כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
היי, לפני זמן מה המליצו לי פה לקנות את hd5770. אני נוטה למשוך את הדברים עד לרגע האחרון, ונראה לי שהרגע האחרון הגיעה. אשמח באמת אם תאמתו שהספק שלי (seasonic s12 II bronze 430W) אכן יחזיק את הכרטיס + המפרט שבצד. כמו כן אשמח להצעות איפה לקנות ואיזה חברה. חשבתי על זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6365 אבל אשמח להצעות אחרות. תודה רבה מראש, שבת שלום!
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי. יש לי כרטיס של GIGABYTE GEFORCE 9800GT 1GB DDR3...ולאחרונה החלטתי שאני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי..לאחר בירורים בסיסיים הבנתי שהכי משתלם זה להחליף ל-GTX460 1GB...(גם כן של GIGABYTE). אני באמת רוצה לדעת אם אני אשים לב להבדל ענק בביצועים של המחשב עקב החלפת הכרטיס והאם זה משתלם?תודה מראש לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני שחצי מהפורום יקפוץ עליי , עשיתי חיפוש וראיתי שיש המון נושאים דומים, רק שהבעיה היא שברובם לא הייתה תשובה סופית. בהודעה הזאת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174649.0 המליצו על ה-6800GT, אבל יצא שהוא מסורס בסוף :-X. כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174870.0 המליצו על 6800LE ו-X1600P הסתכלתי גם כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172712.0 אבל מדובר לרוב על כרטיסי PCIE :-\. המפרט: AMD AXP 2500 ABIT NF7 RADEON 9200 128MB 128BIT 768MB PC3200 WD 80GB 7200RPM JB WD 160GB 7200RPM JB LG 4167B DVD-RW COMPUCASE 6A19 בנוגע לוויכוחים על כדאיות ההשקעה ב-AGP, תקראו פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=17…
-
- 40 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב שלי: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3600+ לוח אם K8M890M2MA של WinFast 2.00GB RAM ספק 500W כרגע יש לי 7300GS יש לי תקציב יחסית דל של עד 450 ש"ח, אפשר טיפה לחרוג... איזה כרטיס הכי טוב למשחקים ?? תודה רבה לעוזרים ^^
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני ממש לפני קניית כרטיס מסך ועוד כמה "תוספות" למחשב, והעיניין הוא שאנחנו בתקופה מאד מאד מטורפת של כרטיסים שיוצאים, הורדות מחירים - למשל הTI4600 שירד פתאום ל1200 שקל... כדאי להשקיע היום בTI4600 או לחכות עוד קצת ? תודה, kfir@jesta.co.il
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אהלן חברה רציתי לדעת בכלליות מה התפקיד של כרטיסי המסך במחשב?ובמשחקים בפרט ולאחי התקינו היום כרטיס X1950XT 1.וזה עושה לו המון רעש זה אמור להיות ככה? 2.יכול להיות שזה לא מריץ חלק GOTHIC 3? 3.איך אני יכול לדעת שכל הדרייברים העדכנים ביותר הם על המחשב והכרטיס באמת עובד כמו שצריך גם אם תענו על חלק מהשאלות יכול לעזור תודה מראש
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא הגיע היום, מפרט בקצרה - 7700K , 16GB RAM 3000,ZOTAC GTX 1080 TI AMP EXETREME המחשב עובד, הכרטיס מסך עובד אבל המאוררים שלו לא עובדים בכלל בשום טמפרטורה. עכשיו ראש השנה ועד שיטפלו לי בתקלה יקח זמן , אולי יש פתרון שאני לא מכיר? כל עזרה תתקבל בברכה! שנה טובה!!!
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בשורה תחתונה הוא דיבר על זה שנוידיאה היא חברה שמאוד רוצה להכנס לישראל (מבחינת פיתוח), וזאת גם מטרת הביקור שלו. הוא דיבר על מכוניות אוטונומיות - שזה העתיד, על השימוש של מחשבי על בכרטיסי נוידיאה, והדגיש שכסף קל לא קיים (שכל אחד ייקח את זה לכיוון שלו :)).
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה 460 אבל לא יודע איזה - Gigabyte gtx 460 OC ויש גם גרסאת Gigabyte gtx460 SOC שבמבחנים בחו"ל מראה ביצועים עדיפים.. איפה אפשר למצא GTX460 SOC ?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
על פי הידיעה הזאת כל מי שיש לו כרטיס ATI יקבל משחקים חינם מ Steam, שווה לבדוק באתר. בעלי 2900 יזכו גם להורדת המשחקים החדשים של Steam כשיהיו זמינים.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/news/nvidia-physx-ati,5764.html
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לראות סרטים שבמחשב שלי בטלויזיה בסלון(טלויזית CRT , שלושים ומשהו אינץ' ) אבל אני לא הבנתי איך מחברים, יענ החיבור הכבלים של הכרטיס מסך שונים והכניסות שיש במסך... האם זה בכלל אפשרי לחבר את המחשב למסך ישן כזה?
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תשמעו לפני שנה וחצי ככה קניתי מחשב שביקשתי מ-tms הבנתי כבר שהם עבדו עליי אבל מה לקנות כדי שיוכל לרוץ לי battlefield 4 על ההגדרות הכי גבוהות ? אני לא זוכר את כל המפרט אבל הוא עלה ארבע אלף. I5 3470 GTX 650TI Infinity matx 450W 1tb seagate זה מה שהיה כתוב לי עוד מאשכול ישן, אני לא זוכר את השאר אני רוצה לקנות אוליי כרטיס חדש אבל מחנות נורמלית
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי תדמו של המשחק Brothers In Arms ונכנסתי שם להגדרות של הווידאו ויש שם anisotropic filtring מזה בכלל?ומה זה עוזר ? ויש שם גם vsync מזה ? ומזה משנה מה הרזולציה ?במה זה עוזר?איכות יותר טובה?זה מאט תמחשב ? הקיצר תסבירו קצת תוודהה
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר להריץ לי משחקים חדשים כמו the witcher 2, batman arkham city, mass effect 3 וכדומה. אני לא ממש יודע כמה צריך אבל אני אני רוצה להריץ משחקים בסגנון שלמעלה ברמה סבירה לא בהכרח בגריפיקה כי טובה שיש.. המפרט הנוכחי שלי: intel core i3-2100 cpu @ 3.1GHz RAM - 2GB כרטיס מסך נוכחי: GeForce GT 520 אני אשמח לדעת איזה כרטיס מסך אני אצטרך לקנות שיענ על הדרישות שלי ובאיזה סדר גודל של מחיר מדובר.. תודה מראש! אלון
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם !!! כמו שאמרתי קיבלתי ציון נמוך מאוד 4699 (!!!) זה המפרט שלי Pentium 3 731 MHz 256MB of RAM Mother borad Asus cuv4x G-force ti4200 128 DDR רציתי לדעת למה קיבלתי כזה ציון נמוך !??!!? יש לציין כי הכרטיס חזר מתיקון לא מזמן... היתכן שיש בו עוד בעיה !?!? ??? ??? ??? ??? ??? ??? בתודה מראש lir@n סליחה שלא ציינתי... אבל כמובן שהאיי איי ואפ אפ היו מכובים... עשיתי השוואה ועדיין קיבלתי נמוך... אין לי דרייברים בו למה שאני מתקין דרייברים משחקים נתקעים לי או לא פועלים בכלל אז אני עם הדרייבר של הווינדוס... הבאיוס בלוח אם מעודכן...
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, יש לי כמה שאלות בנוגע לזה: 1)מה ההבדל בין R9500 ל R9600? 2) איזה כרטיס מסך עדיף לי לי קנות (לא חייב מה שצויין לפני זה)? 3) האם אני יכול לשים כרטיס DDR כש יש לי SDRAM? מפרט: Motherboard SOCKET 423 Intel Pentium 4, 1500 MHz Motherboard NameECS P4VXMS (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 3 DIMM, Audio, LAN) Motherboard ChipsetVIA VT8753 Apollo P4X266 System Memory768 MB (SDRAM) BIOS TypeAward Modular (01/15/02) Display Video AdapterNVIDIA GeForce2 MX/MX 400 64 MB תודה.
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני יודע שהרוב פה נוטים לתת עדיפות ל 6800gs של NVIDIA. האמת היא שברוב האפליקציות של היום הוא באמת לוקח ובגדול את ה 1600XT. בקיצור אני די מתלבט... הזמנתי כבר מערכת מחשב שלמה והשארתי רק את כרטיס המסך מחוץ להזמנה כי אני פשוט לא סגור סופית מה עדיף לקנות. ברוב המקומות שקראתי בהם ה 6800gs לוקח חוץ ממקום אחד: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/3dmark06_15.html יש שם את הביצועים של הכרטיסים במבחן ה 3Dmark 06 שאמור לנבא את הביצועים שלהם ביישומים של "המחר". בכל מקרה יש יש משפט אחד בסוף שגרם לי למחשבות נוספות.. המשפט אומר שה 6800GS מתאים לגיימרים של היום בעוד ה 1600XT מתאים לאפליקציות העתידיות לבוא בגלל שה 1600XT תומך בפונצקיות חדשות יותר של DIRECTX(זה נכון בכלל?!?!) הי…
-
- 37 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ל- AMD (סדרה 5/6) יש את Eyefinity שמסוגלת להריץ 3 מסכים דרך כרטיס מסך בודד (בדגמים מסוימים אפילו 6 מסכים) .. סדרה 6 קיבלה תלת מימד, אך לא בטוח שזה נתמך ב- Eyefinity (אולי בדגמים מסוימים).. בכל מקרה, האפשרויות כאן מגוונות: קבוצות של מסכים (למשל שניים כשטח אחד ושלישי כשטח אחר), רזולוציות לא אחידות... ל- nVidia (סדרה 4/5) יש את 2D-Surround שמסוגלת להריץ 3 מסכים דרך מערך של 2 כרטיסי מסך (בדגמים מסוימים צריך אף 3 כרטיסים), אבל גם בתלת מימד (בשמו 3D-Vision) ואז במקום 2D-Surround קוראים לזה 3D-Vision-Surround.. והאפשרויות כאן מוגבלות למדי.. # איך זה שכרטיס הדגל של nVidia לא יכול להתחרות בכרטיסים שלא הכי חזקים של AMD (מבחינה זו כמובן) ? הרי שמבחינת יכולות הכרטיסים של שתי החברות (…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הLeadtek Winfast A250 TD כבר נמצא בדרך אליי, ואני כבר מכין הכל לקראתו. משהו שאני לא בטוח לגביו - אילו דרייברים להוריד, אלו שבאתר של לידטק או אלה אצל nVIDIA? קיים בכלל הבדל בינהם? באתר של לידטק קיים גם ביוס לכרטיס להורדה, האם הוא שונה מהגרסה הרגילה של הביוס איתה מגיע הכרטיס? כדאי להוריד אותו?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התחלתי להתעניין ברכישת כרטיס מסך ושמתי לב שלכרטיס שהמליצו לי למשחקים ואוברקלוק (GTX260) יש כמה מחירים, נע מאיזור 950 ש"ח לאיזור 1600 ש"ח. מה שאני לא מבין זה, אם אותו כרטיס נמכר בכמה מחירים למה לי לא ללכת על הכרטיס הזול ביותר וזהו? זה הדגם המלא שהומלץ לי: LEADTEK PCI-EX 2.0 WINFAST GEFORCE GTX260 EXTREME + 896MB GDDR3 - RETAIL 1561 ש"ח. יש לכם המלצה לכרטיס מסך אחר או שלהישאר עם זה וזהו? אני לא קונה את הכרטיס בארץ, כך שאוכל להשיג אותו במחיר מוזל יותר אז אם יש לכם הצעות לכרטיס טוב יותר מבחינת ביצועים למשחקים כבדים ואוברקלוק עד כמה שאפשר לתקציב של עד 2000 שקל אפילו אני אשמח, רק של NVIDIA. מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX ¤1584 לוח אם: ASUS P5Q DELUXE ¤1100 כרטיס מס…
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עריכה: הבחירה שלי השתנתה והיא: 1) MSI AMD Radeon R9 280X GAMING 3G 2) Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מנהלי ההתקן, שבאים בדיוק בזמן לחגים ולפתיחת השנה החדשה, מציגים תמיכה חדשה ברזולוציית 5K, תמיכה בעד 24 מסכים במקביל, הטמעת טכנולוגיית ה-Virtual Super Resolution, בנוסף לשיפור בביצועים הגרפים במשחקים ותיקון באגים לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a8%d7%a8%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%99%d7%91%d7%a8-%d7%94-catalyst-omega/
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-