עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by liordavid,

הזמנתי לפני כמה חודשים מסך MONEX , וכרגע מחובר ל-460GTX ועובד עקב תינוקת קטנה שגנבה ממני את החדר, אני נאלץ לחסוך במקום. ואני מעונין לעבור למחשב NUC/BRIX (המחשבים הקטנים של אינטל/ג'גהבייט), אבל יש להם יציאות מיני HDMI, האם הם יתאימו ? (לאינטל יש כרטיס מסך מובנה HD4000/5000 ולג'גבייט יש מובנה HD5200 וגם 760GTX עם 2 מיני HDMI). האם הם יעבדו ? אם לא יעבוד יש מתאם שיעשה את העבודה ? תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Shbd,

היי, המפרט שלי בפרופיל. המחשב "קצת" התיישן וגמגומים ב- FIFA 15 כבר לא מקובלים עליי. לדעתי החלפת כרטיס מסך תעזור. מוכן לשים 500-1000 ש"ח. הצעות ?

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. היי חברים, לא ידעתי אם זה המקום הנכון לרשום את הפוסט, אבל במידה ולא אנא העבירו אותו לפורם מתאים יותר. בכל מקרה שוטטתי לי באינטרנט ורציתי למצוא את הסרטון הכי מרשים מבחינת איכות ויופי שיש. כמובן שיש לבחור בהגדרות באיכות 2160P. דרך אגב, יש איכות טובה/גבוהה יותר מזו כיום באינטרנט שניתן לצפות בה? שאלה נוספת, האם יש אפשרות להוריד את הסרטון הזה מיוטיוב למחשב באיכות הזו?

4. Started by stropic,

ערב טוב לכולם, רציתי לחדש את הhd4870 שלי רק בגלל שהוא לא תומך בDX11(ומה לעשות כל המשחקים היום דורשים תמיכה בDX11..) אז מצאתי בebay את הכרטיס מסך: gtx 650 שמבחינת ביצועים הוא טיפה יותר טוב ממה שיש לי כרגע, להלן הלינק: http://www.ebay.com/itm/New-GTX650-2GB-128Bit-GDDR5-VGA-DVI-HDMI-PCI-Express-3-0-x16-Graphics-Video-Card-/141354313556?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item20e95fa754 השאלה שלי היא אם למישהו יש ניסיון עם רכישת כרטיס מסך מ ebay, אני קראתי קצת ברשת והבנתי שיש שם לא מעט זיופים, ותכלס אני מביא אותו בחצי מחיר ממה שהוא עולה בארץ, אז קיים הסיכוי שזה זיוף, כמובן שבמידה והוא לא יעמוד בדרישות אני אוכל לשלוח אותו בחזרה והכל, אבל חבל על הטיול לדואר פעמיים

5. ברוכים הבאים לדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst כמה נקודות שחשוב לציין *זה המקום היחיד לדיונים בנושא הדרייברים. פוסט אחר שייפתח בנושא עתידו להנעל *אין לפרסם תוצאות או לשאול שאלות לגביי תוצאות של מבחני ביצועים כגון 3DMARK, בשביל דברים כאלה יש את הסטיקי של 3DMARK בפורום *פה זה לא פורום אוברקלוק וקירור ולכן אין פה מקום לשאלות לגביי OC בעזרת הדרייברים. הגרסה הרשמית העדכנית ביותר: 11.2 כרטיסים נתמכים רשמית: סדרת HD2400 ומעלה, סדרת X1000 אינה נתמכת. תאריך שחרור:16.2.2011 מערכות הפעלה נתמכות: Windows 7 32-bit version Windows 7 64-bit version Windows Vista 32-bit version Windows Vista 64-bit version Windows XP Professional Windows XP Home Edition Windows…

6. ברוכים הבאים לפורום כרטיסי מסך! בקשה ראשונה לפני הכל - חברכם הטוב הוא Google.co.il, בצעו שם חיפוש לפני כל פתיחת דיון שיכולה להחסך! לפניכם מספר חוקים והצעות ייעול בכדי שאתם תוכלו לקבל תשובה מהירה ועניינית, אנחנו נוכל לקבל את המידע הדרוש לנו לצורך כתיבת הודעה כזו ורמת הדיון תשאר גבוהה כיאה לאתר. פתיחת דיוני המלצת רכישה: בהגיעכם לפתוח דיון בקשר לרכישת/שדרוג כרטיס מסך, אנא רשמו בכותרת הדיון את הפרטים בדיון: מחיר, אפיק תקשורת (AGP או PCIe) והשימוש (משחקים, עבודה שוטפת, תלת מימד, עריכה וכו'). בגוף ההודעה מומלץ לחזור על פרטים אלו ולהוסיף גם את מפרט המחשב אליו מיועד כרטיס המסך החדש. אם המפרט כבר מופיע בפרופיל המשתמש שלכם, ציון המפרט בגוף ההודעה מיותר. אם אתם מבקשים המלצה לכרטיס…

7. קיבלתי את הכרטיס שבנושא, של חברת לד-טק אבל החיבור שלו לא תואם לא לPCI-E ולא ל AGP אז מה הסלוט שלו? הוא נראה כמו PCI רגיל ולא של כרטיס מסך (וזה לא נראה כמו כרטיס הרחבה אלא כרטיס מסך שרשום על המדבקה A7600GT ).? תודה לעוזרים.!!!

8. מנהלים - התלבטתי איפה לפרסם, אם לא במקום - התנצלותי הכנה. אהלן, יש לי שני כרטיסים: 1- Nvidia GTX 660 Ti EVGA FTW Signature 2 באחריות לעוד שנתיים וקצת, 2-Gigabyte WindForce2 Overclocked, מגיעים עם קופסאות וציוד נלווה, לא עברו המהרה. הגיגהבייט עלה 1600 לפני שנה וחצי+- חדש מהחנות והEVGA עלה 800 מיד שניה.מצאתי מישהו שרוצה את שניהם. מה נראה לכם מחיר ריאלי? התוכנית שי היא להשתדרג ל970 של גיגהבייט שעולה 2000 בפלונטר. ולא לשבור את הכיס בעקבות זה...

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by shar00750,

שלום לכולם , כנראה שצרבתי ביוס לא טוב לכרטיס (7850 של אסוס) דרך ATIWINFLASE אחרי הפעלה מחדש של המערכת לא נדלק המסך , איך אפשר לתקן למצב הקודם?

10. לדוגמא אם תלכו לאתר של אחת החנויות ותסתכלו על הזמינות של הכרטיסים תראו שיש המון מסדרת 700 של נוידיה וגם 600 אפשר למצוא למשל באתר של KSP אפשר לראות בדיוק באיזה סניפים יש מלאי ויש עשרות של 760 למשל מפוזרים בסניפים השונים עכשיו אני שואל את עצמי מה הסיכוי שמישהו יכנס לחנות ויקנה 760 כרגע שהוא עולה 1400 שקל ועוד שנייה מגיעים כרטיסים עדיפים בסכום דומה אפשר לשער שהחנויות יכולות להכנס להפסדים של עשרות אלפי שקלים אבל בטח יש להם את הדרכים שלהם להזיז את הסחורה

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. שנה טובה אנשים יש בחזקתי את הכרטיס הנ"ל מחובר אליו מסך 22 DELL אני מעוניין להגדיל את המסך דרסטית ולפי מה שאני יודע המחירים של המסכים הגדולים של מחשב יקרים יחסית למסכי טלוויזיה גדולים. החדר שלי באורך של 2 מטר ככה שגם 32 אינץ' יכול לעשות את העבודה.. השאלה שלי אם זה אפשרי עם הכרטיס הזה? לא ישרף? מה הפרוצדורה שמצריכה חיבור כזה? במקום המסך הנוכחי או בנוסף? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Computex,

תשמעו לפני שנה וחצי ככה קניתי מחשב שביקשתי מ-tms הבנתי כבר שהם עבדו עליי אבל מה לקנות כדי שיוכל לרוץ לי battlefield 4 על ההגדרות הכי גבוהות ? אני לא זוכר את כל המפרט אבל הוא עלה ארבע אלף. I5 3470 GTX 650TI Infinity matx 450W 1tb seagate זה מה שהיה כתוב לי עוד מאשכול ישן, אני לא זוכר את השאר אני רוצה לקנות אוליי כרטיס חדש אבל מחנות נורמלית

13. Started by huber,

שלום חברים. ה GTX560TI שלי מתחיל להזדקן ובימים הקרובים אני מתעד להחליפו ב GTX970. ברשותי מעבד Core™ i5-750 עם 8 ג'יגה זיכרון, מה שמוביל לשאלה המתבקשת, האם המעבד הנ"ל יהווה צוואר בקבוק רציני לכרטיס שכזה? האם יש אתר כיום שעושה השוואה של מעבדים בקורולציה לכרטיסי מסך על מנת לבדוק את הנושא הנ"ל? תודה מראש.

14. Started by cool_man,

אני רואה פה מלא מלא דיונים שבסופו של דבר מסתכמים בזה שמישהו רוצה לשדרג כ.מ ושואל האם המערכת שלו תגביל אותו אז לפי מה אתם עונים לו? לצורך העניין כדי שאני לא אחפור עוד כמה דיונים כאלה חח נגיד המערכת שלי זה: Intel i5 4670 Gigabyte H81M-HD3 8GB DDR3 1600Mhz מארז SilverStone P80 נראה לי (קופסה קטנה בתכלס \= שאותה אולי גם צריך לשדרג??) ספק אם זכור לי נכון seasonic 500W (שאני אצתרך לקנות חדש כניראה) כרטיס מסך כרגע 460GTX אז לדוגמא אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך (בזמן הקרוב אולי אני יחכה עד ל Black Friday וכל זה) וסתם לדוגמא אני אומר בא לי את הnvidia 970 או משהו.. איך אני יודע אם המעבד או משהו במערכת יגביל אותי?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by arad2244,

היי לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך ולכן שאלתי במספר פורומים ובכולם המליצו לי על כרטיס המסך הזה. (Sapphire HD 7950 3GB OC GDDR5) אני בודק בכמה פורומים את ההמלצה, על מנת לאמת האם שווה לי באמת לקנות אותו. זה קישור לכרטיס המסך: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=851545 ורציתי לדעת, מה אתם חושבים עליו? והאם שווה לי לקנות אותו מבחינת מחיר? אני מתכוון להריץ עליו משחקים כגון: BF3, COD BO2, GTA IV, BF4, AC, NBA 2K12ּּּּ+13+14, CRYSIS 3, WATCH DOGS וכ"ו. דרך אגב, לשואלים יש לי מעבד: intel ® core i3-2120 3.30GHZ וספק כוח לא חזק, לכן אצטרך גם המלצות לספקי כוח טובים שמתאימים לכרטיסי מסך בסדר גודל כזה. תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. נתקלתי בהסבר\מדריך הזה שפשוט מרכז את כל מה שרציתם לדעת לגבי FPS\פילטרים וכ'ו פשוט קצר מפורט ולעניין ממליץ מאד! http://www.pcgamer.com/pc-graphics-options-explained/#page-1

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Etgar Moyal,

לפני כמה ימים החלטתי לשדרג את המחשב ולהחליף כרטיס מסך מ-gtx 680 ל- gtx 980 הבעיה היחידה היא שאני לא יודע אם אני בכלל יכול להכניס את ה-gtx 980 למחשב שלי ואם הוא יפעל כמו שצריך אז הנה המפרט שלי תודה לעוזרים מראש מעבד i5 3570 לוח אם ga-z77-hd3 ספק כוח crosair 550 מארז Thermaltake Versa G1 Mid Tower זה לפי מה שהבנתי הדברים שאני צריך לדאוג שיתאימו תגידו לי אם אני יכול להחליף את הכרטיס ולא יהיו בעיות מקום/חשמל/צוואר בקבוק (יותר מדי צוואר בקבוק אני לא מדבר על משהו עדין)

• 28 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by lcx,

אני בהתלבטות בהרכבת מפרט למחשב נייח חדש,ואשמח לקצת עזרה. התיכנון הוא מחשב לשימושי אינטרנט ואופיס,וכן חיבור לLCD 42" לטובת סרטי HD/כFULL HD האם כרטיס המסך המובנה שמגיע HD4600, יספיק לצורך העניין,ויעבוד ביציבות לטווח ארוך בצורה חלקה? או עדיף להשקיע 600 ש"ח לכרטיס מסך נפרד? האם בבחירת הכרטיס המובנה יש לי צורך בזיכרון RAM גדול יותר? (במקום כביכול הזיכרון הקיים בכרטיס נפרד) איך מתבצע חיבור HDMI עם כרטיס מובנה? צריך לוודא שיש את החיבור בלוח אם? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by moboaz,

שלום, יש לי את הלוח אם הבא : Intel® Desktop Board DP55WG PCI Express 2.0 השימוש העיקרי הוא שימוש יום יומי ותוכנת פוטושופ באופן קבוע מפרט מחשב : I7 2.8 GHz 8g ram היה לי את הכרטיס הזה : Axle Nvidia GeForce GT220 Grafikkarte (PCI-e, 1GB DDR3 Speicher, 128-bit GT 220 Windows 7 DVI, VGA, HDMI) אבל הוא התחיל להרעיש- כשבדקתי ראיתי שהכנפיים שלו נשברות. מחפש לקנות כרטיס חדש על מה הייתם ממליצים? עד 400 ש"ח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by motorishta2,

שלום רב, אני זקוק בבקשה להמלצה לכרטיס מסך לצפייה בסרטי 3D לא SBS אלה קבצי בלו ריי מלאים. מחיר הכי זול שניתן, ישמש אך ורק לצפייה בסרטים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by dans41,

הכרטיס שלי כבר מתחיל להתיישן (GTX 460), אני שוקל להחליף לכרטיס עם עלות תועלת גבוהה באזור ה1000 שקלים, עדיפות ל nvidia בגלל שאני ממש אוהב את הדרייברים שלהם. ועוד משהו, הבנתי שיצאה סדרה 9 של nvidia, כדי לקנות מהסדרה החדשה או לקנות אחד מסדרה 7?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by uvs1984,

שלום לכולם יש לי מחשב מעבד I5 זיכרון 4 GB רוצה להריץ משחקים כמו diablo 3, transistor ו xcom enemy unknown לדוגמא הבעיה היא שהספק נראה לי חלש מאוד 320W נראה לי האם חייב להחליף ספק כח? אם אפשר על המלצה על מוצרים מהחנות של IVORY גם הם ממש קרובים אלי תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by הראל נ,

המחשב שקניתי הוא מלפני 4 שנים ומסתבר שהכרטיס מסך שלו (Nvidia GeForce GT 240) כבר לא יכול להריץ משחקים חדשים. לכן חשבתי על שדרוג. אשמח תוכלו לעזור לי לבחור אחד חדש.. המפרט: מעבד: Intel Core I7 860 לוח אם: Gigabyte P55-UD3L זיכרון ראם: 4G DDR3 ספק כח: MODEL NO.NZ500GW פרטים כלליים: אני לא איזה גיימר מטורף. משחק בד"כ FIFA וNBA 2K (אני רוצה שהם ירוצו על הגדרות גבוהות +-. שיראה יפה ונורמאלי..כי אני מחבר את המחשב לטלויזיה מדי פעם..). השאלה אם אני צריך להחליף גם ספק כח (אם זה ממש חובה, אז אחליף. אבל כרגע מעדיף שלא להוציא עוד כסף..) זיכרון ראם אני אוסיף עוד 4G (ללא קשר לתקציב..) אשמח אם תמליצו לי על כ.מסך חדש וטוב עד 600 ש"ח. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by djelectric,

בביקורת זאת נבדוק כרטיס מסך זול וקטן שקורץ לכל אלו שרוצים לשדרג את המחשב שלהם, אבל לא רוצים לוותר על משכורת בדרך לכתבה: http://hwzone.co.il/sapphire-r7-250x-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%a7%d7%98%d7%9f-%d7%99%d7%a2%d7%99%d7%9c-%d7%95%d7%97%d7%96%d7%a7/

25. Started by Opptical,

שלום, כרטיס המסך במחשב של אחי נהרס, ואני מעוניין לרכוש כרטיס זמני לגיימינג עד 500-600 ש"ח, אין צורך במשהו מפוצץ... זה המפרט: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz Lynnfield 45nm Technology ‎4.00GB Dual-Channel DDR3 Gigabyte Technology Co., Ltd. P55M-UD2 (Socket 1156) ספק הכוח אמור להספיק לכרטיס ברמת מחיר כזו.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים