עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני חדש פהה אני בדרך לקנות מחשב ורציתי לדעת על איזה כרטיס מסך הכי כדאי ללכת קודם חשוב שזה יהיה תטכנלוגיה pciexpres גם 256 mb אממ וזהו התקציב בין 1000-1200 אפשר לחרוג טיפה... יאלה עשו טובה...

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by shahaf14,

טוב, חיפשתי בפורום לא מצאתי משהו שמייצג באמת את השאלה הזאת, כרגע הזמנתי את המחשב החדש עם ה6850, שעולה לי 1000 שקל, http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?cPath=67&products_id=10931 השאלה אם עדיף להוסיף כמה עשרות שקלים ל460? במה בא לידי ביטוי ההבדל? המעבד הוא i5 760 אם יש צורך בפרטים נוספים אני יוסיף, אני לא בטוח לגבי זה אם אני רוצה לעשות OC או לא....

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Iv0ry,

הייתי אצל חבר שיש לו 9800GT והמשחק פעל לו יותר חלק מאשר אצלי. הכיצד זה יתכן?!?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. לכו לכרטיס מסך תעבירו את המתג לצד השני (לא בצד שככה מגיע הכרטיס) סיימתם. למי שרוצה לראות תמתג:

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Vlad3,

https://www.amazon.com/dp/B0196LWL3W/ref=psdc_284822_t1_B0106IJXX0 יש סיבה בכלל לקנות 480 אחרי המחיר הזה?

6. שלום יש לי מחשב ישן יחסית שאני רוצה להפוך ל- HTPC, יש לו כרטיס ATI ישן עם 128 זיכרון שלא כל כך סוחב ב-HD, אני מדבר על 720 כרגע אפילו לא 1080. מדובר על p4 3ghz 1gb ram התקנתי עליו XBMC, BOXEE, MPC HC COREANC ואני לא מצליח להגיע לביצועים טובים בעת צפייה ב- HD אני מניח שעם כרטיס מסך שתומך בהאצת חומרה עבור HD אני יקבל ביצועים לא רעים בכלל השאלה איזה כרטיסים כאלה יש בכלל? מדובר על AGP, והאם בכלל שווה לי להשקיע, מבחינתי אני גם יחפש יד שניה וכו אני רק רוצה לדעת דגמים שכדאי לי לחפש אני רוצה שיהיה לו יציאה DVI/HDMI גם ואם אפשר להעביר גם את הסאונד שם אז בכלל טוב מה אתם אומרים? תודה

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by ^Z^,

תמיד עניין אותי כמה אנשים משקיעים בכרטיסי מסך^^

• 44 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. א. האם הוא יבוא בנוסף לכרטיס מסך? ב. האם היה שינוי בגרפיקה גם אם יש כרטיס מסך חזק במיוחד? ג. לאיזה סוג סלוט הוא מיועד?

• 44 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אז ככה. תבדקו את הלינק עכשיו, זה משחק שמשתמש בDX9, אבל רק לATI יש כאלו כרטיסים. nVidia משחררת משחקים לבעליי כרטיסים של ATI כדי שהם יהנו מגרפיקה משופרת בכרטיס?COOOOOOOOOOL MAN! ;D

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. היי, יש ברשותי לפטופ שיש עליו 2 כרטיסי מסך. לאחרונה אני לא מצליח להיכנס להגדרות לוח בקרה של NVIDIA התקנתי מחדש את הדרייבר ועדיין לא מצליח. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם geforce gt 750m שאותו אני רוצה להגדיר כברירת המחדל. מה הסיבה שאני לוחץ על הגדרות לוח הבקרה של NVIDIA לא קורה כלום פשוט לא נפתח כלום. חייב לציין שבמנהל ההתקנים אני רואה את 2 הכרטיסי מסך מותקנים (ללא סימן קריאה על אחד מהם כפי שזה מראה כשאין דרייבר). אשמח מאוד לקבל עזרה בעניין. תודה רבה לעוזרים

11. Started by henb7,

אני מחפש כרטיס מסך טוב.........למשחקים ובכללי שכשאני אסתכל על המסך אני אגיד וואלה עשיתי את הקניה הטובה עד סכום של 1000 ש"ח

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by eranisra,

שלוםת יש לי את המפרט הבא: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W Gigabyte GA-B75M-D3H SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Silverstone Strider 500W 2X Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL ורציתי לדעת אם הספק יחזיק לי כרטיס 1060 חדש? ומה תהיה תוספת הביצועים לעומת ה760 שיש לי היום? תו…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום, אני מתלבט בבחירת כרטיס מסך, בין שני הדגמים הבאים: GAINWARD GTX460 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6802 GIGABYTE GTX460 OC 1GB GDDR5 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6841 מה ההבדל בין שני הכרטיסים ואיזה מהם עדיף? (שאר המפרט מופיע תחת מפרט המחשב שלי)

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אהלן סוף סוף קניתי אותו 6800NU של XFX ב1600 מKSP זה במקום הג'יפה 4 440 MX שהיה לי אפשר להגיד שיש הבדל.... אוקיי אז השאלות הן: הוצאתי 43000 באקווה מארק 3 זה טוב? טמפ למעבד שלו זה 56 זה לא חם מדי? עשיתי אקווה מארק לג'יפה הקודם לפני שהחלפתי הוא עשה בממוצע 7 FPS וזה היה ממש ממש הרבה זמן אז לא היה לי כח והפסקתי באמצע עריכה: טוב אחרי כמה זמן המעבד עלה ל59 והטמפ מסביב שהיה 33 עלה ל36 ובהגדרות זה מוריד MHZ רק מתי שזה מגיע ל135מעלות נראה לי שב135 מעלות מאוחר מדי להוריד MHZ לשנות את זה אולי? אה והחלקת שינון או איך שלא קוראים לזה היה על מושבת שמתי על X4 כשX8 זה המקס זה בסדר נכון?

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. עוד לפני ההשקה של מוצרי ה-Navi החדשים, מפתחת השבבים האמריקאית מצליחה לצמוח במכירות בזמן שצמד המתחרות שלה דורכות במקום לכתבה

16. Started by Kfir,

יש לי זיכוי של 2000 שח ;D באיזשהי חנות מחשבים, וביגלל היתלבטות, החלטתי להתיעץ איתכם... אני יכול לקחת במחיר זה GEFORCE 4 TI 4600 איכותי של LEADTEK או MSI, אבל אני יכול בעצם גם לחכות ליציאת כל הליין החדש של כרטיסי המסך (NV30 או ATi9700), ופשוט לקחת משהו מהדור החדש, הבעיה שזה יכול לקחת עוד הרבה זמן, ומבחינת ביצועים עדיין לא ברור עם יהיו המון הבדלים משמעותיים בינהם. מה אתם אומרים!? ???

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by optimizeR,

שלום חברים נכבדים, אני בשלב תכנון שדרוג קטן למחשב בן השלוש שלי, אני מתכנן לשדרג מעבד וכרטיס מסך. הנה המפרט הנוכחי: מעבד: i3-2100 3.1ghz לוח אם: ASrock H61m-u3s3 כ.מסך: Sapphire HD 6870 ספק כח: Antec Earthwatts 500w כוננים: HDD Seagate 500gb 7200rpm + Samsung SSD 120gb 840 ציוד שמחובר ב USB: עכבר גיימינג, מקלדת Das, אוזניות Siberia v2usb, מצלמה microsoft life 3000 hd, מארז: Antec Three Hundred ציינתי את הציוד המחובר כי זה מעמיס על הספק כח, וברצוני לדעת אם הספק כוח שיש לי יכול להחזיק שדרוג של מעבד וכרטיס מסך, עם הבדיקות והחיפושים שערכתי עד עכשיו ככל הנראה אשדרג לחומרה הבאה: Sapphire R9 280x 384bit 3gb משומש מהאתר של פלונטר. -(באתר היצרן כתוב שמומלץ ספק 750w, אך ב To…

18. Started by elcool,

יש לי מחשב פנטיום 3 800 וברשותי כרטיס מסך VOODOO 3. אני מתלבט בין לקנות GeForce 4 MX 440 128 mb ובין לחכות עד היציאה של GeForce FX. כרטיס המסך ישמש בעיקר למשחקים ולסרטים. מה דעתכם? האם הכרטיס החדש יוכל לפעול על המחשב שלי? וכמה יעלו הכרטיסים לאחר השווק? ???

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. מה הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר לקנות בפחות מ 500 שקל?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by eyal,

דבר ראשון לא שאני מציף פשוט יש לי מלא בעיות פתאום... טוב אז הסתכלתי טוב טוב במסך ושמתי לב שיש שני קווים בחלק העליון טיפה ואחד יותר למטה הם סימטרים וזה נראה כאילו המסך בנוי ככה זו הפעם הראשונה ששמתי לב לזה למישהו יש מושג אם ככה בנוי המסך או שזו בעיה? המסך הוא MAG XJ700T

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by roes,

GDDR= סוג המהירות?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6858&CatCode=122 ממ אני לא מבין הרבה במחירים וכל זה אבל אתם ממליצים לקנות את הX800GTO2 באותו מחיר כדי להגיע באוברקלוק לכרטיס X850XT

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה? http://ksp.co.il/?uin=21923 שווה 1100 שקל? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by kobi_sion,

יש לי בעבודה מחשב dell עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. איך שלא משחקים עם רזולוציה שלו רואים לא משהו עבודה באקסלים ובתוכניות בעברית. מה לעשות ? ביום ראשון אמורים להחליף לח מסך בלי שום קשר. היכן אני אמור לשנות בwin 7 רזולוציה ופונטים. אם ההחלפה של המסך ומשחק נוסף ברזולוציה לא פותר את הבעיה כדאי להחחליף לכרטיס מסך פשוט אחר ?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  25. Started by MeniAdam,

היי כולם מדובר במחשב SFF , שזה אומר מהמחשבים הדקים והקטנים, השימוש במחשב יהיה לMEDIA CENTER . איזה סוג כרטיס מסך מתאים למארזים האלה? התקציב עד 300 ש"ח. תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.