כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
אשמח לשמוע האם כרטיס מסך זה מספק עבור עבודות כבדות בתוכנות של אדובי. NVIDIA Quadro T2000 with Max-Q design 4 GB GDDR6 dedicated האם 4G מספיק או שיגרום לביצועים ותגובות איטיות? המפרט הכללי של המחשב: i7-10750H no WWAN Fury 15 G7 / 1TB PCIe / 32GB (1x32GB) DDR4 2666 / NVIDIA Quadro T2000 4GB / W10p64 / 15.6 FHD AG LED 400 for HD
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חייב עזרה ודחוף!!! יכול להיות שזה כלום, אבל אני רוצה להיות בטוח: מחר (06.10.02) אני קונה את כרטיס המסך Radeon8500LE... כאשר אני משוטט במפרט של הכרטיס (<==>) אני רואה שבתמיכה של המסך כתוב: Monitor support CRT Monitor: 15-pin VGA connector ולי יש מסך LCD?! זה אומר משהו?! אני צריך לקנות אדפטר?!
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכם! לכל בעלי CORE2DUO ו NVIDIA GF8800 בטח נתקלתם בבעיה ש DEMOS כמו הבחורה המהלכת וה FROGGY (צפרדי) זזים כמו צב במיים.... ב10-12 FPS? אז הנה פתרון בזמן הרצת ה DEMO תעשו ALT TAB כנסו ל TASK MNGR שנו את הDEMO שיעבוד ב CORE בודד ולא בשניים! ושנו בצועים ל REAL TIME אחרי זה תראו איך הבחורה תרוץ ב 50 FPS ! ולא ב 15! תהנו! תגובות? למי עבד מי לא? בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
המסך שלי משגע אותי. שיניתי בעזרת הכפתורים על המסך את התצוגה , ככה שאני ינצל את כל הגודל של המסך שלי ויראה את השולחן עבודה על כולו (לפני זה התצוגה לא היתה על כל המסך לגמרי, היה רווח קטן שחור עד לקצה המסך ,וזה הציק לי שרואים ככה). אז הבעיה היא, שכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש, או שהמסך מתכבה ונדלק שוב, או סתם כאשר אני נכנס ויוצא ממשחקים - המסך חוזר להיות כמו שהוא היה בהתחלה עם תצוגה לא מלאה על כל המסך, או שפשוט לא רואים חלק מהמסך (חלק קטן מהחלק העליון או התחתון של המסך חסר- ואני צריך שוב להקטין קצת את התצוגה כדי לראות את הכל). זה פשוט משגע אותי. מה אני אמור לעשות כדי שאני אכוון את המסך לתצוגה שאני רוצה וזה פשוט ישאר ככה, ולא ישתנה, כדי שאני לא אצטרך כל שנייה לכוון אותו עם …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מסך רחב של סמסונג אבל אני לא מצליח לשנות ל-1680X1050. איך משנים לרזולוציה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שיש מכשיר שאפשר לחבר לו ממיר ואת המחשב וגם נגיד קונסולת WII וממנן יוצא חיבור אחד למסך-המכשיר מגיע עם שלט. אני רוצה לדעת איך קוראים למכשיר, אני צריך שיתחבר למכשיר גם חיבור DVI מהמחשב, גם חיבור HDMI מהממיר HD של HOT, וגם קונסולת WII עם שלושת החיבורים. וממנו יצא חיבור HDMI למסך 8)
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חושב שכרטיס המסך שלי פגום.החלטתי לבדוק את כרטיס המסך לאחר שגיליתי שאחרי שהמחשב נכנס למצב "שינה" אני לא יכול להדליק אותו רגיל, אני חייב לבצע ריסט דרך הכפתור. כמו כן, לפעמים הוא לא נדלק בפעם הראשונה שאני מפעיל אותו (גם אם הוא לא במצב שינה - כשהוא כבוי לגמרי) ואני צריך ללחוץ במקרה הזה גם על כפתור הריסט לאחר ההדלקה הראשונית. אחר כך מופיע מסך שחור עם כמה אפשרויות כמו - התחל את המערכת בצורה נורמלית, התחל בלי רשת, ועוד כמה אפשרויות (והמחשב מתחיל לספור 30 שניות), אתם בטח מכירים את המסך הזה. אחר כך יש מסך כחול bsod והודעת שגיאה x0000000016 משהו כזה (זה מסך מהיר שבו המחשב טוען אחוזים) הודעת השגיאה קשורה לכרטיס המסך. ואז המסך כביכול נכבה ונדלק מחדש ויש נקודות ק…
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ראיתי שהכרטיס יצא בחו"ל http://www.ewiz.com/detail.php?name=MSI-AG76GS http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814130036 מישהו יודע אם הוא הגיע לארץ ? ואיך הוא מבחינת ביצועים נגד 6800 6800gt ונגד הכרטיסים של ati כמו x1600 ו- x800gt ?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
עוד תמונות של הG70 הושגו ע"י האתר TweakTown.com. גם הפעם זאת גרסאת ES שאינה עובדת והיה ניתן להבחין בזכרונות 1.6NS שכנראה ירוצו ב1200MHZ. הגישה לכרטיס ניתנה ע"י יצרן "אלמוני", האתר TT יודע עוד פרטים על הכרטיס אבל הוא נמצא תחת NDA ולכן לא יגלה אותם. http://www.tweaktown.com/document.php?dType=article&dId=776 כמו כן ישנם דיווחים על תחילת יצור המוני בחודש יוני.
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס radeon 9600 pro של fic, ואני מתלבט איזה דריברים להתקין את ה 3.9 או את ה 7.72 ? ואולי עדיפה גירסה קודמת למשל ה 3.7 ? מישהו יכול לציין לי יתרונות/חסרונות של הגירסאות השונות?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
החלטתי לעדכן את הכרטיס מסך בעקבות המלצות חוזרות למשחק שלא עובד טוב, נכנסתי לאתר של AMD, אבל אני בשום אופן לא מצליח להתקין את הCATALYST כמו שצריך הורדתי את הגירסה 10.2 שלהם, בחרתי 64 WINDOWS 7, אבל הוא אוטמטית שינה WINDOWS VISTA וגם ראיתי למטה שכתוב: בתצוגה של הDXDIAG כתוב לי WDDM 1.1 הכרטיס מסך HD 4800 Series 1024MB בשום מצב, לא משנה איך ניסיתי, גם אחרי שהוא כתב שהוא מתקין את הCATALYST, חיפשתי ידנית ולא הצלחתי להפעיל אותו. הוא לא קיים. אני מבין כאילו שאין תמיכה ממש... עשיתי התחל, הפעלה, dxdiag ובגירסת directx כתוב DirecX 11 ??? יכול להיות זה משהו שקשור למשחק(COD BLACK OPS) והכרטיס מסך? ז''א הוא רוצה תוכנה של directx יותר חדישה שיש רק בכרטיסים יותר חדשים משלי? אנ…
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי, שאלתי לפני כמה ימים על כרטיס מסך שאני מתכנן לקנות. בכל מקרה, ממה שראיתי Innovision זולים בטירוף בהשוואה לשאר, דיי גורם לי להרגיש כאילו אני מתכנן לקנות זבל, במידה ואני אקנה של Gigabyte או של Innovision, יש לזה השפעות מבחינת ביצוע? ואחרי שהיה לנו קטע לא נעים עם נועה מחשבים אני דיי נמנע מלקנות איתם, והם היחידים שמתעסקים עם Innovision, לכן אני חושב לקנות את הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8171 מאייבורי. אז השאלות שלי הם ככה: האם ה-Tomahawk 405W Enermax שלי יסתדר עם הOC? ו-OC זה בריא לכרטיס בכלל? זה לא נשמע משהו טבעי במיוחד. והאם שווה להשקיע את הסכום בשביל שיהיה Gigabyte, האם יש לזה הבדל בביצועים?. תודה.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כשנתיים את הכרטיס ATI HD4870 כשהוא ממש יצא, הוא כרגע במצב רגיל,ללא קירור מיוחד. בחודשים האחרונים הוא מגיע לי לטמפרטורה מאוד גבוהה(85+ לפעמים) מבלי לעשות בו שימוש בכלל, וזאתי למרות שהוא עם מאוורר על מהירות של 50% ובלי OC. לפעמים גם יש לי כמו הבזקים של מסך שחור למילי שנייה, מה אפשר לעשות בנושא? האם קרה משהו לכרטיס מסך לאחרונה שהוא מגיע לי לטמפ' כל כך גבוהות? האם אפשר לפנות לחנות עם אחריות ולנסות להחליף אותו? אשמח לעזרה, תודה רבה :-)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש ATI Radeon 9250 ויש לי מספר שאלות בנוגע לשימוש ב-TV out (בעיקר בגלל שהייתי רגיל לדרייבר של nVidia עד כה): 1. האם יש אפשרות לעשות קיצור כלשהו (מקש קיצור או קיצור דרך על שולחן העבודה וכו') בכדי להרחיב את שולחן העבודה ל-TV out (במקום "מאפייני תצוגה->מתקדם->בחירת מסך 2 -> הרחב...") ? 2.א. כאשר אני משתמש ב"מתג בין תצוגות" (כלומר רק מסך מחשב או רק TV) אז כשאני עובר למצב ה-TV הכל בסדר, אבל כשאני חוזר רק למסך המחשב הוא לא חוזר לקצב הריענון שהיה לי (85Hz) אלא קובע ל-60Hz וצריך לשנות ידנית. יש דרך להגדיר שיחזור לקצב ריענון שהיה לי (כלומר ל-85Hz) ? 2.ב. דבר דומה ל-2.א. - כאשר אני משתמש במצב "חפיפה", כשאני חוזר למצב של צג יחיד גם אז הוא מחזי…
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קראתי שSapphire הוציאה כרטיס של HD6950 2GB עם ביוס אחד שלא ניתן להפוך אותו לHD6970. איך אפשר לדעת אם הכרטיס הזה http://tms.co.il/product/9006 הוא הכרטיס עם הביוס או עם שני הביוסים?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
במפרט האתר רשום שהוא יעלה בסביבות 2300 שקל עם חריגה פה ושם,זה לא הגיוני כי כרטיסים פחות טובים כמו X800XL עולה יותר בהרבה אז אולי מישהו יכול להמליץ לי מקום שבו אפשר לקנות אותו בטווח המחיר שהאתר מציג. פניתי כבר ל 2 חברות מחשבים שנחשבות לטובות ביותר והמחירים אצלהם בשמיים.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני חושב לקנות את המסך של DELL עם הפאנל IPS 23 ואת הכרטיס מסך הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9273 יש לי את הכרטיס הקודם שלי HD5770 1GB ואני רוצה לשדרג לזה. והספק שלי מספיק חזק ? זה הספק: PSU:Thermaltake TR2 RX 550W[table][tr][td] [table][tr] [td][/td][/tr] [tr] [td] [/td][/tr][/table] [table][tr][td] [table][tr] [td]תודה רבה לעוזרים :xyxthumbs: [/td][/tr] [tr] [td][/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איזה מהחברות עדיפות?: 1. Leadtek ב-1380 ש"ח. 2. Point of view ב-1300 ש"ח. 3. Gigabyte ב-1290 ש"ח (הזול מביניהם). 4. evga ב-1420 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
קראתי פעם כתבה איך ה REFRESH קשור גם ל FPS פשוט אני לא זוכר אז מתייעץ כאן ברגע שאני שם משחקים שיעבדו על 100 REFRESH (קצב ריענון של המסך) אני חייב גם שהמשחק עצמו יעבוד ב 100 FPS ? ומה לגבי TRILNIR FILTERING ...מה המומלץ ? 10X
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש את הכרטיס הזה. מישהו יכול לתת לי קצת פרטים עליו? ידוע לי שהוא של ATI. האם הוא שווה משהו? האם הוודוו 3 3000 עדיף עליו? אם מישהו יודע , אשמח לדעת קצת פרטים טכניים עליו (לא מצאתי כלום בגוגל חוץ מדרייברים) , כמו תמיכה בDX , מהירויות שעון , צינורות עיבוד וכו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס הנ"ל (בטעות הביאו לי DIRT 3 EDTION DUAL FAN) . הזזתי את הכפתור. הורדתי GPU-Z ...הנתונים נשארו אותו דבר. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
האם יש כרטיס מסך agp עם 2 יציאות dvi .אם כן אשמח לשמוע המלצות. אין דרישות מיוחדות נוספות. תודה מראש למשיבים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, זקוקה להמלצה של כרטיס מסך טוב לצורכי גרפיקה, שימוש בתוכנות פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור, אפטר אפקטס דרימוויבר ובעתיד גם תלת מימד. התקציב עד 2000 ש"ח, כמובן שאם אפשר בפחות אז מה טוב. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-