כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלוש שאלות לגבי הכרטיס: א.מה ההבדל בין הליבה שלו G92-420 לבין ליבת הG92 הרגילה? ב.מה ההבדל בין הזיכרונות של ה9800GTX לבין הזיכרונות של ה8800GTS 512MB כי הבנתי שקיים הבדל מלבד המהירות כמו למשל הזיכרונות שיש על האולטרה מיוחדים ביחס לכל שאר הזיכרונות בסידרה 8. ג.למה הוא דורש שתי חיבורי מתח של 6 פינים, 1לא תספיק? ואולי זה מה שבעצם הופך אותו לחזק בהרבה מה88GTS כמות גדולה יותר של זרם ומתח שנכנסת לליבה?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
היי , הכרטיס הנוכחי 4870X2 מתחיל לעשות לי בעיות (אין אחריות) ואני חושב על החלפת כרטיס. מפרט: E8400@3GHz מסך 24" (1920X1080) ספק ocz game xstreme 700W 4BG זיכרון אני כרגע מתלבט בין ה-GTX470 לבין ה-HD5870 , עד כמה הם טובים מול הכרטיס הנוכחי ? ואיזה כרטיס יתן את היחס/עלות הטובה ביותר ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מסך דק 15 אינטש, שיכלול כניסה דיגיטלית (DVI), משהו בתקציב של עד 2000 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף? מבחינת ביצועים ומה עדיף ati או geforce מבחינת משחקים של directx9
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הככרטיס מסך Evga Nvidia Geforce 6800GS 256MB 256BIT רציתי לשאול, אם אני יעשה לו אוברקלוק, בכמה זה ישפר לי ביצועים ? (קצר וקולע)
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
מה עושה ה VPU recover ??? מישהו מכיר אולי אתר שנותן עצות לכל מיני שיפורים או איזה שהם טויקים שאפשר לעשות שיעבוד יותר טוב.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
זו פעם ראשונה שקניתי כרטיס של ATi אז אני לא ממש יודע הרבה על CCC כשסמן העכבר מעל האיקון של ATi אני מקבל מידע על הצבעים ועל הרזולציה שאני משתמש ובנוסף עוד 0 שנראה לי ששם אמורה להיות מוצגת טמפרטורת המעלות שלי. אבל זה לא פועל , יכול להיות שאני טועה, וזה משהו אחר לגמרי? אגב אני מודע שאני יכול לראות את הטמפרטורות דרך ה Overdrive אבל אני חושב שזה היה נחמד אם הייתי יכול לראות גם ב Tooltip ועוד דבר יש עוד איזו תוכנה שאני יכול לנטר טמפרטורות איתה Tray לא כולל אוורסט. אגב יש לי HD4870 תמונה מצורפת :
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
בלפטופ שלי (גם למשחקים) אני רואה שני "כרטיסי מסך" במנהל ההתקנים. אחד אינטל והשני GeForce GTX 1050 . איך זה עובד ? הרי יש צג אחד בלבד. המחשב מחליט מי יכנס לפעולה ??
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי! אני צריך המלצות לCRT 19" ב800 ש"ח . יש המלצות? קחו בחשבון שמדובר במסך שישמש לי לשרטוט ומשחקים ברזולוציות גבוהות מאוד (אני עומד לקנות 7800GTX או X1800XT) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66128DP2.htm
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
זה לא מובן לי... כשאני מריץ FureMark על הגדרות STOCK אני מקבל תוצאה זהה לתוצאה של @1100 איך זה יכול להיות...? 7950 תוצאה של סטוק..@860 SCORE:2388 points (39 FPS, 60000 ms) תוצאה של@1100 SCORE:2390 points (39 FPS, 60000 ms) לא נראה לי הגיוני יכול להיות שפספסתי משהוא? ההגדרות שלי 1100@ על 1.15V המפרט שלי בצד..
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כרטיס מסך הלך - מחפש חדש לגיימינג עד 1000 שח מ KSP יש המלצות? יש לי QUAD CORE ו3 GB זיכרון RAM אני צריך כרטיס בתקציב הזה מ KSP כי המחשב שלי בתיקון שם וכבר מחליפים לי שם את הכל תודה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס הוא PowerColor 9800 PRO http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=27 מטרת הכרטיס: משחקים סטייל NFS-MW / CALL OF DUTY2 וכו'.....
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס XP ויש לי כרטיס מסך HD4870 הכרטיס תומך ב דיירקט 10.1 זה אומר שאוטומטית בלי קשר לווינדוס יש לי 10.1? אפילו אם יהיה רשום 9.0c ? ואם אני יתקין ווינדוס 7 יהיה לי דיירקט 11?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שם הכרטיס:7300LE שום קוד ליבה: G72 מספר טרנזיסטורים: 112 מליון גירסת DirectX נתמכת: 9.0C אפיק: PCI-Express X 16 תדר ליבה: 450MHz תדר זכרונות: 350MHz באס זכרון: 64BIT נפח זכרון: 64MB צינורות עיבוד: 4x1 Vertex Pipelines (יחידות גאומטריות): 3 Vertex Pipelines version: תמיכה ב3.0 Pixel Shader version: תמיכה ב3.0 תמיכה בSLI: לא תהליך ייצור: 90 ננומטר שם הכרטיס:7300GS שום קוד ליבה: G72 מספר טרנזיסטורים: 112 מליון גירסת DirectX נתמכת: 9.0C אפיק: PCI-Express X 16 תדר ליבה: 550MHz תדר זכרונות: 400MHz באס זכרון: 64BIT נפח זכרון: 64MB צינורות עיבוד: 4x1 Vertex Pipelines (יחידות גאומטריות): 3 Vertex Pipelines version: תמיכה ב3.0 Pixel Shader version: תמיכה ב3.0 תמיכה בSLI: לא תהליך י…
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות מחשב בסיסי שיהיה רב תכליתי, אך גם למשחקים. כמובן לא גיימינג כבד כי אני לא פה רוב השבוע אבל כן משחקים כגון CRYSIS,FAR CRY 2, COD. וכו' רציתי לדעת האם הכרטיס מסך המובנה מספיק לזה, או שיש צורך ברכישת כרטיס לא מובנה?? נ.ב איך NINJA G210 1G DDR3? (מערכת I3 בסיסית..) תודה!
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת. אני קצת מתקשה למצוא 5870 בחנויות. מישהו מכיר חנות שעדיין מוכרת אותו?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
למי שרואה divxבטלויזיה דרך tv-out האים רואים טוב? וסרט dvd רגיל האם באותה איכות כמו מכשיר dvd שמחובר לטלביזיה ??
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הזה (זה יותר נראה לי פשוט כרטיס שמוציא סיגנל ולא מעבד נתונים) http://eu.shuttle.com/en/desktopdefault.aspx/tabid-123/241_read-1697/ נראה לי משום מה לא רע בכלל רשום שיש לו יציאת cvbs זה rca או rgb?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
טוב, הבנתי שעוד מעט מגיעים לארצנו כרטיסי המסך מסדרת X850. עכשיו רציתי לדעת: 1.הם יגיעו רק בתושבת pci-e? 2.כמה גרסאות יצאו? ומה הם? 3.כמה יהיה מחירם בארץ (בערך)?(כל הגרסאות..) 4.יהיה ניתן לעשות משהו אם "ו" הם יהיו רק לpci-e?,כלומר דרך כלשהי להתאים אותם לAGP?(כרטיס נוסף או משהו כזה..?!מתאם...) תודה מראש לבינתיים..!
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב ישן מאוד יחסית אשר משמש אך ורק לסרטים ומשחקים ישנים(הכי חדש PES6 חחח).קניתי עד לפני כמה ימים טלוויזית LCD של LG 32 אינטש לחדר,ורציתי לחבר אותה למחשב וראיתי שאין לי את היציאה הדיגיטלית המדוברת -DVI או HDMI,ראיתי שיש לה רק VGA לCRT וRCA לTVOUT .רציתי המלצה לכרטיס מסך בתצורה של AGP X8 אשר יפעיל את הסרטים והמשחקים בצורה הטובה ביותר ויהיה בו יציאה של HDMI,DVI ויציאה אנלוגית של VGA..עכשיו אני שואל אתכם עוד שאלה האם כרטיסי המסך הישנים יריצו לי סרטי 720P שאני מוריד עכשיו מהאינטרנט בצורה טובה בחיבור כבל DVI TO HDMI מהכרטיס מסך למחשב או שאין מצב וזה ירוץ לי ממש לאט ועדיף להשתמש בחיבור הVGA ? תודה
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אם אפשר הסבר איך ומה. אם אי אפשר, אז איזו תוכנה תהייה עדיפה (מפרט בצד). אם זה קשור לתוכנה תעבירו (לא כל כך הבנתי לאיפה זה יתאים).
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-