כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ה-Update Checker מ-FileHippo הראה לי שקיים עדכון עבור כרטיס המסך שלי, אז הורדתי אותו אך ההתקנה לא בוצעה בהצלחה והמחשב הציע לי להפעיל מחדש את המחשב כדי לעשות Roll-Back. עשיתי זאת אך המחשב הודלק עם ביצועי גראפיקה פחותים מאשר בעבר (32bit) ובמנהל ההתקנים היה רשום שאין לי אפשרות לעשות Roll-Back כי לא נשמר תיעוד של הגרסה הקודמת. כאן עשיתי את הטעות. נכנסתי למנהל ההתקן ובחרתי בהסרה. כעת, לאחר שהפעלתי את המחשב מחדש, המסך כלל אינו נדלק. הדבר קורה גם כשהמסך מחובר לכרטיס המסך וגם כשהוא מחובר ל-On-Board. דרך מחשב אחר כבר מצאתי את הדרייבר המתאים, אלא שאין לי כיצד להתקינו. אשמח לקבל את עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
ThinkVision Pro2840m מסך 4K האם עומד לצאת כרטיס מסך חדש עם hdmi 2.0 או לקנות כרטיס מסך כמו 780I שעדיין 1.4
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מישהו הצליח להשיג תיעוד בסיסי של דגמי 14 אינץ' ו-16 אינץ' עתידיים של היצרנית הטאיוואנית - שעתידים לכלול בתוכם מעבדי Ryzen 7000, מעבדי אינטל Raptor Lake וגם כרטיסי GeForce RTX 4000לכתבה
-
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2918#sp הכרטיס הזה, בהשוואה גסה לאיזה דגמים של Nvidia 4XX או ATI 5XXX הוא מקביל פחות או יותר?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך שיעבוד סבבה עם משחקים סוקט PCI-E הציעו לי את ה 6600 אבל זה קצת יקר לי יש משהו סבבה בפחות?? מה נחשב דרגה פחות מה6600? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך SAPPHIRE HD-4850 מהדגם הראשון שיצא עד ליפני יומיים שיחקתי על מסך CRT ברזולוציה של 1280X1024 עים AAX8 ללא בעיות ותקיעות במישחקים לאחר שקיבלתי מסך LCD PROVIEW FP2226W ועברתי לרזולוציה של 1680X1050 במישחק GRID למשל על AAX8 המישחק ניתקע לכמה שניות ואז חוזר למישחק וכך חוזר חלילה אני עים דרייבר 8.12 ומעבד AMD ATHLON 4800+ X2 מה הבעיה ומה ניתן לעשות והאים כרטיס המסך תקול? תודה מראש לכל העונים משה!!!
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
קראתי כל מיני מאמרים בגורו3D על האופציה להפוך את הQuadroFX4000 לזמין ב6800 אני פשוט לא מוצא הסבר מה זה ומה התועלת של המונח הזה לביצועים אשמח להסבר
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני עומד בפני רכישה של כרטיס gtx 970 השאלה שלי מגיעה בעיקר גם לנוכח זה שהבלאק פרידיי מתקרב היא האם שווה לי לקנות את הכרטיס בחו"ל או בארץ ואיך הדבר עובד מבחינת מיסים ומכס האם לרוב זה דבר שנעצר במכס ואם כן מאיזה חנויות מומלץ לרכוש כי מעבר לamazon ו-newegg אני לא מכיר כמעט. הדגם לא חייב להיות משהו ספציפי אבל מן הסתם בכיוון של החברות המוכרות(evga,gigabyte,msi..)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקטגוריית הגיימר ההמוצע רשמתם שהATI Radeon X1600 PRO הוא המשתלם ביותר. אבל נתתם לו כוכב.
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
כרטיס טלויזיה עם יכולת קליטה מלוין מי הכי טוב ? אנא תנו לי המלצה בבקשה.מחיר עד 1000 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה לתוכנה לבקרת טמ"פ עבור EVGA8800GTS 320 בסביבת VISTA תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
השאלה שלי היא כזאת אני רוצה לשדרג כרטיס מסך ויש לי 2 חיבורי PCI-E השאלה שלי מה יותר עדיף. כרגע יש לי G210 512MB שאלה שלי היא אם עדיף לי לקנות כרטיס מסך ממש חדש ויותר טוב למשל G250 או 240 או לקנות G210 נוסף ולחבר אותו בנוסף למה שיש לי עכשיו. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כאשר אני מרכיב 4 מסכים שונים למחשב אני צריך להתקין 4 דרייברים או שאין אפשרות להתקין יותר מדרייב אחד או שהמסכים חייבים להיות מאותו סוג
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
קודם כל, האם 9600GT תומך בFULLHD? ואם יש לי מערך SLI של 2 כרטיסי 9600GT, האם זה ישפיע על איכות הווידאו? ושאלה אחרונה (וקצת מטומטמת), לאן אני מחבר את הכבל של המסך אם יש לי מערך SLI? זה משנה לאיזה כרטיס אני יחבר אותו או שיש איזה חיבור מיוחד? תודה מראש, גיל
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שמתי 3DMARK הרגע, יצא 10 אלף במהירויות סטוק של המעבד והכרטיס מסך. שהיה לי את הלוח הקודם NF7-SL הייתי מקבל 13K בסטוק עם מעבד יותר חלש, ניסיתי לפרמט, להתקין 2 גרסאות שונות של דרייבירים. אבל עדיין.... אני לא מבין למה, GF4MX מקבל ככה... איפה 3 אלף.. יש איזה רעיון? למרות שנראה לי שניתי הכל.. הפילטרים מכובים..
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם כתבתי בעבר הודעה בקשר לזה שאני מחפש מסך משחב מקצועי ואיכותי לצרכי וידאו ותלת. קיבלתי המלצה על samsung 997mb האם יש למישהו מושג איך המסך הזה ? ואם הוא יספק את דרישותי תודה
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
טוב יש לי 5750 1GB עם דואל DVI דיספלי פורט ו HDMI ומחוברים אליו שלושה מסכים והדרייבר מותקן והוא מציג רק לשניי מסכים למה ? צריך להוריד עוד משהו חוץ מהדרייבר ? חיפשתי בהגדרות ואין שום אזכור יש לו ארבע יציאות אז הוא אמור להציג משלושה לא ? או מארבעתם ? מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אוקיי... מפרט מהיר.... Intel Pantium 4 1.5 Ghz 512 MB DDR 80GB 7200RPM אבל.... Geforce 2 MX 200 - כרטיס מסך שאני נשבע שאני הולך לשרוף אותו על הכיריים הקרובים... אז ככה.. כדי שהמחשב שלי יתפקד נורמלית + שאני יוכל לשחק משחקי מחשב בקצב של יותר מפריים לשנייה אני צריך כרטיס מסך טוב... עכשיו עוד מגבלה זה תקציב... עד 800 ש"ח גג :'( אז לסיכום... מישהו יכול למצוא לי את הכרטיס מסך הטוב ביותר שאפשר לקנות עד 800 שקל?? תתרמו את עזרתכם להצלת מחשב נואש...
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
עד לפני יומיים הכול היה בסדר אבל פתאום CRYSIS ן GOW קורסים לי,קרייסיס פשוט נתקע וגירס אוף וור קורס ויוצא לווינדוס יש לי את הדרייברים האחרונים 8.8 וגם התקנתי אותם מחדש והכל ד"א מישהו יכול לתת לי תוכנבה שאני פשוט ינקה פעם אחת ויתקין פעם אחת וזהו? אני ינסה גם בעוד משחקים זה בדרך כלל קורה שיש לכרטיס התאמצות לא סתם באמצע שאני הולך והוא נתקע אלא קטע אקשן\יריות תודה
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
שלום אנשים קניתי את הכרטיס רשום למעלה החברה של EVGA לינק למוצר: http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=128-A8-N343-AX עכשיו רציתי לדעת מה הטמפרטורה במנוחה צריכה להיות ואיך אני בודק בזמן שאני משחק. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
גיזמודו http://gizmodo.com/5356822/amds-eyefinity-graphics-card-drives-6-30+inch-monitors-at-once מדווח שכרטיסי DX11 של AMD כוללים תכונוה שנקראת eyefinity שמאפשרת לרמות את מערכת ההפעלה ולגרום לה לחשוב שמס'מסכים הם מסך פיזי אחד. הכרטיסים יתמכו ב-3 עד 6 יציאות תצוגה מסוגים שונים כגון DisplayPort, DVI ו-HMDI. נ.ב. - אשמח לקישור על איך מכניסים קישור פה לפוסטים. נשבר לי לנסות.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
ה7800GT הכי זול שראיתי הוא ב2100 http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=080412&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=45 האם יש אפשרות שתהיה ירידת מחירים בחודש-חודשיים או שלא תהיה עד יציאת הG80 של NV?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כי של ATI עולה 1113 שקל ויש יותר זיכרון ושל GIGABYTE עולה אותו דבר ויש פחות זיכרון!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-