עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by elik50,

הייתי נעול על ASUS ואני יודע שגם EVGA ו GAINWORD מייצרים את הכרטיס. האם שווה להתעקש על ASUS ? תודה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  2. Started by KrustyTheKlown,

שלום לכולם האם הוספה של כרטיס מסך למפרט שלי תתן ביצועים טובים למשחקים? (כרטיס בסביבות ה1000 שח) תהיה בעיה מבחינת צריכת החשמל והספק כח? Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore? GIGABYTE M51GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) ? 512MB Aeneon DDRII 667 X 2 ?SAMSUNG 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II ? HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 FSP 60GLN 350W תודה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  3. Started by 780290,

מעוניין בכרטיס X290 לצערי האינפורמציה לא ברורה לי . 1x HDMI (with 3D) כתוב שהכרטיס תומך ב- 3D מה לא תמך כל זמן ? הרי בתקן 1.4 http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2060&psn=&lid=1&leg=0 and 3D Stereoscopic, ensuring the highest quality Blu-ray and video experience possible from your PC. לא הבנתי מה השוני בסדרה הנ"ל מול 7000 ב- 3D ? שאלה שנייה : רשום תומך HDM 1.4 למה לא HDMI 2.0 הרי ה התקן של היום

4. Started by Satlan,

היכן ניתן להשיג כרטיסי מסך מהדור החדש <6800GT, 6800> במחיר הזול ביותר ? איזו חברה <של הכרטיס>? איזה חנות<שניתן להשיג במחיר הזול ביותר> ? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  5. Started by Toxin II,

אהלן, אני מתכנן ביום-יומיים הקרובים לקנות מסך חדש אני כנראה אקנה את הSAMSUNG 206BW 20INCH שהוא מסך רחב... הבעיה שעלתה היא, שהמוכר ציין את העובדה שכרטיסי מסך יותר ישנים לא תומכים במסך רחב... רציתי לדעת האם GEFORCE 6800 תומך במסך רחב? האם מדובר בתמיכה חומרתית או שמדובר בתמיכה תוכנתית? [כלומר- דרייברים] יש לי את הגירסא הכי אחרונה של הדרייברים, Forceware 163.75,.. בכל מקרה- במידה ואין לכם תשובה חד משמעית בנוגע לעניין, כיצד אוכל לבדוק זאת? [אני לא רוצה לשנות לרזולוציה של מסך רחב דרך הדרייברים, כי אני לא יודע איך המסך שלי, מסך CRT רגיל, יגיב לזה]. תודה.

6. Started by CraZyStyLe,

היום קניתי את הכרטיס ואני מבוסט,מזה מבסוט.. שיחקתי כמה שעות בAC ובNFS ואז התקנתי את קרייסיס וואר אד שיחקתי איזה חצי שעה והיה לי כאלה כמה באגים ואז זה יסתדר[אני משחק על VERY HIGH-HIGH עם רזולוציה 1280X1024] ואני מריץ על 35-50 FPS ואני מבסוט.. ואז פתאום שמעתי מלא שגיאות והמשחק יצא.. זה היה שגיאה חד פעמית ? מה לעשות ? הכרטיס פגום ?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  7. אני צריך כרטיס ב300 שקל שטוב למשחקים יענו היקר שיפעל...

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  8. הכרטיס מסך CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=925 צורך חיבור ישיר מהספק?

9. Started by Kobi Ohanna,

היי אני משתמש בתוכנות אנימציה, רנדרינג,קומפוזיטינג וכו, מה דעתכם בנושא כרטיס מסך מקורר "מים" כמו gigabyte rtx4090 aorus xtreme waterforce 24g... לעומת כרטיס מסך עם פאנים? האם יש חשש שהכרטיס יפסיק לעבוד / החלפת נוזלים וכו...? לפני שנים היה לי COOLING CPU ואיכשהוא נדפקה לי הזרימה ונשרף המעבד חחחח

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  10. Started by c5123,

יש לי : m-bord= ASUS p5kpl-cm יש לו PCI 16x express שאלה בקשר ל pci 16X express רוב כרטיס המסך החדשים דורשים pci 16x 2.0 express האם כרטיס (לדוגמא "GeForce GTX 550 Ti 1GB" ) יעבוד על הלוח הזה?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  11. כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס, אין לי שם אפשרות של אוברקלוק, פעם היה לי אבל התקנתי דרייבר חדש... יש אולי משהו נוסף שאני צריך להתקין? תודה..

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  12. Started by ido2309,

היי, אני עדיין בהתלבטויות לכרטיס מסך. (למי שיצא לראות פוסט אחר שלי) איך הכרטיס הנ"ל? עבור 430$ משתלם? אני אקנה בכל מקרה בארה"ב. תודה! מפרט: Q6600 P35 DS4 אנרמקס ליברטי 400

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  13. שלום רב אני מעוניין לקנות מסך טוב ,אמין , חברה טובה , שרות ואחריות.( 19 " ) מסך בעל רזולוציה גבוה הסכום שעומד לרשותי הוא כ- 2100 ש"ח תודה מראש לכל העונים :-*

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  14. Started by dddddd,

שלום יש לי כרגע כרטיס מסך X1950Pro 512MB ואני משדרג אבל אני מתלבט בין שני דגמים אז אני רוצה לדעת העם יש הבדל רציני או הבדל קטן בין שני הדגמים הנא הדגמים 8800GTS 320MB HD2900XT 512MB העם הבדל בניהם בביצועים גדול או קטן

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  15. Started by PCguy,

אני מתלבט בין כרטיס 8600GT של GIGABYTE עם 512 DDR2 לבין כרטיס של ATI X2600PRO שניהם באותו המחיר הצרכים שלי הם משחקים ועבודה שוטפת{אנטרנט אופיס} מה עדיף? בבנצ'מארק של toms hardware דווקא הATI הראה ביצועים טובים יותר מה אתם אומרים? דחוף

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by ganjastone,

יש למישהו רשמים מהעדכון האחרון?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  17. Started by bsphere,

אני מרכיב מערכת חדשה המיועדת למשחקים בין השאר. זהו גם הכרטיס מסך הרציני הראשון שאני קונה. בגלל כל העניין על DX10 החלטתי להוציא לא יותר מאיזור ה 1500 ש"ח על כרטיס בתקווה שהוא יחזיק מעמד איזה שנה כמו שצריך ואז אני אחליף כבר ל DX10. כרגע אין שום דבר יד שניה, מה שמצאתי בטווח המחירים זה X1950PRO שעדיין לא יצא ו 7900GT, מה הייתם ממליצים לי לעשות (גם בשביל להנות ממשחקים וגם בשביל לא לזרוק כסף סתם על משהו שלא יהיה שווה כלום תוך כמה חודשים). תודה

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  18. Started by avimorp,

אני צריך לקנות כרטיס מסך בסביבות ה150-200 שקל דחוף!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by tidan,

יש לי מסך lcd ורציתי לדעת האם צריך לחבר את המסך עם שני הכבלים dvi ן-vga או עם אחד משניהם? ???

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by Electric Boom,

שלום, הכרטיס זמין ב-KSP ב-220 ש"ח. אני צריך אותו רק להקלטות מתוזמנות ורציתי לדעת איך הכרטיס באופן כללי - איכויות, נפחים וכו' (בייחוד כמה תעלה הקלטה של 45 דקות ב-MPEG2 - יותר מ-300 מגה? ) אני אצטרך תשובה בשעה הקרובה[בבקשה] תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by coch,

האמת שנחמד. נא לתרום.. חג שמח וסופש נעים.

22. Started by תמיר_זנקו,

אני רוצה מחשב שהיה כמה שיותר טוב להרץ משחקים והכרטיס מסך זה Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb HDMI DualDVI Retail SX195P256H ¤965 1 וצריך להתחשב שזה עם מעבד Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤418 1 אפשר לימצוא כרטיס מסך יותר טוב למשחקים ותופסת 60-70 שקל ?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  23. הטקטורה במשחק נהיית מטוטשת כזאת בתפריט ואפילו קצת במשחק ? באגים במשחק ? גם כדי לשנות כל הזמן צריך לצאת להכינס מעצבןןןן שיצאו פאץ תיקון :-\ אבל עזבו את זה אני שם על בנוני הטקטורה של הכתב חדה ביותר אני שם על גובה הכל משתבש בכתב נהיה מטושטש .

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  24. קצת לפני ההכרזה הרשמית הצפויה, אנחנו מקבלים אימות לכך שרוב כרטיסי הביניים החדשים מבית NVIDIA יהיו חסכוניים במיוחד ולא יזדקקו להספק של יותר מ-75 וואט בכדי לפעול לכתבה

25. Started by finish,

ניסיתי בביוס אבל זה פשוט לא עזור אני מעביר אותו ל8 והוא ישר חוזר ל אוטו זה כרטיס AGP X8 של RADEON 9550 128MB 64BIT של גיגבייט ולוח של גיגבייט K8NSC הכל במחשב מעודקן דריברים ביוס הכל מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.