כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
קודם כל, קניתי את הכרטיס הנ''ל מPCHARDWARE, אך משום מה הם שלחו לי את הכרטיס של ATI ולא של Sapphire למרות שאין הבדל בביצועים זה שימח אותי כי היו הרבה ויכוחים על זה ש Sapphire היא חברת קבר או לא... בכל מקרה, התקנתי את הכרטיס ו.. 1) יש מדבקה על הכרטיס עצמו שכתוב שהוא פרו, איך אני מברר שהכרטיס באמת Pro, יש לא פרו עם 128זיכרון? 2) שיחקתי קצת Dungeon Siege והוא רץ ב 30 fps ! זה נורמלי? אני זוכר שהGeforce 2mx רץ ב20 !? 3) שיחקתי בNeverwinter Nights ו... לפעמים התמונה נמרחת, או שמופיעות נקודות... זה נורמלי? ולפעמים קצת נתקע.. 4) קיבלתי ב3d mark 2001se את התוצאה 9219, זה נורמלי? (יחסית למחשב). יכול להיות שהבעיות הנ''ל קיימות כי יש לי Windows xp? תודה לעוזרים. ???
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
G1 Gaming / Windforce OC / Mini ITX OC / Xtreme / Founders Edition . מה ההבדל ביניהם, באיזה מהם שווה להשקיע?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היה לי את הכרטיס כמעט 3 שנים, הוא התחיל לעשות בעיות בזמן האחרון ועכשיו הוא מת סופית. אני מחפש כרטיס שיחזיק לי לעוד שנה-שנה וחצי לפחות (עד שהיה לי כסף ואקנה מחשב חדש) ושיריץ את משחקים על הגדרות סבירות. זה המפרט שלי כרגע: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz Gigabyte GA-EP43-DS3L Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5 Seasonic 400W SS-400ET-APFC-F3 תודה מראש!!
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
שלום לכם! איזה כרטיס מסך כדאי לקנות למחשב ישן AMD ATLON AM2 הכרטיס מיועד בעיקר לצפיה בסרטי HD וקצת משחקים המחשב יהיה מחובר ל LCD 37] אינצ' עד 400 שקל תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איך הכרטיס הזה(בעיקר למשחקים+סרטים כרגיל...) בנוסף, רציתי לוודא שלא תיהיה לי שום בעיה ושהוא יעבוד פיקס על הלוח שלי ASUS M2N SLI DELUXE הציפסט הוא NVIDIA nForce® 570 SLI MCP בנוסף, האם ישנם המלצות לכרטיס של NAVIDIA אחר ששוה ערך או ביצועים...או שעדיף מכל סיבה שהיא
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז המפרט הוא: AMD Athlon II X3 440 2x2024 DDR3 1333hz Seasonic 500 w מסך 19 אינץ׳, אולי נעבור למסך wide בעתיד.. זהו זה העיקר ... מעוניין להריץ משחקים על הגדרות גבוהות! מצאתי 4890 vapor x ב 881 ש״ח תקציב 800 שקל עם חריגה קטנה המידה וזה משמעותי.
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים! מקווה שתוכלו לעזור לי.. אני אביא את כל הנתונים הרלוונטים שיוכלו לעזור: קניתי את המחשב הבא לפני כשנה וחצי: כרטיס מסך MSI GEF NX7900GT VT2D256E LEADTEK דיסק קשיח 250 MB SATA 2 זיכרון GOLD 2 G 667 OCZ מסך LG 17LCD L1770HQ מעבד אינטל E6300 ספק REAL 500W -בזמן האחרון לא משנה כמה פעמים אני מסיר את הדרייברים של אנבידיה והחברה של הכרטיס מסך(גירסאות שהיו טובות בעבר ולא עשו שום בעיות כמו 169.21_forceware_winxp_32bit_english_whql. NVIDIA_162.18_Win2KXP 163.75_forceware_winxp_32bit_english_whql ) אני מקבל את התמונות הבאות שמצורפות מטה: התמונות מלוות בנקודות קטנות צבעוניות קטנות המרצדות על המסך ,,ריבועים שחורים וכו'.. אשמח לקבל כל תשובה או השערה.. בתודה מראש! א…
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק אם יש לי כרטיס מסך X1300/X1300 PRO - אם איזה תוכנה אני יכול לעשות זאת? אני יודע את המהירויות שאמורות להיות לכל אחד, אז לחילופין עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את המהירות MHZ של כרטיס המסך? (ניסיתי עם REDONATOR שבאתר וזה לא מראה לי את המהירות)
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, היה לי hd5770 ונראה שהוא הלך בגלל שהמחשב לא מבצע BOOT עם הכרטיס אלה רק עם הכרטיס שעל לוח האם, זה התחיל בהעפות חוזרות לאחר BF4, ועכשיו אי אפשר לעשות BOOT עם כרטיס המסך ): לפיכך אני אשמח להמלצה לכרטיס מסך טוב שיודע לסחוב את BF4 ובעלות הכי נמוכה שיש עד 600-700 שח לכל היותר ועדיף פחות. המעבד שלי הוא :Intel® Core i5-3450 CPU @ 3.10GHz זכרון : Memory16 GB ספק: TAGAN 700W תודה רבה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי זיכוי של 2000 שח ;D באיזשהי חנות מחשבים, וביגלל היתלבטות, החלטתי להתיעץ איתכם... אני יכול לקחת במחיר זה GEFORCE 4 TI 4600 איכותי של LEADTEK או MSI, אבל אני יכול בעצם גם לחכות ליציאת כל הליין החדש של כרטיסי המסך (NV30 או ATi9700), ופשוט לקחת משהו מהדור החדש, הבעיה שזה יכול לקחת עוד הרבה זמן, ומבחינת ביצועים עדיין לא ברור עם יהיו המון הבדלים משמעותיים בינהם. מה אתם אומרים!? ???
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כרטיס מסך לצורך חיבור 4 מסכים מחשב במקביל לא לצור משחקים חשבתי על זה http://ksp.co.il/?store=ksppetahtikva&uin=23344 לא עולה הרבה כסף ורשום שאפשרי לחבר 4 מסכים במקביל ... מה אומרים ?? רק לוודאות אפשרי לחבר 4 מסכים ?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כן כן הוא הגיע!! ה6600gt הגדול שנהזרתי בסבלנותי למשך חודש שלם!! בשביל הדבר החמד מד הזה. בksp יש רק את ה6600 הרגיל לא יודע למה(כמובן לpci-e שעוד לא לא יצא) וכן כמו שחשבתי הוא עולה 1.280 זול יותר מה5950u ומהr9800p.r9800xt ומה radeon x-700 והוא יותר טוב מהם!!.x-700 שהיה אמור להיתחרות נגדו (חחח) וה6600gt כמובן שלקח בלי לראות בכלל והx-700 שעולה פי 2 מה6600gt מבחנים של tomshardware (אתר מספר אחד הראו את הכרטיס הזה בפעולהhttp://graphics.tomshardware.com/graphic/20040907/geforce_6600-03.html#3dmark_2003) כרטיס מעולה אך לא כמו ה6800 וה x-800 כרטיס זול מאוד!! 1.280 שקל בhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664_1295&products_id=7600 הוא הגיע היום בבוקר : ) כן…
-
- 33 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראיתי שמישהו ביקש מפרט לעריכה בAUTOCAD שאלתי, מה עדיף לתוכנות מקצועיות בתכלס, כרטיס quadro או כרטיס geforce רגיל באותו מחיר? ע"פ הנתונים היבשים הג'יפורס נותן הרבה יותר ביצועים בצורה משמעותית האם לקוואדרו יש תכונות נוספות והכרחיות, או שכולל אופטימיזיציה, או שיש עוד משהו מעבר? לדוג' http://skypc.co.il/sg_product~GWGTX460GSPCX1024~8~0.htm http://skypc.co.il/sg_product~VCQ600-PB~8~0.htm
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס ג'יפורס היום ואני לא בטוח איזה. יש לי 750 שקל ואני רוצה כרטיס שישמש אותי למשחקים ואני לא חייב ממש טוב כי אני לא משחק כל כך הרבה. רוב השימוש הוא ליומיומי אבל אם יהיה משחק טוב אז אני רוצה שייראו פצצה. זה בעיקר בשביל GTA3, ספיידרמן וכו' ובבקשה אל תגידו לי תוסיף ככה וככה כסף ותקנה משהו יותר טוב כי ממש אין לי כסף לזה. ומי שנותן לי כמה כרטיסים אז שיגיד לי מה הוא מעדיף ומה ההבדל העיקרי ביניהם תודה רבה לכולם ונתראה בשמחות
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Thanks to the great people here I've purchased a new computer a few days ago: Sapphire Radeon X1900XT 256MB Intel Core 2 Duo E6300 Western Digital 2 RAM 667MHz Gigabyte 965P-DS3 kitzer, sus. I have WinXP, with service pack 2, .NET Framework and all newest drivers installed, but I still get ridiculously low results with 3DMark2005 (almost always below the 20FPS mark, and a constant 0 (!) in the CPU test). I bought it from KSP, and I'm pretty sure they're reliable. I have no idea what the hell is wrong, so help would be very much appreciated... thanks.
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, מה המצב חברים? אני מחפש כרטיס מסך ואילו הפרטים: 1. תקציב: 300 ש"ח. אם אפשר בפחות, אז מה טוב. חריגה: 50 ש"ח גג שבגגות. 2. PCIe. 3. שימושים: א. סרטים (חיבור HDMI הכרחי). ב. גיימינג קל (עד בינוני). אני משחק בעיקר במשחקים ישנים שרובם לא מצריכים דרישות מיוחדות, וגם אם אנסה לשחק במשחקים חדשים יותר, אין לי בעיה לשחק בהם על הגדרות נמוכות, או לוותר עליהם בכלל אם לא יעבדו כמו שצריך. 4. אחרית - לפחות שנתיים (רצוי שלוש). 5. עדיפות לקירור פסיבי. אם לא, אז שיהיה כמה שיותר שקט. המחשב שלי: מארז - Silver Stone Precision PS07. ספק - SeaSonic G-550 550W Gold Modular G-Series Active PFC זיכרון - G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz אני מחפש כרטיס שהכי ישתלם לי מבחינת תמורה למחיר. חנויות…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תראו - יוצא עוד חודש וחצי ספלינטר 2 (פנדורה) ורציתי לשדרג קצת את המחשב בשבילו. היה לי עד עכשיו ג'יפה 2 GTS והוא היה בסדר אבל הוא התחיל לגמגם במשחקים והא לא העלה חלק (הנסיך הפרסי החדש). אז היום הזמנתי ג'יפורס 4 TI 4200 עם 128 MB - שעלה לי 650 ש"ח (כולל משלוח והכל). עכשיו - יש לי מפרט דיי ישן: פנטים 4 1700 לוח של אינטל - 845 וזכרון - 640 MB של SD אז הוא יריץ לי משחקים דיי טוב (לא חייב גרפיקה הכי גבוהה) בשנה הקרובה? * הציאו לי 5200 (לא אולטרה) ואמרו לי לקחת אותו אבל בחרתי ב 4200 ויש לי עדיין יומיים להחליף (אם אני רוצה), כדאי לי להחליף? והאם הוא יריץ משחקים כמו שכתבתי למעלה.
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איזה מהכרטיסים האלה לקחת כי אני לא כל כך מבין איזה חברה טובה יותר, כרגע אני עם X1900XT של חברת Sapphire, אבל לצערי אני משדרג אותו למרות שהוא מספק לי את העבודה שאני עושה וממש כרטיס מדהים במיוחד שיש בו גם כרטיס טלוויזיה מובנה - All In Wonder.. פשוט אני מת לעבור ל-Windows 7 וחברת ATI לא מוציאים עדכון לכרטיס אז אחרי כמה חודשים נשברתי ונמאס לי מ-XP. אחרי בירורים פה בפורום ראיתי שהרבה מדברים על הכרטיס 5770 והחלטתי שהוא הכרטיס שאני קונה. אבל איזה לבחור מבין השניים - Sapphire (שאני מכיר ומבסוט) או PowerColor (שמעולם לא שמעתי על החברה הזאת) ? Sapphire במחיר 815 ש"ח - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4459 PowerColor במחיר 855 ש"ח http://www.pandas.co.i…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני כנראה קונה את הReadon 8500. האם הוא טוב? אני צריך כרטיס שיעבוד טוב עם המשחק Gta3 (כדי שאני אוכל לעשות את זה: :AR15: בלי שהוא יתקע). אין לי מושג מה זה fps וכל הדברים האלה. יש לי Duron 800Mhz (מה לעשות אין לי תקציב לדברים יותר טובים בינתיים). האם הו יתאים? ענו לי מהר כי אני מקבל אותו היום בערב (אבל יהיה לי אפשרות להחליף). באותה הזדמנות אשמח להבין קצת יותר על fps, קצב רענון, התחממות (איך מודדים) וכל המיליון דברים שאני קורא אותם בשאלות בפורום ולא מבין מילה וחצי... תודה רבה, אסף
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
סוף סוף החלפתי את ה Galaxy 7600GS ל Evga 7600GS!!! סוף סוף קירור שקט! אין יותר אי-יציבות! למי שלא קרא את האשכול שלי, היו לי קריסות במחשב, אז אחרי הרבה בדיקות הגעתי למסקנה שזה הכרטיס מסך! היה לי כרטיס מסך של גלקסי, ופשוט בא לי להכניס כאלו מכות למי שהמליץ לי עליהם, פשוט ילדים קטנים חסרי חיים. לא מבינים בשיט בכרטיסי מסך, ראו שיש לו קירור אקטיבי אז ישר אמרו שזה יותר טוב, חירטטו שטויות כמו מהירות שעון של 1400 (כן בטח) ומהירות מעבד של 500 וזיכרון 1.2NS (עלאק). בסוף החלפתי ל EVGA, חברה הרבה יותר מוכרת, איכות יותר טובה, באנדל יותר עשיר. אני מרוצה המלצה להתרחק מ Galaxy!!!
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! הזמנתי כבר את מחשבי החדש מחנות מסוימת (אני לא כותב איזה כי אסור) היום הם התקשרו אליי ואמרו לי שאין להם במלאי את הכרטיס שהזמנתי שהו הSUMA TI4200 הרגיל. אז הם הציעו לי את הSE של אותו כרטיס ב-200 שקל יותר. אבל אני לא בטוח שזה שווה. אז מה שאני שואל הוא איזה כרטיס מבוסס TI4200 בתקציב של 1200+- כדאי לבקש במקום. תודה מראש השחקן הפצוע השני הכי טוב בעולם (לפחות הכי מוכשר)
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג מכרטיס מסך לא משהו ל nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCI-E אפשר בבקשה תגובות לגביו?, הכרטיס מיועד למשחקים הכי חדשים? האם מחיר של 500 שקל לא זול מידיי בישביל ג'יפורס סידרה 8 עם 512 מגה? בכל זאת יש כרטיסים מסידרה 7 שהם יותר יקרים. אנא הגיבו על הכרטיס מסך הזה או כרטיסיי מסך באותו סדר גודל או טובים מימנו תמורת מחיר משלתלם. תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עוד לא קניתי כרטיס מסך ההוא עם ה7800GT עוד מתלבט לי ההוא עם ה7950GT EXTREEM לא רציני בכלל עכשיו מישהו פנה אליי ויש לו 8600GT עם 1GB ידוע לי שהוא חלש משניהם^ אבל גם צריכת החשמל שלו דיי עושה לי טוב לספק(THERMEL MASTER 420W של CM) האם שווה לקנות תכרטיס הזה ב150 שקל? רק לא להגיד לי תקנה כרטיס מסך או שעולה הרבה אין לי כסף לזה בכלל
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-