עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Las@Vegas,

שאלה מה עדיף? כל הכרטיסים עולים לי אותו הדבר... GECUBE RADEON X1950PRO 512MB GDDR3 GECUBE HD2600XT DDR3 256MB PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GSO 384MB DDR3 והאם זה משנה אם הספק כוח שלי ENERMAX 525W CROSSFIRE READY האם הוא יכול להספק כוח גם לכרטיס מסך NVIDIA או רק ל - ATI? ? תודה מראש יבגני

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by shai1992,

הסתכלתי ב SKYPC וראיתי ש8800 GTS של LEADTEK עולה 1700 שקל ייתכן שכרטיס מסך 8800 GTS יעלה רק 1700 שקל ?

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  3. אהלן חבר'ה יש לי משחב יחסית חדש והכרטיס מסך שלי הוא של GIGABYTE HD4850 עם קירור של ZALMAN (זה בא בבאנדל), בגדול אני די מרוצה מהכרטיס (למעט העובדה שהמאוורר משום מה רועש טיפונת- יותר מהמאוורר של המארז ושל הקירור של המעבד- ניתן לראות במפרט שלי את כל הרכיבים, וזה קצת מוזר לי כי זלמן אמורים להיות השקטים ביותר והמתמחים ביורת בקירור..) בכל אופן בערכה של הכרטיס מסך מגיע מתאם ליציאת HD שמתחבר ליציאת ה DVI של הכרטיס. השאלה שלי היא כזאת- ידוע ש DVI מעביר רק וידאו לעומת HDMI שמעביר גם אודיו- אם אני אחבר את המתאם ואליו אני אחבר כבל HD משני הצדדים- יעבור גם אודיו? (כלומר האם המתאם יודע להמיר גם את האודיו מהכרטיס מסך אל הכבל)? ההיגיון אומר לי שלא- אבל אמרתי שווה לבדוק אולי יש סיכוי קטן.…

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by kip,

ישנו הבדל של כ 15 מעלות בקריאות בין שתי התוכנות לגבי טמפ' כרטיס המסך.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by nec_000,

בדומה לשרשור "מיחזור בתקופה בה הטכנולוגיה המחשובית כמעט עומדת במקום" בו עשינו ב- 8.7.2017 תהליך חידוש לכרטיס מסך hd6850 משומש בן 7 שנים (שרכשנו ביד שניה ב- 50 שקלים) לינק לתזכורת: https://hwzone.co.il/community/topic/578349-מיחזור-בתקופה-בה-הטכנולוגיה-המחשובית-כמעט-עומדת-במקום/?do=findComment&comment=5067738 להלן ממצאים יפים מתועדים בסרטון שהעלו ליוטיוב על כרטיס דומה HD5850. המשמעות היא ירידה בטמפרטורת העבודה, מלווה בעלייה בביצועים המתקבלים:

6. Started by amirx19,

מתי יצא הדור הנוכחי של כרטיסי המסך של AMD ו NVIDIA ? מתי יוצא הדור הבא ? אני צפוי להחליף מחשב בעוד חודשיים שלושה כשיצאו לשוק המעבדים הבאים של אינטל.

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  7. אם במאמץ שני הכרטיסים מגיעים ל80 + מעלות זה יכול לפגוע בביצועים ולגרום לארטריפקטים או איך שלא קוראים לזה? במשחקים אני רואה ריצודים מעצבנים, נקודות מוזרות...זה קורה לי בהרבה משחקים לא באחד. לקחתי אותו לבדיקה בחנות והוא אמר לי שהוא התקין דרייברים חדשים וכנראה זה מה שפגע לי בביצועים..... אני חייב להגיד לכם 4850CF זה פשוט מסריח ומאכזב. מה אני יכול לעשות שזה יסתדר? לא נעים לי כבר ללכת לחנות הוא אמר לי שהוא החליף תכרטיסים והוא ראה שעדיין יש את אותה הבעיה!

• 11 תגובות
    • 807 צפיות
  8. אהלן, חשבתי לשדרג את ה GTX 770 שלי לכרטיס מסך חדש בכיון ה 1070 הרגיל ( לא TI). האם למישהו יצא לעבוד עם הדגם הזה ויכול להמליץ או שיש סיבה לא לקנות אותו? https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=N82E16814500408 אני רוצה לחכות למבצעי בלאק פריידי או סייבר מונדיי בתקווה שהמחיר יהיה יותר שפוי באזור המחירים שהיו לפני הקפיצה במחירי כרטיסי מסך, השאלה מאיפה כדי להזמין? 2 האופציות הן או newegg או אמאזון US, שאמאזון יוצא קצת יותר זול בקצת פחות ממאה שקלים. אשמח עם מישהו יכול לעזור.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אחרי שהשקיעה במוצר עם עיצוב חד ואגרסיבי בעל קריצה לגיימינג בשנה שעברה, היצירה החדשה של השחקנית הטאיוואנית בתחום ה-Thunderbolt 3 מתיימרת לשדר אלגנטיות ויוקרה לכתבה

10. לאחר בעיה די פשוטה בכרטיס המסך: בקשתי עזרה ,ובפורום זה הציעו לי להוריד דרייברים מעודכנים לכרטיס המסך שלי מהאתר של IDNVIDIA ,וכך עשיתי. התקנתי את הדרייברים החדשים ועכשיו בעיה חדשה לגמרי: הווינדוס לא עולה לי ........................................... הווינדוס עולה אוטומטית ב SAFEMODE והמסך ההתחלתי אומר לי שיש בעיה, כנראה בגלל התקנת חומרה או תכנה חדשה ואז אני צריך להמתין 30 שניות, ואז עולה הסמל של ווינדוס אקספי ואז לא קורה כלום פשוט המסך נתקע .. מה לעשות??

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by adlanm,

יש לי ניסיון טוב עם Mag אבל מה אני מבין לא LG בערך 800-+ (אח שלי מביא לי מכות הוא אומר רק מינוס בלי פלוס) טוב למשחקים ואם אפשר תגידו לי מה אני צריך במסך שיהיה טוב עריכה ------------------ אחלה מסך רואים בו מצויין אוכל בלי מלח את ה-LG F700B יש רק בעיה אחת קטנה. יש בו שני קווים למעלה ולמטה יש אותם במסכים רבים שאני מכיר גם ב-mag הקודם שלי זה תקלה או שזה אמור להיות? אבל זה קצת מעצבן

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מחפש כרטיס מסך חדש למחשב שלי, מכיוון וה-GF6800 פשוט לא מצליח לסחוב מספיק טוב משחקים היום [דוגמא קלאסית לכך היא BIOSHOCK, שפשוט חונק את הכרטיס מסך שלי]...אני מחפש כרטיס מסך שיהיה במחיר נורמאלי ויריץ משחקים נורמאלי, ויחזיק עוד פרק זמן של שנה ואולי יותר. כל הכ. מסך הם מנעה מחשבים: 1) Geforce 7600GS 512MB AGP מחיר: 950 ש"ח 2) Leadtek winfast A7600GS TDH 256MB AGP מחיר: 565 ש"ח 3) Sapphire ATI Radeon X1950GT 256MB AGP מחיר: 850 ש"ח 4) BFG Geforce 7600GS OC 512MB AGP מחיר: 840 ש"ח 5) Sapphire ATI Radeon X1950 Pro 512MB AGP מחיר: 1000 ש"ח. חוץ מזה- אם למישהו יש הצעות יותר טובות מחנויות אחרות שהוא מכיר- מוזמן לפרסם פה. ודברו חופשי - אם אתם חושבים שאני טמבל שאני מסתכל …

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  13. משתמשים רבים מגיעים אל הנקודה בה הם שואלים את עצמם: "יש לי לוח בעל ממשק PCI-E1.1, אולי אני מפסיד ביצועים? ואולי כדאי לי לעבור לצ'יפסט תומך PCI-E2.0" אז האם השינוי באמת מהפכני וגדול כמו שחברות כרטיסי המסך ויצרניות רבות טוענות? זזנו לבדוק.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by roshi,

שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי יש לי כיום מחשב בעל המפרט הבא: לוח אמ: asus p53 מעבד: core 2 quad q6600 2.4ghz 8mb ספק: thermaltake toughpower 600W זכרון: crosair DHX 2X2GB twin DDR II 800 mhz CL5 כיום יש לי כרטיס מסך Gigabyte 9600GT 512MB http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2774#sp אני מעוניין להחליף לכרטיס הבא: Gigabyte GeForce GTX460 OverClocked 1GB GDDR5 PCI-E http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3530#ov השימוש הוא למשחקים סרטים ופה ושם תוכנות לעריכת סרטים (בכל זאת ילדה בת חודש ושבוע ) האם הכרטיס מסך מתאים למפרט? האם הוא מיותר ועלי להשאר עם ה9600? אשמח לכל הערה תודה רבה

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  15. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

שלחתי לפני כמה ימים הודעה לאטי וזה מה שקיבלתי... Dear Tommy Wong, Thank you for contacting ATI Customer Care Canada. Regarding your issue: We are aware of this issue with non-english OS's. We should have this fixed within the next two driver versions. Thank you for your feedback. Regards, Cristian F Customer Care ATI Technologies, Inc. http://www.ati.com אז אני רואה שהם הולכים לטפל בבעיה הזאת של העיברית אנגלית בשני סטים האים של הדרייברים... זאת אומרת עוד חודשיים לא? חחח אהבתי DEAR TOMMY חחחח ;D ;D ;D

• 9 תגובות
    • 540 צפיות
  16. Started by tomhalo,

אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש ב600-800 שקל, והמליצו לי על רדאון 1650X.. שמתי לב שהוא טיפה "נדיר" אם אפשר להגדיר את זה ככה אפילו פה בהסבר על כל הכרטיסי מסך הוא לא היה והיה רק על x1600 ורציתי לדעת אם הוא באמת שווה משהו או שאתם ממליצים על כרטיס מסך אחר בתקציב הזה ? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by AppleJack,

קניתי Leadtek PX7800 GT Extreme (מגיע לי מזל טוב ) כמובן שהוא בא עם מתקן הקירור של ה-reference, רק עם כיתוב שונה (כמו כל הכרטיסים האלה). עכשיו, יש לי כבר את הקירור של Zalman: VF700-AlCu שהוא דיי טוב לדעתי. רציתי לדעת אם כדאי לי לשים אותו במקום גוף הקירור הרגיל (שנראה מבטיח גם הוא) מבחינת ביצועים\קירור, ולא מבחינת רעש (ברור שהזלמן שקט יותר). כרגע הכרטיס על 48 מעלות ב-Idle. (לילה קריר)

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  18. יש לי Albatron 8800GT 512Mb עם מאוורר ZALMAN (אין לי מושג איזה בדיוק) שקיבלתי איתו ביחד כשקניתי את המחשב. לאחרונה אני סובל מהתרסקויות במשחקים (המחשב נתקע לגמרי והמסך מאבד signal עד שאני עושה REBOOT), וכשבדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך בעת מאמץ (Crysis) ראיתי שהוא מגיע מעל ל-100C כעבור מספר דקות (לא חיכיתי שהוא יגיע לחום שבו הוא מתרסק). ב-idle הוא נמצא ב-73C, וזה כבר לא נשמע טוב. חשבתי אולי לשנות את מהירות המאוורר. הרעש מזה לא מפריע לי, והרבה יותר חשוב לי שהכרטיס יהיה קריר יותר. קראתי שאפשר לעשות את זה דרך RivaTuner, אבל לצערי אין לי את האופציה שם (ה-tab של Fan Control לא מופיע אצלי בכלל). קראתי שאפשר גם דרך nTune, אבל כשאני שם בהגדרות, אין לי שום דרך להזיז את ה-bar של ה-coo…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by amirx19,

האם יש טעם לשדרג לכרטיס חדש מהסדרה הבאה (5850-5870) של ATI או שהמפרט כבר ישן מדי ולא ינצל אותו.לוח האם מבוסס צ'יפסט 975 והוא בעצם PCIX16 גרסה ראשונה עד כמה שאני יודע.

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  20. שלום, קניתי שלושה מסכי LG 1780Q ואני רוצה לבדוק בהם אם יש פיקסלים שרופים... איזה תוכנות יעשו את העבודה? תודה מראש, ניר.

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  21. ה980ti מתחיל לגמגם לי במשחקים כבדים.. אני מעוניין לשחק את cyberpunk 2077, באטמן שהלוואי שיצא בשנה הקרובה, rdr2 (הלוואי שיצא לpc יחד עם הדור הבא של הקונסולות) כנראה שבשנתיים הקרובות לא יהיה 4k 144hz במחירים סבירים.. (לא מסכים ולא כרטיסים)לכן כנראה נישאר עם 1080p. הנקודה היא איזה כרטיס משתלם לי היום? המפרט שלי יהווה צוואר בקבוק לכרטיס חדש מדור הrtx? או לדגמים של הדור אחריו במידה והדור הגרוע הזה יוחלף מהר? תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום , לאחרונה התגלה בפני תופעה מוכרת, הכרטיס מסך מגיע ל60 מעלות בזמן מנוחה. כשקניתי את הכרטיס הטמפרטורות היו יותר נמוכות משהו בסביבות ה 40+. הוצאתי את הכרטיס מסך מהסלוט , וראיתי שמאוורר נקי לחלוטין מאבק , אבל הקצוות של הHEATSINK מלאות באבק, ניסיתי בעזרת ספריי אוויר להוריד את האבק אך לשווא. הכיסוי פלסטיק שקוף של הFAN מפריע לי להסיר את האבק, לכן ניסיתי להסיר את ההברגות שמחזיקות את הפלסטיק הזה לכל המאוורר אבל פשוט לא הצלחתי , הברגים חזקים מידי ואין לי מושג איך להסיר אותם. מה לעשות? מצורפת תמונה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  23. יש לי כרטיס 7900GT ואת הדרייבר הכי חדש 93.71 אבל יש בעיות לפעמים למשל בספלינר סל החדש קורה שהמשב קורס באמצע המשחק למסך כחול ורשום שהבעיה זה NV_DISP DLL שזה משהו ששיך לדרייברים יש אולי איזה דרייבר יותר מומלץ ואמין? וגם רציתי לדעת למה אני לא יכול לשחק על רזולוציות ממש גבוהות כמו למשל 1600X1200?? יש לי סתאם מסך מעפן למחשב CRT 17 אינץ' יכול להיות זאת הסיבה? במשחקים מופעי לי שהרזולוציה האפשרית זה רק עד 1024X1280

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  24. תצלום מודלף של מה שאמור להיות המעגל המודפס בכרטיסי המסך מהדור הבא ב-AMD יוצר עניין גדול לכתבה

25. Started by roker,

שלום , הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הכרטיס : [h=1] Sapphire Radeon HD 7850 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E[/h]

• 3 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.