עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום,היום בבוקר ניקיתי את המחשב שלי מאבק....פירקתי את המעבד ונגעתי בטעות בבטריה השחורה כזאת שנמצאת על לוח אם,ושמתי לב שהיא מתנדנדת,וגם על הכרטיס מסך יש שלוש בטריות שמתנדנדות,זה מסוכן? מה התפקיד של הבטריה הזאת? לממש אחריות לכרטיס מסך? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by אריק9,

אהלן אנשים, יש ברשותי מחשב בן 3 שנים עם הכרטיס מסך הבא שנקנה בחברת tms מחשבים כאשר יש עדיין אחריות על הכרטיס לעוד כשבועיים. BFG 8800 GT G92 OC 512MB DDR3 Retail הכרטיס הנוכחי נשרף/התקלקל ולכן פניתי לחברת tms על מנת להחליפו. דיברתי עם נציג של החברה והוא הסביר לי מכיוון שהוא לא יכול להחליף את הכרטיס מסך מכיוון שאין יבואן של BFG בארץ והחברה tms בקריות פשטה רגל ואותה חנות בעצם היא זו שהייתה מייבאת כרטיסי מסך של החברה BFG בעצמה ללא יבואן. כמו כן ביקשתי תחליף לכרטיס המסך הזה או לפחות שווה ערך אליו אך אותו נציג טען בפניי את אותן טענות שכתבתי למעלה. אשמח לעצות בנושא מאחר ואני רוצה לדבר איתם כרגע, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by asher_pa,

היי. רציתי לברר האם כרטיס המסך הזה: Asus Nvidia Geforce 8600 GT 512mb GDDR2 HDTV DVI PCI-E יכול להתאים לי למחשב סלוני והוא יוכל להציג קבצי MKV ב 1080P בלי קירטועים. יש לי טלויזיה LCD FHD ואני רוצה לחבר אותו עם HDMI לטלויזיה. תודה.

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by david9b,

היי אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך איזה כרטיס מסך יותר טוב ATI X300 128 MB או GEFORCE 6200 256MB של גיגה ביט

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by elad2k,

האם זו טמפ` רגילה או שמשהו לא בסדר???

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  6. איך אני מחבר אותם ביחד שאני אוכל לראות שני שולחנות עבודה ? איך אני עושה שולחן עבודה אחד רצוף ?

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by Mr.positive,

קניתי X1900XT 512 וזה רושם לי שהשם של הכ.מסך שלי הוא x1900 series זה בסדר ? ורושם לי 500 core clock ו 594 memory clock בCatalyst Control Center ?

8. Started by mazoneli,

הכ.מ שלי מוציא מיציאת הטלוויזיה גם סרטים של 16:9 כ 4:3 ופשוט חותך את הקצוות, האם ניתן לשנות את זה כך שה TV ה 4:3 שלי יראו פסים שחורים למעלה ולמטה ?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by perry01,

תוכנית הטלוויזיה ראש בקיר בהנחיית שי ודרור, המשודרת בערוץ 10, חוזרת בעונה נוספת. אנו מנסים לאתר קבוצה של שלושה גיימרים או האקרים (מעל גיל 18) אשר מעוניינים להשתתף בתוכנית להבדיל מתוכניות טלוויזיה אחרות, בתוכנית זו תהליך המיון קצר ומהיר. מתמודדים, אשר יבחרו להשתתף בתוכנית, יצטרכו להגיע לפגישה בת עד כחצי שעה במשרדינו בר"ג. התוכנית תצולם במהלך חודש ספטמבר, צילום התוכנית אורך כ4 שעות. על מנת לצפות בקטעים מהתוכנית, בקרו באתר: http://j.nana10.co.il/Article/?ArticleID=562044&TypeID=1&sid=128&pid=48 בכל שאלה נוספת ניתן לפנות: לפרי - תחקירן ראש בקיר סלולר : 054-3010991 או במייל : perryt@jasmine.tv

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  10. Started by Idanp,

למישהו יש תכרטיס הנ''ל ויכול להעלות לי תביוס שלו ? (גירסא F1)

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  11. יש לי את גרסה 81.85 יש יותר טובה שמתאימה לכרטיס הנ"ל? כי הבנתי שהחדש ביותר מתאים לכרטיסים החדשים.. תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  12. אני מתכנן לרכוש LCD למשחקים במקום הCRT שלי אבל עולה לי שאלה... הבנתי שלמסכי LCD יש רזולוציה שבה התמונה היא הכי טובה(1280x1024). השאלה היא מה קורה אם אני אשחק על 640x480 או 1024x768? האם יראו מטושטש? האם אני אראה פיקסלים ענקיים? מה קורה למסך כשהוא לא עובד ברזולוציה האופטימלית שלו?

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. בקשה : המלצה לכרטיס מסך בסכום של עד כ 1300 שקל יש למישהו המלצה? העדפה לכרטיס מסך DX 10 אבל מישהו יכול להמליץ לי על משהו?

• 10 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by maxoirodi,

טוב אז ככה... לא רציתי לקנות כרטיס סופר חזק כיוון שזה לא ממש מעניין אותי (כרגע) אז כדי לא לבזבז הרבה כסף הלכתי על ATI RADEON 9550 עם 256MB. לנישהו יש או היה אי פעם הכרטיס הזה? הוא עובד טוב? וכמו שהזכרתי אני ממש לא מעוניים בכרטיס מסך של גיימר מקצועי כי זה לא מה שאני עושה במחשב בדרך כלל! תודה ;D

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  15. בפורום זה יש לנו שרשור (דיון) די ארוך העוסק בסוגיית חומרת מחשבים משומשת, על כל היבטיו (בפורום לוחות אם ומעבדים אם מעניין מישהו). למעשה אחת המשמעויות הנלמדות באותו שרשור ארוך, היא רכישת "יחס ביצועים" טוב "למחיר המשולם", או מה שנקרא "ניפוץ משוואת העלות תועלת" בהשוואה לעלותה של חומרה חדשה. לעיתים כדי שפור יחס של פי 3 (ועד פי 4) במקרי קצון. מנגד ישנו את הטרייד אוף שנעשה בהקשר של רכישת משומש בפשרה בכח הביצועי של החומרה (לעומת החדש) - במקרה דנן של כרטיסים גרפיים. הפשרה שלא מעט גיימרים או חובבי הג'אנר יצביעו עליה, היא שלא ניתן לשחק במשחקים תחת ההגדרות הגבוהות ביותר שניתן ומבלי להקריב ביצועים מתחת לסף המקובל של 60fps. קרי שזה מש…

16. Started by Darkone,

שלום אני הולך להחליף את המסך שלי ל-24 אינץ, בגלל השידרוג של המסך אני חושש שהכרטיס שיש לי היום 8800GT לא יריץ לי משחקים ברזולוציה גבוהה כגון 1600X1200 או 1920X1080 לכן אני חושב לקנות עוד כרטיס, מישהו יודע אם זה באמת עוזר ואם כל משחק תומך בטכנולוגיה SLI?

• 11 תגובות
    • 904 צפיות
  17. Started by llime,

בשעה טובה התחדשתי במסך חדש וכעת יש לי 2 מסכי 19" איכותיים (LG1920P בעל פאנל P-MVA ,ו-EIZO 1910 עם פאנל S-PVA ). על כל אחד בנפרד רואים מצויין עם כרטיס האונבורד הפשוט שלי (INTEL Extreme Graphics 2 על מחשב DELL ).כעת אני חייב כמובן כ. רגיל ע"מ לצפות בשני מסכים בו-זמנית. בזמנו קניתי כ.מסך AGPx8 עוד כשהיה לי מסך אחד.קניתי RADEON 9600 PRO ,והייתי בטוח שיראו יותר טוב מהאונבורד: 1. סוף סוף חיבור DVI ..... 2. 256 מגה זיכרון, 128bit ... חיברתי וראו בבירור פחות טוב..אני לא מתכוון למשחקים (אני לא גיימר בכלל) או סרטים אלא לתמונה עצמה. נאלצתי להחזיר את הכרטיס (שנבדק במעבדת החנות ונמצא תקין) ,ועד היום אני מחכה לזיכוי... אותו סיפורחזר על עצמו עם כרטיס n6200 של אסוס. (לא הלך עם ATI ,אז ני…

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  18. Started by 2130TOMER,

מכירה מוקדמת של 4870X2 :-[ תיראו איזה מחיר הוא כבר עלה לאתרים של חנויות החומרה בעולם כהזמנה מוקדמת, בעלות של 5% פחות ממחיר כרטיס המסך המתחרה - ה GTX 280 אבל אני מאמין שהמחיר ירד מאוד http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1346 אגב הכרטיס המסך החדש של ATI יושק ביום שלישי הקרוב. הוא מציג ביצועים מאודד מרשימים יש לו מלא ביקורות באינטרנט (ניראות אמינות מאוד ) חוץ מקרייסיס הוא עוקף את ה GTX 280 בכול המיבחנים ותחשבו מה יצא מ CF שלו

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  19. Started by *BYZ*,

מהו הזיכרון הממוצע לכרטיסי מסך למשחקים הפופולרים עכשיו ושיהיו בתקופת ה DX10???

• 12 תגובות
    • 910 צפיות
  20. אז ככה אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי בשום משחק נימעס לי ואני מחפש כרטיס בתווך המחירים שציינתי קודם כל אני אוהב לשחק על גרפיקה בינונית עד גבוה ועם 30FPS לפחות. עם פילטרים בלי זה ממש לא משנה לי. מה שאני מצפה מי הכרטיס שיהיה בעל קירור פאסיבי עדיף עם אין אז אקטיבי ושכמובן הכרטיס יוכל להריץ תמשחקים הבאים COD4 - GRID - GTA4 קריסיס לא נכלל פו ביגלל שזה סתם משחק מעפן ועוד דבר שאני לא מבין זה כמות הזיכרון כמובן שהכרטיס צריך להיות מצוייד ב256MB זיכרון של GDDR3 לפחות ועד 512MB של GDDR3 ופו הבעיה יש לי מסך 19 LCD והרזולוציה המקסימלית שלו היא 1280X1024 וביגלל זה אני לא יודע עם256MB יספיקו לי או שכדי לקחת 512MB למסך כזה ? עכשיו אינה המערכת שלי למטה מבקש עזרה רק מי האנשים שבאמת מבינים בתחום …

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by anihlol,

מקווה שזה המקום אהלן חדש פה.. קיבלתי כרטיס טלוויזיה ישן מחבר הכרטיס הבא http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.zc2001.com/images/fly_video3000_2000.jpg&imgrefurl=http://www.zc2001.com/flyvideo2000.htm&usg=__RmmZvLA9IkkN4K1_IkGBBxiblNw=&h=150&w=150&sz=7&hl=iw&start=43&um=1&tbnid=zXs5nkEIrtUaOM:&tbnh=96&tbnw=96&prev=/images%3Fq%3Dsaa7130%2Btv%2Bcard%26ndsp%3D20%26hl%3Diw%26lr%3Dlang_iw%26sa%3DN%26start%3D40%26um%3D1 ואין לי ניסיון עם חחיבורים..ובטח שלא לכרטיס טלוויזיה איזה כבלים צריך? ואיפה מחברים? תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by Yaron Corlione,

איך אני מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה בעזרת הכבל הזה ? יש לו שלוש ראשים של RCA, ירוק (Y) אדום (Pr) וכחול (Pb). תודה רבה לעונים, ירון

23. אני מעוניין לקנות Elsa X800Pro וראיתי את הכתבה שפירסמו לגבי עידכון הפלאש שהופך אותו לX800XT (http://www.warp2search.net/modules.php?name=News&file=article&sid=18693) .. מוכרים את הX800pro עם אחריות ל3 שנים. האם הריסה באמצעות פלאש תיכלל באחריות? או שזאת תיהיה בעיה שלי ואני אצטרך לקחת את הסיכון? תודה!

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  24. שלום חברים ברצוני לרכוש כרטיס מסך 4870 עם גיגה זיכרון למשחקים לסרטי HD בLCD 37 כמו זה למשל http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4535 הבעיה שלי שאני לא יודע איזה ספק 500w יכנס לי בתקציב אולי ה FSP EPSILON 500 או שאולי אני לא צריך 500 ויכול להסתפק ב 450W. אני צריך עזרה והכוונה תודה מראש עידן אגב המפרט שלי הוא AM2 AMD 6.4 3.2GHZ ASUS A2N-MVP giga 4 ram ddr2 800 אין בעיה לחרוג ב100 ש"ח

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by pwntigo,

אז סוף סוף הכנסתי את חברה שלי לעולם המשחקים תודות ל AC3, כרגע יש לה כרטיס מסך מובנה של אינטל g41 express אצלי יש בבית כרטיס ישן 7600GT וחשבתי לשים אותו לפחות בינתיים. במידה ומדובר במשחקים קצת ישנים לדוגמא AC1 והשני אולי ME האם שווא לקנות כרטיס בתקציב הזה שיתן ביצועים הרבה יותר טובים (יחסית)? המפרט כרגע זה e5400 GA-G41M-ES2L ושני ג'יגה זיכרון

• 3 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.