עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Trashold,

שלום לכולם, האם עדיף לי לקנות gtx 980 ti אחד או 2 כרטיסים אחרים שיעלו אולי קצת יותר אבל יהיו חזקים ממנו יחד.? ואם יש ,תוכלו לתת המלצה על כרטיס כזה? תודה !!

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by ^DaRk-MiNd^,

מישהו כאן שיש לו איזה כרטיס מסך רציני כמו ג'יפורס 3 TI 500 ומעלה משנה את הAGP שיעבוד כמו AGP 2X ויראה את ההבדלים ב3D MARK ובמשחקים ? האם ניתן לעשות שינוי זה? והאם מישהו (PLEASE) יכול לראות אם יש הבדלים ? (המטרה היא לראות אם יש הבדלים בעזרת כרטיסי מסך לאחר כמה שנים של ההתקן על מנת ללמוד לעתיד)

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Or ei,

אני בעוד איזה חודש + קונה מחשב חדש ויש לי הטלבטויות בין כמה דברים 1)כרטיסי מסך יש את הGF 3 TI 200 של לידטק ויש את הראדון של ג'יגה בייט (LE) עכשיו אני יודע שהראדון הרבה יותר טוב אבל לפי מה ששמעתי יש איתו בעיות דריברים כמו שצריך להוריד פאצט'ים במיוחד בשביל שהוא יעבוד במשחקים שונים..... הבעיה בקטע שאני לא קונה משחקים אלא מוריד הכול אז נראה לי שזה יעשה בעיות עם הרבה משחקים ככה שלא שווה לי לקנות כרטיס מסך שלא מעלה משחקים ..... מה אתם אומרים בנושא ? 2) מסכים ראיתי כמה מסכים ואני ממש לא יודע מה לבחור.. CTX PR711F SyncMaster 757NF iiyama Vision Master Pro 413 SyncMaster 955DF LG Flatron 795FT אני לא כל כך יודע איזה שפורפורות הם יותר טובות אז זה עוד יותר מקשה על הבחירה ....

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. אני יודע שבעיקר מדברים פה high end, אבל יש לי מחשב עם PCI-e 1.0 שזקוק לכרטיס מסך חדש, יש כרגע 8500gt שכנראה נפח את נשמתו... הבעיה היא שאני לא מוצא כרטיס שיתאים, הבנתי שאולי PCI-e 2.0 יעבדו אבל 2.1 בטוח שלא... כמובן שזה צריך להיות כרטיס זול כי המחשב משמש שימוש משרדי עדין... יש הצעות?... תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. אהלן חברה , יש לי בעיה מוזרה שהתחילה רק מאז שהתקנתי את Windows 7 בפעם שניה. אני משחק במשחקים (נניח Street Fighter 4) ומדי פעם יש נפילת Frame Rate מעצבנת שתוקעת את המשחק לכמה שניות ואז שוב זה עולה חזרה ל 60FPS הורדתי את ההגדרות של המשחק no AA no TF כלום... וזה עדיין קורה. התקנתי דרייברים חדשים לכ.מסך. אפילו שיחקתי קצת עם ההגדרות בביוס... אין שום דבר לא משפיע על זה. אני עם OC למעבד אבל לא נגעתי בהגדרות האלו ועם ההתקנה הקודמת של 7 זה עבד מעולה. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by eliil1,

אני רוצה לראות סרטים שבמחשב שלי בטלויזיה בסלון(טלויזית CRT , שלושים ומשהו אינץ' ) אבל אני לא הבנתי איך מחברים, יענ החיבור הכבלים של הכרטיס מסך שונים והכניסות שיש במסך... האם זה בכלל אפשרי לחבר את המחשב למסך ישן כזה?

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by yamedi,

שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, הכרטיס צריך להיות בתושבת AGP, סכום עד 700 ש"ח ראיתי שיש את הכרטיסים האלה : 1. Radeon X1600 PRO Video Card Radeon X700 Pro Video Card .2 GeForce 6600 Video Card .3 ראיתי את שלושתם כאן : http://stores.tomshardware.com/search_compare.php?topcat_id=1&page_id=5&page_id=5&Compare+Selected+Products.x=21&Compare+Selected+Products.y=12&masterids%5B%5D=6364854&masterids%5B%5D=11139080&masterids%5B%5D=16423482 על מה אתם ממליצים ? (או אם יש לכם רעיון לכרטיס אחר :-)) והאם יש לכם לינק לכרטיסים האלה פה בארץ ? כדי שאני אוכל לראות את המחירים שלהם פחות או יותר תודה מראש עריכה : לא קשור לתרד שלי, אבל אני חושב שאתם צרי…

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. היי בזמן האחרון כאשר אני משחק במשחקים המשחק יוצא לDesktop ומראה לי את ההודעה הבאה הכרטיס באוברקלוק,אין ארטיפקטים,הטמפרטורה במנוחה 50~52 ובמאמץ 58~60 מישהו יודע מה עושים? בתודה מראש ^^ [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Thunder Child,

אהלן אני זקוק לעזרתכם בבחירת מסך למערכת החדשה שלי מדובר במדך "19 CRT שטוח (לא ברור אם AG או SM). היצרנים הבאים בחשבון: LG 995FT אן ה F900B החדש? SAMSUNG 959 VIEW SONIC G90F IIYAMA VISION MASTER 542 המחיר עד 2000 ש"ח (פלוס מינוס) אם אפשר לקבל תשובות לעניין ולא תשובות בנוסח "IIYAMA" ואשמח לשמוע הסבר על יתרונות AG או SM. המערכת בעיקר למשחקים ואינטרנט תודה וחג שמח!

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by prelly,

כן כן הוא הגיע!! ה6600gt הגדול שנהזרתי בסבלנותי למשך חודש שלם!! בשביל הדבר החמד מד הזה. בksp יש רק את ה6600 הרגיל לא יודע למה(כמובן לpci-e שעוד לא לא יצא) וכן כמו שחשבתי הוא עולה 1.280 זול יותר מה5950u ומהr9800p.r9800xt ומה radeon x-700 והוא יותר טוב מהם!!.x-700 שהיה אמור להיתחרות נגדו (חחח) וה6600gt כמובן שלקח בלי לראות בכלל והx-700 שעולה פי 2 מה6600gt מבחנים של tomshardware (אתר מספר אחד הראו את הכרטיס הזה בפעולהhttp://graphics.tomshardware.com/graphic/20040907/geforce_6600-03.html#3dmark_2003) כרטיס מעולה אך לא כמו ה6800 וה x-800 כרטיס זול מאוד!! 1.280 שקל בhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664_1295&products_id=7600 הוא הגיע היום בבוקר : ) כן…

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by mlml,

שלום קניתי מחשב בקי אס פי בנתניה שאני כבר מצטער על זה אבל לא משנה זה המפרט של המחשב: אני מודע לכך שהמחשב לא בשיא =] הבעיה בכרטיס מסך, שמפעילים משחקים יחסית כבדים כמו call of duty 4,flatout 2, need for speed carbon בשלבים מוקדמים של כל אחד מהמשחקים האלה לפעמים אחרי 5 דקות לפעמים אחרי 2 דקות המסך נכבה והמחשב ממשיך לפעול והאפשרות היחידה להפעלת המסך שוב היא הדלקה מחדש של המחשב או שהמשחק נתקע ויש שלג כזה ערבול של צבעים. הלכתי לתכנאי בחנות שקניתי תמחשב והוא אמר שזה בגלל הכרטיס מסך הוא לא נועד להפעיל משחקים כאלה אבל אמרתי לו איך זה הגיוני שהמשחק רץ חלק רואים בן זונה עובד טוב ופתאום המסך קורס אם הכרטיס לא יכול להפעיל אותם איך הוא מעלה אותם בכלל אז הוא ענה לי ככה זה... רצית…

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by RayZ,

היי, אממ, רציתי לקבל חוות-דעת. איך המסכי LCD של NU? הם עולים 1200 ש"ח, איך הוא?

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום לכם חברי הפורום מחשבי לא איתי כבר כ3 חודשים (כחודש אצל FOXPC וכחודש-חודשיים אצל TMS) המחשב כרגע נמצא אצל TMS, הייתה קיימת בעייה בכרטיס אחד מצמד ה9600GT XT שרכשתי, של TWINTECH, שמצויידים בקירור CM, באורך מקוצר, ועלו לי בזמנו 755 לכל אחד (1550 לשניהם יחדיו) הכרטיסים באחריות, ואכן כרטיס נמצא תקול, והמתנתי זמן רב על מנת של TMS תוכל להשיג כרטיס נוסף מTWINTECH (שנמכר בSKYPC ובIQPC) אך תקוותי היו לשווא, כי TMS טענה כי לא ניתן להשיג כרטיסים אלו יותר, הם לא בייצור, ועוד 4 כרטיסי 9600GT שונים שהם הביאו גם עשו את בעיית הרעש (?!!) לכן TMS טענה כי אוכל לבחור בסכום כולל של 1100 ש"ח (שולם 1550) איזה כרטיס שארצה מהחנות, או בסכום של 900 ש"ח (אם אני לא טועה) על מנת לרכוש מכל מקם…

14. Started by do_k,

הי, אני לפני שידרוג של כ. מסך וכנראה שאקנה 4870. איזה עדיף? מהקצת שקראתי, הבנתי שבכרטיס הזה כבר יש חשיבות לכמות הזיכרון, אז כנראה שזה יהיה עם 1 ג'גה זיכרון. אבל איזו חברה עדיפה? לדוגמא, הבנתי שב-4850 של MSI יש קירור ממש טוב. אשמח לקבל המלצה התקציב לא בעיה ( מה גם שקראתי כאן שמתוכננת הורדת מחירים בקרוב ). אני מעדיף ATI על NVIDIA והבנתי שזה כרטיס מצוין למשחקים. בכל אופן כרגע יש לי: המעבד הוא INTEL CORE 2 CPU 6600 2.40GHZ. והלוח הוא DG965WH יש לי 2G זיכרון על המחשב. מסך 27 1920X1200 תודה

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום, אני רציתי להזמין מחשב ופתאום ראיתי את הת'ארד הזה על ה-DX10.1 שאומר ש-DX10 לא יתמכו בו. אני חושב ש-DX10 יתמכו בו אבל פשוט לא יחפעילו את האפקטים הנוספים שנוספו ב-DX10.1 (כמו שכרטיסי DX9 מריצים DX9C...). וגם ביחס לעלות\תועלת (במשחקי DX10 ו-DX9) ולשאלה כמה זמן הוא יחזיק? יכול להיות שכרטיס שאני יוציא עליו 1700 שקל היום יהיה זבל בעוד שנה??? ואני רוצה להזמין עכשיו מחשב כדי להנות קצת, עוד שבועיים נגמר החופש... (נשקלת האפשרות לקחת כ.מסך זול בינתיים עד ה-9800, ובכלל - איך הוא יהיה? באמת פי 2 יותר טוב ובאותו מחיר? והוא תומך בכלל ב-DX10.1?). תודה מראש!

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Ido.G,

היי, בעקבות חיפושי אחר חלקים למחשב חדש, הגעתי להתלבטות בין שני כרטיסים: X800 GTO2 vs 6800GS כמובן שמתוכנן OC. לפי מה שאני רואה לא ממש קשה לפתוח את ה GTO2 ל X800XL ולהמהיר אותו לרמה של x850 XT PE שאין מה לעשות- מנצח את ה 6800GS בהפרש לא קטן. ככה שמבחינת ביצועים- אין לי ספק שאני מעדיף את ה GTO. השאלה היא עד כמה אני צריך להתחשב ב SM3. חיפשתי השוואות- אך מצאתי רק השוואה ב AOE 3 (האמת- יש הבדל באיכות). למישהו יש עוד השוואות בינהם? או משהו להגיד? תודה

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. מה עדיף NVIDIA GeForce GTX 460‎ או ATI Radeon HD 5770‎ ? איזה סידרה עדיף יותר של HD או GeForce ?? ראיתי ששניהם מומלצים בפורום אני קונה מKSP המפרט שלי הוא: זה הלוח אם שלי - Gigabyte GA-P31-DS3L זה המעבד שלי -INTEL CORE 2DUO R6750 והכרטיס העכשיו שלי הוא: Nvidia GeForce 8600GT - יש לי בעיות בו ואני צריך להחליף אותו מחשב לפני 3 שנים

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by idanmal,

היי חברים.. אחרי שקראתי את הביקורות המהללות, מבחני הביצועים והשבחים שהרעיפו על המשחק הנ"ל..החלטתי להתקין. לפני חודש כאמור קניתי את ה7970 השני שלי וקיבלתי איתו את המשחק. כרגיל בכל התחלה של משחק קודם כל בדיקות, הפעלתי את אפטרברנר, FRAPS ו-HWinfo64. שמתי את כל ההגדרות על MAX ויצאתי לדרך, גרפיקה יפה אין מה להגיד, משחק בסגנון אחר, לאחר 5 דקות, ממש התחיל המשחק אחרי הקדמות וסרטונים ופתאום.. נפילת FPS לא צפויה..חשבתי שאני מדמיין :s05: ניטרלתי כרטיס אחד(אולי הקרוספייר) אך לא עזר, הורדתי את ההגדרות למדיום ועדיין נפילות FPS באותם מקומות ספציפיים במשחק, נפילה משמעותית(עם כרטיס אחד מ-95 FPS ל-35 FPS). מחיפוש ברשת ומהסירטון הראשון שמצאתי ביוטיוב עולה שיש בעיה עם המשחק: הג…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by sahar3434,

מפורט מאוד חחח פרטים על תקציב הקונה תקציב:650 גג מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג PES 13 וכל סדרת המשחקים הבאה שלו.. ומנג'ר (פחות משמעותי) חנות: KSP או כל דבר זול אחר אם יש באזור נתניה מפרט המחשב: מעבד; DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200) לוח אם: MSI P35 Platinum Combo (MS-7338) (2 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GeForce GT 220 (1024 MB) מארז: מארז של EZCOOL לא יודע מעבר לא מצאתי נתונים ספק כוח: ezcool power supply 2.2 version (24pin:12v1+12v2+sata cable) 450w זה מה ש…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by bennunz,

למישהו יש מושג מי מבין השניים טוב יותר? בעיקר למשחקים

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. אהלן חברים, מעוניין לשדרג בזמן הקרוב (אפשר גם לחכות עד אוקטובר אם כדאי מבחינת מחירים..). התקציב זה עד +- 1500 ש"ח. זה המפרט של המחשב שלי: האם הלוח אם מספיק טוב ותמוך בכרטיסים של היום? ומה לגבי ספק? C3450T Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray 1 ₪869 ZM70VALSIPW ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪56 GB75MD3H Gigabyte GA-B75M-D3H 1 ₪374 BUNDEL500 SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בל…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by b.s,

שלום לכולם ... יש לי 2 שאלות שאני לא מצליח למצוא להם פתרון אולי תוכלו לעזור לי 1 קניתי כרטיס מסך חדש לפניי יומיים GTX 550 TI ובמשחק pes 2012 בשלב מסוים המשחק מתחיל לרצד כאילו כמו פריז השמות רועדים ויש פסים קטנים על המסך ממשמש לשתיי דקות ואחריי זה הכול ממשיך כרגיל וזה קורה בדרך כלל כשמתחילה המחצית השנייה .. וגם במשחק Fallout3 יש כאלה ממש תקיעות קטנות ... בחום המקסימלי שהוא הגיע אליו במשחק היה 58 מעלות 2 והבעיה השנייה היא שחיברתי אותו למסך LG IPS236 ובלוח בקרה של nivdia הוא מראה לי חיבור hdmi - hdtv.... בחלק של השינוי רזולוציה הוא מראה לי hd,sd והוא לא נותן לשנות ... משהוא יודע אולי אייך לפתור את הבעיות האלה אולי נתקלתם בהם בעבר..? או שיכול להיות שהכרטיס בכלל לא תקין..? הס…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by The_Byter,

?

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by ^DaGoN^,

קודם כל אני חדש, אז שלום לכם אני קונה עוד מעט Radeon 9600XT 256MB .. רציתי לדעת של איזה חברה שווה לקנות ? ואיפה מקבלים שובר חינם למשחק Half Life 2? תודה לעוזרים. עריכה: יש לי AMD 2000 Athalon XP הלוח אם: Gigabyte GA-7VAX 512 DDR ... 266 MHZ איך יעבדו לי המשחקים אם אני יקנה את הכרטיס מסך הזה?

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by romzzz,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי אני במחיר של סביבות ה650 ואני יכול לקחת את הכרטיס הזה איך הוא ? TwinTech GeForce GTS450 1024MB GDDR5 647.00 ₪ - 1 1 ???? אני לא הולך לשחק ממש הרבה על המחשב אבל בכל זאת אני רוצה כרטיס מסך טוב שלא יצרוך הרבה חשמל[br]פורסם בתאריך: 1.11.2010 בשעה 17:58:35 למה יש כ"כ הרבה כניסות ואף תגובה אני רוצה להזשמין היום מחשב

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים