עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרגע radon 9800 pro עם בעיות התחממות ( צריך להחליף מאוורר), וחשבתי להחליף לכרטיס אחר... התקציב שלי לא מנופח, רק 400 שח, ותהיתי אם כרטיס כמו 7600gs ( כל מה שמצאתי בזאפ) יתן לי ביצועים טובים יותר לעומת ה9800 הישן שלי. או שלא, וכדאי להשקיע במאוור טוב? או כרטיס אחר? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  2. אני עדיין בהיטלבטות להיתחשב ביביצועים לא לשכוח שזה למעמד הביניים נמוך להיתחשב כמובן במחיר,הסקר ימשך כחודש החל מהיום, בהצלחה

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  3. אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה.. אבא שלי יכול להדפיס לי בעבודה שלו פוסטר גדול, הוא עובד בבית דפוס ואני רוצה שהוא ידפיס לי פוסטר בגודל של קיר שלם! משהו בסביבות 3X5 מטר. עכשיו אני מחפש איפה שהוא תמונות, גרפיקות, ובכלל קבצים של גרפיקה כל שהיא באיכות מאד גבוהה. איפה אני יכול למצוא דבר כזה? אני לא סגור לגמרי על האיכות, כאשר הרעיון הוא שכמה שיותר הרי זה משובח! הכוונה היא לתמונות נוף למיניהן, פרסומות, כרזות כל דבר תודה ניר

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  4. המסך הוא של HP דגם L2335 ביקורת לא רעה הוא קיבל אצל אנאנד - http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=2467&p=1 לא מצאתי את המסך בחיפוש ב-ZAP מישהו יודע מי מייבא את מסכי ה-LCD של HP לארץ ? או לחילופין - מקום שדווקא כן מוכרים אותם תודה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  5. Started by Bone-Breaker,

רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף מבין השניים האלה: Club3D Geforce 4 MX440-8X 64Mb 64bit TV/DVI Video Card או Gigabyte Radeon 9250 GV-R925128T 128Mb 64 bit Bulk Video Card אני יודע ששניהם ישנים וגרועים אבל בכל זאת אני צריך לדעת מי מהם עדיף. תודה.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  6. מה הכרטיס מסך הכי טוב שיכול להיות על הכרטיס אם והמעבד? כרגע יש לי Geforce 6800GS לוח אם: Gigabyte GA-8I945PL-G מעבד: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200)

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  7. Started by assi,

הזכרונות שלי במחשב הם DDR2 (כך נאמר לי). כרטיס מסך עם DDR3 יוכל לעבוד אצלי בלי שום בעיות?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  8. Started by avishai1b,

אני רוצה לקנות מחשב בנט אקשן. http://www.netaction2.co.il/sale.php?sale=2649977 ואני לא יודע אם הכרטיס מסך טוב. זה הפרטים שלו: ATI Radeon PCI-Express x16 upto 128MB משולב + חריץ הרחבה פנוי PCI-Express x16 זה כל מה שרשום עליו. אם אפשר לדעת אם הוא טוב או לא. וגם אם הוא יותר טוב מ- RADEON 9600XT תודה.

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  9. Started by general328,

אתמול קניתי 4850 ואני רואה בתוכנה GPU Z שהוא עובד על 60 אחוז ( הטמפרטורה נעה בין 40 - 42) איך מורידים את המהירות?יש מדריך מפורט?

10. היי יש לי התלבטות למה כדאי להגדיר בביוס , PCI או PEG/ רוני

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by LandRover,

מחפש בעלי ASUS V8200 (כל סוג) רציניים מאזור המרכז למטרה הבאה : ברשותי כרטיס V8200 אשר נישרף , הכרטיס עדין תקף תחת האחריות , הבעיה היחידה היא - בשביל להחליף את הכרטיס הנ"ל בכרטיס תקין , הכרטיס חייב להמסר בדיוק באותו מצב בו נקנה , כאן ישנה בעיה קלה , את גוף הקרור המקורי החלפתי (בתחילה למאוורר TT ולאחר מכן בפרויקט "קומבינה" של HSF של AMD) תלאות הזמן גרמו לאבידת גוף הקרור המקורי , לכן רציתי מאחד מכם לעזור לי , "להלוואות" לי את גוף הקרור (לא משנה באיזה מצב) בכדי שאוכל להחליף את הכרטיס , כאשר אקבל הת הכרטיס החדש , גוף הקרור החדש יוחזר לבעליו (יום , יומיים - תהליך של החלפה , אני מוכן להביא תחלופה לזמן זה - מאוורר TT) אם תגמול כספי ממני.... בתודה , אריאל.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by TMDil,

בעיקר להריץ משחקים חזקים... מסך 19" (מלבני) כרגע יש לי x1950gt חשבתי על HD4770 הנה המפרט שלי תגידו לי מה כדאי לי במסגרת התקציב (לא משנה אם זה RADEON אם GFORCE) ספק: (מה שהיה רשום על המדבקה) L&C B500E MAX 400W real total output 500W MAX מעבד: core 2 duo E4300 זכרון: (4 GB בכללי) kingstone 1GBx2 2GB לוח: Intel Bad Axe D975XBX (זה מפרט שבנוי גם בשביל להריץ MAC מה שהתברר לי כטעות כי אני לא השתמשתי בMAC פעם אחת) תודה רבה נ.ב הלוח שלי יכול להריץ CF?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  13. Started by Moon-Mage,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג? ולמה לעזאזל רוב כרטיסי המסך מגיעים עם 3 DP ורק HDMI אחד

14. Started by iCe_bLaSt,

עשיתי הסכם עם המוכר בחנות מחשבים שאני לוקח כטיס אחד ואם הוא לא מספיק לי אני אשדרג בלי לשלם קנס או משהוא לקחתי 9800SE 128B (היה רק 128B לצערי) של חברה מעפנה שקוראים לה XpertVision (AKA PALIT) עכשיו מה שנחמד בכרטיס הזה זה שהוא פועל במהירות של 9800P בליבה (380 מה"ז) ועשיתי לו סופטמוד והכל עובד חלק מה שלא נחמד זה שיש לו זכרונות 128B של 3.6נ"ש ... 250 מה"ז ואני נתקע במקסימום 273 בלי ארטיפקטים . מה שאומר שיש לי כרטיס עם צוואר בקבוק מטורף לחלוטין ... אבל ליבה מצויונת וזול מאוד - 720 שקל עכשיו אני צריך שבעלי 9600XT יגידו לי כמה הם מקבלים ב03 בסטוק - אני מקבל 3850 עם דרייברים אומגה 3.9 בלי טוויקים וקצת דברים רצים מאחורה, זאת אומרת נגיד 4150 בערך בסטוק עם 4.12 של אומגה כשהם יצ…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  15. הכרטיס הוא 9600GT של TWINTECH כפי שהבנתי החנות נסגרה יש משהו שאני יכול לעשות? לפנות ליבואן או משהו

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by azaz,

טוב קודם זה המפרט שלי Cpu 3.20ghz מעבד ספק כח 500 1גיגה זיכרון לוח אם של גיגהבייט מסך LCD 19 של LG הרזולוציה המקסימלית היא 1280 1024 איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות עד 500 שקל שיתאים גם למחשב ולמסך?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  17. Started by AlterEgo,

אז ככה, יש לי עוד פחות משנה לקראת הגיוס, מה שמשאיר לי רק שנה לשחק במחשב... כרגע יש לי 7600GT, עם אופציה למכור אותו... השאלה שלי, אם אני מארגן תקציב של בערך 1600 - 1800 שקל וקונה איזה 7900 או משהו בסגנון, הכסף וההבדל יהיה שווה את זה לשנה אחת? (אחרי השנה הזאת המחשב יהפוך למיותר לחלוטין)... כי אם לא, אני מעדיף להשקיע בדברים אחרים..

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  18. שלום לכולם אני מתכוון לקנות את ריידון 9800 פרו 128 מגה בייט אך איני יודע אייזו חברה לבחור והחברות שהכי נראה לי הם גיגה-בייט והרקולס, רציתי לדעת מי יותר טובה וגם למי יש קירור יותר טוב או ששנייהם אותו הדבר. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by Unavoidable Encounter,

אני בונה מפרט למחשב שישמש בעיקר לתוכנות משרדיות (אופיס וכו'), חישובים (MATLAB) ותוכנות מיפוי - בעיקר ArcGIS. הנה הדרישות הגרפיות של ArcGIS: 64 MB RAM minimum, 256 MB RAM or higher recommended. NVIDIA, ATI, and Intel chipsets supported. 24-bit capable graphics accelerator OpenGL version 2.0 runtime minimum is required, and Shader Model 3.0 or higher is recommended. האם דרוש כרטיס מסך נפרד, או זה שמובנה בלוח האם מספיק לשימושים האלו? (לוח האם הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4141#sp) ואם כן - איזה כרטיס יספיק? אני רוצה לחסוך כמה שיותר. מעבד חזק ו-8GB RAM כבר יש.

20. Started by s1nus,

הOC שעשו לו , שאיתו הוא מגיע בסטוק מקצר לו את החיים, או שזה לא משמעותי? זאת חברה טובה כבר אמרו לי אבל המאורר שלהם שקט? או שהוא ממש רועש ?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  21. ערב טוב לכולם בזמן הקרוב אני רוכש מסך פלזמה 50" לסלון,ומה שרציתי לדעת האם המסך יתאים לעבודה מול מחשב? כלומר אני יכול לצפות במסך הפלזמה ולקבל את אותה האיכות שיש לי במסך lcd של המחשב? ואם כן, תאמרו לי בבקשה מה אני צריך לבדוק ולוודא בחנות שיהיה במסך הפלזמה[כניסות,חיבורים,רזולוציה וכו'] ואם יש מישהו שיודע על דגם מסויים שייענה על הדרישות אני אשמח לקבל עצות. מודה מראש על העזרה יום טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by matanyaniv,

אני מחפש לחבר כרטיס מסך עד 700 שקל. איזה כרטיס יתאים לתקציב?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  23. כאן מופיע לי gpu 575 memory 999 בעוד שבחלק של הsensors מופיעים לי מספרים אחרים לגבי הgpu / memory זה הגיוני או שקיימת לי כאן סוג של בעיה עם הכרטיס ? :< אם כן מה לעשות ? דרך אגב שיניתי את המהירות של הfan מ40% ל60% עם riva :> תודה לכל מי שיכול לעזור =>

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by alia,

אבקש עזרתכם כיצד לחבר 2 מסכי lcd dvi לשני כרטיסי מסך-האם צריך לחבר כ-sli? הלוח תומך sli,ויש לי 2 כרטיסים 7300gt sli המחשב לא מיועד למשחקים,רק לשימוש 2 מסכים במקביל(תוכנות עריכה) המעבד e-2140 תודה מראש-אם חסרים פרטים אשמח להוסיף

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  25. כותרת ויש לציןן שעשיתי חיפוש ברשת ומצאתי DirectX End-User Runtime אבל לא ניראה לי שזה 10.1 ועוד משהו ב crisys איך אני עושה v.h לא יודע למה הוא לא נותן לי

• 2 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.