כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין MSI GeForce4 Ti 4600 לבין :AR15: ASUS GeForce4 Ti 4600 מה כדאי?................. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה כרטיס מסך רציני!! מה העלות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ASUS HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDV PCI-E 2.0 או GIGABYTE HD 4850 512MB ZALMAN FANSINK GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDV PCI-E 2.0 1) מה יותר טוב מה יותר שווה לקנות? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
ממש עכשיו לפני סוף החופש אני הולך לקנות כרטיס טלוויזיה חדש כמחליף ל Takram m205pro הישן שלי שכבר לא נתך לחלוטין ע"י מערכות ההפעלה החדשות, ולא שהוא עבד טוב קודם לכן בגלל שהיה מבוסס על הציפ' של brooktree ה BT878 הישן והמעצבן ואפילו כאשר ניסיתי למצוא לו דריבר WDM חדש למערכות ההפעלה החדשות הכרטיס עבד ללא סאונד, כנראה בעיה סידרתית בכרטיס שיצא בתקופת ה Windows 95. בכל מקרה כרגע עומדים מול עיני שני כרטיסים שווים בהרבה מהכרטיס הישן שברשותי ואני ממש מתלבט מה לקחת ולא מצליח להחליט, שני הכרטיסים, הLeadtek Winfast TV2000 XP וה- Terratec Cinergy 400, שניהם כרטיסים טובים כאשר לכל אחד יתרונות וחסרונות, כאשר ללידטק יש טיונר כפול לצפיה בשני ערוצים (PIP) או במקום לחבר את הטיונר השני ניתן ל…
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי לפטופ עם HDMI 1.4 אני רוצה להוסיף מסך של LG במפרט של HDMI איפו שרשום 21:9 aspect ratio support http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI רשום שלא תומך המסך עם רזולוציה של 2560x1080 מה זה אומר בעצם? תודה
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס הוא: GEFORCE GTS250 1GB DDR3 VGA/DVI/HDMI ומישו בבקשה יכול להגיד לי כמה הוא עולה?? והאם טוב טוב? כאילו הוא יריץ כל משחק עכשיו?? והוא לא ישן מידי? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המסך MAG 996Fs וכאשר אני שם את ההגדרות באיזה שהו משחק על רזולוצייה 1600X1200 אז הקצוות בצדדים לא יישרים ואני לא מצליח ליישר את זה עם הפאנל, ברזולוצייה 1024X768 זה מראה את זה יישר, הייתי רוצה להראות לכם תצלום אבל בתצלום זה מראה את זה יישר מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסכים האלה? כולם נעים סביב ה-1300 ש"ח. אני לא מחפש את הכי טוב כי אין לי כסף להכי טוב, אבל השאלה היא אם הם שווים את הכסף. אני מתכנן לעבוד ב-1280*1024, ב-refresh rate סביר (75+). אני משתמש במחשב לעיצוב גרפי, אינטרנט ומשחקים. *האם ה- LG F900B שעולה 1600 ש"ח וה- ViewSonic G90f שעולה 1700 ש"ח באמת מצדיקים הבדל של 300-400 ש"ח מהמסכים האחרים שציינתי?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני יוכל לשלב HD 7970 עם HD 7850 ביחד?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מתכוון לקנות מחשב ומסך חדשים. השימושים שלי במחשב הם לסרטים ולתכנות. ( ושאר שימושים ביתים נוספים ). יש לי התלבטות בין מסך 24 לשני מסכים 20. אני רוצה את היכולת לעבוד על שני מסכים במקביל (נח לתכנות), אבל מעדיף שיהיה מסך אחד גדול במקום ( טוב לסרטים 24 ). השאלה האם כרטיסי מסך תומכים באפשרות להתייחס למסך אחד גדול כמו שני מסכים? הכוונה האם אפשר להגדיר שחלון מסוים בווינדוס יתפרס במקסימום על חצי מסך וככה אפשר לעבוד על שני חלונות במקביל? אני לא בטוח אם זה קשור להגדרות בווינדוס או בכרטיס מסך, כל עזרה תתקבל בברכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מה יותר טוב מהבאים x1600pro 256mb 7600gt 128mb 7600gs extreme 256mb 7600gs 512mb כולם עולים פחות או יותר אותו דבר... ועוד דבר, מה עדיף קירור פסיבי[ללא מאוורר] או אקטיבי[עם מאוורר]? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני נמצא מחר באילת ושוקל לרכוש Sapphire Radeon RX 470 OC 4GB GDDR5 כשדרוג ל-HD 7850 שלי. המחיר של הכרטיס הזה הוא 800 ש"ח. השאלה היא אם יש לו חיסרון משמעותי בהשוואה לכרטיסי RX 470 אחרים? אין לי כוונה לבצע OC ואני מעדיף לא להוציא יותר כסף אם אין הצדקה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי בעיה עם ההגדרות.. הראדון כמו שאתם בטח יודעים מוגדר עד X8 ואצלי זה על 4X ואי אפשר לשנות את זה ל-8X, זאת אומרת, אני משנה את זה ל-8X עושה ריסטרט והווינדוס לא עולה.. אם הבעיה מוכרת לכם עזרו לי בבקשה! תודה מראש. נ.ב יש לי ראדון 9700 לא פרו.
-
שלום, יש לי כרגע מחשב די חלש לעבודה משרדית ואני רוצה לשדרג אותו בכרטיס מסך בשביל גיימינג קל (קל - כלומר FIFA, NBA אולי קצת AC [לא Unity...]). המעבד שיש כרגע במחשב הוא intel i3 6100 עם 8GB RAM וספק כוח של Corsair בהספק של 430W. בהתחלה חשבתי אולי ללכת על הGTX 1060, אבל אני מניח שכנראה אני לא אוכל למצות את הכרטיס בגלל המעבד החלש, וגם ספק הכוח די גבולי. כרגע ההתלבטות המרכזית שלי היא בין ה-GTX 1050 ל-GTX 1050Ti. האם אני אוכל לנצל את ה-1050Ti עם ה-i3, או שחבל על ה-200 שקל ולקחת את ה-1050 הרגיל? אני גם לא כל כך עוקב אחרי הכרטיסים של AMD, אז אם יש למישהו המלצה בכיוון הזה אשמח לשמוע (יש לי עדיפות לNvidia, אז צריך שיהיה איזשהו יתרון ממשי לAMD). …
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שאלה קטנה בנוגע למסכים . אני מתלבט , מה עדיף יותר למשחקים , מסכי LCD העכשויים שמגיעים ל 2MS , או מסכי CRT הטובים והישנים. בלי להתיחס ליתרון לש המקום שכל אחד מקנה מה עדיף יותר וטוב יותר?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבלה כבר מספר ימים בחיפוש אחר כרטיס מסך לצרכי עריכה ולכידה של וידאו. לכרטיס צריכה להיות תמיכה בOpen GL 2.1, ובשאר ירקות מהדור החדש שמסייעים בקידוד. כמו כן, הוא צריך להכיל כניסה מוידאו, כך שאוכל ללכוד וידאו מקלטות ולהמיר אותן לדיסקים. אני עובד בתכנת פרימייר CS4, אם זה משנה. התקציב שלי יהיה כמה שיותר נמוך, אני לא גיימר ולא זקוק למפלצת. אני כן צריך כרטיס מסך שיסחוב ויועיל לעריכת הוידאו. נדמה לי ש700~ שקלים יספיקו, לא? בתודה, אסף.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
[pre] קודם כל סליחה אם טעיתי בפורום פשוט לא ראיתי שיש פורום לבעיות תוכנתיות (כי זאת נראת לי הבעיה במקרה הזה) יש לי מעבד core i7 -930 וכרטיס מסך gtx460 1gb וגם 6GBDDR שזה בערך מה שמשפיע על הצפייה בסרטים אם אני לא טועה... לפי מה שהבנתי החומרה הנ"ל אמורה להסתדר בקלות בהפעלת כל סרט גם אלו מעל 1080P ומשום מה כל סרט שהוא מעל 720P לא עובד חלק אצלי. אני מפעיל בדרך כלל הכל בBSPLAYER ועובד איתו והכל טוב אבל כשאני מפעיל סרט ברזולוציה מעל 720P מתחילות הבעיות. יש הרבה תקיעות קטנות, לפעמים הוא פשוט מאבד את הסדר בין המוזיקה לסרט עצמו, פועל במהירויות משתנות (X2 , X1 , X4 מהמהירות הרגילה שזה ממש מחרפן) וכשממש הוא רוצה לעצבן הוא מחליט שהתוכנה קורסת... ניסיתי להחליף לVLC ששמעתי ש…
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
תקציב נמוך יחסית (עד 600-650 שקלים), רצוי מאוד יציאת DVI (כשיילך לי המסך הנוכחי אני קונה LCD), היצרנים האפשריים הינם: - Nvidia Quadro - Albatron - BFG - Asus - Club 3D - Gainward - Gigabyte - Innovision - Matrox - Sapphire הקניה תהיה מ"למיר מחשבים". אשמח להמלצות מאחר וההבנה שלי בנושא די זניחה, אני מתכוון לשחק מעט במשחקים לא כבדים במיוחד כגון פיפ"א ודומיו... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום יש לי תופעה של נקודות וקווים אופקים בצבע ירוק וסגול בחיבור DVI למסך 2407wfp הארטיפקטים נעלמים כאשר משנים את הINPUT במסך ומחזירים. הם יופיעו מחדש אחרי BOOT או SLEEP של המסך קורה במערכות הפעלה XP ו-VISTA מעודכנות עם כרטיס מסך מסוג אחר זה לא קורה כך שהבעיה קשורה לכרטיס מסך שמתי דרייברים אחרונים (סה"כ ניסיתי 3 גרסאות של דרייברים) החלפתי לכרטיס חדש מאותו סוג והתופעה חוזרת (קשה לי להאמין שכל הBATCH דפוק) הטמפ של כרטיס המסך 35. ניסיתי גם לעשות לו אנדרקלוקינג (הסוניק מגיע עם אוברקלוק) הספק טוב enermax liberty 400. ניסיתי את כל אופציות התצוגה\ביצועים של WINDOWS ושל ATI CONTROL CENTER האם מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב נייד עם כרטיס אונבורד, הוא יכול להוסיף כרטיס מסך יותר טוב כמו GF7400 או שהם באים מובנים?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כיוון שקראתי שהמודל הראשון של SUMA לא מגיע עם חיבור DVI ורציתי לדעת אם אני לא צריך אותו, והאם אפשר פשוט לקנות אחד טוב בחנות מחשבים וכמה הוא עולה?(GEFORCE 4 TI4200 64MB)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אנשים ידוע לכם מתי יוצא גיפורס 8600GT.... ומה המחיר שלו יהיה ?????
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך דל 2407 . הרזולוציה הטבעית שלו 1920X1200. כרגע יש לי 7600 GT. איזה כרטיס צריך לרזולוציות האלו, על מנת להנות (גרפיקה על HIGH בכול הפרמטרים ) ממשחקים חדשים? לדוגמה: COD4, JERICHO, ומשחקים שעתידיים לצאת בזמן הקרוב. נ.ב. לא להכליל את CRYSIS בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי Geforce 3 Ti200 של אסוס הכרטיס הוא דלוקס... עכשיו אני רואה לראות במקביל על המסך ובטלויזיה מה שאני מפעיל על המחשב! כלומר להפעיל סרט על המחשב ולראות אותו גם במחשב וגם בטלויזיה... עוד דבר זה יש איזה תוכנה שיכולה לעזור לי כי עם הדריוורים של נוידיה זה לא נוח להחליף לטלויזיה כי המחשב לא ליד הטלויזיה... אני לא רואה את שתיהם אז כאשר אין כלום במסך אני צריך ללכת לחדר השני כדי לראות מה קורה..
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה אבל עושה לי בעיות לראות סרטים העל מחובר טוב אני רואה את השולחן עבודה בטלויזיה אבל כש אני מפעיל סרט עם media player, bsplayer ,microdvd...... הסרט לא רץ. אני יכול לראות אותו רק על מסך המחשב שלי אני משתמש ב winxp והכרטיס הוא asus v7100 mx400 בבקשה תעזרו לי .
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-