כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
-
ראיתי כתבה באתר על המתאם הזה ויש לי כמה שאלות: האם הוא כבר נמכר בארץ? אם כן באיזה חנויות ובכמה? הוא מפחית מביצועי הכרטיס? האם הוא תומך רק בלוחות האם וכרטיסי המסך של אלבטרון היצרנית? קראתי שהוא תומך בכרטיסי ג'י-פורס 6800 בין היתר. האם הכוונה לכל ליין כרטיסי ה-6800? ז"א גם גרסאות האולטרה וה-GT של ה-6800? ההתקנה פשוטה או מסובכת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג? ולמה לעזאזל רוב כרטיסי המסך מגיעים עם 3 DP ורק HDMI אחד
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, עם כרטיס המסך קיבלתי מתאם שכזה, כמובן שבכרטיס ניתן לחבר ישירות את שני הסוגים אך רציתי לדעת עם חיבור בעזרת המתאם יהיה עדיף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
השמועה נכונה? נשמע לי לא הגיוני... מה ההבדל בין מקורי ללא מקורי גורם לכך שמקורי יכול להעביר סאונד ולא מקורי לא יכול?
-
- 19 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, חבר אמור להביא לי מארה"ב כרטיס מסך חדש (http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=1082) עכשיו, יש דרך לוודא שהכרטיס בא עם מתאם DVI-VGA??? ואם לא, איפה אפשר לקנות כזה מתאם?
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בניגוד לכרטיסים אחרים הכרטיסים הנ"ל יודעים להוציא סאונד מיציאת ה-DVI גם ל-HDMI דרך מתאם. השאלה שלי: האם נדרש מתאם מיוחד של ATI לצורך העניין או שכל מתאם DVI2HDMI יידע לעשות זאת? ואם נדרש מתאם כזה האם מי שקונה כרטיס BULK ללא מתאם מוותר על האפשרות של HDMI שכולל SOUND בתוכו, או שניתן להשיג את המתאם המיוחד הזה בנפרד? עריכה: מחיפוש ברשת נראה שזה אכן מתאם מיוחד של ATI: קיראו את התגובה בשעה 7:30 PM בלינק המצורף: http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=625040 ואם כך השאלה השניה עדיין בתוקף.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש GTS450 בעל 2 יציאות DVI ו Mini Hdmi, ברשותי כבל רגיל של Hdmi אני מעוניין לחבר אותו ליצאית המיני איפה ניתן להשיג מתאם ?!
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי לוח עם AGP וכרטיס עם PCI E...האם קיים מתאם כלשהו שמאפשר חיבור של הכרטיס על הלוח?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי Sapphire atlantis radeon 9800 pro ואני מעוניין לחבר אותו לטלוויזיה דרך ה s-video. לטלוויזיה יש רק כניסת Composite (RCA) ולרדאון שלי יש יציאת s-video בעלת ארבעה פינים בלבד. ברשותי כבל (שלא בא עם הרדאון) המחבר בין החיבור הספציפי הזה לטלוויזיה, אבל התמונה המתקבלת היא שחור לבן. כאשר השתמשתי בכבל עם ה mx440 שלי, קיבלתי תמונה תקינה. קראתי שהרדאונים של אז באו עם כבל מיוחד לחיבור ארבעה פינים, ששונה מכבל ארבעה פינים רגיל. השאלה שלי היא האם מישהו יודע מה הסיבה שאני מקבל תמונה שחור-לבן כאשר אני משתמש בכבל הזה וברדאון 9800 שלי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אחרי שלא כל כך מצאתי מסך מחשב עם S-Video החלטתי לחפש מתאמים מסתבר שמ-Scart אפשר להוציא VGA וכך ניתן לחבר ממיר דיגטלי למסך מחשב ולראות על גביו טלויזיה ללא שימוש במחשב. מצאתי כל מיני סכמות איך אפשר לבנות כזה דבר בעיקרון זה צריך להראות ככה מישהו בנה כזה דבר? מישהו יודע איפה ניתן לקנות כזה בארץ? כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. האם יש פה מישהו שהתנסה עם המתאמים האלה? ממה שראיתי והמלצות של אנשים המתאמים של המותגים היקרים עובדים לא רע לדוגמה : https://www.amazon.com/StarTech-com-External-Monitor-Adapter-USB32VGAPRO/dp/B00HNX1GDW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1506801098&sr=8-1&keywords=startech+USB32VGAPRO או http://www.ebay.com/itm/Plugable-USB-3-0-to-VGA-DVI-HDMI-DisplayLink-Graphics-Adapter-UGA-3000-/252242807862?epid=2254485512&hash=item3abad7cc36:g:5pYAAOSwx~JWFCrx ממה שראיתי הם גם תומכים בכמה מסכים בו זמנית. מישהו התנסה עם המתאמים היותר פשוטים\ זולים? מקווה בכלל שהשאלה היא בפורום המתאים.. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחבר את המתאם ל VGA PORT ואת ה S VIDEO ל טלוויזיה וזה לא עובד מראה לי מסך שחור למישהו יש ניסיון אם מתאם כזה מה יכול להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם קיים מתאם בין PCIXל AGP כך שאוכל להריץ את ה9700 שלי על לוחות חדשים? ואם כן האם אפשר להציגו בארץ? תודה
-
- 10 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני מחפש לקנות מתאם זוויתי לכרטיס מסך. הכוונה למתאם DVI ל-DVI זכר לנקבה שאותו אחר לכרטיס ואליו את הכבל. אני צריך מתאם כזה בכדי שאוכל למקם את המארז צמוד לקיר (הכבל של המסך ממש קשיח וגורם להרחקה רצינית של המארז) מישהו מכיר מקום שבו ניתן לרכוש מתאם כזה? אמיר
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם! קרה לי אחד הדברים המעצבנים: קניתי כרטיס מסך חדש (HD 4730) וכשבאתי לחבר אותו למחשב גיליתי שלספק שלי אין כבל מתח עם 6 פינים (לא ידעתי שהכרטיס צריך לפני שקניתי אותו). כבר שילמתי 350 שקל על הכרטיס מסך וזה כואב לי להוציא עוד 50 שקל על מתאם שאמור היה להיות כלול בקופסא. יש למישהו מתאם מולקס ל-6 פינים שהוא לא צריך? המתאם נראה כך: תודה רבה! עריכה: בדף השלישי יש מבחני ביצועים שערכתי לכרטיס. שימו לב למערכת הבדיקה שגורמת לפגיעה דראסטית בביצועים: כרטיס מסך - Power Color ATI Radeon 4730 512MB GDDR5 HDMI מעבד - פנטיום 4 3.0Mhz זיכרון - Gail 2 X 512mb DDR with blue cooling ribs לוח אם - Gigabyte GA-8I915P Duo מסך - LG L1730S 17" VGA 1280x1024 מערכת הפעלה - W…
-
- 46 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
היי, האם יש מתאם טלויזיה שאתם יכולים להמליץ עליו? מחיר? תודה, שלומי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתאם לחיבור דיגיטלי למסך משתווה למסך עם חיבור דיגטלי? כלומר יש לי מן מתאם כזה שמעביר מהחיבור הרגיל לכרטיס מסך לחיבור הדיגיטלי -DVI זה משתווה למסך עם חיבור דיגיטלי?
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כזה או דומה: http://blog.banggood.com/wp-content/uploads/2014/09/EXP-GDC.jpg אני כנראה נוסע לכמה חודשים ולא בא לי לקנות מחשב חדש אז אני מקווה לחבר את הכ.מסך הנוכחי (760) ללפטופ. מישהו אגב ניסה? יכול לתת חוות דעת? אני מודע לזה שתהיה פגיעה מסויימת בביצועים אבל סך הכל אני חושב שזה עדיף על קניית לפטופ גיימינג יעודי..
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זאת שאלה קצת מוזרה לא ממש ידעתי באיזה פורום לשים את זה, אבל הפורום הזה ניראה לי הכי מתאים עד עכשיו הכרטיס מסך שלי היה מחובר לטלוויזיה בכרטיס מסך שלי יש יציאה של s-vdieo 7 pins השתמשתי במפצל שהצד שמתחבר למחשב הוא s-video 9 pins ובצד השני יש 2 יציאות line in ו-2 יציאות lint out פעם אחת rca ופעם אחת s-video לכל אחד הכבל הזה נהרס לי והבנתי שאי אפשר לקנות אותו ומאוד קשה להשיג אותו. רציתי לדעת אם למישהו יש פתרון או שפשוט יש לו כבל כזה והוא לא משתמש בו ויכול לחלוק אותו איתי
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איפה אני אוכל לקנות מתאם בין AGP ל- PCI ? והאם יש סוגים? וכמה זה עולה?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום,קניתי כבל HDMI אבל הוא לא מתאים לכרטיס מסך,היציאה בכרטיס קטנה יותר,איזה מתאם אני צריך כדי לגרום לדבר הזה לעבוד? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי נדפק וקנה מחשב עם כרטיס מסך על הלוח, ובלי סלוט AGP, עכשיו הוא קנה כרטיס מסך חדש וגילה את זה ( :'( ). השאלה היא: האם הוא יכול לחבר את כרטיס המסך בכל זאת? נ.ב. אני יודע שאין הרבה סיכוי שיש דבר כזה אבל לא מזיק לשאול נכון?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת האם קיים מתאם מכרטיס מסך AGP ללוח אם עם PCIE. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-