עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מסך 24" LED 16:9 ספק כוח: Corsair 550W לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מעבד Q6600 @3.0Ghz העדפה ל-Nvidia בגלל ה-PhysX.... פילטרים (AA + AF) לא מעניינים אותי אם כי ארצה לשחק על הגדרות מקסימליות בכל המשחקים החדשים ללא חריגה מעבר ל-800 שקלים... חשבתי ללכת על ה-Gigabyte GTX460 הייתי כבר עם הכסף התקשרתי לחנות ואמרו לי שלא מתכננים להביא כי הגיע GTX560 Ti וגם כי יש להם את 1GB אז לא צריך את ה-768, והם לא מוכנים למכור לי את ה-1GB במחיר של ה-768MB (אז מה אתם מציעים?? KSP) לא בטוח מה לעשות...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הכרטיס הפסיק לעבוד, מעוניין להחליפו באחד זהה, חומרת המחשב באותה הרמה של הכרטיס מלפני יותר מ6 שנים. תומכת בPCIE16 דור2 נתונים: AMD PHENOME II X4 955 3200MHZ 8GB DDR3 1333MHZ לוח אם GIGABITE GA-890GPA-UD3H Windows 10 עדכני לשנת 2010 מעוניין בכרטיס בעלות של 400ש"ח ומקסימום 600 ש"ח שפשוט יחליף אותו. רצוי מ AMAZON המטרות: סרטים, מעט גיימינג, תוכנות עריכה לסרטים (לא כבדות), גראפיקה בפוטושופ, קצת תכנות. קיצור, אין רצון לשדרג את המחשב הנוכחי אבל מחפש תחליף לא יקר ל GTX470 שהיה עד עכשיו. אשמח לעזרה. תודה.

3. יש לי מחשב שנתיים הנה המפרט מעבד DUAL CORE משהו ישן לא זוכר את הדגם כרטיס 9500 GT ספק כוח גנרי ולח אם ישן אולי 945 G ו1GIGA RAM על איזה כרטיס אתם ממליצים לי ?

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  4. שלום בעוד כשבועיים אני אקנה כרטיס מסך חדש.... הכרטיס יהיה באפיק AGP וחשבתי על שתי דברים: אופציה ראשונה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1681_1682&products_id=10413 אופציה שנייה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4226 את הכרטיס הראשון שציינתי אני יכול לקנות בפחות מ1100 ... אם אני אלך על הGTO אני אצטרך לחסוך עוד קצת כסף.... בכל מקרה רציתי לשאול אתכם: איזה כרטיס יותר טוב ? מה ההבדלים בין הכרטיסים הללו ? האם החברה gil forsa טובה ואמינה ? איזה כרטיס כדאי לקחת ? תודה לכולם...

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום אני רוצה לקנות כרטיס חדש,יש לי 650 שקל ואני רוצה לקנות 9600XT עם 256 מגהבייט! הנה קישור http://www.sapphiretech.com/vga/9600-xt.asp מה דעתכם על הכרטיס והאם יש משהו עדיף בתקציב הזה,הלוח שלי לא תואם PC-E תנו הצעות והמלצות,תודה אני לא מעוניין לעשות OC דרך הגב

• 51 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. היי חברה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ורציתי את חוות דעתכם עליו הכרטיס הוא: PNY Technologies GTX460 1GB OC GRAPHICS CARD מה אתם אומרים ? בשביל משחקים...

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. יש לי מפרט שחסר לי בו רק הכרטיס מסך.... התכנון היה ללכת על 4870, אבל בגלל בעיות תקציב אין ביכולתי לקנות אותו ובנתיים נאלצתי לבחור את ה4850. רציתי לדעת אם בחודש הקרוב תהיה ירידת מחירים של אחד מהכרטיסים בכותרת? (4850.4870.GTX260) והאם ההפרש בביצועים בין 4870 ל4850 מצדיק את ההפרש במחיר כיום? 450 שקל...

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by skot,

איזה כרטיס מסך הכי מתאים למפרט שלי עד 300 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  9. יש לי מחשב ישן P4 2.8GHZ 1GB RAM ATI RADEON 9550 256 MB 128BIT(זה AGP אין לי אפשרות ל PCI) ואני רוצה לקנות כרטיס מסך "חדש"למחשב בתקציב של 500 שקל ומטה חשבתי על זה איך זה יעבוד לי על המחשב ? לא יהיה צוואר בקבוק או משהו כזה Radeon X1600PRO 256MB AGPSapphire ואיך הכרטיס הזה הוא טוב ? ואני גם מעוניין להוסיף 512 ראם למחשב http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=424375 תודה

• 14 תגובות
    • 887 צפיות
  10. לכל משתתפי הפורום שלום !!!! מי שמבין ויכול לעזור אז בבקשה לעזור!!! אני רוצה לקנות כרטיס מסך אך מוגבל בכסף 400 -500 שקל... האם מישהו יכול ליעץ על כרטיס המסך הטוב ביותר שאני יכול להשיג במחיר הזה...!? בתודה lir@n

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. מעוניין לקנות מסך 19lcd בתקציב נמוך של 2500 שח ראיתי את ה913N אצל הדובים במחיר של 2490 רציתי לדעת אם זה המסך הכי טוב מבחינת מפרט שאני יכול להביא במחיר הזה.. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  12. הכותרת מדברת בעד עצמה.... אני מעוניין לקנות מסך 19 אינץ' שטוח ואני צריך המלצות למסכים ולחברות. מה אתם אומרים על חברת LG למשל? תקציב עד 2000 שקל. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  13. השאלה נובעת מכך שנראה בבירור כי באופן כללי, מסך CRT 19" עולה כמחצית ממסך LCD 19" (כמובן שזה קשור לדגם וכו', אך אני מדבר בכלליות). אצלי אין בעיה של מקום ולא יפריע לי מסך 19" CRT גדול, מה שיותר חשוב לי זה איכות התמונה, לא שמעתי על הימרחויות ובעיות פיקסלים וכד' במסכי CRT ולכן נראה באופן הגיוני כי עדיף לקחת מסך CRT, אך אם איכות של מסך LCD טובה יותר... זה משנה את התמונה. לכן נשאלת השאלה - מה היתרונות של CRT על LCD, ולהיפך :s05:

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  14. Started by eli20,

מישהו יכול להמליץ לי על מסך lcd שיתאים למשחקים ולסרטים שיעלה 1300-1400 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  15. אני צריך מסך LCD שיהיה טוב למשחקים עד 1600 שקל שלמסך יהיה 8MS בהירות טובה ויחס ניגודיות טובה תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ytoledano,

אבא שלי רוצה לקנות מסך LCD שיחליף את הCRT 19 שיש לו עכשיו. יש שוק קטן יחסית למסכים כאלה בארץ, אז רציתי לדעת איפה כדאי לקנות כזה, ואיזה דגמים נמכרים כאן. סתם לזרוק מהראש משהו שנראה לי מעניין: הCinema HD 23 inch של אפל נראה מעניין, הוא עולה $1800 מהאתר שלהם, שזה בהחלט בטווח, אם היה אפשר למצוא כזה בארץ. מה גם, שאפל בקביעות, כבר שנים, שודדים לקוחות על מוצרים, אז לא נראה לי כל כך הגיוני לקנות מהם (עיצוב, עיצוב... אבל יקר!). רזולוציה חשוב שתהיה גבוהה, ושזה לא סתם יהיה מסך גדול (ראיתי 30" עם 1280 על 768, וזה נראה לי מצחיק), אז באיזור ה1920 על 1200. לא שנראה לי שהכרטיס מסך און בורד יחזיק את זה (ג'י פורס 4 MX שבא עם הNF7-M). אז אם אפשר המלצות על מסכים בגדלים האלה.

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  17. שלוווווום לכוווולם שמעתי שזה אחלה פורום אז באתי לפה במיוחד בשביל לקבל עצות בקשר לקניית מסך LCD שאני מעוניין לקנות!! אז ככה אני מעוניין במסך דק-LCD, לא משנה לי החברה אלא האיכות!! התקציב שלי, שזה הדבר החשוב ביותר, הוא 1500 ש"ח שנראה לי מספיק בשביל מסך LCD איכותי. פרט חשוב, כבר מצאתי מסכים נחמדים ששווים בדיקה, העניין שלא היה להם חיבור DVI - חיבור דיגיטלי, הבנתי שזה דבר חשוב מאוד בעיקר אם קונים מסך חדש שאמור להחזיק להרבה שנים. אז עוד פרט חשוב זה שיהיה חיבור DVI. תודה רבה לעוזרים, אסף. נ.ב אתם יכולים גם לתת תגובות שינחו אותי למאיפה כדאי לי לקנות מסך, איזה חברות טובות(למרות שזה פחות חשוב לי) ואיזה מסכים מומולצים.

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  18. אני לי מחשב עם כרטיס מסך עם יציאה אחת ממנו 15 פינים ואין בו עוד יציאה של DVI ואני מעוניין לקנות שתי מסכים לראות תמונת המסך אחת בשתי המסכים. איך עושים זאת ואיך אםשר לעשות זאת אם איני יכול...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by aba31,

מעוניין לרכוש GTX1080ti ,האם כדאי להמתין לRX Vega ?

20. שלום רב לכולם ברצוני לקנות מחשב חדש בקרוב. המחשב ישמש הן לעבודה בתלת מימד והן למשחקים ושימושים כלליים אחרים. מבחינת יחס מחיר-ביצועים הבנתי שה8800GT הוא קנייה דיי שווה בתחום ה1000~ ש"ח. ואני דיי סגור על הכרטיס. אבל בטרם אני מבצע רכישה. צצות 2 שאלות שאני אשמח אם תוכלו להכווין אותי ולתת לי את חוות דעתכם בנושאים השאלה הראשונה היא לגבי סידרה 9 של Nvidia. אני מסתכל על הביצועים של ה9600GT ביחס ל8800GT והם נראים לי דיי זהים. האם ההבדל היחידי (פחות או יותר) הוא בצריכת החשמל המופחתת אם כן אז למה הכרטיס הנ"ל עולה 300 ש"ח פחות מה8800GT. ואיפה ה9800GT נכנס פה? אשמח אם תעשו לי פה קצת סדר בנושא. השאלה השנייה שלי היא לגבי שימוש בכרטיס כפול. הבנתי שישנה אפשרות להשתמש ב2 כרטיסי 8800GT…

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  21. האם זה משנה איזו חברה או שכולם אותו דבר? ולגבי הקרור שלו,האם הוא מספיק או שצריך קרור בנוסף? תודה מראש

• 45 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by ozwrx,

אני מעוניין לרכוש GEFORCE 9600GT עם 512 DDR3 יש לי ספק כוח של EZCOOL 300W שמחזיק כרגע 7600GT השאלה שלי האם הספק יחזיק את ה 9600GT ובבקשה לענות לי אך ורק על השאלה ולא להתחיל לכתוב "אתה צריך ליברטי 600W" אין לי תקציב...

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  23. אני יודע שנושא ה 7600GT, חרוש אך אני מעוניין בהתייחסות אישית לגבי שימושו עם המפרט הבא. אני יודע שהמפרט חלש יחסית, אך עם הזמן אני מתכוון להרחיב את הזכרון...המטרה שלי היא בעקרון הרצת רוב המשחקים על רזולוצייה וביצועים רגילים - כמעט גבוהיים (היום עם הכרטיס הקיים- 6200TC אני בקושי מריץ BUMPY). בגדול, השאלה שלי אם ישתלם לי בכלל להשקיע בכרטיס מסך (845 ש"ח) שיכנס למפרט הזה, או שעלי להמתין בסביבות השנתיים עד שאני יקנה מחשב חדש...(יש לציין שנתיים יבשות ממשחקים) *יש לציין שהמעבד הוא מסדרת ה 64BIT -775 *הזכרון - KINGSTONE - 512MB, 533MHZ *אין לי מושג את חברת הספק רק ידוע לי שהוא פועל בהספק של 450W

• 13 תגובות
    • 742 צפיות
  24. קניתי מחשב לאחרונה ללא כרטיס מסך, אני מעוניין להוסיף את הכרטיס הנ"ל למחשב SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3- SAPPHIRE DESIGN - RETAIL בחנות IQPC הוא נמכר ב769 ש"ח המפרט שלי : core 2 duo e8400 box cpu coller NEXUS LXM-8200 ASUS P5QL-EM MUSHKIN DDR2 4096 MB P.S - HIPER HPU-4S425-PU 425W SAMSUNG 2253BW (1680X1050 האם הכרטיס יתאים למחשב תודה מראש

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by ggg123,

שלום, ברצוני לרכוש כרטיס מסך. מה דעתכם על הכרטיס Gigabyte NVIDIA GeForce 7600GS 256MB? האם הוא מספיק טוב למשחקים יחסית חדשים כמו need for speed, הארי פוטר החדש, ספיידרמן, סימס 2, GTA וכדומה. - האם יש הבדל גדול ומשמעותי בין כרטיס הנ"ל לבין הכרטיס X1950PRO שמצדיק את הפרש המחירים הגדול? אשמח שתענו בהקדם האפשרי. תודה.

• 17 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.