עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, אני חדש פה. לפני כמה זמן קניתי חיבור של HDMI TO HDMI על מנת לחבר את המחשב לטלוויזיה. יש לי כרטיס מסך של ATI READON HD4870, ומתאם DVI TO HDMI שקיבלתי עם הכרטיס מסך. כשחיברתי את הכבל בפעמים הראשונות הכל עבד חלק, גם האודיו וגם התמונה. לאחר כ3 פעמים, הכבל החל להעביר רק תמונה ללא קול. חשבתי שהבעיה אולי במתאם, והבנתי שלקנות מתאם חדש לא יעזור כי רק מתאמים מקוריים של ATI מעבירים קול ותמונה. מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 20.06.2010 בשעה 20:00:07 מישהו בבקשה?ואם זה לא מתאים לפורום הזה, בבקשה תגידו לי איפה לפרסם. שוב תודה

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by R3flect,

הייתי רוצה לקנות מסך LCD עם מחשבי החדש . LG L1730S עם 12 MS או לקחת את זה של בנקיו שלו יש 8MS : BENQ FP71G PLUS תודה מראש

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  3. האם יש צפי לירידת מחירים לכרטיסי מסך של אנווידיה 8800 אחרי שיושק ב 14 למאי כרטיסי ATI?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by SilentBob,

היצרנית האדומה מציגה מתחרה ל-GeForce GTX 950, שהוא למעשה ה-Radeon HD 7870 מצוייד בשכבת צבע חדשה לכתבה: http://hwzone.co.il/מיישרת-קו-amd-משיקה-את-ה-radeon-r9-370x/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, רציתי לדעת אם יש מקש קיצור כלשהוא שאיתו אני יכול לעבור בין התצוגות של המחשב (להפוך ממסך הטלווזיה - למסך המחשב,וההפך). כרטיס המסך הוא של ATI. אשמח לתגובות, בתודה, MuTaTiOn.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  6. כל הזמן באקווהמארק מופיעה לי שגיעה(צרפתי תמונה).לפני ואחרי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  7. Started by RVD,

יש לי אפשרות להביא כרטיס מסך מארה"ב... על איזה כרטיס אתם ממליצים עד 400 דולר? תודה מראש נ.ב - הכרטיס צריך להיות מיועד ליציאת pci-e

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  8. האם כרטיס מסך עם כניסה של PCI E יכול להכנס בכניסה של PCI ולעבוד בצורה הטובה ביותר שלו?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by iem,

אני מעוניין לקנות ATI HD 3650. עומדות בפני 2 אופציות: 1) SAPPHIRE בעל קירור אקטיבי. 2) ASUS בעל קירור פסיבי. שמעתי שהקירור האקטיבי של הכרטיס הספציפי הזה יחסית מרעיש ולכן אני שוקל לקנות הכרטיס של ASUS אך אני מתלבט בכדאיות הקנייה. יש לציין כי המארז שברשותי לא מאוורר היטב ויש לי בו רק 80mm בכניסה וביציאה. אשמח להמלצה בנוגע לאיזה כרטיס לרכוש. תודה

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  10. היי הבנתי שיש דרך שבה גורמים לCPU וגם ל GPU לעבוד ביחד כלומר להיעזר ב GPU לביצועים ולחישובים, מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד ? האם צריך תוכנה מיוחדת או שזה פונקציה מובנת במערכת הפעלה ? או פונקציה שיש בכרטיס מסך ? ב AMD או ב NVIDIA ?

11. Started by Shoko,

אני גולש לי להנאתי בפורומים של טומס ...(נשמע כמו משפט של קוקסינל..) וזה מה שאני רואה... http://www.tomshardware.com/forum/252962-33-nvidia .... NVIDIA GTX 350 ES version is ready and the specs revealed?! Date: 2008-7-18 Author: Rocky Product Class: Video Related Links: * NVIDIA GTX 350 ES version is ready and the specs revealed?! 7/18 * NVIDIA releases five kinds of GeForce 9M notebook graphics card 7/17 * NVIDIA BRINGS SLI Technology To Intel Bloomfield CPU platforms 7/15 We got to know the related news but we are not so sure about this: NVIDIA GTX 350 GT300 core 55nm technology 576mm 512bit DDR5 2GB memory, doubled GTX280 480SP doubled GTX280 Grating oper…

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  12. Started by nadav1379,

אני רוצה להוריד דריברים לדוד שלי ואני לאיודע איזה כרטיס יש לו שאני לוחף על ההגדרות זה נותן לי "sis 650_651_M650_740 וצג FLATRON 775FT " אני לא יודע איזה כרטיס יש לו בשביל להוריד דריברים אם מישהו יכול להגיד לי איפה להוריד את הדריברים או לתת לי קישור להוריד אותם יש לי win98

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  13. התשובה של NVIDIA למעבדי ה-Kaby Lake-G המשותפים לאינטל ול-AMD עשויה להיות כרטיסי ביניים חדשים במסגרת מיזם ה-Max-Q המסקרן שלה לכתבה

14. אז ככה אני מחפש מסך דק בגודל 19 מאחר והיום אני עובד עם מסך 21 אז אני רוצה שיחפוף בגודל בערך... קראתי הרבה מאמרים בדקתי השוותי ובאותה מידה חסכתי כסף הרבה כסף עכשיו אני מעונין לקנות את המסך... אני ראיתי את המסך של סוני הדגם הבא... SONY LCD 19" - SDM-HX93S עברתי על התכונות שלו יש לו תכונות מרשימות וגם מחיר כזה (סוני זה כל השוני?) מלבד נתון הזמן תגובה שהוא 25 מילישניות.. השימוש במסך העיקרי יהיה לגלישה באינטרנט גריפקה פה ושם קידוד סרטים לא כל כך קשור וגם משחקים איך אפשר בלי לא בצורה מוגזמת פה ושם 8) אז אני רוצה לדעת מה דעתכם על המסך הזה במיוחד לאור ההוצאה הגדולה עליו :-X האם אתה ממליצים על דגם אחר? חברה אחרת? אשמח מאוד אם תעזרו לי מאחר ואני מעונין להזמין מסך עד שבוע ה…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by ofir38,

http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/valueseries/va902b/ איך הוא? והאם שווה ב1390 ש''ח?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  16. שלום, יש לי אפשרות להשיג את ה8800GTS 320MB ב1300 ש"ח חדש. הפחד שלי זה שהבגלל שהוא 320MB הוא לא יספיק למשחקים שעומדים לצאת. הבנתי שכבר בBIOSHOCK ההבדל מורגש בין 320 ל640. שווה לחכות ל2900 בכלל? מה המחיר הצפוי של ה2900PRO?

17. Started by SloOmPer,

מה ההבדלים בין כרטיסי המסך 1950PRO ל 1950GT? מחיר, ביצועים, קירור?.. אפשר פירוט? אגב, מה דעתכם על הכרטיס X1950XT 512MB ב 999 שקל?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  18. בבעלותי GF8800GTS של ASUS, Corsair 2GB DDR2 677MHZ 6400E 250GB WD MB - ASUS 775 משהו ב800 ש"ח. אין שום בעיות חומרה ידועות, כל החלקים מעודכנים וחדשים. שלשום קיבלתי תוצאות מדהימות (כמצופה) בכל תוכנות הבנצ'מארקינג; AQM-120K 3DM06-8.7K - תוצאות מצופות מהמערכת. היום חזרתי על הבדיקות וקיבלתי תוצאות כמו 5.5K ב3DMARK06 ו-46K בAQM3, התוצאות לא משתנות מבדיקה לבדיקה (כמעט ולא, ביצעתי את הבדיקות יותר מפעם אחת). אין לי מושג מה הבעיה, יש לי את כל הדרייברים האחרונים, וההגדרות בכרטיס מכוונות לביצועים. ביצעתי כל שינוי אפשרי (תוכנתי) מהסרה והתקנה של כל הדרייברים במערכת מחדש, והתוצאות עדיין לא משתנות. לא בוצע שום OC במערכת.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  19. יש לי כרטיס RIVA TNT 2 32MBהאם כדי לי להורי את הדרייברים של ניבדייה גירסא 41.03? :

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  20. שלום שוב, לפני כחודש ניסיתי להמהיר את הPowerColor x1950pro שלי באמצעות התוכנה שבאה עם הכרטיס (CCC - Overdrive). הכרטיס הגיע לתדרים סבירים אבל לא החזיק מעמד בOC וקרס לאחר בדיקת מאמץ קצרה ו/או במשחקים. גם OC מזערי גרם לכרטיס לקרוס, והחלטתי שחבל על המאמצים לסחוט עוד ביצועים מהכרטיס. במהלך כל הניסיונות לבצע OC הכרטיס לא התחמם מעבר ל65 מעלות, לכן הבעיה כנראה היא במתח. בכל מקרה, מאז אותם נסיונות אני סובל מבעיות שונות בכרטיס - החל מקריסות בעת מאמץ: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=240884.30 ועד לביצועים גרועים (הכרטיס מקרטע (!) לפעמים בCOD2, בהגדרות גבוהות). ישנם גם משחקים שאני זוכר שלפני הOC רצו חלק, וכעת עם אותן הגדרות הם לא סוחבים. רזולוציה של 1280x1024 היא מילה …

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  21. קפץ לידי FX 5200 128 MB של חברת STLABS יש לי R9100 128 MB של חברת ספייר השאלה הנכספת : האם שווה לי להחליף לי בין הכרטיסים ? יהיה שיפור בביצועים ? (משחק ממש קצת במשחקים ממוצעים ) .

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  22. Started by kudish,

לקחת את זה:http://www.palit.biz/main/index.php?lang=en# של סיפיר או זה:http://www.skypc.co.il/pl_product~28300~8~0.htm של פליט המחיר לא משנה אני רוצה את הכרטיס עם הבנדאל הטוב יותר המפרט E6550@3.00 GIGABYTE P35 DS3L ENRMAX MODU+82 425W מסך 1280*1024 וגם טלויזית HDredy

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  23. Started by ולרי88,

איזה חברה הכי כדאי 7800GS אני מתכוון להזמין אותו אוטוטו .. ורציתי לדעת של איזה חברה להזמין ואם זה כל כך משנה .. קירור , ביצועים וכו...

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  24. בחודש האחרון שמתי לב למשהו מוזר, בלילה אחרי שאני מכבה את המסך, יש מן רעש מוזר שמגיע מהמסך מהחלק האחורי, מן זמזמום כזה כמו של קצר, לא יודע איך להסביר את זה, וזה ממש לכמה שניות ומפסיק, אבל זה לא קורה תמיד, נגיד עכשיו אני אסגור וזה לא ייקרה, זה קורה רק בלילה, ואין לי שום הסבר הגיוני לזה, כי אין קשר לזמן השימוש שהמסך דלוק, כי אתמול לדוגמא לא הייתי בבית והמסך היה מכובה 4 שעות, אז הגעתי הביתה פתחתי אותו וסגרתי והרעש הופיע. ממה נובע הרעש? מה הרעש אומר לגבי תקינות המסך, האם עליי להשתמש באחריות? יש לציין שחוץ מהרעש המסך תקין לחלוטין ואני מאוד מרוצה מהמסך, איכותי מאוד והנתונים שלו לא רעים.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  25. Started by galtzur,

שלום לכולם אני ארכוש בקרוב מחשב חדש, שיכלול כרטיס 512MB 8800GT. כנראה של חברת ASUS, בגלל נסיון עבר מאוד מוצלח. השאלה נובעת מהעובדה שלפעמים, הכרטיס מתואר (בשם או במםפרט הטכני בצורה) בצורה שונה, אפילו עבור אותו יצרן . למה אחד מסומן כ 80 ואחר כ 92 - מה ההבדל הזה אומר. ראיתי גם סימני GO או BE, או משהו בדומה לזה ... OC - זה אומר כרטיס שעבר המהרה (OVERCLOCKING) או שמיועד לעשות בו המהרה ? כל האופציות האלה , מבלבלות אותי אציין שאני לא מתכנן שום המהרה . תודה לכם אנשים

• 2 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.