כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
NVIDIA מציתה את הדמיון של חובבי החומרה במחשבים ניידים עם דגם Quadro RTX 6000 חדש ועוצמתי ביותר. יש תקווה גם לגרסת גיימינג בהמשך? לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כרטיס 8800GT OC2 BFG פעם היה דריבר של NVIDIA יותר שימושי ויעיל לדעתי. בכל אופן חסר לי הכרטסת של מקשים חמים כדי להעביר את התצוגה למסך אחר. מישהו יודע איך אני מחזיר את האופציה הזאת. אולי יש תוכנה של NVIDIA כמו שיש NTUNE תוכנה שמוסיפה את הדברים שחסרים מהדריבריים הישנים. תודה
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
זה יחזיק עם OC למעבד 2500K ? Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הנה משהו כמו בנצ'מארק של Warcraft 3 הזערה זה ממש עלוב http://www.asetools.com/softnews.php?id=209
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חוץ מהוספה של 32 מגהרץ לליבה ו25 לזכרונות (הרי שיפור הזה לא מרגישים בביצועים ואפשר להגיע בקלות עם אוברקלוקינג) אז בעצם מה הסיפור של ה FIREBLADE ?! תודה (:
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני צריך את הכרטיס: GeForce 8600GT אם 512MB ו256BIT איזה חברה אתם חושבים מייצרת את הכרטיס הטוב ביותר אם הצי'פ הנ'ל? ואם יש לכם כרטיס יותר טוב להציע ב750 למשחקים...אתם מוזמנים מה אתם חושבים על: PALIT GeForce 8600GT SUPER 1GB DDR2 - RETAIL
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם אולי תוכלו לעזור לי אני בונה מחשב ללימודים ואני לא סגור לגבי כ.מסך מפרט המחשב : p-4 3.6 ghz (bus:800mhz'h-t,1mb s775) 1 לוח אם asus p4p800se ,sata ,lan זכרון ddr2 533 512mb a-data *2 ד.קשיח 200gb sata היציעו לי matrox או iti אבל אני לא יודע באיזה לבחור אני צריך מחשב חזק +כ.מסך חזק אם תוכלו לעזור לי אני אעריך את זה גם אם יש לכם הצעות לגבי המחשב אולי עדיף amd64? תודה
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מתכנן קניה של הקונרו ב24 ביולי יש מישהו שיודע אם עד אז הם יצאו או מתי בערך הם יוצאים ואם שווה לחכות או לקנוט כבר את ה7600 גיטי או משהו בסגנון
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום קודם כל הבחירה שלי היא לפי זול, טוב ומעוצב או מסך שחור לגמרי ולכן החלטתי ללכת על אחד מהשניים המסך יהיה בסטודיו של יופי לצרכי הרצת דיוידי של עיצובים ותצוגות ולכן אני צריך מסך שיתאים לצרכים האלה ותו לא אני לא יודע מה הדרישות של דיוידי מזמן תגובה של מסך ולכן אני שואל אני כמובן מעדיף את ה781 אבל מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אפשר הורדה? מי שום מה אני לא מוצא את זה באתר של מיקרוסופט 0ם
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מפתחת השבבים מכריזה על תוכנית לנצל את מוצרי דור ה-Volta הראשונים שלה ליצירת מחשב העל מהיעילים ומהמתקדמים ביותר מסוגו בעולם כולו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
- 1 follower
-
-
באותה חנות ישנם הכרטסים של ATI מסדרת ה-4870 ואני רוצה לעשות קרוספייר בעתיד, טיש לי אפשרות של ג'יגהבייט ושל POWER COLOR. ההבדלים בינהם הם: POWER COLOR: POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL ג'יגהבייט: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 : GV-R487-512H-B - RETAIL שימו לב שבPOWER COLOR יש GDDR 5 לעומת ג'יגבייט שיש DDR 5 האם אפשר לעשות קרוספייר עם שני הכרטיסים האלו, למרות הבדל? נ.ב החנות שממנה הבאתי את שני הכרטיסיים היא IQPC
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
שאלתי היא כזאת. האם אשים כרטיס מסך לדוגמא של ATI על לוח עם צ'יפסט של Nvidia זה יעבוד בלי בעיות? אני לא מדבר על ריבוי כרטיסי מסך. אלא על הפעלה של כרטיס מסך בודד. וכנ"ל גם לחברה כרטיסי מסך של חברת Nvidia האם אני יכול לשים כרטיס מסך כזה בצ'יפסט של ATI?? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
חיברתי מחדש את הטלוויזיה לממחשב והא מראה לי תמונה בצבעים שחור לבן
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות טלויזיה בגודל של 21- 25 ", התקציב לא יותר מדי מוגבל. אני רוצה טלויזיה שתהיה איכותית מבחינת איכות השמיעה ושתהיה של חברה מוכרת. ואם אפשר גם אז איפה הכי כדאי לקנות אותה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
קניתי כרטיס חדש של GIGABYTE 4870 512 MB וקראתי בספר הוראות וראיתי שהוא תומך רק ב-1080i ולא 1080p. הסתכלתי גם בתוכנת ניהול של ATI וגם שם רשום אותו הדבר. מה דעתכם? ספציפית של גיגהבייט לא תומך?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הציעו לי GEFORCR 3 TI 200 128DDR של PALIT ב1100 המאיץ נחשב לטוב ! אבל את החברה אני לא מכיר זה חשוב? והאם המחיר זול ? NOON17.SPEEDY.CO.IL
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה FPS אתם מקבלים ב-COD4 על 1920X1200 עם ה- 8800GT ??
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
למי שמאחר עם החדשות: https://videocardz.com/newz/msi-accused-of-selling-geforce-rtx-3080-on-ebay-at-much-higher-price-releases-a-statement
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
??
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 9600GT של MSI וחיברתי אותו עם מתאם HDMI לטלויזיה. עכשיו בחוברת שלו כתוב שצריך לחבר אותו בכבל לכרטיס קול ובדקתי וזה הגיע מחובר כבר מהחנות ומשום מה אין לי קול בטלויזיה (ברמקולים של המחשב יש) מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
חיברתי את הטלוויזיה ליציאת S_VIDEO, בכרטיס GF4MX והתצוגה ע"ג הטלוויזיה היא בשחור לבן בלבד. נאמר לי שזו בעיה נפוצה, איך אני פותר אותה?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום. כרגע אני עם מסך בעל רזלוציה 1920 על 1200. ללא בעיה. Intel Sandy Bridge G530 2.4Ghz השאלה שלי היא האם המעבד (בעל הכרטיס גרפי המובנה) יצליח להתמודד בצורה דומה (או מכובדת) עם מסך בעל רזלוציה של 2560 על 1600? [מדובר על ה Dell 3007] תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום חברה קניתי את הכרטיס הזה ומוזר לי בגלל כמה סיבות האריזה של הכרטיס עצמו הייתה נראית באריזה משומשת.... והקופסה שנתנו לי הייתה עלובה.... חוצמזה נתנו לי מפצל כזה של S-VIDEO ל RCA והכרטיס הזה תומך VIVO אז איפה כל המפצלים/כבלים ? בזמנו שקניתי כרטיס של MSI קיבלתי DVI connector , s-video... ועוד כמה דברים... חשבתי שאני אמור לקבל עם הכרטיס מפצלים למיניהם.... ושיבוא באריזה יפה כי קניתי RETAIL!!!!!!!! החנות עצמה ידועה בתל אביב.... פשטה רגל ונקנתה מחדש.. אולי זו הייתה טעות לקנות מהם.. מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-