך דק ? יש מסך דק שיכול לעבור תמסך הזה באיכות ? ובמחיר נורמלי כאילו ? או שכדאי להשאר לבנתיים עם המסך ולקנות בעתיד יותר
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
האם משתלם לחבר 3GB 7970 עם 6950 1GB ? האם יהיה שיפור בביצועים ?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש ברשותי כ. מסך 8800GTX 768mb (שתופס 2 סלוטים) ולוח P35 D3SL של ג'יגהבביט. השאלה שלי היא אם אני רוצה להקים מערך SLI איזה כרטיס יהיה האופטימלי ותואם? (ואיזה הספק הספק כוח צריך להיות)
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גיל ויש לנו סטארטאפ שמציע לגיימרים Cloud Gaming PC - כלומר מחשב גיימינג מלא בענן. היום אנחנו משתמשים בכרטיסי nVidia M60 לוירטואליזציה, ורוצים לעבור לשימוש בכרטיסים חדשים. אנחנו מתלבטים בין: TESLA M10 (מקסוול) operating at a frequency of 1033 MHz, which can be boosted up to 1306 MHz, memory is running at 1300 MHz. לבין TESLA P40 (פסקל) The clock speeds of the Tesla P40 are up held at 1303 MHz base and 1531 MHz as boosters. Its memory provides 346 GB/s band width along a 384-bit interface particularly it clocks 7.2 GHz effective. הבעיה היא - שאנחנו לא יודעים לצפות מה יהיו ביצועי הכרטיסים החדשים…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן! יש לי מחשב נייד עם GF6150 מובנה עליו. עכשיו, הדרייבר שאני משתמש בו הוא מהאתר של HP, והוא די ישן. אני הלכתי לאתר של נבידיה, בדקתי ברשימת תאימות לכרטיסים של הדרייבר האחרון, ואכן, ה6150 מופיע ככרטיס נתמך. אבל כשאני מנסה להתקין, הודעת שגיאה! setup could not find a driver compatible with your hardware אה? למה? הכרטיס מזוהה בכל מקום בסדר גמור וגם מריץ משחקים...למה אני לא יכול להתקין? מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
דגם ה-AORUS Master היוקרתי של GIGABYTE עבור ה-Radeon RX 6800 XT קרוב הרבה יותר למחיר ה-Radeon RX 6900 XT מאשר למחיר הרפרנס של AMD עבור אותה ליבת עיבודלכתבה
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, שבוע טוב אני מתכנן קניית טלויזיה חדשה, כנראה פלאזמה, בתקציב של 10-12K. למה פלאזמה? כי אולי LCD יותר טוב, אבל אנחנו מדברים על שידורי טלויזיה (כבלים HOT), ועד שיכנסו שידורי HD בטח נחליף כמה טלויזיות.. לפי מה שהבנתי פלאזמה במחיר כזה בכבלים עדיפה על כל LCD מתחרה. אשמח אם תתיחסו לכמה נושאים, למשל האם חשוב שהיא תתמוך ב-HD לעתיד, רזולוציה, בהירות, זוית צפייה וכו'. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
ati radeon 9200 se 128 mb או geforce fx5200 128 mb מה נחשב ליותר טוב ? ואיזה הבדל יש במחיר ביניהם ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
במה שונה כרטיס מסך AGP מ PCIe??? מה יותר טוב מביניהם? אם יש כזה דבר....
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9100 ולאחרונה כשאני משחק במשחקים (לא יותר מידי) כבדים המשחק נתקע, יוצא לשולחן העבודה ומופיעה הודעה: "VPU Recover איתחל המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי" (לא היה כתוב מספר בעיה והכרטיס מסך מעודכן) אז מה יכולה להיות הבעיה?? חוץ מזה שיכולה להיות בעיה בכרטיס מסך חשבתי שאולי יש מצב שאחד מכרטיסי הזיכרון שלי אולי נדפק (256MX2).. ממה סביר להניח שהבעיה נובעת ואיך אפשר לטפל בה... תודה מראש לכל המגיבים...
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחותי עובדת בבנק הפועלים, והציעו לה (כעובדת בנק) אפשרות לרכוש את המסך (סמסונג 710N) במחיר 1625 ש"ח (בשישה תשלומים). כדאי? האם הדגם הספציפי הזה של המסך שווה? (או שיש בתקציב הזה מסכים טובים יותר)? לנושא ה- dvi? האם כדאי למצוא מסך שיש לו את האופציה הזו? או שללכת על הסמסונג? תודה על הסבלנות.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
או קיי אז ככה : אני בוויכוח עם חברים שלי בנוגע לכרטיס 8600GTS 256MB יש לי שני שאלות : האם עדיף לקחת 3850 256MB ? ואיזה כרטיס מסך הכי טוב במחיר של ה-8600GTS ? תודה מראש גל .
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס מסך שלי מקרטע לאחרונה מעוניין לבצע שדרוג. הכרטיס הנוכחי שלי זה - NVIDIA GeForce GTX 460 . מבקש שהכרטיס יריץ לי את המשחקים החדשים ( gta , 2k15 וכו ) בהגדרות גבוהות . התקציב הוא 600-700 ש"ח. מפרט של המחשב: Mainboard : Gigabyte B75M-D3H Chipset : Intel Ivy Bridge Processor : Intel Core i5 3550 @ 3300 MHz (max : 3626) Physical Memory : 8192 MB DDR3-SDRAM ספק - [h=1]ספק כח אקטיבי SeaSonic 620W 80+ Bronze S12II-620[/h] תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה שמייצרת כרטיסי מסך, במקרה שלי 6600GT לAGP מישו שמע עליהם ? יודע מה הם שווים
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
בעקרון שניהם RADEON 9200 אבל אחד הוא 64 מגה DDR והשני 128 . מה דעתכם ? צירפתי קישורים לשניהם . אנא בדקו האם זה בכלל דיל טוב ? חברה אמינה ? http://www.datech.co.il/fs.asp?link=http://www.datech.co.il/prod_show.asp?art_no=959 http://www.datech.co.il/fs.asp?link=http://www.datech.co.il/prod_show.asp?art_no=958
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום. הדגמים: Radeon R5 M335 4GB, NVIDIA GeForce 830M 2GB, Radeon R7 M370 2GB GeForce 960M 4GB אשמח לדעת מי מהם מועדף, לטובת משחקים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אולי לא הבנתי נכון, אבל לכ.המסך מסדרת 68X0 יש גרסה רגילה וגירסת HD או שפשוט בחלק מקומות פשוט כותבים HD ובחלק לא? ואם יש הבדל אז מה ההבדל?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך GForce 2 64mb GTS ויש לו יציאות וכניסות של וידאו. מישהו מכיר את הכרטיס הזה ויודע איזה הגדרות/דרייברים/וכו' צריך לספק כדי שהכרטיס אכן יתפקד ויוציא וידאו? ניסיתי להיעזר בתמיכה של asus אבל אין שם עם מי לדבר. אני בעיקר רוצה ללמוד על חיבור המחשב לטלוויזיה כך שאפשר יהיה לצפות בטלוויזיה בסרטים מהמחשב ולצפות דרך מסך המחשב בטלוויזיה. התוכלו להיות לי לעזר?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
איך המסך הזה היום ראיתי אותו נמכר ב 1388 שקל? למישהו יש אותו איך הוא ביחס ל sansung 710t\n?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש כבר תאריך מתי זה אמור לצאת? איזשהם פרטים על החומרה?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש איזה טוולה שמשווה תביצועים של הכרטיסי מסך ואז אני ידע מה יותר טוב ממה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
חיברתי את הטלויזיה למחשב ולא הצליח לי לעשות שיראה את אותו הדבר על שתי המסכים, אז היתי צריך לעשות שימשיך את המסך (DUAL VIEW) ועכשיו אחרי שניתקתי את הטלויזיה חלק מהחלונות נפתחים לי מחוץ למסך (אמור ליהיות על המסך השני, שבכלל לא מחובר). יש דרך לאפס את המיקום של החלונות?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אהלן, אני בדיוק רוצה לשדרג את הTOXIC 5770 שלי (שאגב עבד אששש והריץ הכל חלק על המקס' עד היום) אני עובד ברזו' 1080P (FULL HD) נתוני מערכת: E8400 GIGABYTE EP45 SEASONIC 550W מהדגמים הכי מודולרים 4GB CM690 תמיכה מלאה בCF חקרתי קצת דווקא את הHD6870 שנותן ביצועים טובים מאוד ביחס למחיר שלו אז לפי סקר מחירים זה מה שמצאתי: HD6870 מעט זול יותר מהHD5870 (מדובר על סכום של כ100 ש"ח) לכן להפרש זה אני לא יתן חשיבות (המחירים של שניהם נע בין 1070-1350 ש"ח) HD6970 לעומת זאת יקר יחסית אליהם (הפרש של עד 700-800 ש"ח שלדעתי זה לא מצדיק את ה10%-30% ביצועים יותר מהHD6870) לעומת זאת הHD6970 הוא בעל 2GB (אני לא בטוח כמה זה באמת משפיע ברז' 1080P) לפי מבחני ביצועים שמצאתי (שהרוב הם לפני 2-4 חודשים) …
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-