כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה כפי שהמליצו לי להשתמש בתוכנה הזאת כדי להאיץ את הכרטיס 9550 שלי אז איזה גירסה היא התוכנה המדוברת והמומלצת? זאת: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=733 או זאת http://www.techpowerup.com/atitool/
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, מה המצב חברים? אני מחפש כרטיס מסך ואילו הפרטים: 1. תקציב: 300 ש"ח. אם אפשר בפחות, אז מה טוב. חריגה: 50 ש"ח גג שבגגות. 2. PCIe. 3. שימושים: א. סרטים (חיבור HDMI הכרחי). ב. גיימינג קל (עד בינוני). אני משחק בעיקר במשחקים ישנים שרובם לא מצריכים דרישות מיוחדות, וגם אם אנסה לשחק במשחקים חדשים יותר, אין לי בעיה לשחק בהם על הגדרות נמוכות, או לוותר עליהם בכלל אם לא יעבדו כמו שצריך. 4. אחרית - לפחות שנתיים (רצוי שלוש). 5. עדיפות לקירור פסיבי. אם לא, אז שיהיה כמה שיותר שקט. המחשב שלי: מארז - Silver Stone Precision PS07. ספק - SeaSonic G-550 550W Gold Modular G-Series Active PFC זיכרון - G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz אני מחפש כרטיס שהכי ישתלם לי מבחינת תמורה למחיר. חנויות…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום עליכם. אז ככה - מישהו טען בפניי שלכל וידאו יש טיונר מובנה בפנים. הוא אומר שבהנחה שיש לו מסך מחשב LCD רגיל עם יציאת RCA לדוגמה, הוא יכול פשוט לחבר מכשיר וידאו אל המסך ויש לו טלוויזית LCD לכל דבר ועניין. רציתי לשאול האם באמת לכל וידאו יש טיונר ואם כן אז למה? הרי הטלוויזיה באה גם ככה עם טיונר לקליטת שידורים אז למה משמש הטיונר הנוסף? ודבר אחרון - מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ולתמיד מה זה למען השם היפרבנד (מלא/חלקי לא משנה מה). לידעונים תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים! מקווה שתוכלו לעזור לי.. אני אביא את כל הנתונים הרלוונטים שיוכלו לעזור: קניתי את המחשב הבא לפני כשנה וחצי: כרטיס מסך MSI GEF NX7900GT VT2D256E LEADTEK דיסק קשיח 250 MB SATA 2 זיכרון GOLD 2 G 667 OCZ מסך LG 17LCD L1770HQ מעבד אינטל E6300 ספק REAL 500W -בזמן האחרון לא משנה כמה פעמים אני מסיר את הדרייברים של אנבידיה והחברה של הכרטיס מסך(גירסאות שהיו טובות בעבר ולא עשו שום בעיות כמו 169.21_forceware_winxp_32bit_english_whql. NVIDIA_162.18_Win2KXP 163.75_forceware_winxp_32bit_english_whql ) אני מקבל את התמונות הבאות שמצורפות מטה: התמונות מלוות בנקודות קטנות צבעוניות קטנות המרצדות על המסך ,,ריבועים שחורים וכו'.. אשמח לקבל כל תשובה או השערה.. בתודה מראש! א…
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עוד לא קניתי כרטיס מסך ההוא עם ה7800GT עוד מתלבט לי ההוא עם ה7950GT EXTREEM לא רציני בכלל עכשיו מישהו פנה אליי ויש לו 8600GT עם 1GB ידוע לי שהוא חלש משניהם^ אבל גם צריכת החשמל שלו דיי עושה לי טוב לספק(THERMEL MASTER 420W של CM) האם שווה לקנות תכרטיס הזה ב150 שקל? רק לא להגיד לי תקנה כרטיס מסך או שעולה הרבה אין לי כסף לזה בכלל
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם! איזה כרטיס מסך כדאי לקנות למחשב ישן AMD ATLON AM2 הכרטיס מיועד בעיקר לצפיה בסרטי HD וקצת משחקים המחשב יהיה מחובר ל LCD 37] אינצ' עד 400 שקל תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נערך לאור פרסום התמחור הרשמי החדש של כרטיסי ה- 480 (מיום 1.6.2016) + מספר עדכונים נוספים (שם הכרטיס, רמת ביצועיו, נתונים טכניים) להלן ריכוז הנתונים ממספר מקורות מידע: במהלך יוני (ה- NDA יוסר רק ביום 29.6.2016) יפורסמו מבחנים וסקירות לכרטיסים, כאשר ב- 29.6.2016 יחל השווק המעשי עם הסרת ה NDA. **סביר להניח שהכרטיסים שנמצאים (במהלך יוני) בבחינה אצל הסוקרים השונים ברחבי העולם, יזכו לכל מני הדלפות טרם המועד הרשמי 29.6.2016 תוך סוג של שבירת ה- NDA (באופן אנונימי כמובן). במרכז הבימה מדובר ב- Polaris10 שכינויו השיווקי יהיה RX 480 להלן הכרטיסים: RX 480 2304 ליבות (36CU). תדר עבודה בסיסי של 1266mhz. תדר עבוד…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם אני לא טועה עברתי על Asus, MSI, XFX, Albatron, Gigabyte, POV, Leadtek ולא מצאתי.. אני יודע שזה טיפשי.. אבל האם קיים כזה יצור? שחרחר ואכזרי? אם אין אז בטח יש ב-6600GT...? למרות שעדיף אם כבר כרטיס חזק יותר.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז המפרט הוא: AMD Athlon II X3 440 2x2024 DDR3 1333hz Seasonic 500 w מסך 19 אינץ׳, אולי נעבור למסך wide בעתיד.. זהו זה העיקר ... מעוניין להריץ משחקים על הגדרות גבוהות! מצאתי 4890 vapor x ב 881 ש״ח תקציב 800 שקל עם חריגה קטנה המידה וזה משמעותי.
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! הזמנתי כבר את מחשבי החדש מחנות מסוימת (אני לא כותב איזה כי אסור) היום הם התקשרו אליי ואמרו לי שאין להם במלאי את הכרטיס שהזמנתי שהו הSUMA TI4200 הרגיל. אז הם הציעו לי את הSE של אותו כרטיס ב-200 שקל יותר. אבל אני לא בטוח שזה שווה. אז מה שאני שואל הוא איזה כרטיס מבוסס TI4200 בתקציב של 1200+- כדאי לבקש במקום. תודה מראש השחקן הפצוע השני הכי טוב בעולם (לפחות הכי מוכשר)
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לחבר שלי יש 7600GT וזה מריץ לו את COD2 עם הגדרות כאלה ואפילו עם AA X 4 על 70FPS. וה1950PRO אמור להיות יותר חזק לא? מה נסגר עם התוצאות בדיקה כאן באתר?
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן יחסית, הינה מפרט טכני שלו: Intel Core i5 650 3.2 Ghz 4MB L3 Cache s1156 Gigabyte GA-H55M-USB3 Golden Tiger 550W PSU GeForce GT240 אני רוצה לשדרג את המחשב למצב שאוכל לשחק במשחקים חדשים(הכוונה לשחק בWitcher 3). מחרתיים אני באילת ורציתי לשאול איזה כרטיסיי מסך יעבדו עם המפרט הנוכחי ואם לא מה עליי לשדרג כדי להגיע ליעד? הסתכלתי על כרטיסי: GTX 750, אולי GTX960. תודה מראש על עזרתכם
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום. ברצוני לחבר למחשב נייד שלי כרטיס מסך חיצוני. אני יודע שזה לא הכי פשוט אבל ממה שראיתי גם לא ביג דיל. לחבר את הכרטיס דרך ה"סלוט" של הכרטיס WI FI הזמנתי את הציוד הדרוש עכשיו השאלה איזה כרטיס מסך לקנות. |המחשב הנייד שלי בן שש. מעבד I7 האם כרטיס מסך חדש שאני אקנה תהייה לו בעיית תאימות? או שאין את הסכנה הזאת. סה"כ אני לא צריך איזה מפלצת. רוצה להריץ כמה משחקים שהייתי משחק עד לא מזמן. ה GFORCE של המחשב הלך. המחשב הוא i7559-2512BLK מעבד דור חמש? https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1151458 לדוגמא משהו כזה? יכולה להיות בעייה. בכל מקרה אשמח להמלצה. אם יש משהו עכשיו בבלאק פריידי על אחת כמה וכמה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי זיכוי של 2000 שח ;D באיזשהי חנות מחשבים, וביגלל היתלבטות, החלטתי להתיעץ איתכם... אני יכול לקחת במחיר זה GEFORCE 4 TI 4600 איכותי של LEADTEK או MSI, אבל אני יכול בעצם גם לחכות ליציאת כל הליין החדש של כרטיסי המסך (NV30 או ATi9700), ופשוט לקחת משהו מהדור החדש, הבעיה שזה יכול לקחת עוד הרבה זמן, ומבחינת ביצועים עדיין לא ברור עם יהיו המון הבדלים משמעותיים בינהם. מה אתם אומרים!? ???
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי בזול יד 2 בחול, שווה לי להיפטר בארץ ביותר כסף ולקנות משהו מהסידרות החדשות יותר? יש לי agp8
-
- 43 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח את עזרתכם בייעוץ לפני שאני קנייה יש ברשותי מחשב עם לוח אם מדגם Gigabyte P55-US3L ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך כך שיוכל להריץ את המשחקים החדשים של היות (GTA, The Witcher3) קיבלתי המלצה של לכרטיסים הבאים: AMD HD7850 GeForce GTX 750 טווח המחירים לכרטיס נע בין 600-700 אשמח לשמוע את עצתכם בנושא ואם קיים המלצות לכרטיסים אחרים אשמח לשמוע גם תודה רבה! אור
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעוד כמה ימים אני הולך לקנות מחשב מRSM עם הכרטיס מסך HD5850, עד עכשיו הייתי סגור על XFX בגלל שהוא הכי זול אבל היום אני נכנס לאתר ואני רואה את ה5850 של חברת Manli במחיר יותר זול מהXFX. פעם ראשונה שאני רואה את החברה הזאת, מישהו יודע קצת על החברה הזאת?, אם אני יקנה כרטיס שלהם אז יהיו לי כל מיני בעיות כמו התחממות יתר?. אשמח מאוד שתענו לי על השאלות ששאלתי. והנה לינק לכרטיס: http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1416
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/article/Videocards/426/ בא מהאתר הכי בטוח לבדוק בו בנצ'ים להוריד דרייברים והפורמים הכי טובים לגבי מחשבים שיש GURU3D. לסיכום במילים קצרות על הגיפורס 8600GT\GTS מפי הבודק\HILBERT "So to sum up my overall impression: The 8600 GT/GTS cards is definitely a fun product series, but it does not have the impact as for example the 7600 GT had when it was released. In fact if you have a 7600 GT or 7900 GS graphics card there really is no huge need to upgrade unless you really want to switch to a DX10 class graphics card. And from that perspective, that's not what people expected." בקיצור הכרטיסים החדשים רחוקים מלהיות טובים ורחוקים מלהיות ה7600GT של הדור הזה, …
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי - zotac gtx 275 אשחק בעיקר ב-gta v. המפרט שלי: i7 920 2.67GHz 8GB RAM 1333 Gigabyte EX58-UD3R Seasonic S12II-620Bronze מסך Samsung LS24A350 התקציב הוא 500 ש"ח, אוכל לחרוג בערך ב-200 ש"ח תודה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אתמול קניתי מחשב לדודה שלי והיום לקחתי אותו (הורכב בחנות שקניתי) בתחילה המחשב פעל אצלי עם המסך שלי בבית, לא היו שום בעיות עם המחשב והכל פעל מצויין כשהפעלתי את המחשב עם המסך החדש (בדיוק הוצאנו מהאריזה) שקנינו עם המחשב iiyama1413 להפתעתנו גילינו שני פסים דקים שמופיעים על המסך, התקשרתי לחנות ממנה קניתי את המחשב ושם נאמר לי זה ככה אמור להיות, תשובה דיי דבילית אם תשאלו אותי, לכן החלטתי לפנות למומחים האמיתיים, לכם, בבקשת עזרה, אם תוכלו לומר לי, האם הקווים שאני מדבר עליהם אמורים להיות על המסך?
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אני לא גיימר כבד אבל מכור להירוז. עכשיו יוצא הירוז 7 ויש לי כרטיס מסך די פשוט וישן במחשב שלי - radeon 6450 - ישן נושן. מבחינת שאר החומרה יש לי מחשב בסדר גמור: core i5 4440 3.1 ghz 128gb ssd sandisk 8gb ram אני מעוניין בכרטיס מסך pcie , עד 500 ש"ח - אבל מעדיף לחסוך ולשלם כמה שפחות כל המטרה שלי איתו זה לשחק הירוז 7 בסבבה ובכיף ושלא יקרטע, לא יותר מזה. חשבתי על כרטיס המסך הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11738 amd radeon r250 boost - שעולה 390 ש"ח האם הוא יתאים לצרכיי? יש המלצות אחרות? לפי דרישות המינימום, הכרטיסים הנדרשים הם : NVidia GeForce GTX460 or AMD Radeon HD5850 (1024 MB VRAM) ולפי הדרישות המומלצות, הכרטיסים הנדרשים הם: NVidia GeForce GTX670 or A…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הביקורת היא לכרטיס עם DDR 2 כנגד 8600GT 8600GTS 7600GS 7600GT 7900GS http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2fwww%2e4gamer%2enet%2fnews%2ephp%3furl%3d%2freview%2fgeforce%5f8600%5fgt%5f8500%5fgt%2fgeforce%5f8600%5fgt%5f8500%5fgt%2eshtml משתלם ,כרטיס ההLOW-END החזק ביותר עם תמיכה בDX10 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7481#detailed
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
??? לפני מספר ימים קניתי כרטיס מסך חדש -> ASUS V8420 GeForce 4 Ti 4200 128 mb ddr הבעייה היא שאני יודע שביקשתי את הכרטיס הזה בדיוק ואכן קיבלתי GeForce 4 Ti 4200 128 mb אבל לא ראיתי שום זכר של המילה ASUS על הכרטיס /דרייבר/חוברת ואני לא יודע אם אכן קיבלתי את הכרטיס המדוייק ששילמי עליו (של ASUS )! אז הנה עיזרו לי לזהות את שם החברה של הכרטיס מסך ליפני שאני נכנס במי שמכר לי אותו נ.ב קיבלתי חוברת שהיה רשום עליה "inno3d"( ואני לא יודע למה זה מתיחס בדיוק אולי זו החברה ? ) עריכה: טוב אז דיברתי עם המוכר ובדקתי ומה שהתברר הוא שזו איתה יותר נכון אי הבנה כי שילמתי לפי המחיר של הכרטיס הזה ולא של ASUS שהם יותר יקרים ככה שהוא לא עבד עלי במחיר אבל הבעיה היא עכשיו שאם …
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פתחתי דיון בפורום "מפרטים" בבקשה למפרט, הייתה הצעה לקנות מפרט עם SLI של 970. בתקציב שלי אין לי בעיה, העניין הוא שלפי בנצ'מארקים מה שאני רואה על משחקים מ2013-2014 רצים מספיק טוב על 970 אחד ולכן "קל" לקבל החלטה ללכת פשוט על אחד..אבל אני לא יכול להתעלם מזה שיש בדרך מנועים גרפיים כבדים פי כמה שכנראה יידרשו משאבים בהתאם.. מה אתם חושבים או מציעים? אני מדבר על כיוון 2015 פלוס..
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-