כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
מתי הכרטיס אמור לצאת ? ומתי הוא יקבל Benchmarked + מחיר ועוד דברים ? כי אני מתכנן לקנות אותו בפסח בארה"ב.... ודרך אגב האם הוא יעבוד על המחשב הזה? Q6600 P35C-DS3R 2 GiGa RaM CoRSiAr 550W האם הוא יעבוד ולא יוצר לי צוואר בקבוק בשום מצב ?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
מתי אמור לצאת הכרטיס של ATI 5350 ? היה צריך לצאת לפני 12 יום ועדיין לא יצא,משהו יודע מה איתו?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
מתי אמור לצאת תמיכה בdirect X10?? יש למישהו מושג? קראתי פעם שזה יצא ברבע הרביעי של שנת 2006...
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
מתי אמורים להגיע HD 4870 1GB DDR5 רוצה לקנות אך אין אותם במלאי ב אף חנות :s05:
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מתי לדעתכם אמורים להגיע למדינה כרטיסי RADEON R9 שהוחרזו על ידי חברת AMD? וכמה לדעתכם אמורים לעלות הכרטיסים בארץ? (290X) לדוגמא?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע לומר מתי אמורים לנחות בארץ מסכי ה-CRT החדשים של סמסונג ו-LG? האם כדאי לחכות עם קניית המסך? האם המחירים יהיו נמוכים מאלה של ה-LCD?
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הHD2600XT והPRO? מתי אמרו שהם יצאו ב6 או 15 לחודש הזה?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
היה הרבה הייפ בקשר לשפת תיכנות העילית הזאת ואני אישית מאוד מחכה למשחק כאלו. מתי אתם חושבים שניראה אותם???. יאיר.
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מישהוא יודע מתי בדיוק תצא סדרה 6? כי עכשיו באמת עם כל האשכולות שיש פה על סדרה 6 אני כבר לא יודע לחכות או לקנות את ה4890 שבמבצע..... זה מבלבל ומעצבן
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מתי בערך? וכמה יעלה כל אחד מהם בארץ אם כבר נודע שה xl עולה 299$ בחול והרגיל 199$????
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מתי ה fx5900 מגיעה לחנויות בישראל למישהו יש מושג
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש למישהו תאריך מתי יהיה אפשר לקנות אותו בעולם??
-
- 12 תגובות
- 944 צפיות
-
-
רוצה בימים אילו לקנות : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127325 השאלה מה קורה לגבי החדשים של ATI דגמי ה 4000 ....מתי אמורים להגיע מה יהיה מחירם ומה ההבדל בביצועים (בערך כמובן) בינם למה שאני רוצה כרגע לקנות ?
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
וויתרתי על ה6950 כדי לחכות לדור הזה של הכרטיסים ואני רואה שהם לא מגיעים מישהו יודע אולי בערך מתי הם יגיעו?(אני בנתיים סובל קניתי מחשב חדש ..מעבד 2500K ואני בנתיים סובל עם X1950 ) מת כבר להתחיל לשחק כמו בן אדם ..לא שיחקתי כבר שנים.. חשבתי כבר אולי לקנות את ה7950 או 7970 אבל הבנתי שאני לא יכול להשתמש בarctic accelero xtreme plus ii שיש לי כרגע (אני צודק? או שזה סתם שטויות?) כי אם כן אני יחסוך ויקנה את אחד מהם וישים עליו את הקירור שלי כי כבר אין לי סבלנות לחכות
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמתי לב שאין ממש הבדל בביצועים בין הכרטיסים הנ"ל... אז רציתי לשאול אם בקרוב, כשיצאו משחקים עם טקסטורות ותבניות מורכבות, ה640MB לא יקרטע כאשר ה320 כן? ואם כן, מתי כבר אפשר לצפות לזה?
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מתי הGTX 560 TI ששווה לכוחו של 570 מגיע לארץ? תודה לכל מי שיענה.
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הכרטיס נועד לשמש לצפיה בתכני HD לא למשחקים בכלל. א. מתי הוא אמור להגיע לארץ? ב. האם שווה בכלל לחכות לו או לקנות היום HD2400 וזהו? ג. מה ההבדל בין היצרניות השונות (לדוגמא Gigabyte או Sapphire)?
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
-
חברת PowerColor הוציאה את הכרטיס PowerColor X800GT 256MB 256BIT Extreme לפני מספר שבועות,שאמור להיות הX800GT החזק ביותר בשוק עם קלוקים גבוהים וקירור יותר טוב,מתי הכרטיס יגיע לארץ והאם בכלל ימכרו אותו בארץ?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
היי אנשים, אני רוצה להאמין שכל שנה הכטיסים מוכרזים ויוצאים לחנויות בארהב פחות או יותר באותו חודש בשנה, אפשר לדעת מה הסיכוי שהכרטיסים החדשים כבר יגיעו לחנויות בחול לפני היוני-יולי? ואם לא יש תאריכים פחות או יותר ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
של NVIDIA? יש כבר שמות,מחירים משוערים ותאריך צפוי?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-