עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Red-Devil,

שלום כול פעם שאני מפעיל את המסך הוא עושה רעש של: (סליחה על המילה) פוק ת'ררררר כזה וזה מעצבן אותי מישהוא יכול לתת לי סיבה או לי למה זה קורה? תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  2. Started by david_borohov,

שלום. ברצוני למכור את הכרטיס מסך שלי... Power-Color Radeon 9600XT 256MB DDR שהוא בן חצי שנה בערך, במצב מצויין... בכמה בערך אני יכול למכור אותו? ואם אני יוסיף לכסף שקיבלתי מהמכירה ויוסיך לו בערך עוד אלף ש"ח..איזה כרטיס מסך טוב אני יכול להביא ל-AGP...? המפרט שלי הוא: P4 3.0GHz 800 FSB 1MB Cache GigaByte GA-8IPE1000Pro-G Geil Dual Channel DDR 512 MB (2*256) With Heat Spreaders Power-Color ATi Radeon 9600XT 256MB DDR WD 120GB SATA 8MB 7200RPM LG F900P תודה..דוד.

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  3. הורדתי את זה שיש באתר של ATI אבל שאני מדליק את המחשב הוא זורק לי שגיא אז עכשיו אני מנסה את הגירסה בלי ה CCC תציאו מה הכי טוב..

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by shibby15,

שלום לכולם... מפאת חוסר מקום "שידרגתי" את עצמי למסך LCDחדש (סמסונג 710N). הבעיה שלי היא שנורא קשה לי להתרגל למסך, התקנתי דריוורים וניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות. קשה לי להגיע לתוצאות שמספקות אותי. הטקסט נראה מוזר-הלבן בוהק-נראה כאילו הפונט שונה-ועוד כמה דברים שאני כבר לא זוכר אפילו... ישנן תוכנות/עזרים/מדריכים שיכולים לעזור לי (ואני בטוח שלאחרים)? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by Hartley,

איך אמורים לדעת מה כוללת האחריות לגבי פיקסלים שרופים, כשקונים דרך האינטרנט או במכירה פומבית ? לכל דגם יש מספר אחר ?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  6. שלום. הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בין NV45 לבין NV40, האם יש הבדל מבחינת כמות VERTEX UNITS, PIPLINES וכו. תודה.

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  7. Started by firemebad,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים הללו , אני מתכוון לרכוש את הלוח הזה: Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 שיש לו אופציה של SLI אולי לשמוש עתידי , מס' שאלות: 1. האם הלוח יכול לעבוד בתצורת SLI למרות שהכרטיס הוא של MSI ? ( במידה ויש לי שני כרטיסים תואמים כאלו ) 2. איזה משני הכרטיסים טוב יותר ובעל יכולת גם של אוברקלוק טובות יותר ? 3. אני לא יודע אם השיקול של לקחת כרטיס שתומך ב SLI באמת שווה כי אני לא יודע אם בעתיד יהיה שווה להוסיף עוד כרטיס כזה או שבכלל שווה לקנות כרטיס טוב יותר. מה דעתכם ?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by SamurAchzar,

אני משתעשע ברעיון של לקנות אחד בעוד כמה חודשים (המחירים ירדו קצת, טכנולוגיה תשתפר, ובעיקר אני אתן לחשבון בנק שלי להתאושש מהמאורעות האחרונים). מה שמעניין אותי, זה איך אמורים לשחק על זה? 1920x1200 זו לא רזולוציה סטנדרטית, ואף משחק שאני מכיר לא תומך כמו שצריך ב16:9 (מסך רחב). השאלה היא האם המסך מתוכנן כך שתוכל להציג תמונה מרובעת (4:3) במרכז (כלומר, עם שטחים שחורים בצדדים) ברזולוציה "נורמלית" (כמו 1600x1200), אך טבעית (כלומר, פיקסל לפיקסל, בלי עיבוד נוסף כמו שרואים כשמציגים תמונה ב800x600 על מסך LCD שלא זו הרזולציה שלו, למשל).

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  9. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8670 הלוח הוא nForce4 SLI והכרטיס מסך הוא 6600GT עם שתי ליבות, אבל המחיר הוא 3345 ש"ח ואני זוכר שקראתי בחדשות שבאתר שבארה"ב הוא יעלה בסביבות ה 400$ כמעט חצי! מישהו מכיר את החבילה הזאת והאם היא משתלמת או ששווה לקנות לוח אם וכרטיס מסך בנפרד?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  10. Started by mrbig,

רציתי לדעת אם הכרטיס הזה שווה את הכסף שלו (800 ש"ח) 1780TVDVI - Ultra/1780 TV-DVI - nVIDIA GeForce 6600 - 256MB AGP לינק לאתר יצרן http://www.gainward.de/new/products/agp/ultra_1000/comparison3.html

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by mardona,

או.קי אני כמעט בתוך שאני קונה היום בערב את הכרטיס מסך אז בבקשה לענות מהר האם הכרטיס מסך הזה כדאי: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGIGFX6600&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312 לאחר בירורים גיליתי שזה גיפורס 6600 הרגיל עם 128 מ"ב ו-128 ביט והוא הכי זול שמצאתי בכל בחנויות כולל איפה שאני גר(אילת) אז ככה הוא כדאי? האם הוא יחזיק לי בערך לעוד שנה זאת אומרת שייפעיל לי גם משחקים בעוד שנה? המפרט שלי הוא כזה: מעבד:P4 2.4 לוח אם:P4S8X זכרונות:512M"B PC 3200 של A-DATA כרטיס מסך:ג'יפורס 4 440MX עם 64M"B ו-32BIT דיסק קשיח:120 גיגה SATA של WD דיסק קשיח שני:20 גיגה ATA של MAXTOR ספק כוח:230W ג'נרי +צורב די וי די וסידירום אבל זה לא קשור תודה מראש עריכה:סידרתי את הלינק

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  12. רבותיי. איך אפשר להפוך מהמסך הרגיל שלנו למסך נגיעה.תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by roma4k,

חג שמח, בזמן האחרון אני שם לב שיש עוד הבדלים בין דגם ה TM ל T של מסך דק 710 של SAMSUNG. לדוגמא באתר של TOM'S HARDWARE כתוב על הדגם 710T: " The version we tested is a model of ergonomics: tilt adjustment, pivot function, rotating base, VGA/DVI connectivity, etc. The only things missing might be a height adjustment and a USB hub. " אשמח לדעת את ההבדלים בין המסכים. האם באמת בדגם ה T לא קיים כיוון גובה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  14. Started by RayZ,

מה ההבדל בינהם? מה ההבדל בין 6600GT ו 6600 הרגיל?

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  15. טוב שלום לכם, יש לי בעיה קצת מוזרה, לאחרונה החל המסך , Iiyama 703UT, שלי להשמיע ציפצופים בעת שאני מריץ משחקי תלת מימד "כבדים" יחסית (הכוונה בעיקר ל NBA LIVE 2005). ז"א אם אני מעלה את המשחק אני שומע ציפצוף/זימזום מכיוון המסך, אני חושב אולי מהספק שלו, ואם אני חוזר לשניה ל WINDOWS הכל מסתדר. אני משחק ב 1024X768 וקבעתי REFRESH RATE 85HZ ל 3D דרך הכרטיס מסך, אבל לא תמיד הוא עולה ב 85 לפעמים ב 60 או 75 לפי השגעונות של ה CC או כשאני מעלה אותו רגיל לא דרך ה CC. אם אני מזיז קצת את המסך זה מסתדר... לפעמים. אם יש רעיונות אשמח.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  16. מחפש דרייבר לכרטיס מסך cirrus logic 5446 וניסתי כבר בdriver guide ולא הצלחתי סתם בילבלו את המוח האתר הזה....

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  17. שלום לכולם. ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה WIN XP עם כרטיס מסך MSI GEFORCE FX5200 128 DDR. יש לי סרטים על המחשב ואני רוצה לראות אותם בטלויזיה, לכן קניתי כבל שמיתחבר בין היציאת TV OUT של המחשב לבין יציאת הוידאו של הטלויזיה. אחרי החיבור כיביתי והדלקתי את המחשב מחדש ואז בחלון ה DISPLAY PROPERTIES בעמודת ה SETTING הופיעו לי שתי חלוניות, אחת של המחשב ואחת של של הטלויזיה. כאשר בחרתי בחלון הטלויזיה והגדרתי אותו בתור הראשי תצוגת המחשב הועברה לטלויזיה (הדסקטופ בלי האיקונים שעליו). עכשיו נעבור לבעיה: אני יכול לראות סרטים דרך הטלויזיה רק כשאני עובד דרך ה WINDOWS MEDIA PLAYER , בקיצור WMP גרסה 10. הבעייה בתוכנה זו שאי אפשר לטעון את התירגומים של הסרטים. כאשר אני פותח את הסרט עם תוכנות אחר…

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by shimon1,

הנתונים באתר http://www.bjorn3d.com/read.php?pageID=1335&Submit=Go&cID=762 ובאתר היצרן אומרים: Specs * GPU - GeForce 6600GT * Graphic Bus - AGP 8x * GPU/Memory Clock - 500/450MHz * Memory - 128MB DDR3 * Memory Interface - 128-bit * RAMDACs - 400MHz * Memory Bandwidth - 14.4GB/sec * Data Bandwidth - 2.1GB/sec * Data Pipelines - 8 * Fill Rate - 4.1 billion texels/sec * Vertices - 375 million/sec * Process - .11 micon * Outputs - DVI, VGA, HDTV-Out המהירות של הזיכרון של הכרטיס הזה לא צריכה להיות 900MHZ לAGP??? אני פשוט מחר מקבל את הכרטיס ורציתי לדעת תודההההההה

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  19. Started by BoRiS.K,

תסתכלו על התמונה על הדברים שמסומנים בריבוע... השאלה היא למה רשום בכל אחד מעלות אחרות..?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  20. Started by BoRiS.K,

מה אתם אומרים על התוצאה שלי ב-3D MARK זה טוב??

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by ranc80,

אני מעוניין במסך lcd זול לעבודה משרדית, לא כל כך איכפת לי מביצועים אבל איכפת לי מבעיות כמו עיוותים בתמונה או ריצודים ואחריות, אני לא רוצה לציין מחיר כי אין לי הגבלה מיוחדת אבל אני מעוניין במסך הכי זול שאני יכול להשיג אבל שיהיה אמין. תודה מראש, רן.

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by ras81,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה לטובת הקלטת תוכניות, שאלתי היא כמה נפח צריך לטובת הקלטה באיכות סבירה. שאלתי בחנות ואמרו לי שהשיטה הכי טובה היא MPEG4 אבל שכל הכרטיסים חוץ מהPOWERCOLOR Theater 550 PRO לא יודעים לעשות זאת ישירות. אבל בחנות אחרת אמרו לי שכן שאר הכרטיסים יכולים . מה השורה התחתונה? איזה כרטיס לקנות? על מה לשים דגש? וכמה נפח ייתפוס לי בזיכרון? אני לא רוצה כרטיס שיקליט לי בנפח גדול ואז יכווץ את זה בסוף כי עדיין אני אצטרך את הנפח הגדול להקלטה הראשונית לא?! תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by ET,

ברשותי כרטיס הGigabyte 6600GTVP. קיבלתי איתו מתאם שחור עם כניסת SVIDEO OUT ועוד 3 כניסות לבננות (ירוקה שמעליה כתוב Y, אדומה שמעליה כתוב Pr וכחולה שמעליה כתוב AV/Pr). אין לי מושג איך להשתמש באופציית הVIVO שיש בו (מבחינת החיבורים), קראתי את הסטיקי ועשיתי חיפוש בפורום ולא הצלחתי להגיע לתשובה, אודה לעזרה...

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  24. יש לי לוח אם ABIT NF7. רוצה לרכוש כרטיס מסך שהזכרתי בכותרת, ממישהו. הכרטיס יד שנייה ולפי השם שלו אפשר להבין שהיה בשימוש גם הרבה מאוד זמן. קודם כל, בבקשה בלי הערות של "לא כדאי" וכו'. אני מבין שאתם מנסים לעזור, ואני מבין שהכרטיס הוא מאוד ישן ולא מתקדם בכלל. אבל זאת זכותי לרצות לקנות אותו, אז בבקשה בלי הערות מיותרות . עכשיו, לענייננו: כמה הכרטיס הזה שווה בהתייחס לזה שהיה בשימוש ארוך מאוד ובעובדה שהוא בכלל כרטיס ישן? והוא מתאים ללוח אם ABIT NF7? ובנוסף הוא מתאים ללוח אם: mobo- giga 7 vrx rev1.1? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by SoapSeller,

מקריאה באינטרנט נראה לי שזה המסך 17 אינטש הכי טוב שניתן לקנות בארץ במחיר "סביר". מישהו יודע איפה ניתן להתרשם מהמסך עצמו? *לפני שקופצים עלי, המסך הוא לעבודה גראפית בלבד, אז לא אכפת לי ה25MS שלו...

• 0 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים