עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בכל פעם אני מאתחל את המחשב קופצת לי חלון ההודעה הזה ... האם אני יכול להוריד אותה ? ההודעה התחילה בעקבות ההתקנה של הדרייוור החדש 90 . תודה .

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  2. Started by BrAvE_HeArT,

צילמתי סרט במצלמת וידאו (הסרט עצמו די מצחיק) ואני רוצה להפןך אותו לפורמט מסויים (avi,mpeg וכו'...) יש לי GeForce 4200 Ti עכשיו יש לו את video in אני מסוגל לחבר את המצלמה ליציאה אבל לפני יש ליכמה שאלות: מה עם הסאונד איך אני מחבר אותו, האם יש לי כניסת סאונד בכרטיס קול? איזה תןכנה אני צריך בשביל להפוך את מה שצילמתי לפרומט שאני רוצה? כול טיפ יתקבל בברכה, בתודה מראש ;D

3. Started by Bypass,

שלום אני מעוניין לקנות את המסך הזה שקראתי עליו ביקורות מצוינות. העובדה שהמודל החדש (8MS, ניגודיות 1:800) לא מזוהה בבירור ע"י שם דגם שונה מהמודלים הישנים יוצרת בעיית מסוימת. לפי מה שהבנתי, VS עכשיו הפסיקו בכלל להדביק סטיקר 8MS על האריזות, והדרך היחידה להבדיל היא המס' הסידורי (כל מה שיוצר מהשבוע הרביעי ב 2005, למשל A1W050420001 ). על כן שאלת אמינות החנויות היא פה קריטית. האם מישהו מכם כבר קנה את המסך הזה, באיזו חנות, איזה מחיר...? התרשמויות מהשירות יהיו מבורכות... כמו כן, מה בדבר פיקסלים שרופים? והאם קיימת בארץ אפשרות של בדיקת המסך לגבי הפיקסלים לפני קנייתו? דרך אגב, המחיר בארץ הוא כרגע כ 30,40% יותר מאשר בחול ! קראתי באיזה מקום שמתארגנת קבוצה לקניית המסך ישירות מהיבואן. י…

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  4. יש לי במחשב יציאת SVIDEO = כתוב אומנם VIDEO אבל היציאה ניראת כמו SVIDEO כמו כן באזור כרטיס הקול יש לי יציאה נוספת של שכתוב עליה S/P OUT הטלויזיה מחוברת בערך 3 מטר מהמחשב שלי = ואני רוצה להקרין בה סרטי DVD מהמחשב (DIVIX וכו' ) 1. האם מספיק כבל שיחבר לTV ? האם תיצא תוצאה סבירה ? עם כרטיס המסך הזה? 2. אם כן = איזה כבל מומלץ ? היכן ליקנות ? 3. איך אני מחבר את הSOUND ? 3. איזה תוכנות כדאי להתקין להקרנת הסרטים ? 4. האם אוכל גם להקליט סרטים מהממיר ? TV ? THX

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by UserNamExD,

שלום הייתי מעוניין לדעת איך אפשר לדעת איזה כרטיס מסך צריך לקנות על פי המעבד? למשל אם יש לי מעבד E8400 או Q9550 (ללא OC) ומסך עם רזולוציה של 1920x1200 וספק SeaSonic SS-500ET 500Watt ולוח אם כמובן עם חריץ אחד של PCI Express x16 2.0 ו4GB-DDR2/3 אז איך אני יכול לדעת על פי הנתונים של כרטיס המסך מה יהיה כרטיס המסך המקסימלי שיתאים למעבד עם כמה שפחות צוואר בקבוק?(אם אפשר בבקשה הסבר עם פרוט ולא פשוט להגיד לי איזה כרטיס מסך יתאים) תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by bNs1k,

אהלן חבר'ה. שיחקתי PROTOTYPE וזה ויש לי 2 מאווררים על הכרטיס מסך לא חיברתי אותם לכמה שעות , אלה מאווררים שאני חיברתי לא באים ככה. בקיצור נכנסתי למשחק Counter strike source אחרי שיצאתי מה PROTOTYPE ובום נכבה המחשב עכשיו אני מנסה להדליק אותו הוא נדלק אבל לא מציג כולם החלפתי מסך הכל עובד אבל ה DRIVER של הכרטיס מסך נמחק.. אני מנסה להתקין מחקתי אותו הכל איפה שרק אפשר וניסתי להתקין וזה מראה לי תשגיאה הזאתי http://www.siz.co.il/my.php?i=zdazmwdznq0e.jpg וזהו לא מצליח להתקין אותו עשיתי RR אלף פעם הורדתי שוב אלף פעם עשיתי ים דברים לא עוזר מה עושים ? אני לא מבין משהו בקטעים האלה של הדרייברים.. הבנתי מה הוא רוצה בשגיאה אבל מה הקשר לא מצא תמרכיב של ההתקנה משהו הורדתי 200 פעם מה עושים…

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  7. כותרת.........הזמנתי היום ואין לי אפשרות לשנות כי זה התקציב שלי עם חריגה....

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  8. יש שמועות על ירידה במחירים של סדרת ה-HD4800 לקראת הכ. מסך החדשים?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  9. שמעתי שבמסכי LCD אם משנים את הרזולוציה הטיבעית שלו האיכות יורדת אני מבין שאם מעלים מעל אז זה יהיה מגורען ומטושטש אבל מה אם מורידים את הרזולוציה ? זה יהיה גם גרוע או שזה יהיה יותר טוב ? (רוצה להוריד מ-1280-1024 ל-800-600) אנא עזרו לי תודה...

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by icebreak,

http://www.firingsquad.com/hardware/ati_catalyst_5.13_video_quality/default.asp כפי הנראה ב DRIVERS החדשים, ATI הצליחו להמציא את עצמם מחדש בתחום הוידאו, וכעת עוקפים את NVIDIA והמתחרות בכל הקשור לתחום של הצגת וידאו. מה גם שאצל NVIDIA ה PUREVIDEO עולה כסף, וה 5.13 מציג יכולות משופרות בתוספת של 0 שקלים...

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by dabaz,

קיבלתי אתמול את המסך הנ"ל מPCH, התקנתי והכל עובד טוב (צבעים, בהירות, קונטרסט...) אבל יש בעיה אחת אני לא מצליח לכוון את הגיאומטריה במסך בצורה נכונה, לא משנה מה אני עושה צד אחד תמיד יהיה עקום. נתתי למסך לפעול חצי שעה לפני שהתחלתי לנסות לכוון אותו ואני משתמש בתוכנה Ntest. למישהו פה קרה מקרה כזה? יכול להיות שהשפורפרת דפוקה? שאני אבקש שיחליפו לי אותו לאחד חדש? ???

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  12. Started by PCguy,

אני משתמש ממוצע במשחקים ממש לא כבד אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה כרטיס עדיף RADEON 9600SE ? או RADEON 9550 128 BIT ה9550 זול יותר והבנתי שה9600 se ממש לא מומלץ אז מה דעתכם? נ.ב האם השנים נחשבים חזקים מהGEFORCE 5300 PCI-E ?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by yanivos,

http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=70&sub_id=175# http://tms.co.il/product/6157 אני מעדיף בעקרון קירור פסיבי וזה הכי זול שראיתי, אבל איך הקירור שלו באמת? והאם הוא יוכל להחזיק טוב במארז לא מאוורר טוב כל כך ( 3X80)?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by ronin,

אני מבולבל מישהו יכול לסדר פחות או יותר את התמונה לגבי כרטיסי המסך (128 MB) בסדר מסויים של טוב יותר לטוב פחות כי אין לי ממש מושג לדוגמא : אני דווקא מתלבט בין כרטיס מסך 9500PRO לבין 9700 לא פרו ולבין הכרטיס 5600FX ULTRA TURBO נגיד של אלבטרון או לידטק בתודה מראש ???

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה לעוזרים. רציתי לדעם האם הכרטיס הנ"ל מתאים לעריכת וידאו וגרפיקה? ואם כן למה ? אם אפשר הסבר קצר.

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by piggy_thrower,

שלום אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הקיים שלי בחדש בשעה טובה. רציתי לדעת על מה הייתם ממליצים היום בטווח של 800-1500 ש"ח. מיועד כמובן למשחקים חדשים ידוע לי שבמחירים האלה אני לא אשיג את הביצועים הטובים ביותר, אבל הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס ייתן את הביצועים הטובים ביותר ביחס למחירים שציינתי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by eladbu,

זהו המפרט!אשמח אם תוכלו להסביר וגם ציונים יתקבלו בברכה! הרטיס הוא radeon 8500 128mb+dvi מיוצר עי sapphire device id:514c vendor id 1002 subsystem 7149 current bus system agp*4 bios date 22/3/2002 זהו פחות או יותר איך אני יכול לדעת אם זה le? ואשמח אם תסבירו לי מה זה מצב 3d בתפריט האדוונס והאם כדאי להשתמש בו? ומה בקשר oc בכרטיס זה? בתודה מראש אלעד

18. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה מבין שני הכרטיסים בעל ביצועים גבוהים יותר, 6800 רגיל או X800PRO ? כמובן ללא הפתיחת צינורות ב 6800 ! ששניהם עובדים על 12 צינורות ?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  19. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.cptech.com.tw/ לא מבין מה הקטע שלהם אבל עכשיו אם שם חדש :

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  20. הכרטיס הקודם שלי היה ATI ושם השליטה על שני מסכים היתה מאוד פשוטה. אפשר להגדיר רזולוציות שונות לכל אחד מהמסכים והם עבדו כשני תצוגות שונות אבל צמודות. ב nVidia העסק הפך להיות קצת יותר מסובך, ומסיבה מפגרת ולא מובנת הדרייבר שלהם החליט לאפשר לי אך ורק רזולוציה רחבה או ארוכה (דואל מוניטור) שכל התמונה והכל בעצם נמרח לתצוגה אחת גדולה, דבר שלא מאפשר רזולוציות שונות לכל התקן. מצד אחד יש לי טלויזיה שלא מסוגלת לעבוד ברזולוציות גבוהות, ומהצד השני עומד לו LCD שלא מעוניין לרדת מ 1280X1024. מה עושים? תודה (:

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  21. יש לי מחשב יחסית חלש למדיה סנטר 2180E עם כרטיס מסך GMA3100 של אינטל כאשר אני יכול לראות סרטים גם ב HD תחת UBUNTU שאלתי עם כרטיס מסך יכול להקל על המחשב ...ובעזרת איזה תוכניות \\.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום! אני חדש כאן בפורום ורוצה להתייעץ אתכם בקשר לשדרוג כרטיס מסך..כרגע יש ברשותי כרטיס מסך מסוג sapphire 6870 hd (שעובד חלק ומעולה בלי צווארי בקבוק וכאלה) ורציתי לשדרג ל sapphire 7870xt with boost הקאץ' היחיד שבלוח אם שלי יש חיבור pci-e 1.1 מהדור הישן אני יודע שיש הבדלים בין דור אחד לדור השני במהירויות כתיבה, השאלה שלי אם השדרוג יגרום לצוואר בקבוק עצבני או אולי יוריד מביצועי הכרטיס החדש?... לוח אם: asus p5g41c mlx תודה מראש!

23. HM903DT Vision Master Pro454

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  24. Started by Guarding angel,

ערב טוב וחג שמח בקשר לכרטיס שהוצע מסוג ALBATRON 6200 128\128 AGP אז הליבה היא NV 43A http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?Prod_ID=2137428553 מצאתי עליו מידע באתר שלהם http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/news_detail.asp?news_id=154&pro_id=136 רק השאלה היא איזה A הליבה A1? A2? A3? או חלילה וחס A4? :errrr:

25. Started by extasa,

אוקי המחשב שלי ככה : לוח אם : Motherboard Name Gigabyte GA-8I945P-G-RH מעבד : CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) כרטיס מסך: Video Adapter nVIDIA GeForce 7300 GT ראם: 1 ג'יגה DDR2 זהו שאני רוצה כרטיס מסך שיתאים למפרט הזה ! משהו טוב יחסית שמסוגל להריץ משחקים טוב עד טוב מאוד ! טווח מחירים 700-1200 ----------- ד"א אני רוצה לשדרג ראם ל 4GB תמליצו בבקשה משהו שגם יתאים ------------------חשבתי על זה HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 השאלה אם יתאים

• 2 תגובות
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.