עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mrbig,

רציתי לדעת אם הכרטיס הזה שווה את הכסף שלו (800 ש"ח) 1780TVDVI - Ultra/1780 TV-DVI - nVIDIA GeForce 6600 - 256MB AGP לינק לאתר יצרן http://www.gainward.de/new/products/agp/ultra_1000/comparison3.html

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by 246810,

יש לי כרטיס מסך ישן שנתיים אצלי GEFORCE 7300 GT של היצרנית GIGABITE כמה הוא שווה היום ? למי אני יכול למכור אותו? בנוסף יש לי ספק כח של GYRO 635WATT גם הוא שנתיים כמה הוא שווה היום? למי אני יכול למכור אותו?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by snsn_1,

האם ניתן להוסיף לתוכנת פוטושופ 7 משהו בכדי שאוכל לירשום TEXT בעיברית במידה וכן צרפו לינק בבקשה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. מה הכרטיס החזק ביותר שקיים ל ATI כיום? האם קיים לו מתחרה ראוי בצד של NVIDIA ? האם קיים CF משני כרטיסי ATI שהוא משתלם מכרטיס בודד של NVIDIA ?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  5. Started by liorgs,

שלום, הלך לי ה 8800GTS שלי, ואני מחפש כרטיס מסך חדש. בעיקרון אני כבר כמעט ולא משחק במשחקים, ככה שבעיקרון אני מחפש את הכרטיס מסך הכי זול שינגן לי HD ב 100%. זה הדבר שחשוב לי בעצם, ניגון HD בצורה מעולה. אם הוא במקרה על הדרך יוכל להריץ גם משחקים בצורה סבירה, מה טוב. אין לי מושג כמה כרטיס כזה אמור לעלות, ככה שאין לי תקציב. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by alons,

התוכנה הזו באה עם הכרטיסי מסך של LEADTEC והיא נראית מיושנת ומכוערת. יש מה לעשות איתה או להעיף ולהשתמש בממשק של NVIDIA ?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  7. Started by fffSSS,

באיזה מסך יש איכות תמונה הכי טובה איזה מסך הכי איכותי בתמונה בחדות בהכול? VX724 או זה VX924 או p70F של LG

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  8. Started by e2nda,

למשל בהשוואה ל eVGA7300GS (לשניהם מפרט דומה, AX550 עולה כ- 50 ש"ח פחות) ? הכרטיס לצרכים בסיסיים - לא משחקים כבדים. חשוב שיהיה אמין ולא יקר עם ביצועים בסיסיים תודה

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  9. Started by Shlomi32,

השאלה הוא בין: Sapphire Atlantis Radeon 9200 128MB DDR DVI Video Card לבין geforce ti 4600 סתם לידע כללי.....

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  10. Started by SliDeRShai,

שלום, יש לי מספר שאלות: 1.האם יש הבדל בין 560 Ti לבין 6950 2G? 2. איזה כרטיס מסך יעש האת העבודה הכי טובה במינימום מחיר בהצגת סרטי HD לטלויזית LCD 32 FULLHD עם חיבור HDMI? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  11. Started by eliranl,

למשחקים כבדים יש לי פנטיום 4 HT 2.66MHZ תקציב 1000 ש"ח dual 512mb 800mhz wd80gb sata intel 865pe AGP8 תודה מראש

12. Started by eliran-f,

יש לי כרגע GeForce 7300 256Mb האם שווה ליקנות את geforce 8500gt 512MB ב521 שקל? והאם אני ירגיש הבדל קטן\גדול? ועוד דבר אם הלוח אם שלי [שהוא חדש יחסית] שתומך בזיכרון רם DDR2 לא תהיה בעיה להריץ כרטיסי מסך שהם DDR3 נכון? תודה אלירן

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  13. Started by shon,

אהלן!!! קניתי לפני ימים אחדים מסך חדש SONY SDM X73 17". אומרים שהמסך פצצה אבל יש לי שלוש בעיות: א) כואבות לי העיניים כשאני מסתכל עליו כאילו שהן יוצאות מהמקום!!! ב) בקופסא של המסך היה דיסק שנותן ADJUSMENTS ובפועל מתפריט של המסך עצומו הקטגוריה שהמליצו לי עליה לא קיימת!! ג) יש לי מין סוג של הילה שגורמת לכך שאותיות מסוימות פשוט נראות לא ברור חייב עזרה דחוף כי אני FULL מתוסכל מכל העסק הזה. אני גם צריך לדעת אם זה FUCK במסך או סתם כיוונים לא נכונים של הגדרות . נ.ב ניסיתי לשנות את קצב הריענון ורצולוציות בלי סוף וזה לא עזר תודה רבה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  14. שלום לפני כמה ימים רכשתי מחשב די טוב (AMD 5200, 2 GB DDR2, לוח אם-MVA-VM HDMI, מארז ANTEC HTPC ) וקניתי בנוסף את הכרטיס טיוי הנ"ל. לאחר ההתקנה בעזרת הדיסק המצורף, גיליתי שאין בעצם תמונה משום מקור, לא מסרטים מהמחשב ולא משידורי טלויזיה... לכן אני פונה אליכם אולי מישהו כבר התמודד עם הבעיה או שיש למישהו הצעה לפתרון הבעיה :s05: דרך המדיה סנטר יש סירוב מוחלט להראות תמונת וידאו ודרך התוכנה -WINTV 2000 יש רק קול (ובשניהם נמצאו ערוצי טלויזיה). אם אני מקליט את השידור אז הוא כן מראה לי את ההקלטה עם התמונה... בקיצור איני יודע בדיוק איזה שאלות לשאול אך נראה לי שתיארתי את רוב הסיטואציות הבעיתיות... אז שוב תודה מראש למי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by chillout,

שלום. לפני חצי שנה קניתי מחשב עם כרטיס מסך gtx 670. ורציתי לדעת אם אפשר לעשות SLI עם כרטיסי מסך שונים כגון GTX 680 כי עכשיו המשחקים הכבדים יוצאים והכרטיס מסך שלי לא הכי חזק בשוק. תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by giloman,

לכמה זמן יספיק לי 9600XT 128MB ? הכוונה הזמן שהוא יריץ משחקים על הגדרות נמוכות ,אבל יריץ ... או שיותר שווה לי באותו מכיר FX5700LE 256 MB ? (המחיר הוא 600 ש''ח )

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  17. אחותי הולכת לקנות מחשב חדש: AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX Abit NF7 Nforce 2 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 WD 80GB 7200RPM 8MB Club3D Radeon 9600Pro 128MB 128bit TV/DVI Video Card LITE ON CDROM X 52 Retail Mitsumi floppy 1.44 Compucase super Midi Tower CI 6A19 אני לא מבין במסכים, אז לא יכולתי לבחור אחד לבד. אז אתם מוכנים בבקשה להמליץ לי על מסך 17" (CRT כי יותר זול, לא חייב שטוח) טוב? הוא מיועד למשחקים וגלישה באינטרנט. התקציב של אחותי מאוד מאוד מוגבל, היא יכולה להוציא עד 900 ש"ח על מסך, ואפילו עדיף הרבה פחות אם אפשר. ועוד משהו: מה דעתכם על הכרטיס מסך שבחרתי? הוא טוב? אפשר להשיג כרטיס מסך שמיועד למשחקים, טוב יותר בתקציב הזה? עד 870 ש"ח. http://www.pandas.co…

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  18. הי, אני מקווה שאני בפורום הנכון... יש לי כרטיס ATI 1950XT ויש לי שני מסכים שמחוברים אליו במצב EXTENDED. האחד הוא מסך "19 CRT של פיליפס והשני LCD HD. יש אפשרות להגדיר רזולוציות שונות לכל אחד מהם? תודה מראש וחג שמח

19. Started by Amir74,

מישהו יודע מה קרה לחברה הזו, האם הם הוציאו Geforce TI 4200?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by shandorbob,

כרגע קניתי את הGF4 שלי עכשיו התקנתי אותו במחשב עם הדדריבירים והכל אבל שנאי רוצה להגדיל את הרזולציה של המשחקים המקסימום שאני יכול זה 1280X1024 ואני לא יכול להגדיל ל1600X1200 כמו שרציתי ובשביל זה בעצם קניתי את הכרטיס. עכשיו לפני שתשאלו מה זה וזה ניסתי על כל המשחקים ושום משחק לא איפשר לי להגדיל את הרזולציה הכרטיס שלי הוא msi gf4 ti 4200 64mb ddr המסך שלי הוא mag 786PF תודה מראש

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  21. שלום! יש לי רדיאון 6950 שפתוח ל 6970 ובנוסף שמתי את הכרטיס הקודם שלי בסלוט השני בתור כרטיס פיזיקה שמתי את ה 460GTX 1GB עכשיו אני יודע שצריך דרייברים פרוצים וכל מיני פאצ'ים אז אם אפשר בבקשה אותם והסבר מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  22. Started by DavidGol,

שלום לכולם, אני רוצה לדעת מה ההבדל בין 3DMARK06 ל- 3DMARK VENTEGE ומה הבדיקה המתאימה יותר לכרטיס AMD HD Sapphire 4670 512MB DDR 3 אשמח לעזרה ממי שיודע.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by morx,

שלום... ב GPUZ רושם לי UNKNOWN לחלק מהמקומות, אני מוסיף 3 תמונות שתבינו מה הבעיה http://i40.tinypic.com/63u5nn.jpg GPUZ 1 http://i42.tinypic.com/2nrppqd.jpg GPUZ 2 http://i43.tinypic.com/2ngymoi.jpg NVIDIA DRIVER אני לא יכול עכשיו לעשות oc איך לתקן את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by alon311,

לאיזה 6800GS אחוז פתיחת הצינורות הכי גבוה?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  25. Started by puvsc,

אם יש לי כרטיס מסך תומך HD ' סרטים שאני מוריד מהאינטרנט שרשום שהם HD ינוגנו ברמה הזו? או שזה לא משנה? ובכלל- BS יכול לנגן HD?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.