עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Gigabyte GA-8SQ800? ואם כן אז הגיוני שמישהו רוצה למכור אותו ב350 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  2. Started by ziv13,

שלום. ברצוני לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי GE- FORCE 3 ל REDEON- 9800 PRO או GE FORCE FX 5900 ULTRA הדילמה שלי היא בנוגע ללוח אם שלי שתומך בתקן AGP 4X בלבד והכרטיסים הנ"ל הם תומכי AGP 8X האם עלי בנוסף לקנות לוח אם חדש על מנת להינות ממשחקים עתידיים כגון HL- 2 ודום 3? אני שומע דעות מנוגדות ממספר אנשים : חלק אומרים שאני חייב לוח שתומך ב AGP 8X כדי להינות מהכרטיס החדש במשחקים הנ"ל וחלק אומר שאין סיבה בשלב זה להשקיע עוד במחשב. מה דעתכם? המחשב שלי הוא: 2000 MHZ 512 מגה בייט ראם לוח אם AGP 4 X תודה.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by ohadher,

כמו שרשום בכותרת. איזה כרטיס עדיף מבחינת עלות/ביצועים. הספק שלי הוא 550W (המחשב לא מהווה צוואר בקבוק משמעותי). בהתחשב כמובן במחירים הבאים: GIGABYE GTX 670 - 2245 ZOTAC GTX 670 - 2045 GIGABYTE GTX 660 TI - 1810 אשמח לשמוע שיקולים. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by adirze,

אוקיי אני מתכוון בחודש הקרוב לקנות מחשב חדש מבוסס קונרו ורציתי להתעייץ איתכם בקשר לדילמה שיש לי לגביי הכרטיס מסך כרגע במחשב הנוכחי שאותו אני מעביר לשימוש של ההורים שלי יש radeon 9800pro מכווין שההורים לא צריכים כרטיס כזה רציתי לשאול אם כדאי לשמור אותו ולהחליף אותו בעוד X זמן שתצא הטכנולוגיה החדשה של DX10 או שבכל זאת כדאי להחליף לאיזה X1900XT תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  5. היצרנית הטאיוואנית היא הראשונה שמציגה דגם חסכוני במיוחד של כרטיס המסך, אשר מקבל את כל ההספק לו הוא זקוק מחיבור ה-PCI-Express שלו, ויוכל לסייע לשדרוג מערכות מחשב קומפקטיות במיוחד בזמן שההמתנה מורטת העצבים לדור כרטיסי המסך החדש והחדיש ממשיכה ונמתחת לה קצת מעבר למשוער, נראה שהיצרניות בשוק עומלות קשה בכדי להפיק את המקסימום האפשרי מהחומרה אשר זמינה בשוק בדור הנוכחי – והפעם זה בא לידי ביטוי ב-GeForce GTX 950-2G של אסוס, אשר מציע את כל מה שתקבלו בכרטיס GTX 950 סטנדרטי, אך במעטפת תרמית מופחתת של 75 וואט (או קצת פחות), אשר מאפשרת לו לפעול אך ורק בהתבסס על חיבור ה-PCI-Express, ללא צורך בחיבור 6 פינים חיצוני מספק הכח. עבור גיימרים שבונים את המערכות שלהם בעצמם הדגם החדש (כמ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by jambo222,

שאלתי בפורום אוברקלוק ואני שאל גם פה יש לי כרטיס hd6770 שפיר עשתי לו אוברקלוק של 15 אחוז ה fps לא השתנה ונשאר 18 פרמים .הניצול של המעבד (e8400 ) הגיע ל 90 אחוז והניצול של הזיכרון הוא 65 אחוז זאת אומרת שאף על פי שהמגה הרצים גדלו התצוגה לא השתתפה המסקנה היא שואוברקלוק לא משפר את התצוגה והשאלה האם כדאי לקנות כרטיס מתקדם יותר שהרי ההבדל הוא בתדרים שאולי לא משפיעים

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי רדאון 8500 le 128 +dvi של ספייר רציתי לדעת האם הוא שווה משהו עם כל המשחקים העדכניים שיוצאים ואולי בכלל כדאי לעבור למשהו יותר חדש כוון שהמחשב לא ממש חדש אבל עובד טוב ורץ ממש טוב עם כל העדכונים האחרונים אז מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by kashatxx,

שלום למומחי הפורום! מספר שאלות בקשר לכרטיסי המסך שבכותרת: 1. האם קיים הבדל בין שתי הדגמים הללו: http://www.skypc.co.il/pl_product~32155~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~32134~8~0.htm 2. האם יש הבדל בביצועים בין כרטיס מהנ"ל עם 512 מגה או 1024 מגה? כי למשל את ה-8800 אפשר לקנות בהבדל של 200 שקל עם כפול זיכרון, השאלה האם זה שווה את ה200 שקל? 3. הספק שלי בן שנתיים בערך האם אני אצטרך לשדרג אותו? מה אני צריך לבדוק בשביל לדעת אם הוא יסחוב את אחד מהכרטיסים הנ"ל? במידה ויש צורך אני מוסיף את המפרט שלי: מעבד AMD athlon 64bit 3000+ זיכרון 1 ג'יגה (512X2) הארד דיסק 160 ג'יגה ווסטרן דיג'יטל כרטיס מסך נוכחי 6600 של NVIDIA עם 128 מגה שאני מת להחליף!! :jump: וווינדוס…

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  9. אני קונה שבוע הבא כרטיס מסך, ואני רוצה להיות בטוח שאני קונה את הדבר הנכון. אוקיי, תגידו רק אם אתם בטוחים! מה לקחת: Gigabyte GeForce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card או Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card אני רוצה שתגידו לי אם אתם בטוחים במאה אחוז מה יותר טוב :> ורציתי לדעת מה יותר טוב GeForce FX5900SE או GeForce FX5900XT? זה מאוד חשוב לי. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  10. Started by Lethal_Acid,

כאחד שהיה בזמן האחרון מאוד עסוק (עבודה, בית, עבודה מסיבות וכו'). גילתי במקרה ע"י גלישה באתר של ATI שיצאה בתחילת החודש גרסה חדש של דריברים 4.7. יש לי עדיין את הגרסה 4.5. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על הגרסה האחרונה האם היא שווה משהו? (עשיתי חיפוש לא מצאתי מספיק מידע) תודה L.A.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by benyben,

שלום. אני שם לב שמחיר ה GTX470 זהה לכרטיס ה GTX560. האם יש הבדלין בין הסדרות? האם במצב זה יש להעדיף את ה 560? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by lipa,

בתקציב של עד 14 אלף

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  13. המגזין PCWORLD מדרג את 10 מסכי "19 LCD הטובים ביותר : http://www.pcworld.com/reviews/article/0,aid,123858,pg,1,00.asp

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  14. סרטון חדש בערוץ ה-YouTube הרשמי של יצרנית השבבים חושף את אחד מדגמי השוק הגבוה הנייחים של החברה בדור ה-Alchemist - עם יתרון קל על פני דגם הביניים הנפוץ של NVIDIAלכתבה

15. כשרק גיליתי שיש טוויק בלעדי של היצרנית(אסוס)של הכרטיס מסך הופיע שהoc דלוק ולא הבנתי למה.. אבל לא הוגדר בכמה. פשוט אפשר רק להדליק ולכבות.. זה בטוח? וזה אומר שפשוט ההמהרה נהייתה אוטומטית לפי הצורך?(אני משתמש בלפטופ של אסוס ובו יש gtx 870m) תודה מראש לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by lipa,

אני מעוניין בכרטיס TV לצורך חיבור הממיר של YES למחשב כדי לבצע הקלטות באיכות טובה וללא העמסה על המעבד , או שבעצם כדאי לי לקנות כרטיס של עריכת וידאו כי למעשה אין לי שימוש בטיונר של כרטיס ה-TV התקציב הוא עד 800 ש"ח

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by haimvrt,

יש דרייברים כאלה: NVIDIA Modified Drivers - שאנשים פרצו לתןך הדרייברים המקוריים ושינו דברים בשביל לקבל איכות יותר טובה וביצועים טובים ( או משהו כזה) אני מנסה לשחק במשחקים החדשים של היום כמו ghost recon החדש ו urben soldier אבל יש תקיעות קלות אבל מעצבנות 1.עכשיו הדרייברים המיוחדים האלה יכולים לעזור במשחקים שיש בהם תקיעות קטנות עד בינוני? 2. והאם אני מסכן את הכרטיס מסך שלי בהתקנת דרייברים אלו? תודה מראש מפרט המחשב שלי זה: פנטיום 4 2600 לידטק 6600gt זיכרון 256*256 = 512 (בדואל צ'אנל) וכו' שער יקרות

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  18. Started by ilya83,

אני רוצה לראות תמונות של כרטיס מסך ATI RADEON 9500 PRO AGP 8x 128 MB גם בתוך דברים שונים לא oem לא bulk תודה

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  19. שלום לכולם . אני מרכיב מחשב עבור משחקים כבדים להלן פירוט הרכיבים העיקריים: מעבד: Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB לוח אם:GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E חשבתי על ה HD 5770 1GB GDDR5 / GTX260 OC (216 Core) 896MB GDDR3 DX10 זה של ATI מיצר ע"י GIGABYTE ואילו ה GTX מיוצר על ידי Inno3D

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  20. הגיע לtms כרטיס חדש עם גוף קרור שנרא לפחות לי מסיבי ... מישהו מכיר אותו או את החברה ויכול להעיר על ההכרטיס הזה קצת עור ? http://tms.co.il/product/5214

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  21. התקנתי את הדרייברים החדשים ועכשיו אפילו שאני מפעיל את הפילטרים , במשחקים אין שום שינוי. הכרטיס הוא 9700 לא פרו. ועודמשהו איך אפשר לשנות את השפה של ההגדרות של הדרייברים לאנגלית? מעצבן אותי העברית.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by AmitDanan,

הורדתי 3DMark Vantage מהאתר האם זאת הגירסה החינמית?

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  23. בעיקר את ה FX לבין ה RADEON השונים

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  24. טוב אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש ולהשאר עם המסך הישן....Hitachi CM610 כן אני יודע שהוא ישן...אבל לא הבנתי מה המסך עוזר בביצועים..דרך אגב המחשב למשחקים! טוז אז ככה אני ירצה מחשב מבוסס AMD עם לוח NF4-U ו-6600GT האם תהיה בעיה של חיבור המסך למחשב החדש?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  25. שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך מדגם BFG 8800GTS 640MB OC2 ורציתי לדעת איזה דרייבר הכי מומלץ להוריד כדי שהכל יפעל טוב. לפעמים הכרטיס מגמם בהאלף לייף 2 ואני לא רואה שום סיבה שזה יקרה עם כרטיס כזה. תודה רבה תומר

• 2 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.