עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, יש לי מחשב עם לוח אם ConRoe945G-DVI ללוח האם יש כרטיס מסך משולב אבל אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה באמצעות HDMI ראיתי שיש כרטיסי מסך לא יקרים שהם תואמים לחיבור PCI Express 2.0 בלוח אם שלי לא מצוין שהוא תומך ב-2.0 אני מניח שהוא לא א. האם יש תמיכה לאחור, שכרטיס מתקדם יכול לעבוד על לוח אם ישן? ב. במידה ולא האם יש המלצה לכרטיס שיכול להתאים ללוח אם שלי? תודה מראש, איציק

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  2. אמממ בעצם מה שאני רוצה לשאול נמצא בכותרת. עוד פרט,דגם המסך הוא LG 1720B מישהו יודע עד כמה פיקסלים שרופים אפשר עד שאפשר להשתמש באחריות? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by 1987_EC_HWzone,

על פי ההשוואה הזו :http://gpuboss.com/gpus/ASUS-Radeon-R9-390-vs-ASUS-GeForce-GTX-970 הם בעלי מחיר זהה אבל ה390 OC של AMD מציע יותר מהGTX 970 OC... יש 8GB זכרון בשל AMD אל מול רק 3.5GB בפועל שיש לכרטיס של Nvidia. אם כי אנשים אומרים שלAMD יש דרייברים פחות טובים משל נווידיה. ה390 OC הוא גם מפיק יותר רעש וחום מהGTX 970 OC.. אז מה כדאי שאקנה? (יש לי ספק של 750W) * לא חשוב כבר החלטתי בעצמי.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by saarxee,

HD6750 או GT640? ובכמה אחד מהם חזק מהשני? (אחוזים)...

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. קניתי מחשב חדש והוא הגיע היום, מפרט בקצרה - 7700K , 16GB RAM 3000,ZOTAC GTX 1080 TI AMP EXETREME המחשב עובד, הכרטיס מסך עובד אבל המאוררים שלו לא עובדים בכלל בשום טמפרטורה. עכשיו ראש השנה ועד שיטפלו לי בתקלה יקח זמן , אולי יש פתרון שאני לא מכיר? כל עזרה תתקבל בברכה! שנה טובה!!!

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום לכולם , לאחרונה קניתי טלוויזית 4K דגם: hisense 50m7000uwg הטלוויזיה מחוברת למחשב בחדר באמצעות כבל HDMI 2.0 (כרטיס מסך מובנה של אינטל) המחשב באמת מוצג ברזולוציית 4K אולם זה מרגיש כאילו הוא על fps נמוך מאוד, וכאשר אני מפעיל סרטים ב FullHD מתחיל לי עמעומים של המסך. פתחתי סירטון בyoutube באיכות 4K וראיתי שהמעבד עובד על 98% (מן הסתם הסירטון לא רץ חלק) לפי דעתי הבעיה היא שהכרטיס המובנה חלש ,תקנו אותי עם אני טועה.... אשמח לעזרתכם ואם באמת הבעיה היא בכרטיס אשמח להמלצה של כרטיס ...(שימוש : צפייה בתכני 4K בצורה מושלמת, גיימינג קל). פרטי המערכת שלי הם: מעבד: Intel Core i5 4430 3Ghz (3.4Ghz Turbo) LGA1150 לוח אם: Gig…

7. Started by Black_eagle,

אצלי ב 3DMARK 2001SE הMAX היה ב FPS40 וזה היה לפחות משניה. בממוצע זה על 20FPS, זה לא נמוך מידי? ראיתי שבGF4MX440 יש בערך 100, והכרטיסים מבוססים על אותה ליבה. ??? ???

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by evgani,

2.4 768 DDR לוח אם אם AGP 8X 80 גיגה! אם אתם צרכים לדעת עוד תגידו לי? אז רציתי לדעת איך המחשב שלי ינצל את הכרטיס כי אני לא מתכוון לבזבז אליו 2800 שקל ובסוף הוא לא ינוצל טוב! תודה לעוזרים!

• 39 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by KapiSH,

חבר שלי רוצה כרטיס מסך חדש אז הלכתי איתו לחנויות בעיר ושאלנו מחירים של ג'יפורס 4, אמרו לנו שיש ב-600 שקל, שאלתי איך זה יכול להיות ובתשובה אמרו שזה בגלל שזה בלי כל התוספות ובגלל שזה 64 מגה ולא 128, אז אמרתי בסדר בלי תוספות, פחות זיכרון, אבל עדיין נשמע זול מדי... חשבתי שג'יפורס 4 עולה כמה אלפים... איך יכול להיות שמציעים לי ב-600??

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by shmulik_miata,

יכול שנשאל בעבר אך לא מצאתי. יש לי אפשרות לרכוש את אחד מהם. עיקר היישומים שלי הם סימולטרים (DCS,Asetto Corsa) ב-VR. האם אראה הבדל מהותי בין ה-2070 ל-2080? כרגע יש לי 970 ב-SLI. עוד שאלה, ספק הכח שלי הוא ANTEC PLATINUM 850W שנרכש ב-2014. האם חיבורי החשמל שלו יתאימו לכרטיסים החדשים ? תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by alef,

שלום רב אני מתלבט בין שני הכרטיסים הללו. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט וסרטים. משחקים בכלל לא. וכמו כן כשאבחר כרטיס, איזו חברה עדיפה? asus, gigabyte, palit? וכו.. מיועד ל: core 2 dou e8500 4 gb ram asus g41 מסך dell 2209wa אשמח לתגובות!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Pavius,

קיבלתי את המחשב והמסך החדשים וצילמתי כמה תמונות. אחרי שהתרגלתי לירות על גלובים לא מזוהים של פיקסלים ב- BF2, לשחק ב- 1920x1200 זו בהחלט חוויה מרעננת (זוג ה- 7800GT עושים עבודתם נאמנה). בכל אופן, המחשב בסה"כ מצויין מלבד כמה חבלי לידה (לפעמים כשאני מתחיל וידאו המסך מתעוות כמו בתמונה 5 ואז אני חוטף BSOD).

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. בנוגע לחיבור של כרטיסי המסך של NV(כמו 9400) ליציאת SPDIF OUT האם ניתן להוציא קול במקביל דרך היציאה האנלוגית של כרטיס הקול לרמקולים וגם דרך SPDIF OUT? או שצריך כל פעם לבחור איזה מביניהם הוא ה DEFAULT DEVICE האם כרטיסי מסך עם כרטיס קול מובנה (כמו G210)עדיפים על אלו שצריכים חיבור ל SPDIF OUT? והאם ניתן להוציא קול דרך HDMI ודרך הרמקולים שמחוברים למחשב?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by aeonf,

שלום חברים. יש לי כרטיס מסך של EVGA מדגם RTX2080 עם 2 מאווררים (לא BLOWER!), בן 11 חודשים שנקנה מNEWEGG שאני מעוניין למכור. זה הכרטיס הספציפי: https://www.newegg.com/evga-geforce-rtx-2080-08g-p4-2081-kr/p/N82E16814487415 מה הוא לדעתכם השווי ההוגן שלו?

15. יש לי מחשב בן 4 שנים, הכרטיס מסך האהוב שלי 8800GTS 512 הלך לעולמו (פתחתי אשכול ב"מפרטי מחשב", עכשיו התקציב השתנה אז העדפתי לפתוח חדש בפורום הנכון) התקציב שלי הוא 500 ש"ח המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHZ 4G 1333MHZ לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3 זיכרון פנימי: 4GB DDR2 800 KINGSTONE אני רוצה כרטיס עם ביצועים טובים יותר מהנ"ל, שיעבוד טוב גם על מסך 32 אינץ'. קראתי על 9800GT 512 והתאכזבתי לגלות שהוא לא משפר שום דבר. אולי הגירסה של הג'יגה תהיה עדיפה? מבקש המלצות על כרטיס חלופי. תודה

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by alon p,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר להריץ לי משחקים חדשים כמו the witcher 2, batman arkham city, mass effect 3 וכדומה. אני לא ממש יודע כמה צריך אבל אני אני רוצה להריץ משחקים בסגנון שלמעלה ברמה סבירה לא בהכרח בגריפיקה כי טובה שיש.. המפרט הנוכחי שלי: intel core i3-2100 cpu @ 3.1GHz RAM - 2GB כרטיס מסך נוכחי: GeForce GT 520 אני אשמח לדעת איזה כרטיס מסך אני אצטרך לקנות שיענ על הדרישות שלי ובאיזה סדר גודל של מחיר מדובר.. תודה מראש! אלון

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אני כנראה קונה את הReadon 8500. האם הוא טוב? אני צריך כרטיס שיעבוד טוב עם המשחק Gta3 (כדי שאני אוכל לעשות את זה: :AR15: בלי שהוא יתקע). אין לי מושג מה זה fps וכל הדברים האלה. יש לי Duron 800Mhz (מה לעשות אין לי תקציב לדברים יותר טובים בינתיים). האם הו יתאים? ענו לי מהר כי אני מקבל אותו היום בערב (אבל יהיה לי אפשרות להחליף). באותה הזדמנות אשמח להבין קצת יותר על fps, קצב רענון, התחממות (איך מודדים) וכל המיליון דברים שאני קורא אותם בשאלות בפורום ולא מבין מילה וחצי... תודה רבה, אסף

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. מדברים על זה שהרדאון 9700 יהיה הרבה הרבה יותר טוב מהג'יפורס 4 טי איי 4600 ושה- Oman יהיה יותר טוב ממנו. אז.... אני בדיוק עכשיו רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וחשבתי שאם אני אקנה ג'יפורס 4 טי איי (אפילו 4200) יש לי כרטיס מסך פצצה לפחות לשנתיים - אבל אם עוד מעט יצאו כרטיסים עם טכנולוגיות חדשות לגמרי עם ביצועים הרבה יותר טובים אז לפי הקצב תוך חצי שנה הטי איי 4200 שאני אקנה (אולי) יהיה סתם זבל (יגיעו משחקים שמבוססים על הטכנולוגיות החדשות). אז עכשיו אני צריך תשובה - לכמה זמן הטי איי 4200/4400 יחזיק לי מעמד עם ביצועים טובים במשחקים חדשים? ועוד דבר שאני כבר לא בטוח לגביו: במשחקים של היום, יש משחקים שהג'יפורס 4 טי איי 4200 לא מריץ חלק (ממש חלק) בהגדרות גראפיקה גבוהות?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום לכולם השבוע קניתי מחשב עם מסך LCD שטוח מתוצרת Samsung מודל 740B. כעיקרון אני מרוצה ממנו,ואיכות התצוגה ממש מעולה, אבל בעיה אחת מפריעה לי ואפילו קצת מדאיגה אותי: לפי הגדרות צריכת החשמל של Windows, המסך אמור להיכבות אחרי עשרים דקות ללא פעילות . בפועל, במקום להיכבות, עם חלוף אותן 20 דקות הוא מתחיל להבהב: נכבה לכמה שניות, ואז פתאום יש הבזק של איזה חצי שנייה כאילו המסך נדלק, ומייד שוב נכבה לכמה שניות וחוזר חלילה. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? היא מדאיגה אותי כי אם זה באמת כמו שזה נראה (המסך נדלק-נכבה כל כמה שניות) אז לפחות מהמסכים שהכרתי, זאת דרך אפקטיבית להרוס אותו מהר מאד. חשוב לי להוסיף שהורדתי והתקנתי את הגירסה המעודכנת ביותר של הדרייבר למסך הזה, ישירות מאתר סמסונג (גירסה …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by pakomako,

קניתי את הכרטיס מחול וקיבלתי אותו סוף סוףף אבל עכשיו בעיה חדשה אין לי פה את הכבל שמתחבר לספק pin 6 אם אני יחבר את הכרטיס למחשב בלי הכבל עלול לגרום איזשהו נזק או שזה סתם יוריד לי טיפה בביצועים או טיפה הרבה ?? בבקשה כמה שיותר מהר תודה מראש.

• 40 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by sheff2k2,

נתקלתי בעמוד הראשי בפלונטר במודעה: "הגיעו כמה עשרות AMD Radeon HD7950 משומשים". המחיר הוא 568 שקלים. מדובר בדגם הזה: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu כמובן שעצם האמירה ש"הגיעו כמה עשרות" מאד מחשידה. האם הם מתים בסיטונאות? מהביקורות בnewegg נובע שהם מתו מהר להרבה אנשים, אבל עדיין הציון הוא 4 כוכבים(אם זה בכלל מדד אמין). מה דעתכם? שווה להסתכן? אני חושב שהמחיר שווה את זה, אבל אני חושש שכרטיס מסך לא תקין יהרוס לי משהו אחר במחשב

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by haim855,

היי שלום לכולם.. רכשתי תכרטיס מסך הזה http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=290CE20E-681E-43C1-9A60-3D3BF65ECFCB〈=eng אני מחפש עבורו ספק שיתאים בתקציב הכי נמוך שאפשר העיקר שיחזיק שיספיק.. מעבד שלי הוא i5 4590 8 gb לוח אם msi z87 gd65 gaming ספק נוכחי ליברטי 500w על הדרך מישהו הציע לי ספק הזה ב300 שווה? (בתקווה להוריד אותו גם ל250 חח) הוא טוען שהוא חדש בקרטון ויש עליו אחריות אשמח לתשובה לגבי הספק הזה או ספק אחר לרכישה תודה רבה חג שמח

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by thebenjamin,

מתכנן רכישה בTMSFOX בהתחלה של PALIT היו הרבה יותר זולים אבל אז המחירים עלו והם השתוו לVAPOR -X בהפרש של פחות או יותר 100 שקל.. עכשיו המחיר של dual sonic 1GB ירד ל950 שקל ו vapor - x 1GB עולה 1175... לכרטיס של פאליט יש שנתיים אחריות ולשל סאפיר יש 3.. ואני לא יודע מה עדיף מבחינת ביצועים (או שהם די זהים..) שקט (שדי חשוב לי) וקירור.. שווה להוסיף את ההפרש כדי לקבל כביכול עוד שנה אחריות?

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by love-its-my-name,

שלום, אמא שלי הציעה לי לקנות לי טלוויזיה יותר נורמאלית לחדר.. משהו בסביבות 21 אינץ [זה יותר מידי?] נכנסתי לסקאל דיוטי-פרי וראיתי כמה נחמדות ב200 דולר... לא אכפת לי שתקנה לי עוד טלוויזיה אז אני כנראה הולך על זה ובשביל לא לנצל את טוב ליביהם של ההורים שלי אני אוותר על הקירור הנוזלי למחשב משום שאובר קלוק, אני לא מתכנן גם לעתיד הרחוק... לאתר של סקאל דיוטי-פרי : [url=]http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=94 עכשיו, מה שאני מחפש זה משהו שתהיה לו איכות טובה, הן אודיו והן בתצוגה. בתודה מראש, אבי.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by J.allmighty,

...מפרט <-----

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים